Pest és a bomba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
kifejtenéd hogy miért gondolod ezt?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

solo
Napazdet, most néztem, hogy ez nagymuteréktõl 1 kilóméterre van.😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kaplan
Mert? Még bármikor találhatnak újat, és fognak is sajnos... 😄

De ez a Superman srác, õ még nem tudja, hogy netes körökben kultusz lett. 😄DDDDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

whiskeyman
na akkor tessék fotosoppolni 😄DD

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Nandusz
Akkor azt hiszem be is lehet zárni a topicot.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

BaliBoy
Hát meg! 😄DD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Minstrel
remélem internet-hírességet csinálunk belõle, megérdemelné <#nyes>

http://topgearhungary.blogspot.com/

SLICK
LOOOOL Pont ugyanilyen fehér macskám van mint a Supermanusnak a végén 😄

<õ Zupermen, felvállalja> -.-

FZoleee
sírva ették a reggelijüket <#rinya><#banplz>
gameplusz
Megmondtam, hogy üres 😄DDDdddddddddddd

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

iko
A szívbeteg néni után a bevágás 😄

spam. sry

Sugam
a tudathiánya sokszor gondoka okozhat,mint ahogy most is megtette

DJ Skyline
szupermen a legjobb, tehát az mindent vitt 😄D

Narxis
O M G az a szupermenes csávó te jó ég

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
Az álásnak az állása és a Superman visz mindent 😄DDDDDD

BaliBoy
<#hehe>

"Nekem élesek a szemeim, fõleg a hallásom. Egész Magyarországot bevédeném." <#idiota>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

BaliBoy
Na tán most:

Minstrel
biztos fel volt írva valami papírra az önkormányzaton, hogy 60 éve már hatástalanították, majd holnapután megtalálják <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

BaliBoy
Hát ezen besza, behu. 😄DDD

SB 1000-es aknahatású német repülõbomba volt a IX. kerületben talált óriásbomba. Másfél méter mélyen volt a földbe fúródva. Miután az egész környéket kiürítették, a tûzszerészek megvizsgálhatták, ekkor derült ki, hogy a hatalmas vastest üres volt, nem volt benne robbanószerkezet, valószínûleg a II. világháború után már hatástalanították.

Fail -.-

Alexease
Elnezve a kepeket es a videokat, eleg sok "erdekes" ember van azon a kornyeken<#wilting>
Fabio Capello
Na állítólag hatástalanították a cuccost...

FZoleee
Gyorsak a magyar rendõrök... Respect és tisztelet Zsoltinak, a békának <#idiota>
Sephi
Befejezõdött a kiürítés a IX. kerület lezárt részeirõl, amelyet a Vaskapu utca és a Tóth Kálmán utca keresztezõdésében talált II. világháborús bomba miatt rendeltek el. A rendõrség és a polgári védelem emberei kedd délután háromnegyed 5-re fejezték be a kiürítést, így a tûzszerészek munkához láthattak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Illés Hilda, a Budapesti Rendor-fokapitányság kommunikációs osztályának helyettes-vezetõje.

Így délután 17:00-ra sikerült is.... kíváncsi vagyok mikor engedik be a népet...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zyppy
Hát aza superman az kész 😄D

Darukezelő
Hiroshima 2008 :| Asszem a Little Boy egy 4 tonnás bomba volt, ez kettõ. Ok, kisfiú egy atombomba volt, ez nem valószínû. De remélem reggel nem egy posztnukleáris környezet fog gogadni ahogy kinézek az ablakon <#idiota> Ok, ennyire nem vicces a dolog mondjuk.

tigeroo
mondom...biztosítsák valahogy...csak augusztus 20ig kellene õrizgetni<#idiota>

amúgy nemtudom ki fogja ezt hatástalanítani, de hatalmas riszpekt neki(k)

(én még egy petárdától is fosnék..bár nekik ez a dolguk...remélem azért a családjuktól még elbúcsúzhatnak)
Fabio Capello
lesz tüzijátéééék 😄DDD

Sephi

Komoly feladat lesz a tûzszerészeknek a Ferencvárosban lévõ bomba hatástalanítása, ekkora szerkezetet ugyanis az elmúlt évtizedben nem találtak Magyarországon. Elõször a farok- és orrgyújtót kell megvizsgálni, aztán valamilyen szerkezetet találni az ártalmatlanításhoz, kézzel ugyanis ezeket nem lehet kicsavarni, mondta a honvedelem.hu-nak Hajdu Gábor mérnök ezredes.

EHH?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Milyen jó fej ez az országos tiszti fõorvos.

Sephi
Az országos tiszti fõorvos kedd délután látogatást tett a fõváros IX. kerületében a kiürítés miatt kialakított Bakáts téri befogadóállomáson. Falus Ferenc helyszínen azt mondta, látogatásának célja nem az ellenõrzés, csak szerette volna megszemlélni, milyen körülmények között helyezik el az embereket és milyen körülmények között dolgoznak kollégái. "Sokkal jobb a helyzet, mint amire számítottam" - mondta. Külön kiemelte, hogy a Bakáts téri befogadóhelyen egy kannára kiírták, hogy az abban lévõ teát cukorbetegek nem fogyaszthatják.

Derendesek...

