Pest és a bomba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
F@sza!
Dédimék a határutca felõli oldalon laknak...
Ott is volt ilyen kitelepÍtés?: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Narxis
Pápá 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sephi
A katasztrófavédelemnél úgy készülnek, hogy éjfélig biztosítják az ellátást a kitelepítetteknek a két iskolában lévõ befogadó helyen. A visszaköltözés idõpontjáról csak akkor lehet biztosat mondani, ha a tûzszerészek hozzáfértek a bombához - mondta Bánsághi Tamás, Ferencváros alpolgármestere. (MTI)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SLICK
El tom képzelni:

- Ferikém! Bombát találtak!
- Picsába! Azt a választásokra tartogattam!
<#idiota>

Az USA-s témához meg annyit: oda szívesen ledobnék 2-3 atomot!

FZoleee
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Football Manager
3. Modellautók
4. World Wrestling Entertainment
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Pest és a bomba
8. PlayStation3
9. KONAMI Soccer kiegészítõk
10. World of Warcraft

Hajrá!!! <#idiota>
Sephi
Csepter barátunk irt egy ilyen cikket de nem lelem mar neten 😛

Meg keresem, aranyos 😄

Tényleg, ilyenkor hol vannak a színesfém tolvajok? Robbanásszerû sikerük lenne..

magus
könnyen megoldható, bedobsz pár aluminiumtáblát a bomba közelébe, mint a legyek a szarra gyûlnének oda

JAG1
Csak az öregeket kell kitelepíteni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tigeroo
mátészalkai vagyok :Ð
Kaplan
Sephi, vajon mit takarnának el? Sok kis újabb Gyurcsánt, esetleg marslakókat? Vagy a tippmixezõ magyar focisták ott bujkálnak? Esetleg kiderült, hogy olaj hatalom leszünk mi is?😄

Mesélj már...

Amúgy meg remélem minden rendben lesz mert azon a területen a sok cigány mellett idõs emberek is laknak bõséggel...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

OrioN the S
a vegen meg kiderul ,hogy nekunk van a legtobb bombank csak mi se tudunk rola...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gyönyörû XD
Amúgy Mátészalkán is találtak egy bombát 😛

BaliBoy
Egyébként úgy is a környék putrijainak ledózerolásán ügyködnek mert rájöttek, hogy az is a belváros, értékes helyek. Aztán gondoltak egyet, hogy inkább nem vásárolnák ki az ott lakókat.... 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

magus
nincs az a bomba olyan rossz helyen, mondom melyik utcába vigyék, esetleg némileg megtisztulna a körút a nem teljesen magyar származású grátiszlakosoktól

Truck Driver001
A Boráros tértõl lakok 2percre,de szerencsére nem kellett elhagynunk a zobjektumot,mert 1100 méterre vagyunk a kurdok gyermekkori piros mûanyag traktorától.mondjuk leszarnám,mert megyek melózni és csak éjszaka érek haza.mellesleg ez már a második,amit találtak.anno mindenkinek a célja terraformálás volt?<#gonosz1>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Looooser
amennyi eggyütt érzés van bennem mostanában az emberek iránt.... robbanjon vazzeg....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

PrasCo
Na, szerintem az van, hogy ugyebár az USA három atomot csinált. Egy tesztrobbantás, kettõ Japán. Szerintem nem. Az elsõ atomot ide kaptuk mink!
Amúgy meg nem értem a töketlenkedést. Rá kell küldeni a szoláriumgalerit, aztán öt percen belül a vasbeton is szálanként üreges lesz, nemhogy bomba nem marad ott...
Sephi
Az összes közmûvezetéket elzárják a IX. kerületnek abban a részében, amelyet egy világháborús bomba miatt ki kell üríteni. Az áramellátás várhatóan 15 órától néhány órán át szünetel majd.

Bánsághi Tamás alpolgármester, a védelmi bizottság elnöke felhívta a figyelmet arra: ha majd a gázt visszakapcsolják és a lakók hazatérnek, mindenki ellenõrizze, nincs-e a lakásban, épületben gázszag, ugyanis a nyomáskülönbség a régi és sok helyen elhasználódott csövekben károkat okozhat. Ha a tûzszerészek munkája hosszasan elhúzódik, a hûtõk, fagyaszók leolvadhatnak.

O bassza meg....

Sephi
Vagy mást próbálnak eltakarni...

BaliBoy
Én is pont erre gondoltam. 😄
Szerintem az idegen lények leszálló pályáit készítik elõ. <#idiota>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

GregSB
Kínába sose, túlságosan függ tõluk az iparuk és gazdaságuk (mindent ott gyártanak).

