1711
-
Arra tudtok valami megoldást, hogy mikor megcsinálom a "tutorialt" és a video után mikor mindenki meghal akkor fogja és hibával kilép a játék. -
alcca #1346 Aztán miért pénz éhes? -
Hitmanus #1345 Kicsit pénzéhes játék de sebaj...:( -
Lacika1992 #1344 Bárcsak fele olyan lenne mint az aion.... -
Köszi,Anelith néven érhettek el. -
Malachit #1342 Tegnap eljutottam a 22-es szintig, ha jól emlékszem. Még mindíg OP ez a summoner class PVE-ben :D Valaki tud ajánlani PVE buildet és hogy építsem fel sorban? Néztem néhányat, de az mind 45-re szóltak már.
Starfall Kittty Summoner Order -
alcca #1341 Később is tudsz választani frakciót. Sőt 17 silver-ért cserébe frakciót is tudsz váltani. Eleinte sok pénz, de 40 körül már meg se fogod érezni a 17 silver-t. -
Sziasztok,
Én is indítottam máris két karaktert a Spiriten egyet és a starfallon.Azt azért nem értem,hogy frakciót nem lehetett választani mivel a crimson betelt....mókás.Egyenlőre szintezek és meglátjuk mi lesz. -
Ustur #1339 Persze hogy nem volt aktív, mert az a karakter a Hao Distric nevű szerveren van , én pedig a Spirit's Rest szerveren próbáltam keresgélni. És nem a fórumon megjelölt névvel. Ezért kértem elérhetőséget. (a félreértések elkerülése végett.)
-
Malachit #1338 Szerintem rövidítsünk és adj karakternevet, ha beloggolok, megpróbállak meglelni. -
Vicodine #1337 Ezen a neven egy 22es FMet talaltam csak, de nem volt aktiv...:D -
Ustur #1336 Spirit's rest szerver Crimson (piros) oldalán, van esetleg aktív magyar guild? Ha igen akkor elérhetőséget kérnék. Előre is köszi. -
Zarache87 #1335 A kioszott dmg+last hit mert a last hit is ad fixen egyet.
Ha nem lettel meg 45 akkor csinaljal par dailyt vagy arenaban huzd meg a maradek szintet. Esetleg meg a big 4(majom,pok,ikrek,diszno) dungik is szobajohetnek. Blackram 24(poh24) is sok xpt adhat illetve sok daily szol oda ha mar megnyitottad. Persze a Poh24 es a Big 4 lehet nem olyan egyszeru a lv 45-os soul shield nelkul. -
Látom neked se sikerült értelmezni amit írtam. :)
Érdekes, hogy 4-et dobott. Ezt hogy? Még videókat is néztem róla, de ott is 2 volt a drop. Ennyire számít a kiosztott damage?
Amúgy ha végeztem a storyval és nem lettem meg 45, akkor onnantól csak napival lehet fejlődni? Melyik részen érdemes napizni?
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.08. 12:16:15 -
Zarache87 #1333 Gondoltam ha mar arra jarok lovok egy kepet neked. Sajnos belenyultak, de ez meg igy is tobb mint amit mondtal.
Farmolni lehet csak tudni kell mit es hol ;)
A lv 45 daily questek kihoznak 8g-t dropok nelkul.
BoneDragon #1307 Ha a wuxia stilus neked olyan mint az Aion-ban akkor nem nagyon fedezted fel meg egyik jatekot se XD Az egyetlen terulet ami Aionos az a Majom dungi elotti terulet. Mondom ezt ugy, hogy Aiont 2.1-ig toltam kezdestol.
Hitmanus #1320 Jelenleg a Summonerrel a legegyszerubb.
Illetve a Destroyer is kepes ra.
KFM-bol csak a durvan geareltek es jo jatekosok tudnak solozni.
Assassinal meg neha resettel EU-n a boss ha hide-ban uti vegig.
Bandeeka #1325 Raidelhetsz Misty woodban a frakcio teruleten. Van 3 boss ott amire osze szoktak gyulni a nepek.
