1711
  • Anthrax
    Arra tudtok valami megoldást, hogy mikor megcsinálom a "tutorialt" és a video után mikor mindenki meghal akkor fogja és hibával kilép a játék.
  • alcca
    Aztán miért pénz éhes?
  • Hitmanus
    Kicsit pénzéhes játék de sebaj...:(
  • Lacika1992
    Bárcsak fele olyan lenne mint az aion....
  • Forolto
    Köszi,Anelith néven érhettek el.
  • Malachit
    Tegnap eljutottam a 22-es szintig, ha jól emlékszem. Még mindíg OP ez a summoner class PVE-ben :D Valaki tud ajánlani PVE buildet és hogy építsem fel sorban? Néztem néhányat, de az mind 45-re szóltak már.

Starfall Kittty Summoner Order
  • alcca
    Később is tudsz választani frakciót. Sőt 17 silver-ért cserébe frakciót is tudsz váltani. Eleinte sok pénz, de 40 körül már meg se fogod érezni a 17 silver-t.
  • Forolto
    Sziasztok,

Én is indítottam máris két karaktert a Spiriten egyet és a starfallon.Azt azért nem értem,hogy frakciót nem lehetett választani mivel a crimson betelt....mókás.Egyenlőre szintezek és meglátjuk mi lesz.
  • Ustur
    Persze hogy nem volt aktív, mert az a karakter a Hao Distric nevű szerveren van , én pedig a Spirit's Rest szerveren próbáltam keresgélni. És nem a fórumon megjelölt névvel. Ezért kértem elérhetőséget. (a félreértések elkerülése végett.)
  • Malachit
    Szerintem rövidítsünk és adj karakternevet, ha beloggolok, megpróbállak meglelni.
  • Vicodine
    Ezen a neven egy 22es FMet talaltam csak, de nem volt aktiv...:D
  • Ustur
    Spirit's rest szerver Crimson (piros) oldalán, van esetleg aktív magyar guild? Ha igen akkor elérhetőséget kérnék. Előre is köszi.
  • Zarache87
    A kioszott dmg+last hit mert a last hit is ad fixen egyet.

Ha nem lettel meg 45 akkor csinaljal par dailyt vagy arenaban huzd meg a maradek szintet. Esetleg meg a big 4(majom,pok,ikrek,diszno) dungik is szobajohetnek. Blackram 24(poh24) is sok xpt adhat illetve sok daily szol oda ha mar megnyitottad. Persze a Poh24 es a Big 4 lehet nem olyan egyszeru a lv 45-os soul shield nelkul.
  • BoneDragon
    Látom neked se sikerült értelmezni amit írtam. :)
    Érdekes, hogy 4-et dobott. Ezt hogy? Még videókat is néztem róla, de ott is 2 volt a drop. Ennyire számít a kiosztott damage?

Amúgy ha végeztem a storyval és nem lettem meg 45, akkor onnantól csak napival lehet fejlődni? Melyik részen érdemes napizni?
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.08. 12:16:15
  • Zarache87
    Gondoltam ha mar arra jarok lovok egy kepet neked. Sajnos belenyultak, de ez meg igy is tobb mint amit mondtal.

Farmolni lehet csak tudni kell mit es hol ;)
    A lv 45 daily questek kihoznak 8g-t dropok nelkul.

BoneDragon #1307 Ha a wuxia stilus neked olyan mint az Aion-ban akkor nem nagyon fedezted fel meg egyik jatekot se XD Az egyetlen terulet ami Aionos az a Majom dungi elotti terulet. Mondom ezt ugy, hogy Aiont 2.1-ig toltam kezdestol.

Hitmanus #1320 Jelenleg a Summonerrel a legegyszerubb.
    Illetve a Destroyer is kepes ra.
    KFM-bol csak a durvan geareltek es jo jatekosok tudnak solozni.
    Assassinal meg neha resettel EU-n a boss ha hide-ban uti vegig.

Bandeeka #1325 Raidelhetsz Misty woodban a frakcio teruleten. Van 3 boss ott amire osze szoktak gyulni a nepek.