Sephi
EZDEHULYE 😄DDDDD

JAG1
Az olaj miatt rohanták le, ez egyértelmû...
Várom, mikor kötnek már végre bele Kínába.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tigeroo
vagy várhatnának augusztus 20-ig
JAG1
Nem ideszórt, hanem szakszerûen kitelepített. :-))

Sanyix
Nem, õket vegyi, és biológiai fegyverek miatt rohanták le, az atomost most fogják eljátszani. A választható opciók: irán, szíria, korea.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Vogel
Jogtalan használatért jönnének az amcsi jogvédõk

Fabio Capello
jobb esetben lerohannak minket, mondván hogy atomot tesztelünk...

Nem ide kapcsolódik, de ez is érdekes dolog: USA úgy biztosítja a nagyhatalmi pozícióját, hogy aki atomot próbálgat, arra ráfogják hogy terrorizmus, és ha nem hagyják abba, akkor megyünk lerohanjuk az országot? Számításaim szerint legalább négy éve megy az iraki háború, azért robbant ki merthogy atomot gyártanak, azóta nem találtak semmit... Köszönjük Bush...

Sir Quno Jedi
Vesztes oldalon voltunk, vagyunk, leszünk, ergó még meg is sarcolnának minket, hogy mi a faszé robbangatunk (az õ általuk ideszórt) bombákkal...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
inkább a helyszínen nézze végig a hatástalanítást... 😄DD

Minstrel
megjöttek az idegenek <#alien><#bdead>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Fabio Capello
hát igen sok szép ajándékot hagytak itt német meg amerikai barátaink...

Isten õrizz, hogy ez legyen, de kíváncsi lennék, ha eldurranna, az amcsik rohannának e segíteni a rekonstruálásban... sztem annyi lenne a reakció: ja bocs, ezvan.

Sephi
A szabadságát töltõ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is folyamatosan tájékoztatást kap - kabinetfõnökén keresztül - a fõváros IX. kerületében zajló kitelepítésrõl, valamint az ott talált bomba hatástalanításának munkálatairól, közölte a kormányszóvivõ. (MTI)

Biztos nagyon érdekli.

Sephi
Te én nem tudom mi van meg hogy, de az a baj, hogy ez nem az elsõ ilyen bomba... nem csodálkoznék ha nem is bomba lenne ott hanem valami más... csak a népet ezzel vakítják.

Fabio Capello
az kellett volna, tömény betonba nekiállnak megfúrni....

amúgy nem igazán vagyok tisztában ezzel a tipussal, ez nitró miatt becsapódáskor (ütõdéskor) robban?

Sephi
Ezt beszeljetek meg abban a topikban amiben tartozik. THX

Sephi
Ha teljesen kiürítik a területet, az elsõ lépés a bomba körül lévõ föld és törmelék eltávolítása lesz, közölték a tûzszerészek. A korábbi hírekkel ellentétben a bomba nem szilárd betonban van, így könnyebben megtisztítható lesz.

A tûzszerészek csak ezután tudják közelebbrõl megvizsgálni a bombát, s dönteni a további lépésekrõl. Várhatóan kiszerelik a gyújtószerkezetet, s azt a helyszínen megsemmisítik. A bombát ezután elszállítják, s biztonságos helyen robbantják fel.

Adam II
A Szex és New York szar.

Fabio Capello
bazeg ez ma egy bombás nap vagy mi a franc?

minnyá jönnek a tûzszerészek hogy bomba van a seggem alatt, húzzak kifelé :S

Sephi
A sajtónak is el kellett hagynia a területet.

deep
Jah, ezaz: USAAF 4000 lb Blockbuster
Supermen jön és segít <#vigyor>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sephi
Két hajmeresztõ pletykát hallottunk a helyiektõl. Az egyik szerint nem is kell kimenni a lakásból, csak valaki csinálja a fesztivált, a másik szerint vegyi bombát találtak, és azért van ekkora területen kitelepítés.

Vegyi? Ehh...

John Cena
hehe ez vicces😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

OrioN the S
Sex es New York utan ujabb sorozat: Pest es Bomba <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
lál és télleg😄 most mondja apám😄
Sephi
Baze..

Bombát találtak a mátészalkai kórháznál kedden. Az intézmény területén építkeznek, és árokásás közben fordult ki a földbõl a vélhetõen második világháborús szerkezet. Az építkezést leállították, a helyszínt rendõrök biztosítják, mondta Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtóreferense. A kórházat egyelõre nem ürítették ki, jelenleg a tûzszerészeket várják. (FH)

zsindex? 😄