2370
  • Hecker007
    Igazad volt kéne valami IQ-teszt vagy bármi ami nem engedi az ilyen gyökereket beírni
  • Hecker007
    Hol említettem én taktikát abban a HSZben?
    Ez egy csapatjáték, de te kb annyi felfogóképességgel se rendelkezel mint a 10 éves ruszki player aki kilép ha oldalba lövik egy az övénél kisebb járművel.
    Nem tudom te mivel szoktál játszani, de soldiersben se láttalak még sose, fowban se és még mowban se, ha annyira egyszerűnek találod a játékot akkor add el és ne rontsd tovább itt a levegőt. Ott van még a csodálatos Theratre of War, vagy a még jobb Sudden Strike 3 csak az olyanokra várnak mint te, megjegyzem én is játszok néha Sudden Strike: Resource of War-ral(Ez mesze jobb mint a 3, főleg az RCM moddal) ami szintén csapatmunkát igényel amire te nem hiszem hogy képes lennél ekkora arccal. Vagy ott van a Close Combat felteszem azt is ismered hogyha ekkora stratégia fan vagy... habár az meg ugye 2009-ben már nem járja hogy felülről nézzük a mapot és minden 2d-s ugye? Szerintem előbb gondolkozz aztán írj. Van rengeteg játék amik "jobb" stratégia játékok ha akarod írhatok neked egy listát és utána megkeresheted a topikjukat itt SG-n vagy bárhol, de nem hiszem hogy ott szívesebben látnának téged mint mi.
  • mrzoltan
    Te meg gondolom egy "Bunkó pesti sznob" vagy,aki a meszet is lekvárnak nézi...
    Apuci bentlakásos iskolájába jobb járni,ahol még meg megbukni se tudsz...
    Amúgy gondolom 11éves létere nem tudod kik a tirpákok és hol élnek ,ugye?
    Segítek egy kicsit.
    A magyarországi szlovákokon belül külön nem elismert, de megkülönböztett csoport a tirpákok, akik XVIII. század közepétől kezdve települtek be Magyarországra, főleg az Alföld, azon belül is Nyíregyháza környékére.

katt
    Nálunk Szlovákok élnek kis számban,nem tirpákok...
    Egyszer felnősz te is.
  • readswift
    és az nem zavar téged hogy nem taktikai játékkal játszol , hanem egy egymás nyakára spawnolós , minipályás förmedvénnyel? 10%-ot ha hozzáraktak showw2 óta, taktikai elem kb a játékok egy tizedében fordul elő vagy talán annyi sem... Én átbaszva érzem magam, ti pedig skillesedjetek , "mindenki úgy élvez ahogy tud" na ja ...
  • readswift
    te meg egy szarvasi tirpák vagy

aki a legnevetségesebb iskolába jár 50km-es körzetben , és büszke rá
  • Hecker007
    Soldiers óta játszok a játékkal ennyi idő alatt csak sikerült kitanulni...
    attól hogy te láma vagy attól más még lehet hogy tud játszani, és különben jöhetnek skilles playerek is azokkal is eljátszunk, de sajna nagyon ritka az olyan aki tud is játszani
  • Jeffjohnson
    hátha akkor 2x annyira skilles lesz :)
  • m1garand
    miért vetted meg 2x ha nem tudsz velejátszani
  • m1garand
    am ez CSAPATJÁTÉK lehet kilőnek de a haver kihasználja a lehetőséget
  • mrzoltan
    Azok akik nem tudnak játszani,azok alkothatnak akármit akkor se fog jobban menni.
    Ergó neked esélyed sincs.
    Sajna ez van,láma vagy.