Vicodine #1293Finyak az nem elhet o mivel NA serverol van a video :P

A feb. 10 patchben benne lesz a decemberi skill update is a content update melett. :) Illetve elvileg arena resettel most bekerulnek majd a babok is.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.02.08. 12:08:53
  • Malachit
    Név: Kittty
    Class: Summoner

19-re feltornásztam tegnap. Ez a class tényleg egy tápgép pve-ben. A szintemen lévő insta bossokat tudom vele solozni.
  • Vicodine
    mi a neved?
  • Malachit
    Közben választottam frakciót, kit keressek, ha hozzátok szeretnék csatlakozni?
  • Malachit
    Oks, épp az tetszik színben :D mindjárt beloggolok.
  • Vicodine
    Kekek vagyunk,cerulean
  • Malachit
    Akkor te most melyik frakcióban vagy, mert akkor azt választom és bandázhatnánk :D
  • Vicodine
    Persze, 45ig is varhatsz, csak semmi ertelme..:D
    Bandeeka: mint minden mas mmoban...,open world pvp,pvp arenak, instazas, gearelodes, insignia farm, illetve ami nagyon fontos es nehez, a guild fejlesztese, amihez nem art egy nagyobb guild tagjanak sem lenni. Soloban vagy kis guildben nem jo annyira...
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Ha eléri az ember a 45ös szintet mit lehet csinálni max szinten? Insta,aréna, szabad pvp-t leszámítva van még vmi egyéb elfoglaltság? Lehet, hogy csak én nem találom fel magam :) Köszi
  • Malachit
    Vagy nem választasz és kihúzod egészen a Chapter 17 végéig.
  • Vicodine
    Frakciot kb lvl 4 kornyeken valasztasz..:D
  • Malachit
    Oké, de melyik frakció?? Épp a választásnál tartok 17. fő questben.
  • Vicodine
    Arra a summoner a legjobb meg a destro,de assa is igen kemeny solozasra, de elso hely az minden felul a sumi
  • Hitmanus
    És a későbbiekben esetleg solozni dungeonoket?
  • Vicodine
    Mindegyik karival egyszeru szintezni, igy FMel is
  • Hitmanus
    Force Masterrel mennyire jó a szintezés, solo?
  • Vicodine
    Frakcio cseten erdeklodjetek, eleg sok magyar van pedig, csak a mi guildunkben atlag 30 magyar van online, es ehhez hasonlo meretu magyar guild van meg legalabb 3-4
  • Malachit
    Szintén, mint írtam is 1-el korábban. De legalább már tudom, hogy te is ott vagy :)
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Starfallon keresek magyar klánt. Pár napja nem nagyon látok magyarokat fent ami a klánok alatt ki van írva mindenki offline.
  • Malachit
    Starfallon keresek klánt. Kit nyaggassak? :) Aki ki volt írva mind offline volt.
  • tttmelis11
    én a highland gate-n vagyok vagyis most kezdtem
  • Hitmanus
    Highland Gate szerveren játszik valaki?
  • Malachit
    A linkelt videóban nem én vagyok, mert az azonos nevű karakterem megragadt LVL9-en. A szerver neve nem derült ki nekem a betekintésből, de a Starfall-on kreáltam. Sajna a másik summonorrel sem haladok idő hiány miatt. Az is csak LVL16.

Malachite: Destroyer férfi drabál állat :)
    Kittty: Summoner kiscsaj macska fülekkel, szürke farokkal és egy fehér cicussal, Tejcsi-vel nyomul párban :D
  • Vicodine
    "Én akármikor belépek az Aion jut eszembe." Erre reagaltam, mi a bonyolult ebben.:?XD Es meg nekem megy nehezen az ertelmezes....
  • BoneDragon
    Látom nehezen megy nálad a mondat értelmezés. Inkább ne is reagálj arra amit írok, köszi. :)
  • Vicodine
    Akkor neked egy koteg huszezresrol a tejbegriz jut az eszedbe?:D Kb semmi hasonlosag nincsen a ketto kozt, stilusban is teljesen mas, es itt a glideolas nem olyan legbolkapott akarmi mint aionban, hanem itt ez a fajta, a keleti filmekbol jol ismert kulturalis valtozat, ami egy ilyen stilusu mmobol elengedhetetlen.