Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyat tapasztalt valaki, hogy folyamatosan 3-4 másodperces laggja van (persze minden kombóra kb 2 sec áll rendelkezésre, hoyg lenyomd), ami miatt egy kombót se lehet ellőni. Így számomra a traning küldetések meg egyszerűen kínszenvedések, mikor a kombókat kéne legyakorolni. a játék meg játszhatatlan szintet súrolja. :/

Semelyik másik játéknál nem tapasztaltam még ilyet, akár párhuzamosan futtatva, akár magában. Pinget nézni nem tudok a játékon belül, a help menü nudli reklám, a parancsot meg nem ismerem.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Üdvözletem olyan embereket vagy klánt keresek aki tudna nekem egy kicsit mesélni a játékról, akinek van fölös 1 2 órája nagyon szivesen látnám a tanácsait persze nem lennék hálátlan, ha van kedve segiteni az küldjön egy privát üzenetet nekem valamilyen elérhetőséggel. A megkereséseket előre is köszönöm .
Hát megnézheted nálunk, 15 tagunk van ami bővül átlagos életkort 20-30 ra saccolnám, sok jó munkás ember.
Lord Ilpalazzo #1252 postba van pár részlet.
a HM lvlekkel megkapjuk a legendary skilleket is?
Hát gondoltam visszanézek, most h kijött, de ami itt megy... Nincsenek errefele moderátorok? no mindegy, majd még viszalesek később hátha érdemben is folyik a játékról beszéd...

Addigis egy kérdés: van olyan klán, ami inkább 25+os dolgozó emberekből áll s pvpve fókuszú? Nem is főleg a mentalitás hanem az életvitel miatt, más mmonál is úgy tapasztaltam az a jobb ha életben ott tartó emberekkel tolom (gimi alatt s egyetem alatt többször s tovább tud leülni az ember mint munka család mellett) köszi!
Sziasztok
A Nocte mortis magyar clán keres tagokat.
Ebonhall EU szerveren Cerulean Order légióba.
PVPVE társaság, TS3-al rendelkezünk.
Honlap készülőben.
Baráti segítőkész légkört szeretnénk teremteni a clánon belül, akik nem riadnak meg egy kis pvp-től sem.
További kérdéseket vagy jelentkezést az alábbi karaktereknek ingame írjátok meg.
Tryri
Morrygana
Ilpalazzo sama
Győri Devi
Bugról nem tudok, de sivatagos területen lesz majd küldi amit mindenképpen érdemes lesz megcsinálni és kell, hogy frakcióban legyél. Nyugodtan vedd fel az egyiket max nem viseled a ruháját és kész.

やられたらやり返す。倍返しだ!

alcca köszönöm a segítő választ.
Fene se tudja, de semmi ertelme varni a frakciovaltassal...
Akkor en jol csinaltam XD

Veni, Vidi, Vici

Rafanir
De efféle bugra, amit írtam, lehet számítani, ha nem vagyok frakció tag?
(Csak, hogy tudjam, hogy mennyire sürgősen kellene frakcióba lépnem, mielőtt továbbhaladnék a fősztorival.)
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.01.27. 18:39:36
Panzeradler
Klánba se tudsz belépni nélküle. Felveszed a frakciót a ruhát meg leveszed és megvan oldva a probléma. Később meg igaz pénzért de tudsz váltani.
Rafanir
Ha nem csatlakozok egyik frakcióhoz sem, abból lehet valami probléma?
Csak mert mintha valaki, valami bugot említett volna korábban, ami akkor jelentkezik, ha egyik frakciónak sem vagyunk a tagjai, és így a fősztori egyik küldetésén nem lehet túljutni.

Persze nem azt mondom, hogy soha nem akarok az egyik frakciókhoz sem csatlakozni, de most még úgy el vagyok merülve a sztoriban, hogy ez a pvp-s rész még jelenleg túlzottan nem foglalkoztat.
Így van, nem szabad reagálni rá, mert addig nem unja meg. Figyelmen kívűl kell hagyni,mitha itt sem lenne.
Panzeradler
Innentől kezdve, szeretnék mindenkit megkérni, hogy akármit ír NE reagáljon rá.(Elég nagy az esély,hogy visszafog jönni)
Én értem hogy te szellemileg fogyatékos vagy és az életed annyiból áll most hogy ezen a fórumon szidod az embereket és a játékot, de ha kérhetnélek engem ne találjál már be köszönöm előre is. 😊
Pont a játékot védem! Egy nem megfelelő klánvezérrel a játék hírneve csorbulni fog. Most képzeld el, hogy egy összetartásra alkalmatlan főnök miatt, mert nem tudja helyesen, érthetően közölni az instrukcióit, az ellenkezője esik meg. Nevezetesen éppen széthúzást fog generálni. A játékosok összevesznek, és sokan rossz szájízzel el is hagyják a játékot.

