1711
  • WiLDoR
    az elso kerdesemre esetleg nem tudod a valaszt, hogy miert van?
  • WiLDoR
    aha, koszi, igy mar ertheto :)
  • Lord Ilpalazzo
    Hello
    alcca #1363
    Lord Ilpalazzo #1364
    Kicsit legörgetsz és máris találsz a kérdésedre választ adó posztot.
  • Grandius
    Sziasztok!
    Most töltöm a játékot és az érdekelne, hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
  • xodd
    az anim cancel-nek az a funkciója hogy nem engeded végigmenni az animációját a skillnek mert az hosszú lenne így elnyomsz 1 másik skillt amivel befejezi az előző animációt és belekezd az újba. ez arra jó hogy anim cancel nélkül be tudnál vinni 1 stun alatt 2 ütést viszont vele meg akár 6ot is
  • WiLDoR
    na ettől nem lettem okosabb, meg nem is nagyon értem az angolját ennek a srácnak (bennem van a hiba, sorry) :-/
  • Vicodine
    Roviden
  • WiLDoR
    2 noob kérdés:
    - az miért van, hogy ha benyomom a sprint-et (fogy a zöld csík - stamina - alul), akkor ha felengedem a key-t, akkor néha megáll a kari, néha meg addig fut tovább, amig el nem fogy a stamina, s csak úgy tudom megállítani a rohanásban a karaktert, ha elnyomok bármilyen skill-t?
    - olvastam már sokat erről az animation canceling-ről? ez pontosan mit takar, mi a funkciója és mire is jó voltaképp?
  • WiLDoR
    11 évig WoW-oztam, de már nem nagyon tud lázba hozni.
    régóta kerestem vmi mmo-t, ami megmozgatja a fantáziám, próbáltam gw2-őt, Taurit (hehe), wildstart is, de egyik sem hozott lázba.
    ennek a game-nak a combat rendszere viszont szimpi.
    szóval úgy érzem, lecövekelek itt 1 kicsit.

eldöntöttem a class-om KFM lesz.
    kipróbáltam az assa-t is, de nekem a kfm stílusa jobban bejön, mint ez a sin féle hit-n-run, meg shadowdance.
    azt írják a kfm-ről, hogy a legnehezebb, de nem baj, majd begyakorlom.
    nem tervezek alt-ot (wow-ban belefulladtam már a végén a sok alt-ba, itt nem lesz ilyen, 1 char only)
    Hao District, Crimson side (ehhez nem ragaszkodom, a kék oldal is szimpi), karinév: Wildor, mint itt.

ha valaki megsúgná, hogy lehet guild-be jelentkezni, vagy ez hogy működik, az sokat segítene :)
    nemtom itt van-e /who parancs.
  • WiLDoR
    köszi az infót :)
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Ha 1 karakterrel megszereztem 1 ruhát és betettem a wardrobe-ba másik karakter kiveheti azt? Lehet marhaságot kérdezek.
  • xodd
    valaki tudja most akkor 2 legendary skillt kaptunk? mert mintha úgy olvastam volna valahol hogy LMB + még 1 class függően valamint akkor az lmb-s skillt hogy lehet megkapni?
  • alcca
    Persze. Fix ipt kérni a szolgáltatótól ami persze nincs ingyen
  • Lacika1992
    Valamit azzal lehet kezdeni, hogy ne kérjen minden indításnál verification kódot?
  • howey74
    újrainditás után müxik
  • howey74
    már megnéztem,nem fut. azért köszi
  • Overburner
    Nem fut a háttérban? Próbáld feladatkezelőben leállítani ha igen.
  • howey74
    "The game cilent is already running(3001)(183)" update után. remek. valakinek valami ötlet, hogy mit tegyek?
    Utoljára szerkesztette: howey74, 2016.02.10. 21:02:46
  • BoneDragon
    Huh, jó sok változtatás van. Tetszik, tetszik...
  • BoneDragon
    Hello all, all servers are now up. Have fun and thanks for your patience!
  • Lord Ilpalazzo
    Udv
    Transmoghoz csak a 2 fegyverre van szukseged a skin es az alap-ra, par silvert is elker a jatek erte.
    Inventorybol elerheto a funkcio.
    Fegyver fejlesztes lvl 5 ig pakolod bele a fegyokat, vagy xp koveket, utana jon a breaktrough ahoz kell egy bizonyos fegyver amit jelez ha ratolod az egeret.
    Ha megvan lvl 10 ig ujra akarmilyen fegyo vagy xp kovel huzhatod.
    LVL 10-en ismet kell egy bizonyos fegyo es valamilyen adalek material, ha ez megvan a fegyod atalakul, nonek a statok a kinezet valtozik.
    Utana ujra lvl 1 en idul es a folyamat ismetlodik.
  • Vicodine
    Inventorit megnyitod,az aljan lesznek ikonok. A bal szelso kalapacsra vagy mi a szosz raklikkelsz, kurzort raviszed fegyora es megint klikk. Ott fogod latni, milyen fegyo, milyen item kell a tovabbfejleszteshez. A bejott ablakon felul van 3 ful is meg, a baloldalira lapozol akkor reszleteiben is kifejti hogy a kovetkezo upgradekhez mi kell majd es honnan szerzheted be.