• m1garand
    figyu 5éve játszunk, csak tanultunk vmit
  • mrzoltan
    Veszek akkor lesz nekem 3-om :D:D
  • Hecker007
    Sehogy, neten csak akkor tudsz rendesen játszani hogyha megveszed, vagy hamachi csak azzal elég komplikált vagy a haverokkal játszol csak, vagy fórumon keresni kell olyanokat akik szintén csak hamachival tolják
  • sasvader
    Nekem nem eredeti de akkor elmondanátok nekem hogy hogyan tudnék vele neten játszani?
    Elöre is kösz!
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már megjelent a magyar virágbolti verzió is. MULTI PROPHET.
  • Neoncsoves
    még nem.
  • m1garand
    ja am eredeti van meg?
  • m1garand
    1 gs acc. 1 cdkey úgy válassz gs nevet!!!
  • m1garand
    nem azt írod be amit a gs-hez használsz
  • m1garand
    te megvetted már?
  • Neoncsoves
    multiba való belépéskor kérni fog cdkeyt...
  • sasvader
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni tőletek hogy felakarok menni MOW multira és mikor csinállok gamespy accountot akkor azt irja ki érvénytelen jelszó (cd:514)
    ez mit jelenthet?
    amugy meg miféle cd key ről beszéltek? mert nálam telepitéskor nem kért cd keyt..
  • readswift
    szerintem ezek (BW) ejtették a játékot a majesty2 javára
  • m1garand
    mi vagyunk 5-8 an
  • m1garand
    hogy lehet klánt csinálni lopott játékkal?
  • Hecker007
    öö már bocs, nem eredetivel hogy klánoztok? magatokkal fogtok warozni? amik meg vannak klánok elég hurkák...
  • mutator
    Üdv minden lelkes harcoló bajtársnak!

Tagokat keresünk klánunkba! Soldier/FoW/MoW

A jelentkezőket csatában teszteljük le, előre egyeztetett időpontban.
    (A jelentkezők számától föggően Combat Free for all, vagy Combat módban ellenünk, szintén a jelentkezők számától függően kettőnk, vagy hármunk ellen)

Klánlap: Katt ide
    Jelentkezéshez kell: feltelepített MoW verzió: 1.11.3 ; Xfire ; Hamachi
    (A játék alatt szoktuk használni a magyarítás modot: magyarítás
    ezt érdemes letölteni)
    Eredeti játék nem szükséges!
    Várunk minden bátor jelenkezőt!
    Akit érdekel, írjon bátran: [email protected]
    vagy xfire-n: mutator2004

Üdvözlettel: Rongyos Gárda Osztag (RGO)
  • Hecker007
    én mondtam :)
  • ToMM23
    jelentem sikerült! :) végülis tényleg a dx9 feleröszakolása volt a megoldás
  • Hecker007
    Úgy hogy ami a játék lemezén van dx9 azt szépen feltelepíted, ha dx10/11 van a gépeden alapból akkor is kell... mivel a játék csak dx9-et támogat ezért fel kell rakni!
  • tomcsa4
    Régen nem volt probléma, mert a DX 9 kompatibilis(?) volt a DX 8-cal és stb visszafele. Ezért nem kellett feltenni mindet, csak a DX9-et, mivel tartalmazta az előzőket. Azért a kérdőjel, mert voltak problémák, mivel megváltoztattak ezt azt.

De a DX 10 és felfele teljesen más ez az alkalmazás.
  • tomcsa4
    Attól még fel kell tenni a DX 9-et. A DX 11 implementálva van. Mint a Vistába a DX 10 és az SP1-be a DX 10.1.
  • ToMM23
    mégis hogyan, ha a windows 7 alapbol dx11 es..
  • Hecker007
    Rakd fel a directx 9-et!
  • ToMM23
    Hali. Az mitöl van hogy felraktam a Men of War-t, patcheltem és amikor inditanám kiirja ,hogy "the program can't start because d3dx9_38.dll is missing from your computer. Try bla bla. 2x ujraraktam de ugyanez. Ja Win7 van a gépen fennt ha számit ez. Ez a 2.game ami kiirja ezt az iceage 3 on kivül..
  • Golyi
    szasztok én játszok vele(hamachin) ha vki akr akkor itt megtalál:D([email protected])
  • Csanjedi
    sziasztok, játszik valaki hamachin MoW-t? ha igen akkor jönék én is.
  • m1garand
    bocs * readswift
  • m1garand
    add el readshift -nek lesz neki 3
  • Neoncsoves
    Rakd fel PH!-ra, biztos akad valaki...