Vicodine #1293Finyak az nem elhet o mivel NA serverol van a video :P
A feb. 10 patchben benne lesz a decemberi skill update is a content update melett. :) Illetve elvileg arena resettel most bekerulnek majd a babok is.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.02.08. 12:08:53 -
Malachit #1332 Név: Kittty
Class: Summoner
19-re feltornásztam tegnap. Ez a class tényleg egy tápgép pve-ben. A szintemen lévő insta bossokat tudom vele solozni. -
Vicodine #1331 mi a neved? -
Malachit #1330 Közben választottam frakciót, kit keressek, ha hozzátok szeretnék csatlakozni? -
Malachit #1329 Oks, épp az tetszik színben :D mindjárt beloggolok. -
Vicodine #1328 Kekek vagyunk,cerulean -
Malachit #1327 Akkor te most melyik frakcióban vagy, mert akkor azt választom és bandázhatnánk :D -
Vicodine #1326 Persze, 45ig is varhatsz, csak semmi ertelme..:D
Bandeeka: mint minden mas mmoban...,open world pvp,pvp arenak, instazas, gearelodes, insignia farm, illetve ami nagyon fontos es nehez, a guild fejlesztese, amihez nem art egy nagyobb guild tagjanak sem lenni. Soloban vagy kis guildben nem jo annyira... -
Bandeeka #1325 Sziasztok!
Ha eléri az ember a 45ös szintet mit lehet csinálni max szinten? Insta,aréna, szabad pvp-t leszámítva van még vmi egyéb elfoglaltság? Lehet, hogy csak én nem találom fel magam :) Köszi -
Malachit #1324 Vagy nem választasz és kihúzod egészen a Chapter 17 végéig. -
Vicodine #1323 Frakciot kb lvl 4 kornyeken valasztasz..:D -
Malachit #1322 Oké, de melyik frakció?? Épp a választásnál tartok 17. fő questben. -
Vicodine #1321 Arra a summoner a legjobb meg a destro,de assa is igen kemeny solozasra, de elso hely az minden felul a sumi -
Hitmanus #1320 És a későbbiekben esetleg solozni dungeonoket? -
Vicodine #1319 Mindegyik karival egyszeru szintezni, igy FMel is -
Hitmanus #1318 Force Masterrel mennyire jó a szintezés, solo? -
Vicodine #1317 Frakcio cseten erdeklodjetek, eleg sok magyar van pedig, csak a mi guildunkben atlag 30 magyar van online, es ehhez hasonlo meretu magyar guild van meg legalabb 3-4 -
Malachit #1316 Szintén, mint írtam is 1-el korábban. De legalább már tudom, hogy te is ott vagy :) -
Bandeeka #1315 Sziasztok!
Starfallon keresek magyar klánt. Pár napja nem nagyon látok magyarokat fent ami a klánok alatt ki van írva mindenki offline. -
Malachit #1314 Starfallon keresek klánt. Kit nyaggassak? :) Aki ki volt írva mind offline volt. -
tttmelis11 #1313 én a highland gate-n vagyok vagyis most kezdtem -
Hitmanus #1312 Highland Gate szerveren játszik valaki? -
Malachit #1311 A linkelt videóban nem én vagyok, mert az azonos nevű karakterem megragadt LVL9-en. A szerver neve nem derült ki nekem a betekintésből, de a Starfall-on kreáltam. Sajna a másik summonorrel sem haladok idő hiány miatt. Az is csak LVL16.
Malachite: Destroyer férfi drabál állat :)
Kittty: Summoner kiscsaj macska fülekkel, szürke farokkal és egy fehér cicussal, Tejcsi-vel nyomul párban :D -
Vicodine #1310 "Én akármikor belépek az Aion jut eszembe." Erre reagaltam, mi a bonyolult ebben.:?XD Es meg nekem megy nehezen az ertelmezes.... -
Látom nehezen megy nálad a mondat értelmezés. Inkább ne is reagálj arra amit írok, köszi. :) -
Vicodine #1308 Akkor neked egy koteg huszezresrol a tejbegriz jut az eszedbe?:D Kb semmi hasonlosag nincsen a ketto kozt, stilusban is teljesen mas, es itt a glideolas nem olyan legbolkapott akarmi mint aionban, hanem itt ez a fajta, a keleti filmekbol jol ismert kulturalis valtozat, ami egy ilyen stilusu mmobol elengedhetetlen.