FM kedveloknek egy kis tanitas a vilag legjobb FMjetol, Jaesungtol, illetve tole van meg egy lvl 45os pvp build is.
  • WiLDoR
    weapon skin transmog rendszer (olyasmi, mint a wow-ban) van itt is?
    a masik, hogy a fegyverem lvl5-on kimaxolodott, nem upgradelheto tovabb...
    hogy lehet fejleszteni tovabb?
  • Lord Ilpalazzo
    Ebonhall szerveren is van egy clanunk 25 magyar taggal kb.
    Nocte Mortis --- Cerulean faction
    Naluk lehet erdeklodeni ha az Ebonhall szerver mellett dontesz
    Tryri
    Morrygana
    Ilpalazzo sama
    Aya yo
  • alcca
    Este 7kor lesz újra szerver, legalábbis eddig van tervezve.

Két szerveren van nagyobb magyar populáció. Hao District és a Starfall Crater. Mind a két frakcióban vannak magyar klánok.
    Lista
  • Tubaaa
    Sziasztok,
    melyik serveren van a legtöbb magyar, és melyik frakcióban? (És mikor lesz online a server megint? Azt hittem 2-re már kész lesz de most kezdték vagy 1 órája ha jól láttam)
  • Lacika1992
    Oksa, köszi.
  • alcca
    Vedd le a frakció ruhádat és már nem is tudnak megtámadni. A balansz lvl 50-re van beállítva nem nagyon low level-re. Szóval nem kizárt hogy az ő skillje ennyivel erősebb.

Pay to Win? Egyáltalán nem P2W, semmit se tudsz venni amitől erősebb lennél. Nyomd meg az F10-et és meglátod az item shop-ot.
  • Lacika1992
    Javítsatok ki ha tévedek, de ez a játék a legelejétől fogva pvp?
    Volt egy olyan melléküldi hogy válasszak frakciót (lv4) és onnantól kezdve, megöl mindenki küldi közbe is.....
    Ráadásul lv4 -es gyereket elkezdtem ütni AFK volt, lement nagy nehezen a háromnegyed élete és akkor kezdett el ő is verni engem, de nekem lement a fél életem 2mp alatt, és majdnem ő nyert.
    Kérdem én EZZZZ MIIIIIIII?
    Ennyire pay to win vagy mi ? valaki magyarázza már el.
    Aion-ból jövök de úgy érzem mintha sose játszottam volna mmorpg-vel....
  • alcca
    Volt a hétvégén az ESL BnS liga.
    Amcsiban a döntőben egy Assa vs FM volt. FM nyert. Bár tény hogy nagyon durván kikapott az assa.
    EU-ban KFM vs Summoner. Summoner nyert. Erről nem találtam felvételt.
  • xodd
    jelenleg sajnos a sin nagyon gyenge véleményem szerint. főleg summoner nagyon rossz matchup amiből meg van bőven, most hogy jön a decemberi patch a summoner kap buffot viszont a sin semmi olyat nem kap amivel jobb lenne ez ellen a karakter ellen (megkapjuk a shadow slash legedary skilleket hurrá -.-) balance szempontjából 1 nagy raklap a mostani helyzet ha bejön végre minden akkor ténylegesen minden klassz balanszos lesz
    ezzel nem akarok senkit lebeszélni a sinről mert jó kari sok skillt igényel de jelen helyzetbe igen sokat kell tryhardolnod hogy megnyerj 1-1 meccset
    Utoljára szerkesztette: xodd, 2016.02.10. 10:25:34
  • alcca
    Jah igen az lemaradt, hogy a Kung Fu Master állítólag az egyik legnehezebb klassz. Tapasztalatom nincs ezen a téren, csak egy alul gearelt Blade Masterem van a felsorolt 3 közül.
  • alcca
    Szerintem a Kung Fu Master és az Assassin közül dönts. Mind a kettő nagyon jó pvp-ben ha tudsz velük játszani. Szerintem a Kung Fu Master erősebb, de lehet csak az én klasszom ellen tűnik így.

