2370
  • mrzoltan
    Nah végre sikerült rászánni,grat!
  • mrzoltan
    Mit is mondtál meg?
    Nem vagy kívánatos a topikba csak ha építő jelleggel szólsz hozzá...
  • readswift
    zotya, te jellembajnok

ugye megmondtam, tagadd csak le ...
  • Neoncsoves
    Megvettem :)
  • bajsz
    Énis támogatom

Bajsz alias Bull
  • Hecker007
    én is támogatom
  • m1garand
    am 7 euro a game a steamen annyit simán megér HÉTVÉGI AKCIÓ

steam
  • mrzoltan
    Itt ált. eredetivel multizunk,néhányan tolják Hamachival,de nem sokan...
  • Sanyesz5
    Hali,ahogy olvastam megy a gém hamachin,akinek lenne kedve multizni vegyen fel msn-re.

[email protected]
  • m1garand
    javítva
  • m1garand
    én támogatom, bele tanultál már annyira a játékba, hogy Hg. lehess
  • mrzoltan
    Egy közérdekű közleményt szeretnék bejelenteni:
    Kértem a Hg. jogot,de a formalitáshoz hozzá tartozik,hogy feltegyem itt is a kérdést:
    Ki támogatja ,hogy én (V. Zoltán,mrzoltan) ennek a topiknak a Házigazdája legye?
    Kérem az érdekeltek szóljanak hozzá.
    Tervezett változtatások,Bannercsere,topik reformálás...
    Tisztelettel,
    Lt.ZOLE
  • Solten
    "A kövi patchben gyengítik a gyalogságot"

Szupi, mar elegem van a nanoruhas langszorosbol...

Az ellenfelek 90%-a tobbnyire langszorossal/sniperral/bazooka-ssal/panzerschrek-essel operal, ugyhogy elkezdtem alkalmazni a taktikajukat ellenuk. Remelem izlik nekik.
  • Hecker007
    igyekszem :)
  • MiB
    Sajnálom hogy fáj az igazság.
  • m1garand
    csatlakozom, bojkottáljuk a bunkókat!
  • Jeffjohnson
    ne válaszoljatok neki ha kérhetem
  • MiB
    Talán azé nem játszunk vele, mert köze nincsen semmilyen taktikához és ne is próbáld megmagyarázni hogy van. Ez csak az olyan tank only nooboknak jön be mint TI, és elég sokat játszottam anno sldr1-el és mow-ot is próbáltam többször hogy fejlődött e vmit, szal egy kicsi összehasonlítási alapom van, de sajna még mindig azon a "casual" kis pista szintjén van amiben minden lámának lehet sikere. Nem véletlen készül a soe 2, hanem azé hogy elválassza ezeket a noobokat a prok-tól, mint anno a slr1-nél. Sajnálom hogy ez nektek bejön.
  • Jeffjohnson
    jó lenne ha a topic mostmár Men of Warról szólna
  • Hecker007
    Ha ti ekkora nagy playerek vagytok hogyhogy még az alapjátékkal se tudtok játszani? Kell egy mod hogy megtudjatok fogni minket mi? Biztos lehetsz benne hogyha az alapjátékkal nem tudsz játszani azzal se fog jobban menni.
    Elárultatok magatokról mindent... egy olyan dolgot hajtogattok amiből kész van kemény 2 map gratulálok. Ha nem tetszik a játék ne játszatok vele, játszatok valami mással ami jobban megfelel a TI állítólag "nagy taktikai érzéketeknek"... röhejes kis noobok vagytok
  • MiB
    Köszönöm szépen ezzel mindent elárultatok :D
  • Jeffjohnson
    Mivel közös játék alkalmával hostolni én szoktam olyan 80%ban csinálni és Tank onlyban is mint a többiben 0 a tankok látótávja ezért sohasem szoktunk ilyen mode-ban játszani. Felesleges a hazugságot ismételgetned ettől még nem lesz igaz. Ti meg ne süllyedjetek le az ő szintjére felesleges mert értelmesen nem tudja elmondani a mondanivalóját csak hazudozva megha majd mi Soe2 zünk stb. stb. persze jó hogy nem már majd NFS Shiftbe menjünk mert azzal majd jó lesz és ejjj de megver... felnőtt ember ilyen baromságokat nem mondd csak egy kisgyerek akinek fáj az igazság.
  • m1garand
    TE EGY OLYAN BUNKÓ EMBER VAGY AKIVEL NEM ÁLLOK SZÓBA TÖBBET. AZT NE IS REMÉLD, HOGY ÉN VELED JÉTSZAK, LE SE KÖPNÉLEK!
    TE AZ ALAP MOW-VAL SE TUDSZ JÁTSZANI. KB TE VAGY A LÁMA.
    SAJNÁLOM, HOGY ISMERLEK.
  • Hecker007
    Eddig két videót találtam youtube-on a csodálatos szuper soe modról, hát egyenlőre csak sok sikert tudok hozzá kívánni nektek fő idiótáknak, látszik hogy mennyit játszottatok a játékkal, a legnagyobb pályákat így se bírja nagyon sok embernek a gépe, a ruszkiknak meg főleg nem, erre ez a sok hülye a soe-nál akkora mapot csinál amit be se fog tölteni a játék, aztán ha mégis akkor vehettek majd rá annyi gyalogost ami biztos kiakasztja a játék motorját, sok sikert hozzá vehettek majd mellé atomerőművet meg gigabites netet.....
    ugyanazt a hibát igyekeznek elkövetni mint anno a soldiersben ott is ez volt az EGYIK hibája ennek a szarnak, egyszerűen ennek a motornak vannak határai amit még a készítők is átléptek picit

