2370
-
#669 oks,"nem veszik el" és nem hinném ,hogy aukciót kéne szerveznem a sok jelentkező miatt.... -
Neoncsoves #668 Hát, gondolkodok rajta :) most van pénzem, de nem szeretném elkölteni minden hülyeségre. Ha sikerül eladnod, az se baj. Ha nem, akkor kicsit később lehet megveszem :) -
#667 Van már egy dobozos magyar verzióm,ezt nyertem egy pályázaton...
És kell a pénz, ezért adom el... -
Neoncsoves #666 Ennyire nem jó game, hogy eladod? :S -
#665 Akinek kell 3k-ért eladó MOW példányom van,digitális verzió:
Link
Akit érdekel írjon PM-et!
-
Golyi #664 csátok gyertek lanba játszani van pár ember akinek nincs meg erdetibe! -
#663 Valaki kérem küldje el nekem a magyar nyelvi fájlokat vagy legalább valami elérési utat hozzá erre a mail címre: [email protected]. Előre is köszönöm. -
#662 Az átalakítást úgy gondoltam hogy a FoW-ban van egy pálya és pl van rajta 25 gyalogos és én hogyan tudok rá rakni 35 gyalogost -
bgabor #661 Úgy értettem hogy mindkettő ugyanazt az editort használja.
De hozzá van kapcsolva a játékhoz. Ha men of war alatt hozol létre vele küldetéseket, azok nem fognak működni fow alatt és fordítva. -
#660 Akkor értem , de a txt. fájlban azt írta hogy Faces of War / Men of War editorjához.(Én csak egy leírást kerestem hogyan lehet a Faces of War-ban lévő térképeket átalakítani) -
bgabor #659 Hogy jutott eszedbe faces of warra telepíteni amikor Men of Warhoz készült? A két játék egyáltalán nem kompatibilis egymással.
Más egységek, más sebzésrendszer.
És ha másik játékhoz telepíted miért csodálkozol ha nem működik? -
#658 Megvan a küldetés én Faces of War-ra telepítettem , de amikor elkezdi a pályát betölteni két hibaüzenetet ír ki egymás után: 1. Exeption 2. Program will be terminated. A segítségeteket kérem! -
#657 am a dobozos (magyar) verzióhoz még mindig nincs hivatalos patch !FY cenega és MMholding! -
#656 2 cdkey na elkezdted gyűjteni :D
-
bgabor #655 Még mindig fent van a helyén. -
readswift #654 eladom a 2 cdkeyem, az egyik dobozos a másik d2d. Csináljuk úgy hogy mindenképp olcsóbb legyen a mint a bolti és tőlem vegyétek meg inkább :) -
#653 Helló! Valaki akinek megvan eltudná küldeni privátban a #369. üzenetben szereplő tuturial küldetést? -
#652 ne töltsétek csak lengyel van benne -
#651 Van patch a magyar(cenega) verzióhoz
LINK -
#650 nekem tetszett csak olyan hír volt rajta ami érdekel -
Creutzfeldt #649 Én voltam az egyik admin, meg hírező :) Jelenleg szerver gondok vannak már jó régóta, meg a társaság se nagyon mozgolódik ez ügyben hogy változzon valami. -
#648 hi, a wargamer.hu-t nem ti csináltátok? -
#647 yah, kész szopás... -
#646 majd nem fog XD
-
Neoncsoves #645 Frontline meccsek vannak dögivel? nekem az tetszik a legjobban:) -
zsozso76 #644 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A "lopakodós" pályán akadtam el már már ott tartok hogy letörlöm a játékot mert sokadikra sem sikerül továbbjutnom :( . Visszavittem az orvosi csomagot,sikerül közel kerülnöm a tiszthez, ki is hallgatom de a folytatásban már az az ablak jön hogy észrevettek és vége. Van valakinek valamilyen ötlete esetleg mentése ezen pálya után? Előre is köszönöm ! -
#643 -
#642 Felvettelek barátok közé a játékban... -
#641 Hali!
Először is ha valamire való usernek tartod magad legalább kitöltenéd,ne félj nem lopják el az adatokat,mert csak az nézi meg akit érdekel.
