Men of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, ha még nem jött ki, akkor hogyhogy itt mindenki több mint egy hete tolja a full angol verziót? <#hehe>

A boltokban lehet hogy még nem jött ki. Nade ki vásárol boltokban játékot?

AnarchoiD
mellesleg ez a jatek meg nem jott ki, most megya publikus multiplayer (ha megy meg) teszt fazis

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

de az a leg idegesítõbb hogy a demo nem csinálja ezt<#fejvakaras>

Viktorr
Részben megnyugodtam,hogy nem csak nálam fordul elõ ez,de remélem a patch majd megoldja...Esetleg,ha találsz rá valami okosságot,majd írd le légyszíves ide is!😊
Köszi

Nekem is hasonló problémám van, rohadtúl elb.. a játékélményt, és eddig még nem találtam rá megoldást😞

egyébvként emlékszem hogy config fileok állítgatásával el lehetett érni hogy ugyanolyan körülmények közt játszhass singlevel mint ahogy multiban meg kellett hogy szokd, ahogy elnézem az SP játék "mechanikáját" erre égetõ szükség is van.

Hecker007
boltban még sehol
neten talán már meglehet venni a letölthetõt

Lenne egy kérdésem ,hol lehet megvenni/beszerezni a Men of wart?
skirmish kb. jáchatatlan, sniper 30méterrõl nem lát meg egy páncélost realistic fog of war mellett, röhely. Nem is értem mit akarok én itt a singeplayertõl, úgy kell ennek egy realistic mod mint **** -nak a ***, nem baj, lessz az is <#smile>

egyébként arról van szó hogy a multi eddig nagyon tetszett, az elsõ single pályák nagyon nem tetszenek, 1000% ig biztos vagyok benne hogy az elszánt "amatõr" mapper egyének jobb munkát fognak végezni mint a hivatásosok. SHOWW2ben sem volt sok jó (!!!) pálya , cdkey sem kellet multihoz , mégis megvettem, mert honoráltam az újszerüségét. A MOW multi ultrastabil a SHoww2-höz képest, biztos vagoyk benne hogy lesz netes community szóval megintcsak megveszem, a FOW-os fiaskótól pedig eltekintek. A Kharkov1943 is jól néz ki, raktak ki videót , nézzétek meg.

Hecker007
lesz magyar nyelvû kiadás, de még nem tudta a DMS megmondani hogy mikor lesz kis hazánkban kiadva

?????? -

forza italy , yeah!

<#buck>

kösz moon!!!

readswift, az unlockhoz itt találsz infókat :

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=15&t=2499

Prince23
Akkor miért is játszol vele??

minek?? Nem vagyok kiváncsi az összes pályára wazze.

Shep
Minek az neked?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pálya unlocker van? Vki adjon már profilt...

Legend Killer
nekem is könnyûn van, de nem megy. majd próbálom még.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Nálam nem fagyogat, igaz még az elsõ pályán vagyok.

Viktorr
Csá all!
A kifagyásos jelenség csak nálam van,vagy esetleg más is tapasztalta már,hogy amikor át akar kutatni egy ellenséget,akkor pár másodpercre megfagy a játék...?

grebber
Magyarításról esetleg magyar megjelenésrõl van valami info?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Én a Faces of Warból tanulva már csak ézin mertem nekikezdeni így is volt ahol a rengeteg egység miatt éppen ,hogy sikerült. Azok a pályák az igaziak ahol van pár embered és azokkal kell megoldani a feladatot, mint a Soldiersben. Az ilyen több 100 egységet mozgatok egy térképen pályák elég húzósak (mondjuk az oroszokkal egész könnyen ment, de a németekkel már nehezebb), arról nem is beszélve, hogy tömeges robbanásoknál azért szépen belassul az egész :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23

vagy lehet az a baj, hogy Gif formátumú

Prince23
A bannert úgy tûnik nem akarják betenni 😞(
Valaki még megerõsíthetné a dolgot a modik topikjába. Lehet nem vették észre.

nem bírtam ki hogy ne nézzem meg, azóta itt röhögök ezen a spagetti western zenén amit beleraktak 😄DDD

Legend Killer
én meg 2dikon elakadtam 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hecker007
jah biztos, fowban se fagyott állandóan csak bizonyos objecteknél... a soldiershez meg nem csak egy editor készült hanem legalább 10 nem tudom melyiket próbáltad, de az eredeti ruszki volt abból is használható csak, a többi az tényleg egy rakat sz*r volt

Lejátszottam ma normalon az elsõ német pályát, hát valami hihetetlen.
Nagyon jól sikerült ez a játék! Ilyenkor látszik nagyon mennyire gyatra volt a FoW pályaszerkesztése. Ez itt a MoW-ban viszont profi munka.

