Pest és a bomba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kuruc szleng -.-

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

zsindex? 😄

Sephi
"Gondoltad volna, amikor hozzám jöttél, hogy háborús övezetbe költözöl" - fordult egy fiatal apa kisgyermekkel kiköltözõ feleségéhez.

"Ha felrobban a házunk, az új házimozit kifizeti valaki?" - kérdezte egy másik helyi lakos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
tiszta jericho DDDDDDDD:
<#idiota>

Sugam
szerintem zsindexrõl kopizza

JAG1
"A külföldiekkel a legnehezebb. Egy rendõr azt mondta, ellenállással még nem találkoztak, de néhány külföldivel nagyon nehéz megértetni, hogy mi a helyzet, fõleg a kínaiakkal nem találják a közös hangot."

- Mennyé innen, me bomba van itt!
- Csih a hi jakamoto?
- Mondom BOMBA! Nagy BUM-BUM!
- Hu csi mi Nemzeti ssinhaz?
- Ejj b+ nem érted? B.O.M.B.AAAA!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sephi
Lényegesen nagyobb bombáról van szó, mint eddig bármikor, mondta az igazságügyi és rendészeti miniszter kedden újságíróknak a helyszínen. "Rendkívül veszélyes a feladat, a bomba hatástalanítása" - tette hozzá a most mûveleti irányítóközpontként mûködõ Vágóhíd utcai tûzoltóság épülete elõtt Draskovics Tibor, hangsúlyozva, hogy mindenkit biztonságba helyeznek.

"Úgy látom, hogy a rendõrség megfelelõ szakértelemmel és felszereléssel látott hozzá a feladatnak" - közölte. (MTI)

Na most mar lehet kicsit aggódni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem ezt olvasgatja. <#vigyor4>

JAG1
Jahh konzollal. :-D

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kandurex
ránéztem a hosszúcímre és egyszerûen bekattant: Sephi 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
amúgy ezeket most kajak te tudósítod vmi zsebpc-vel?😄
zyppy
vagy csak mindenki maradni akar

Sanyix
Amíg odajönnek az orkok, és megkérdezik miért loptad el a laptopjukat, és miért szídtad a 10 éves fiatal zsebtolvaj ork kocáját.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

JAG1
És ezt mibõl gondolják? Hogy becsönget és én nem nyitom ki? :-)

Sephi
A kitelepítést végzõ rendõrök szerint a többség már magától elment, a Telepy utca 1-nél láttuk, hogy lakásról lakásra járnak a rendõrök, egy lépcsõházat 3 rendõr jár végig, egy kollégájuk pedig a ház elõtt biztosít. Azt mondják, nem maradt túl sok dolguk, a lakások többsége már üres.

Sephi
Gyenesei István önkormányzati miniszter két szirénázó autóval most próbál áttörni az Üllõi úton, valószínûleg a helyszínre tart. A lezárt körzetbe már nem lehet bemenni, a miniszter valószínûleg még bemehetett.

Van pár ötletem meg kit kellene oda küldeni... 😄

Sephi
Mivel fél, hogy pocsékba megy a friss áru, ezért a Ferenc téri zöldséges csak akkor zár be, ha a rendõrök erre majd felszólítják. Az idõ közeleg, a rendõrök már a Tûzoltó utca közepén járnak, és minden lakásba becsöngettek.

Hátha majd a tûzelhárítástól ott levõ emberek banánt akarnak enni...

tigeroo
egyedi análtrón <#idiota>
JAG1
Ezekkel kel elvitetni a méhbe...

szedinteb bek ufó zu hantle<#pias>

Õ az utca királya

ez sem rossz ötlet, de én a politikusokra gondoltam. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1
Ilyen e?
Link...

Sephi
Bilincsrõl és súlyos büntetésrõl pletykálnak a Drégely utca lakói, állítólag megbüntetik, bilincsben elvezetik azt, aki önként nem megy. A többség már magától elhagyta a területet, de sokan arra várnak, hogy a rendõrség szóljon nekik. sokan ácsorognak az udvarokon, az utcán, néhányan az a ablakokból személik, mi történik az utcán. Páran azt találgatják, mit adnak enni a kijelölt iskolákban. Egy középkorú úr babgulyást remél.

😄DDDDDDD

tigeroo
ezis jó ötlet!
lenne kereslet egy ilyen bombára, úgyis dúl a retró láz világszerte .?SAD:?S_Ds,das,
deep
Ez egy 4000 lbs-es, amcsi B-17-esek dobálták. Azonnali gyújtásra vannak állítva, becsapódáskor azonnal robban, nem késleltetett.

Egy szaki kollegám vázolta a helyzetet😊
szerintem adjuk el õket, mint tömegpusztító fegyver. ráküldik õket a megsemmisíteni kívánt országra és csõdbe viszik. mi meg a pízbõ visszafizetjük az államadósságot. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Sir Quno Jedi
Felépítjük újra, megvannak a tervek. Még így is jobban megéri.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kár lenne azért a szép épületért...