Ezt én a lelkemre venném. Talán napokig aludni sem tudnék. 😞 Emellett nem mehetek el szó nélkül. A szívügyem lett ez a játék!
ne etessétek a trollt!
Kitiltást azért mégsem szeretnék. Elég lusta vagyok mostanság. Ezt őszintén felveszem a hiányosságaim közé. Tehát egy lusta embernek belépni egy másik accounttal (is!) már teher. 😞

De most komolyan, milyen klánvezér lehet az, aki írni sem tud. Na, ne már!
"Én szeretnék csatlakozni! Nagyon nagy örömmel venném, ha felvennél! Úgy szeretnék egy olyan klánhoz tartozni, akinek a szellemi vezetője egy analfabéta. Micsoda instrukciókat adhatsz, micsoda útmutatást, Te, Te mentor!

Mester! Vegyél fel légy oly szíves! Könyörgök! Esdeklek!"

Ezt most miért kellett, tényleg kitiltást akarsz elérni? Már nem is a játékot kritizálod hanem az itt levő tagokat, ez így már tényleg nem ide tartozik...
Én szeretnék csatlakozni! Nagyon nagy örömmel venném, ha felvennél! Úgy szeretnék egy olyan klánhoz tartozni, akinek a szellemi vezetője egy analfabéta. Micsoda instrukciókat adhatsz, micsoda útmutatást, Te, Te mentor!

Mester! Vegyél fel légy oly szíves! Könyörgök! Esdeklek!
Most megfogtál, hirtelen nem is tudom mit írjak. Mégis el kell ismernem, mindenben igazad van, és mérhetetlen tudásod egyszerűen lenyűgöz. Respect <#action> Taníts mester, de ha lehet, valamelyik másik topicban, nem lenne jó ha túl sokan vennék észre a benned rejlő zsenit.
Utoljára szerkesztette: azriel, 2016.01.27. 14:42:08
"abszolút nem ír a játékhoz használható semmilyen információt. Csak szapul."

Tévedsz!

Az "a" billentyűgomb lenyomásával (az egyik opcionális lehetőséggel) a karakter előre halad. A "space" használatával ugrik. Remélem tudtam segíteni.
A Wildstar is azért bukott meg mert a fejlesztők nem voltak hajlandóak tovább nézni azon amit ők a kezdetekben elterveztek. Ragaszkodtak egy rosszul kigondolt ötlethez, most meg már késő. Bár az f2p kicsit dobott rajta, de csak ennyit voltak hajlandoak engedni, hogy havidijasrol f2p-re váltottak. Pedig lenne még pár dolog amit át kéne alakítani. (Pre-Raid questek, na meg a túl nagy létszámú Raidek). Ennyi mmo mellett nem igen fogsz talán 20 embert raidekre, nem hogy 40et...
De hagyjuk inkább magára a csávót inkább meghirdetném ismét a klánomat! 😄
Szerver:Cardinal Gates
Frakció: Cerulean
Név:CrescentMoonAlliance
Szint&Kaszt követelmény nincs.
Játékidő követelmény sincs amennyit tudsz játszani és amennyit szeretnél játszani annyit fogsz. 😊
Szeretnék egy kisebb baráti társaságot össze hozni akik össze tartanak VESZEKEDÉS NÉLKÜL. Nyilván mindig lesznek nézett eltérések ellentétes vélemények hiszen emberek vagyunk ez mindig volt van lesz, de mi szeretnénk ezeket hamar elsimítani és ne legyen harag két társ&barát között. 😊
Amennyiben bármi jellegű érdekeltséget mutatsz irántunk akkor keresd a játékba DaneeH-t vagy Jokeh-t.
"Úgy őszintén, szerinted ki a búbánatos nyavalyát érdekel a 36x leírt "magasröptű" károgásod? Vedd már észre, hogy rossz topicba tévedtél, senki nem kíváncsi az "áll" tudományos okfejtéseidre"

Nos! Az (áll). Az állról nem írtam sem esszét, sem bármi más tanulmányt, "tudományt" Már csak azért sem, mert nem értek az anatómiához. 😞
"Amúgy azt gondolom, hogy direkt csinálja........."

Igen, jó a meglátásod. Véletlenül nem tudok a gép előtt ülni, és igen bonyolult műveleteket, mint teszem azt az írás, végrehajtani.