3. Tobruk befejezéséhez : a szállítóhajókat és egy csatahajót is szét kell lõjj, de mivel távol vannak a parttól csak a 150mm-es tarackokkal tudod ezt megcsinálni. Sajnos elõtte a csata hevében elpazaroltam a muníciójukat, így csak egy transportert és a csatahajót tudtam kiiktatni. Próbáltam késõbb a városban lõszert keresni hozzájuk, de nem találtam 😞

Nálatok is Trojant jelez a vírusírtó a Reloaded féle crack két exe-jére?

Én nemtudom te mirõl beszélsz, legalább öt pályát(rendesen, scriptekkel, objectivekkel) hoztam már össze ezzel az editorral anno a FoW részére, egyszer se fagyott le és kivállóan használható, nagyságrendekkel jobb mint az a szar volt a Soldiershez anno, amivel még a terepet se lehetett átalakítani.

Ez sokkal színvonalasabb. És bár nem egyszerû elsajátítani a kezelését, sose fagy le.

alma2
de ott nincs coop mod, ha a multi betara gondolsz. Nem is ertem miert mukodnek meg egyaltalan a beta serverek, amikor mar hivatlosan is kint van egy-ket orszagban szerintem.
Lehet, hogy ez a marc 15 a vegso datum amikor meg lehet szorakozni vele, hogy azt is a "nagytestverhez" idozitsek...

szerintem

ebayrõl kell venni majd olcsón, addig jó a béta is , csak sok a láma...

alma2
marmint 40 euro. Mindez ugy, hogy a melletunk levo orszagban van a ceg kozpontja..

szerintem

alma2
Amcsiban csak marcius 15-en jelenik meg 30 $ amazonon.
Amazon

Ha elmeletben euban veszed meg online letoltessel akkor viszont 40 $
Tobb mint vicc.

eu

szerintem

alma2
Megkerestem szerintem teljesen jol irtam le:
Talan annyi meg van a gyakorlatban, hogy ha langol a motor az nagyon hamar felrobban igy a hullnak is annyi. De amig langol engedne javitani, csak ido nincs ra 😊
A forumon meg van egy-ket hasonlo leiras

http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=109&t=1729

Destructible parts
Turret - a tank can still drive and shoot with a destroyed turret, but you won't be able to move the turret anymore
Hull - a tank is knocked out once the hull is penetrated, if the hull is destroyed the tank can't be repaired or used anymore.
Tracks - broken tracks will make it impossible to drive, a good way to take out tank hunters without turrets
Gun - a broken gun is of no use until it's repaired
Engine - a destroyed engine stops the tank from moving on, a burning engine can flame out the whole tank, molotov cocktails are good for this target

szerintem

alma2
Bar azt a palyat nem lattam probaltad, hogy az o gombbal kiiratod az objective-eket ? Ha ott rajuk kattintasz, ha pl az a feldat, hogy menj ki a palyarol egy bizonyos helyen, akkor megmutatja hova kell menned.
Vagy csak siman bug 😊

szerintem

Ha esetleg tud valaki olyan küldirõl vagy tervez olyan küldit csinálni ahol:
- kevesebb ember és felszerelés van
- össze kell kaparni a lõszert és fegyvert
- figyelni kell arra a 2-4 emberre akit kapsz

Az azonnal szóljon.
Jók ezek a rengeteg emberes, felszereléses küldetések is de én szeretem ha teljes kontroll alatt van a csata.
Hi!
A németekkel tolom és a 3. pályáról(Tobruk) nem enged tovább.
Már minden szart lelõttem, nincs is ellenség, ha van az nem tud áttörni a védelmen. Most mit csináljak? Tud valaki segíteni? köszi
alma2
Vagy ugy is lehetne mondani, ha egy tankba be enged szallni nezzen ki barmilyen ramatyul szerintem akkor meg lehet szerelni. Vagyis az ellenkezojevel meg nem talalkoztam.

szerintem

alma2
Akkor maskeppen fogalmazva bar le kell ellenorizni, amig a tank "hull"-ja, teste nem destroyed, addig meg lehet javitani barmelyik tankot. Ha destroyed az nem azt jelenti, hogy latszik rajta egy karcolas is. pl ha turret destroyed akkor is meg lehet javitani. Gondolom ha a turret lerepul az egyenerteku a hull destroyed-al. Meg az engine on fire eseteben is meg lehet javitani pedig akkor szepen langol egy darabig a tank. A mondando lenyege az akart lenni amit mar elobb irtam, hogy nem csak a lanctalp szakadas eseteben lehet megjavitani egy tankot.

szerintem

Prince23
Már szóltam a banner ügyében.