Sephi
Olvasónk levele: "A zóna szélén lakom (az index térképén még egy pirossal jelölt házban). Fejetlenség és szervezetlenség jellemzi a zóna külsõ részeit. Reggel 9-kor rendõrök közölték, hogy úgy készüljünk, hogy lehet, hogy mennünk kell. Kimentem az utcára megkérdezni õket, hogy mennyi idõnk van még elhagyni a lakást. Az egyik azt mondta, hogy maradhatunk, mert itt csak forgalomkorlátozás van, kitelepítés nincs.

Ekkor megjelent egy kollégája, aki kissé arrogánsan közölte, hogy õ nem látja, hogy a házunk kilógna az Üllõi útra, úgyhogy mennünk kell majd. Kb. 1 óra múlva, mikor össze voltunk pakolva költözéshez kimentem még gyógyszertárba, ekkor egy 4. rendõr azt mondta, hogy utána jártak és maradhatunk. Vagyis most 2:2-re állnak. De aminek örülök, áramunk, vizünk, gázunk van még.

Fabio Capello
jellemzõ... sok hülye ork

gman906
És 3...2...1 éjfél. Kifelé!!!! <#eplus2>

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Sephi
A kiköltöztetés mértéke jelenleg 80 százalékos a bomba környékén, tájékoztatott a rendõrség 15 óra után. A helyi védelmi bizottság elnökének korábbi tájékoztatása szerint a kiürítés várhatóan 16 órára zárul le, a mintegy kéttonnás világháborús bomba hatástalanításához csak azután kezdhetnek hozzá a tûzszerészek. A lakosok elhelyezését éjfélig biztosítják a befogadóhelyeken, két közeli általános iskolában. (MTI)

-Mama! Éjfél van! Tessek lemenni az aluljáróba, ott meleg van!

Sephi
Egyik olvasónk levelét idézzük, aki a kiürítésre kijelölt zónában lakik: "Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy ez egy vicc, ami itt folyik. Egész nap arról lehetett olvasni, hogy 9-tõl el kell hagyni a lakásokat, mert jönnek, és visznek a rendõrök. 15:00-kor még simán be tudtam sétálni a rendõrök mellett a Tompa utcába, egészen a Ferenc térig. Itt felmentem a lakásba, magamhoz vettem még pár dolgot és visszajöttem. Senki nem mondott semmit, rendõrök mellett jöttem mentem, polgárõrség szintén kint volt. Csak annyit nem értek, ha ez reggel 9-kor kezdõdött volna, na meg persze eddig eltart, akkor mikor fogunk hazaérni?"

PrasCo
Az szép, akkor nem a bombánál lesz szabadrablás, hanem mindenhol máshol! <#idiota>
JAG1
Tipikus, egyszerûen nincs agya felfogni, hogy mi folyik körülötte...
Fizikailag képtelen rá.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sephi
Újabb rendõrök érkeznek, hogy a Ferencvárosban megtalált II. világháborús bomba miatti kitelepítésben segítsenek. Az egyenruhásokat a fõvárosi kerületekbõl vezénylik át, így hamarosan már körülbelül 450 rendõr fog segédkezni a kiürítésben - mondta Illés Hilda, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság kommunikációs osztályának helyettes-vezetõje.

gameplusz
300m-en belül halálos, elvileg. De amilyen régi shit ez, még az is lehet, hogy titkos tekercsek vannak a belsejében.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Balumann
Mi egyébként szakadtunk a röhögéstõl, ahogy a cigányok szövegeltek, meg beszélgettek a rendõrökkel.
"Mi a faszért nem mehetek be a wc-re ha itt lakok, most itt szarjak be, mert bomba van... ha megdöglünk hát megdöglünk, de engedjenek már be"

Balumann
Nemrég találtak itt az XIII. kerületben is egy 500 kilós bombát. Érdekes, hogy a 2 tonnás bombánál is ugyan úgy 1 km-es körzetet ürítenek ki, mint az 500 kilósnál? ^^

Minket is du. fél 5 körül küldtek ki, és este negyed 12-kor engedtek vissza. Az biztos, hogy az tovább fog tartani.

PrasCo
Abszolút pálinkafõzõ üst ez.
Kaplan
Amúgy meg ez mind egy jól megtervezett szélsõjobbos tüntetés, lebénítják a várost szemeteeeeeek. <#idiota>

<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JAG1
Errõl is kiderül, hogy Józsibácsi hordója, amiben a dugibort tartotta a pincében annó...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sephi
A IX. kerület vezetése már a vacsorát is megrendelte azoknak a lakosoknak, akik a két ideiglenes befogadólyre mentek. Mindez azt erõsíti meg, hogy a lakók estig nem költözhetnek vissza otthonaikba.

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kaplan
Megy már rendesen a bomba pánik mindenhol... Én amit kiszartam öt perccel ezelõtt arra hittem azt, hogy robbanni fog. <#idiota>

zyppy
"Vascsövet hittek bombának Mátészalkán

Egy vascsövet néztek bombának Mátészalkán a kórház építésénél. Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes sajtóreferense elmondta: megvizsgálták a tárgyat, és kiderült, hogy az egy körülbelül 25 centiméter hosszúságú vascsõ, amely nem tartalmaz semmilyen veszélyes anyagot. A mátészalkai bombariadót lefújták. (Független Hírügynökség)"
(zsindex)

<#idiota><#idiota>