Végleg eltűnhet az egér

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Tök jó, hogy érintõképernyõ meg multi taccs. De van e értelme? Mondjatok már egy alkalmazást amiben az ujjal taperolásnak van értelme! Mert szerintem nincs, és igy ebbõl a szempontból az egér kiváltása is felesleges. Egyedül a hangvezérlést tartom jónak, pl böngészõknél operában lehet hanggal vezérelni, jó móka csak ha nem tudsz hülye amerikai akcentust utánozni akkor elég nehéz 😄

Itt mindenki ilyen korlátolt? Itt a hangvezérlés! Csak kimondom, hogy gyilkolj le mindenkit és egy véletlengenerátorral végigtolja helyettem a gémet! Hogy lehet itt mindenki ilyen prosztó?! Méghogy taperoljam azt a retkes egeret! Én különben sem látom jól az ellent, mert tiszta maszat a táccsszkrín és b@szok letakarítani.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Tom Clancy's End War-t már lehet hanggal irányítani. Csak szerintem egy 1000 fõs hadseregbõl nem tudom, hogy a 10 fõs szakaszok nevét, hogyan lehet megtudni. Majd azt mondod, hogy "Mi a neve a kép közepén annak a 10 embernek?" Hülyeség.
Gondolat felismerõ.... CS-zel és odajön hozzád a csajod bikinibe mit csinál majd a CS-ben a karaktered? 😄
5 éven belül. Már a Gartner is meghibbant?
item
Ehh, ennyi begyöpösödött embert, ha rajtatok múlna akkor sosem lenne fejlõdés. <#mf2>

S lõn a hangvezérelt számítógépek kora, mikor a gép ama tudással bír majd hogy képes lesze megismerni emberpajtását. Ámen!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

jobb kacsintás jobb klikk, bal kacsintás bal klikk
új fogalom a jobb- és bal szemesség
;-)

Kíváncsi leszek én arra az arc- vagy hangfelismerõ rendszerre ami egyaránt alkalmas lesz egész nap táblázatok, doksik, weboldalak görgetésére, finom, precíz egérmozgatásra (rajzoláshoz pl), és gyors reakcióra (játékok) egyaránt.

Majd ordítasz, hogy "balra fenn 15 pixellel heccsát"? Vagy rángatod a fejed a görgetéshez a doksiban? Vagy széles mozdulatokkal hadonászni egész nap?
Marhaság az egész.

Minden jog fenntartva!

Jajjistenem.. Az egér messze a legjobb mutatóeszköz. Most komolyan, kinek van kedve hadonászni a képernyõn? Azon kívül, h már egyáltalán nem újdonság és hájp, rohadtul fárasztó.. Az arcfelismerõ vicces lesz, úgy kell mozognod mint egy robot, vagy mi? 😄D

LZ forever

Vorpal
próbált már valaki kettõt kattintani a szempillájával? - k*va nehéz.D

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Persze, még a billentyûzet is eltûnik, meg hanggal vezéreljük a gépet. Bill Gates már 97-ben megmondta, milyen királyság lesz 2000-re.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Tetsuo
En spec, mar rohadtul unom ezt a szart. Jo lenne a billentyuzetet meg vmi hangvezerlesre lecserelni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Végleg eltûnhet az egér"

Aha, az utóbbi idõbem már alig használta valaki... LOL? 😛

Multitaccs, he? Az üvegtisztító-kartellek állnak mögötte. Az a sok összetaperolt monitor... 😊

Ha tüsszentesz, mit lép a multitaccs? 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

"Ha tüsszentek, vagy éppen megzavar valami,akkor mit lép az arcfelismerõ?"

Szeppukut követ el a karaktered 😊

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Sir Quno Jedi
Hülyeséget jósolnak hülye emberek pénzért?! Ez lenne az?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MeoH
Hat a Cod7 erdekes lesz 😛

fuck mmo's..i.,

Jobb, ha az agyam a kezem irányítja, és az a játékot. Attól,mert épp másra gondolok egy szimulátorban, a kezemmel még tarthatom az irányt. Ha tüsszentek, vagy éppen megzavar valami,akkor mit lép az arcfelismerõ? (Elõbbi esetben esetleg jobbulást kíván a szimulátor?😊)
Én is azon vagyok, hogy még egy bõ 5 évig megmarad az egér. A váltás elég radikális lenne. Meg hát játékkal szinte el nem tudom képzelni, hogy hogy lehet majd így nyomni, egér nélkül!

Sadun Tryst
én tökéletesen megvagyok az egérrel. de most már komolyan, egy multis fps-el milyen lenne már játszani így? -_-

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Hógyispersze...
na ja.. a kakaóbiztos arcfelismerõ berendezések korát éljük

"valamint az agyhullámokat értelmezõ megoldásokat említik" Hehh de sokan bebuknanak ezen.....amikor nincs mit erzekelni😄
← ElőzőOldal 2 / 2