PvE szempontból majdnem mind1 mit választasz, de a Kung Fu Master és a Blade Master képes tankolni a bossokat. Az én véleményem szerint a Blade Master akkor képes igazán nagy dps-re ha ő tankol, ha nem ő akkor jelentősen veszít a dps-ből. Hogy melyikből van hiány nem tudom, de kevesebb Kung fu master-t látok mint assa-t vagy blade master (ebből bőven van).

BG(6v6) még nincs, de hamarosan lesz.
    3v3-ban nem egyszerre harcoltok, hanem egyesével. Lehet egymást cserélgetni, sőt 5sec-re beugrani és segíteni a másikat. Mind a Kung Fu Master mind az Assa eléggé jó tud lenni a beugrásoknál, főleg ha cc-zik az ellenfelet miközben egy destro burstol. Nem mondanám, hogy lenne keresett klassz. A setup számít, mert vannak olyan klassz kombok amik eléggé durvák tudnak lenni.
  • Forolto
    ez igy van,ugy döntöttem tegnap egy 1600 coint megér ez a játék,hogy köszönetet mondjak neki a játékban eltöltött időért,vettem is egy ruhát a karakternek és valószinü a maradékot packra költöm.
  • xodd
    napi min 7 goldot tudsz farmolni minimális idő ráfordítással, a mail meg nem igazán kell semmire ami olyan fontos lenne ha mégis akkor veszel 400 ncoint ami 1600 ft körül van és ebből tudsz venni starter packot ami 1 hét premium plusz pár dolog és máris tudsz mailezgetni ami szerintem nem vészes ha azt nézed hogy valaki az idejét ölte a játék programozásába. nem tudom te mit szólnál ha nem kapnál fizetést a munkádért és ingyen dolgoznál mert kb ez ilyen felfogás
  • WiLDoR
    bocs a duplazas miatt...
  • WiLDoR
    Hali. Segitseg kene. Nem tudok donteni, mindharmat kedvelem.

Kung fu master / assassin / blade master.

1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
    2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
    3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
    4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
    5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
    6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?

Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.

Koszi a segitseget....
  • WiLDoR
    Hali. Segitseg kene. Nem tudok donteni, mindharmat kedvelem.

Kung fu master / assassin / blade master.

1. Endgame open pvp, daily pvp questek szempontbol erdekelne. Melyikkel mennyire szenvedos oket vegigcsinalni?
    2. Max. szinten a szervezett pvp mennyire van jelen?
    3. Mire erdemes szamitani maxlvl-en, bg rendszeru pvp-re vagy inkabb arenara?
    4. Arena - pl. 3v3 - eseten melyik class a keresett a 3 kozul, melyikbol van rengeteg?
    5. Bg rendszeru / open pvp eseten melyik a legeletkepesebb csapatban?
    6. Pve szempontbol melyik classbol van hiany?

Jelenleg van egy 10-es kfm-em es 10-es sin-em hao district-en, de endgame-rol nincs tapasztalatom, ezert kene info tapasztalt playerektol.

Koszi a segitseget....
  • Hitmanus
    Burkoltan,de arra sarkal téged hogy fizessél rá, még az a szaros mail rendszer is ncoin-ba kerül hogy küldhessél mailt -.- Goldot alig tudsz szerezni a játékba...
  • xodd
    erre én is kíváncsi lennék hogy miért pénzéhes a játék?