Okos, okos! 😊 Ez tetszik. 😊
Nem, nem! Kedves troll barátom. Judea Palesztína volt 33-ban. Nagyon hiányos a tudásod, és jó bő a nem tudásod. És bizony beledugod a nyakad a hurokba, mert te zs. itt. 😉
Amúgy azt gondolom, hogy direkt csinálja. Sajnos egyéb fórumokon is láttam már hozzá hasonló szerencsétlent, akinek ez volt a hobbija, hogy csak írta-írta a maga kis belső világából kipattanó ökörségeket, és nem vett tudomást a válaszokról, csak hajtogatta ugyanazt újra és újra. minél többen írtak, annál inkább rágörcsölt. Valószínű, hogy inkább rá kéne hagyni, és akkor azt hiszi nyert, így talán elkotródik, ha már nem tiltják ki innen.
Valamivel ki kell töltenem a munkaidőt. Nem várhatod el tőlem, hogy ne ütögessek le olyan magas labdákat, mint amit ez az eke Vicodine a levegőbe terel.

Neked nagyon komoly bajaid vannak 😊

Nem tudom, hogy mit szól majd az SG ahhoz, hogy te itt Zsidózol bárkit is. (amúgy a magyarról csak annyit, hogy Júdea hosszú Ú)

szerintem menj szedegess hangyát. vagy zabáltasd fel magad disznókkal. Véleményem szerint ne égesd magad tovább.
Úgy őszintén, szerinted ki a búbánatos nyavalyát érdekel a 36x leírt "magasröptű" károgásod? Vedd már észre, hogy rossz topicba tévedtél, senki nem kíváncsi az "áll" tudományos okfejtéseidre. A saját véleményedet írod le tényként, mintha az lenne a mérvadó a világmindenségben (és még talán azon túl is), és semmi más ami ezzel ellenkezik, nem vagy hajlandó elfogadni. Le írtad a véleményedet, nem egyszer, nem kétszer, elhiszi mindenki hogy nem tetszik a játék, és ezt még én is tiszteletben tartom. De ne akarj másokat meggyőzni a saját "vélt" igazadról, és nagyon szépen kérlek (talán páran még egyetértenek) menj vissza valamelyik bájos kis játékodhoz, és irkálj annak a topicjában. Iszonyatosan vérlázító stílusban írsz, nem szoktam így kikelni magamból, de hozzád hasonló primitív lényt régen láttam már írni.
Ja, és jó lenne, ha tényleg kitiltaná valaki ezt a jóembert, abszolút nem ír a játékhoz használható semmilyen információt. Csak szapul.
Utoljára szerkesztette: azriel, 2016.01.27. 14:21:31
Lanters most azt csinálod, hogy szidod a játékot azon a fórumon amin játék kedvelői kérnek egymástól segítséget stb. Én nem mondok rád semmit , de ez körülbelül elárul mindent rólad! 😊
Milyen szepen lejellemezted magadat, a jelzok mind rolad arulkodnak gz, nem neztem volna ki beloled, hogy van onkritikad😄 Am mar az elso par kommentedben leirtad, hogy tudod ki vagyok, tehat nem kellett leesnie semminek, csak annyira elvagy varazsolva magadtol, hogy elfelejted elolvasni es ertelmezni a kommenteket amikre reagalsz kisfiam😊
Te tenyleg nagy fogyatekkal elsz, jol van, rad is hagyom, mert az ertelembol sajna nem futotta. Istenem, hogy a hozzad hasonloak, akik szellemileg megmaradnak ovis szinten, miert nem tudnak a legonal maradni, vagy tv macit nezni...Na mind1, egesd magadat tovabb, es jo szorakozast hozza. Bar nem ertem, miert nem wow forumot bombazod, ott megertik majd a hozzaallasodat, es szellemileg is hasonlo bumburnyakokkal beszelgethetsz😄
Sajnos nem esett le még most sem neked, hogy tudom ki vagy. Te nagyon korlátolt. 😊 Semmiről nincsen fogalmad. Csak az Aionnal játszottál, életed első nem metin játékával. Bárki meggyőződhet róla, hogy milyen alpári, ostoba, öntelt, arrogáns vagy, ha ellátogat az Aion topikra.

Ha gondolod kiírom a neved. Ha sokat fröcsögsz még.
" 2008-11-ig azért 2 millió felett volt a játékosállománya." Lineage 2nek meg manapsag is van annyi, B&Snak meg tobb."

Európában pici fiú! Európában volt 2 millió felett.

