Végleg eltűnhet az egér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az egér soha nem fog el tünni... csak magát az egeret fogják tovább fejleszteni..
vannak területek ahol az egér nélkül nem is lehet dolgozni..
Grafika Videó ideértve az összes Adobe szoftvert... 😊
Az elemzõk meg angolok. Többet nem is kell mondani.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Starcraft + Diablo III - esemve
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Már elöre láttom, hogy sok idiota amerkia majd egymást fogják lelõni suliban
<#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#banplz>#banplz><#email>#email>
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
az arc felismerõt én hülyeségnek tartom az agy hullámos meg biztos hogy költséges és hogy is mondjam még fejlõdnie kell mondjuk abban még talán van valami fantázia...
Beindul az ablaktörlõ 😛
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
De szerintem az egér meg a billentyû se tûnik el még 20 év múlva sem, de kitudja.
(Olyan ez mint a floppy lemez 😄, az is nehezen akar eltûnni, bár már manapság elég ritkán találkozni vele.)
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
a multi-touchról meg annyit, hogy nekem még arra sincs lóvém, hogy a CRT moncsim lecseréljem, nemhogy arra, hogy ilyen nyomkodós monitort vegyek.
csak meg kell nézni egy PDA-t, ahhoz hogy jól mûködjön a ceruzás vezérlés 2* akkora képpontokat használ, mint egy mobil. tesóm K800i-je és a céges Qtek S200-es PDA-ja is 320*240-es felbontást használ, utána nézhettek, mekkora a különbség a kettõ kijelzõ mérete között. ebbõl adódóan vagy vissza kell térni VGA felbontásra a 17'-21'-os átlagos méretû monitorokon vagy 30-40'-ra kell növelni a méretüket, hogy megtarthassuk a felbontást.
AVGN
(Figyelem, a srác sújosan elmebeteg, csak erõs idegeztûeknek<#idiota>#idiota>)
botforum.co.cc :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A szemkövetést meg inkább hagyjuk. Nem hinném, hogy photoshophoz, vagy videóvágáshoz ahol 1-2 pixeleket kell néza precízen kijelölni, szóba jöhet-e egyáltalán.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Vagyis a billentyûzet- és egértámogatást 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Én ezért már el sem olvasom ezeket a híreket. De azért a hozzászólások jók.. 😄
https://twitter.com/foodlfg
JBQA!
ez az egész egy faszság! bulvár...
What about the forests?
Nem véletlenül alakult ki az egér és a billentyûzet, ha ennyire bejöttek volna az alternatívák, amik már jóval korábban léteztek, rég nem használnánk ezeketet a perifériákat. Erre példa a kontroller is és a hasonló konzoleszközök, ahogyan te is írtad.
A hangvezérlés mint kiegészítõ jó. De az End War -t sem teljesen hangvezérléssel kell irányítani ha jól láttam. De ha stratégiánál mûködik is, FPS meg szimulátor játékokat nem lehet hangal, meg gondolattal irányítani. Az utóbbihoz mondjuk már az egér sem a legjobb megoldás, azt már inkább kormánnyal, vagy gamepaddal jó.
Végülis csak az FPS/TPS meg ügyességi játékok azok, amiknél az egér szinte nélkülözhetetlen.
multi-touch sztem most egy ideig divat lesz az Iphone miatt is, mert most ez a trend de nem hiszem h. tartósan...
az agyhullámos/gondolatolvasós technikában nagyobb jövõt látok, mivel már mûvégtagokat is fejlesztenek és ahhoz is kell most mibõl tart ha gépen egy kurzort mozgat(vagy már teljesen más op.rendszerben kell elképzelned egy gyorsabb kényelmesebb megoldást)
De játékhoz nem álltok elég kreatívan, mi van akkor ha nem csak a játékos a célzást és menést elõre hátra tudod irányítani hanem végtagjait ahogy a valóságban is magad és rendesen forcefeedback-es vagyis bizonyos szinten érzed ha fegyver van a virtuális kezedben vagy mászol... vagy persze enélkül is hatalmas élmény...
teljesen mást kell elképzelnetek mind a játékhoz mind az irodai munkákhoz sztem.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Lõjj már egy ki*@?!ot headshotot!!!! XD
De most komolyan ez játék közben elég maceráns lenne, de ha nem játszol csak ha netezel vagy wordozol arra tökéletesek lennének ezek az eszközök.