Men of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A boltokban lehet hogy még nem jött ki. Nade ki vásárol boltokban játékot?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Köszi
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=15&t=2499
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A kifagyásos jelenség csak nálam van,vagy esetleg más is tapasztalta már,hogy amikor át akar kutatni egy ellenséget,akkor pár másodpercre megfagy a játék...?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki még megerõsíthetné a dolgot a modik topikjába. Lehet nem vették észre.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nagyon jól sikerült ez a játék! Ilyenkor látszik nagyon mennyire gyatra volt a FoW pályaszerkesztése. Ez itt a MoW-ban viszont profi munka.
Ez sokkal színvonalasabb. És bár nem egyszerû elsajátítani a kezelését, sose fagy le.
Lehet, hogy ez a marc 15 a vegso datum amikor meg lehet szorakozni vele, hogy azt is a "nagytestverhez" idozitsek...
szerintem
Talan annyi meg van a gyakorlatban, hogy ha langol a motor az nagyon hamar felrobban igy a hullnak is annyi. De amig langol engedne javitani, csak ido nincs ra 😊
A forumon meg van egy-ket hasonlo leiras
http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=1729
Destructible parts
Turret - a tank can still drive and shoot with a destroyed turret, but you won't be able to move the turret anymore
Hull - a tank is knocked out once the hull is penetrated, if the hull is destroyed the tank can't be repaired or used anymore.
Tracks - broken tracks will make it impossible to drive, a good way to take out tank hunters without turrets
Gun - a broken gun is of no use until it's repaired
Engine - a destroyed engine stops the tank from moving on, a burning engine can flame out the whole tank, molotov cocktails are good for this target
szerintem
Vagy csak siman bug 😊
szerintem
- kevesebb ember és felszerelés van
- össze kell kaparni a lõszert és fegyvert
- figyelni kell arra a 2-4 emberre akit kapsz
Az azonnal szóljon.
Jók ezek a rengeteg emberes, felszereléses küldetések is de én szeretem ha teljes kontroll alatt van a csata.
A németekkel tolom és a 3. pályáról(Tobruk) nem enged tovább.
Már minden szart lelõttem, nincs is ellenség, ha van az nem tud áttörni a védelmen. Most mit csináljak? Tud valaki segíteni? köszi
szerintem
szerintem
amúgy ismerem elégé a játékot kívülrõl-belülrõl 😊
AMig nem piros x-et dob vissza ra a javito kulcs addig mentheto minden.
A COH-ra annyira hasonlit kb, ha nagyon akarsz jatszhatsz hasonlo stilusban direkt control nelkul. Csak ez kepes kezelni a domborzati viszonyokat, mig az totalisan keptelen. Ez normalisan kezeli a fedezekeket, ott kb disznek van, itt meg tudod pontosan mondani hova menjen az ember, ott eppen ahova sikerul. Ott a targyak fizikaja nem sokat zavar a jatekmenetbe, itt teljesen figyelembe van veve. Es meg sokaig lehetne sorolni mit nem tud az a jatek, amit ez igen. Egyeduli bune ennek az, hogy oroszok fejlesztik...
szerintem
A többi tank valószínûleg azért nem javítható mert azokról nem csak a lánctalpat lõtték le, azért egy olyan tankot elég nehéz megjavítani amit keresztül lõttek, belül felrobbannak a lõszerek, üzemanyag stb. A fronton elég nehéz lenne egy kilõtt tankot megjavítani, nem is valószínû hogy javították a kilõtt tankokat a helyszínen, lánctalpat viszont cseréltek igaz azt is úgy hogy a gyalogság rendesen védte azt a területet ahol a tankokat csinálták és nem csata közben álltak neki a mûszakiak lánctalpat cserélni, ill. javítani.
Egyébként jó a cucc, bár én olyan rengeteg sok változást nem vettem észre se a Faces of War-ral, se a SHoWW2-vel összehasonlítva. Hátizsák, DC, fedezékek, jármûvek - mindegyik egykutya. A FoW talán bénább volt, a Soldiersben meg kevesebb volt az emberanyag...
Nem ertem miert hasonlitsatok a COH-hoz, amikor teljesen Soldiers-Heroes Of WWII.