A többihez csak annyit, hogy te még a szubjektivizmus fogalmával sem vagy tisztában. A személyeskedéseid pedig lepörögnek rólam. Kiröhöglek. 😄
Ha tudnád mennyire buta vagy, nem szólnál egy szót sem. De nem tudod. És jó ez így, legalább szórakoztatsz. 😄

"Kicsit emlekeztet egy gyerekre, aki szinten azt hitte, hogy az adott forumon rajta kivul senki sem jatszott mas jatekkal, elkezdett frocsogni, egetvero baromsagokat irt, mikozben lathatolag meg az altala istneitett jatekokhoz annyit sem ertett, mint az adott forum olvasoi"

Igen, én vagyok az, talált! 😄
Miből jöttél rá? Ne tagadd, te valami próféta lehetsz. 33-ban nem voltál véletlenül Judeában? Na, nem?

De ha elfogatsz egy tanácsot, előbb megtanulsz írni. 😉
Meg szerencse, hogy csak a te fogyatekos ertekrended, es a hozzad hasonloak, akik azt hiszik, hogy racionalisan gondolkodnak, de kozben a fold folott jarnak 10 meterrel(ez a legveszelyesebb, mert magat okosnak hiszi, de "kivulrol" nem latja at az idiotasagait!) szintu emberek gondoljak azt, hogy a normalis emberek miatt van sok idiota 1-1 jatekban.
Ha te most amiket irsz, poennak erzed, azert csinalod, akkor az komoly baj, ha viszont tenyleg komolyan is gondolod, akkor sokkal nagyobb baj, mert neked nem szabadna szabadon szaladgalni. Te beszelsz arrol, hogy masik ember sajat magat leminositette, amikor te mar napok ota romma egeted magadat a sajat ertelmi szegenyseged bizonyitvanyanak kiallitasaval?😄 Ember baz..😄
Lanters engem sem érdekel a nyomorod. Keress már másik topicot...
" 2008-11-ig azért 2 millió felett volt a játékosállománya." Lineage 2nek meg manapsag is van annyi, B&Snak meg tobb.

Predtom: de latjuk, csak hat ha mar elkezd mondani valamit, akkor ugy illik le kell reagalni, akarmennyire is egetvero baromsagokat ir. Kicsit emlekeztet egy gyerekre, aki szinten azt hitte, hogy az adott forumon rajta kivul senki sem jatszott mas jatekkal, elkezdett frocsogni, egetvero baromsagokat irt, mikozben lathatolag meg az altala istneitett jatekokhoz annyit sem ertett, mint az adott forum olvasoi. Itt is ez a helyzet, total szubjektiv dolgokrol ir, frocsog a levegobe, semmi erv, ramondja a masikra, hogy en pl ezzel meg azzal nem is jatszottam, mit tudhatom en, mikozben ez sem igaz, es mar egy ideje kezd gyanus lenni, hogy ez az ember lehet ugyanaz a retardalt kis pocs lehet, mert ekkora tusko azert ritkan terem halisten😄
De érted. Idejön ez a "TRYTOKILLME", és önként, nekem állít tanúbizonyságot. Ki sem kell térnem arra: kik (is) alkotják az ilyen játékok zömét.

Inkább hallgatna. 😄
Már a neved is mutatja, hogy minő gazdag szellemi értéket képviselsz. 😄 😄 😄 És pont ez a baj ezekkel a játékokkal. Ingyen bekerül az összes ilyen vér pisti, az életben fizetős, komoly játékkal soha nem játszott elem. Sok játékot ölt meg már a fajtád. Többet ártasz te ennek a játéknak, mint én. Hidd el. 😊))
Predtom0O
Kene valami uj vitatema mert kezd unalmassa valni.Nem is ertem minek ezek a nagy monologok errol meg arrol a jatekrol es magasan leszarom kinek mi jon be (bocs a csunya beszedert).Mindenki jatszon azzal amivel szeretne (a nagy ervelesek meg mindig ugyan azok csak a szavakat mas sorrenbe hasznaljatok ha ezt ervelesnek lehet nevezni).
Lantersrol meg annyit, hogy a vak is latja a nyilvanvalot, azert van itt mert elvezi az emberek hergeleset (azt en is elvezem csak nem ebben a gyerekes formaban !UNALMAS!), probaltok egy alreggel veszekedni nem veszitek eszre, hogy szivatnak?

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Szia metin fiú. 😊)) Kiabálj csak nyugodtan, és játssz ezzel. Nem kell fizetni érte, találtál egy kicsit jobbat a metinnél, most örülj. 😄
És akkor hozzáteszem, hogy a WAR-ban a piramisos kieg bevezetéséig, azaz vagy másfél évig egyetlen, azaz egyetlen darab mobot nem öltem meg! Csak és kizárólag a várostromokon, és az ellenség kiiktatásával fejlődtem.