Sir Quno Jedi
Há csak má valamiféle ormótlan légibambi. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BaliBoy
Repülõgépre vele aztán vissza a mocskos feladóknak!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Vogel
Milyen bomba az ott? Tudom hogy 2 tonnás de én guglin csak 4500 lbs-es anti tengeralattjárósat találtam amcsi ill brit részrõl. Csak kiváncsiságból kérdem, hátha tudja vki nagyokos.

JAG1
Google Earth-el real Mine Sweeper? :-)

tigeroo
megvan!
ezzel is lehetne bõvíteni az urbán játékok repertoárját. gps fogócska, capture the flag, városi pac-man, párnacsata deathmatch...

deeee...

....most jöjjön egy igazi klasszikus, a mine sweeper!

aki elõbb megtalálja a bombát az....hááát...neki már úgyis mindegy<#idiota>
Sir Quno Jedi
Kollegám álltíja, hogy ha már önköltségi áron van, akkor mér nem vontatják be a Parlamentbe és ha a honatyák mind visszjöttek a nyaralásbó' és szíveskednek befáradni a zintézménybe (úgy dec körül talán), akkor meg lehetne tisztítani vele a politikai közéletet (robbanásszerûen, egy szemvillanás alatt 😄DDD). Enné ócsóban nem lehet küzdeni a korrupció ellen!

Willi Betz
Én ugy gondolom,hogy nem ez az egyetlen bomba van még Pest alatt. Szóval mire ez a nagy ijedtség?<#nevetes1>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

JAG1
Akkó legalább had monnyuk' meg neki, ha már hozott anyagból nem tud dolgozni, hogy hol és mit birizgáljon, éppen hol lesz építkezés. Egy mozdulattal dönt és takarít is.
Vagy végig terrorizálhatná a 4-es metró vonalát, hátha gyorsabban felépülne...

<#hehe>

Sir Quno Jedi
A fosztogatók mindig ott lappanganak mindenhol. Ilyenkor szabad rablás megyen. Én szvsz. úgy tennék, mintha nem lennék otthon és nem "települnék ki". A kutyámat már megmérgezték 1x, túlélte, most hogy kettõ van, nekem õk fontosabbak, minthogy rámtörik-e a rohadt ablak, avagy senem. Be kell bújni a kádba a kutyákkal és egy tûzálló takarót magadra húzni (túl sok egsön/katasztrófafilmet nézteme?!)...

Nekem VAN még eredeti ujjnyi vastag ÖNTÖTTVAS kádam a kertben(!) is, azt ha magadra fordítod, akkor jöhet az atomvillanás is, de a kocsim is strapabíró és a kutyák is csípják, mer imádnak benne dekkolni.

DanielT
Meg a 2 ezer méteres zuhanástól+becsapódástól sem 😄
JAG1
Jóvan testvírem, látom a humor bugyrod nem fejlõdött ki...

Sir Quno Jedi
B+ recesszió van! Bombával lebukhatsz és bankhitelt kéne felvenned rá, de melyik magyar bank fogadja el fedezetként a kiégett ziszlámábádi katonai bunkerek egyikét (+tíz hegyikecske, meg egy rozsdás kala)?! He?!

fifi
persze, a kiskalapácstól robban, de az 1,7 m3-es markolókanáltól nem...
életszerû...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

OrioN the S
😄dd Te bolond vagy!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sephi
Többen azért aggódnak, hogy be fognak törni az üresen hagyott lakásokba. Népszerû elmélet, hogy a rossz szándékú emberek el fognak bújni a pincékben és padlásokon, és a kitelepítést kihasználva elvisznek tévéket, dvd-ket, mindent. Az terjed az utcán, hogy 800 vidéki rendõrt küldenek a fõvárosba, de ez sem nyugtatja meg a rettegõket. Mások vidámabbak, és azt tervezik, hogy kiugranak a Velencei tóra fürdeni.

Velencei tora fürdeni ?😄DDDDDDDDDDDD

Ki az a marha 😄DDD

JAG1
Ezek nem szeretnek dógozni te. Elég lenne egy kis érkalapáccsal ilyenkor odaszaladni és rákoppintania...
Állááhááábbáláááá .... kocc ... pukk...

Egyébként meg ne az én bombámmal terrorizáljon má' legyen annyi benne, hogy hoz magával.

Ez felettébb kellemtelen.

Sir Quno Jedi
Ilyenkor jó egy laptop és egy mobilnet, tudtok lanpartyzni a deák téri aluljáróan is... 😄DD

Sir Quno Jedi
SÕT! Mivel tudott dolog, hogy hol találgatnak ilyeneket, be kell szivárogni feketemunkásnak az építkezésekre (nemnehéz) és figyelni.. Ha rábukkannak valamire, akkor újfent jöhet az allahuakbár, meg a jóság, még MIELÕTT kitelepítenének bárkit is. Soktízezer ártatlan áldozat egy rettegõ EU-s ország és egy segédmunkás IQ-ja is elég hozzá. Hát nem megéri (nem)?!