Hecker007
van tank ami nem robbant fel de ennek ellenére nem lehet megjavítani, igaz ez nem az egyjátékos mód, multiban kilõsz egy tankot van amit meglehet javítani van amit nem, editorban állítani nem lehet, vannak olyan tankmodellek az editorban amik csak dísznek vannak, meg a ládákat helyettesítik és lehet beléjük pakolni

amúgy ismerem elégé a játékot kívülrõl-belülrõl 😊

alma2
Ebben a formaban ez igy nem igaz. Minden palyan javithatsz tankot, jarmuvet, agyut, ha talalsz javito dobozkat, altalaban ellenseges tankbol veszed ki, ha nincs sajat. Nem csak a lelott lanctalpu tankot javithatod, amig nem hullik darabokra ami nem feltetlen a grafikaban nyilvanul meg, mindig meg lehet javitani, motort, agyucsovet stb. Bar szerintem editorban konnyen lehet ezt is allitani igy direkt is pakolnak olyan jarmuveket a palyara amit nem enged megjavitani, mert elrontani a tervezett jatekmenet azon a reszen. Bar ez lehet, hogy fikcio en igy csinaltam volna 😊.
AMig nem piros x-et dob vissza ra a javito kulcs addig mentheto minden.

A COH-ra annyira hasonlit kb, ha nagyon akarsz jatszhatsz hasonlo stilusban direkt control nelkul. Csak ez kepes kezelni a domborzati viszonyokat, mig az totalisan keptelen. Ez normalisan kezeli a fedezekeket, ott kb disznek van, itt meg tudod pontosan mondani hova menjen az ember, ott eppen ahova sikerul. Ott a targyak fizikaja nem sokat zavar a jatekmenetbe, itt teljesen figyelembe van veve. Es meg sokaig lehetne sorolni mit nem tud az a jatek, amit ez igen. Egyeduli bune ennek az, hogy oroszok fejlesztik...

szerintem

Hecker007
Gondolom az orosz kampány elsõ küldetését csináltad, eddig csak ott találkoztam tankjavítással...
A többi tank valószínûleg azért nem javítható mert azokról nem csak a lánctalpat lõtték le, azért egy olyan tankot elég nehéz megjavítani amit keresztül lõttek, belül felrobbannak a lõszerek, üzemanyag stb. A fronton elég nehéz lenne egy kilõtt tankot megjavítani, nem is valószínû hogy javították a kilõtt tankokat a helyszínen, lánctalpat viszont cseréltek igaz azt is úgy hogy a gyalogság rendesen védte azt a területet ahol a tankokat csinálták és nem csata közben álltak neki a mûszakiak lánctalpat cserélni, ill. javítani.

Nincs valakinek egy fullos vagy ahhoz közeli mentése? Újraraktam az XP-t, és az orosz kampányt nem küzdeném végig mégegyszer...

Egyébként jó a cucc, bár én olyan rengeteg sok változást nem vettem észre se a Faces of War-ral, se a SHoWW2-vel összehasonlítva. Hátizsák, DC, fedezékek, jármûvek - mindegyik egykutya. A FoW talán bénább volt, a Soldiersben meg kevesebb volt az emberanyag...
Creator
Koszi a segitseget, rajottem hogy elvileg lehet mindent elcumozni az ellentol, csak a logikat nem ertem. Lenyegeben adott 5 tank mindegyikbe benezhetek, kivehetem a cuccost bellolle, de csak 1 et javithatok meg ill. szalhatok bele, ja es a tobbi nincs teljesen kilove, az is javithato lenne.
Nem ertem miert hasonlitsatok a COH-hoz, amikor teljesen Soldiers-Heroes Of WWII.
Prince23
Fazsa!

m1garand
aki akar multizni van free multi beta

makett.tk

m1garand
szerintem mehet

makett.tk