Nem gyaláztam ezt a játékot. Minden azzal kezdődött, hogy megkérdeztem, fogy a grindfest-en túl van e valami end game tartalom. Van valamiféle pvp. Meg aréna. Ez volt a válsz. Tehát nincs, állapítottam meg. Annyi nincs benne, mint ahogyan ha a WAR-ba belépsz, az első 20 percben. És ez engem nem elégít ki. Bocs. Jó játékot!
ÉRTJÜK! NEKED NEM JÖN BE.

SZUPER...

egy kérdésem van csupán: LÁTSZ ITT KUTYÁT???
NEM! MERT A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI MIT MONDASZ.

húzzál már innen el... annyira unalmas hogy a hatalmas tapasztalatoddal idejössz az észt osztani. ízlések pofonok, mi szeretjük te meg nem... szevasz
A Darkfall-t azért hagytam ott, mert amikor a várunkat építettük, a saját embereink kifosztották a kincstárat. Hol fogsz te ezekben a keleti grindfest akármikben várat építeni, hadjáratot indítani, stb, stb! 😊
2-3 tankkal elállni? Witch el, Elf hunter. Arra való. Besunyizik, kiiktatja a healereket, és csak bedőlnek. Volt ott taktika. Nem mondom, hogy gyerekeknek való volt, össze kellett ott dolgozni rendesen, sehol másutt nem jön ki olyan erősen, kontrasztosan a kasztok szerepe. Nem lehetett vér pistikét játszani. Ott nem volt one shot. 😄 Egyébként a WAR újra él egy szerveren, de még nincs benne a Tier 4-es kontent. Soha nem láttam jobb harcrendszert, karaktereket, óriási várostromokat ami abban volt. L2-zik itt mindenki, mert nem játszott WAR-t. 2008-11-ig azért 2 millió felett volt a játékosállománya. A Darfall meg lassan végleg eltűnik, mert nem hajlandók ingyenessé tenni. Talán abban van a legizgalmasabb open world pvp, siege, lehetett fosztogatni, rabolni. Kár érte. Nem értem, hogy lehet ennyire merev egy cég. Az elején jó volt, sokan játszották, többen, és a nagyobbak segítségével azért fel tudtad magad tápolni. Ma ha belekezdesz, egyedül vagy, semmi esélyed. 3 óra szenvedés után legyaláz pár kóbor lovag, kifosztanak, ott állsz egy szál f.-ban, kezdheted elölről. Ez tántorítja el a játékosokat. Ez egy igen kemény világú játék. Ugyanakkor a legjobbak között a helye. Persze nagyon nehéz. Elég realisztikus akár eltalálni valakit is pl. íjjal. Szóval az Aionhoz szokott becsukott szemmel one shot Sorcerereknek biztos nem jönne be. Nem mese játék. E
Eve. Jó játék, más világ. De az Elite Dangerous Horizons még jobb.
GW2 unalmas, de nem rossz.
Az az igazság, hogy az a korosztály, ami az igényesebb játékokat kereste, meg is tudta fizetni, és a WAR játékos közösségét is alkotta, kicsit már mással foglalkozik. Tudom, hogy a mi klánunk is, már akkor 2008-ban szinte a húszas éveik végét, a 30-as elejét taposta mind. Több százan voltunk.
A wow-ot nem én hoztam fel. Pontosan azt írtam, hogy nem hozom fel, mert egy legendáról felesleges beszélni. Vicodine hozta fel, és kezdte szapulni, mert nem játszott vele. A wow ma is nagyon jó, de szerverfüggő. Kétségtelen, hogy a Lich King feeling már nincs. Amikor minden este több százan megindultunk Stormwind ellen, na az amit nem igen lehet űberelni, meg amikor bevédtük Orgrimmart, meg más városokat.

Tehát azzal kezdődött az egész, hogy felvetettem e játék óriási hiányosságait. És van mihez mérnem. Ennyi.
Szia

Azokat a skilleket nem tudod kihúzni a skill bar-ra. Azok a skillek valamilyen hatás folyamatára jelennek meg. Pl ha megfigyeled a bal egér gomb sok karakternél folyamatosan változik. Ha stun-t kapsz más más skill jelenik meg a bar-on, amivel ki tudsz jönni alóla. Ha felborítod az ellenfelet szintén felvillanhatnak más más skillek. stb

Ha megnézed a skill listádat írni fogják a skillekhez, hogy minek kell bekövetkeznie hogy tudjad használni
Sáska
igazad van, rosszul emlekeztem a membership arara.