Másodsorban,úgy láttam senki sem vonja kétségbe a tapasztalatodat,de mivel ha jól emlékszem velem szembe voltál(ha nem, bocs) és elsőre feltűnt ,hogy kicsit beképzelt vagy,már megbocsáts ,de én nem engedném meg magamnak az a pofátlanságot ,hogy "HAHA" amikor sikerül kilőni oldalról egy Panthert ,ráadásul vesztésre állok.Nem az a gond,hogy kilőtted nehogy azt gondold,hogy irigyelek sőt... .
Harmadjára meg azt szeretném,hogyha Garand norm. megkérdezi ki vagy 2-3* akkor esetleg ha válaszolnál norm. akkor lehet nem kellett volna a "te szinteden" is feltenni a kérdést... .
Sajnos,egyre jobban hiszem,hogy a magyar player se sokkal jobb mint a ruszki tisztelet a kivételnek,mert ugyanolyan tuskó.
Sztem gondolkodj el ezen és vizsgáld felül az állításaidat,mert nem helytállóak.
Őszinte tisztelettel,
Zoli -
Creutzfeldt #640 Ha jól emlékszem az összes modban benne volt az a bug hogyha belemásztál az ellenfél egy kilőtt, elhagyott tankjába akkor láttad minden egységét :)) -
#639 jah btrh-ban más bug volt utána a soldiersben
pl: lelőtted egy tanknak a tornyát, a torony meg le esett a földre és onnan lövöldözött tovább
amúgy ha ennyire nem tetszik neked ez a játék akkor menyél soldiers-özni... nem sokkal jobb az se, amúgy köztünk is van nem egy olyan ember aki soldiers-el kezdett ráadásul akkor amikor az kijött, amit ott játszottak taktikát stb azt itt már nem nagyon lehet alkalmazni
megjegyzem én is soldiers-öztem kb 2-3 évet FoW és Soldiers előtt...
az egy más játék, alkalmazkodni tudni kell! -
#638 na tessék egy "csöves" is meg tudja venni ez jó példa mindenkinek
bocs Neoncsoves -
Neoncsoves #637 majd ballagáskor lesz egy kis pénzem szerintem azt akkor megveszem:) -
#636 igen az a korral jár :D -
Creutzfeldt #635 Üdv! Megvettem tegnapelőtt a játékot Steam-en, 7000Ft-ra jön ki.
Tény hogy más, mint a soldiers+soe, de van benne lehetőség és a játék alapvetően élvezetes és szórakoztató. Az új soe mod meg valószínűleg jó lesz, amiatt nem aggódom.
Pingekkel nem nagyon volt eddig gondom, a többség bőven 100 alatt van, gyakoribb az 50 alatti, néha becsúszik egy egy magasabb, ritka hogy komoly laggok lennének. Noobok vannak, de ez minden játékban így van, sokat soldierseztem modokkal is, ezt még szokni kell, de sok lehetőség van benne és alapvetően tetszik.
A meccsenkénti játékos látszámot illetően szerintem 4v4 felett már értelmetlen ez a játék, játékstílus, legalábbis számomra nem erről szól. Szerintem a 2v2 3v3, ami ideális és élvezetes és jó játékot biztosít.
Szívesen játszanék magyarokkal együtt, dienekes84 néven tolom. -
Neoncsoves #634 mindegy, épphogy akkor volt 2-3 hete hogy megvettem az Orange Boxot :) muteromék euros kártyája úgyhogy hülyét kaptak volna hogy megint veszek valamit:D -
#633 8-10 ember biztos van ismerem őket.
Emiatt ne legyenek kétségeid, van aki csalódik benne, hát az biztos hogy jobb mint a fow,
Neoencsöves te meg elszúrtad két haver is megvette 3800ft a d2d-n amit irtál, köszi a nevükben is a linket. -
Neoncsoves #632 hát ha lenne több magyar még aki megveszi, én is megvenném, ha lesz pénzem. -
oroberto #631 hát ez Magyarország kérem szépen. Én is nagyon gondolkoztam hogy megvegyem-e a multi miatt de most kétségeim lettek ettől a pár hozzászólástól. -
#630 ja bocs bolti -2-3 ezer áron