Ha ilyen méretű mapon akartok játszani tényleg próbáljátok ki a Sudden Strike: Resource of War-t, itt az SG-n megtaláljátok a topikját, kértek egy linket (na persze nem ebben a bunkó fasz kötekedő stílusban) a legfrissebb RCM modhoz meg a pályákhoz, ott vannak ilyen gigantikus mapok és rendesen lehet is rajtuk játszani mert nem akad nem lagol egy normális gépen se.
  • Hecker007
  • MiB
    SOE 2-vel a hozzád hasonló lámak nem fognak játszani igen, aki ért vmit is hozzá az fog. Garand te is érzed hogy közöd nincsen, ha egy soe szintű mod kerül teritékre. Ha annyira profik vagytok szívesen kiállok ellenetek akár mikor egy soe 2 mecsre. :DD
  • m1garand
    ja és a bétában lelőhető gyalogság most sokkal "ellenállóbb", a super fejszámolós gyalogos nem oda dobja a gránátot ahol vagyok, hanem ahova menni fogok
  • m1garand
    A kövi patchben gyengítik a gyalogságot he-he, am te kezdtél el itt szemlyéskedi TE BUNKÓ, jó lenne ha vissza vennél.
    A játékot nem mi fejlesztjük tudod kinek kell írni, de am az is felesleges, pl: szavazás volt a logóról nem az lett amit a fórumozók megszavaztak uh hiába csinál honlapot a Instict gamnek nincs jelentősége, az van ami az oroszoktól kapunk, meg minek kellet bele a terminátor lángszórós, semmit nem romoló robbanó(romboló) lövedékek stb.....
  • m1garand
    ja egy szavát se lehet elhinni!!!
  • Pluskast
    Ez szent igaz!! Mondjuk ő már a soliders megjelenésekor is az volt:)
  • readswift
    De ha már itt tartunk, Instinct is egy tróger ...
  • readswift
    Nehéz lehet elhinni, de fogadd el hogy nem mindenkinek olyan alacsony az ingerküszöbe mint neked és cordhas cimbiknek... Galcsidban ott figyel a tank only szarlapátolás, tagadd csak le, pont úgy ahogy hecker007 letagadja azt hogy ti fogtatok hozzá kötözködni velem , he-he. Trógerek...
  • mrzoltan
    Nézd csak mit találtam neked...
    A szövege rád ilik:
  • Hecker007
    én is a team alapító tagjai közzé tartozok is mi is szoktuk használni a gyalogosokat nem is keveset, mi is tudunk dinamitot rakni egy tankmellé, vagy mellékúszni és kigyújtani, csak tudod én se szeretem mikor így próbálják meg tönkrevágni a tankomat ezért nem sűrűn folyamodok hozzá, sőt a többiek se, mivel ők se igazán rajonganak érte mikor kigyújtják a tankjukat pl... amit mellesleg nevetségesnek tartok, mivel sokszor a katonák tudomást se vesznek róla hogyha elmegy mellettük egy ellenséges gyalogos, sőt van amikor egy egész tankot se vesznek észre, amúgy rád se emlékszem a játékból..... igazán játszhatnátok egyszer readshifttel ellenünk megnézném mihez kezdettek a baromi nagy taktikai tudásotokkal, habár lehet hogy időpocséklás lenne részünkről, hisz mindegyikünknek van jobb dolga is mint veletek elb@szni egy fél órát vagy többet... lehet sírni itt, meg meg is lehet tanulni játszani

read a topikodhoz csak annyit fűznék hozzá hogy akar a hóhér odamenni, steal fury is egy ruszki csodajáték volt ez is az lesz... mi se látunk se ebben a topikban se a fow, soldiers, blitzkrieg, sudden strike, rfactor, race sorozat, world in conflict, hardweres topikok és sorolhatnám még hol, de mivel az SG fóruma nem áll egyikünk tulajdonában sem nem mondhatjuk meg hogy ki hova ír be, a veszekedést nem mi kezdtünk
  • m1garand
    nem szoktunk tank onlyt nyomni és nem vagyunk láma, nem fognak a SOE 2 vel se sokan játszani, nem sokan érnek fel hozzánk, am ez nem taktikai game, ha hátul kúpolsz a tankkal az csak 1 taktika, de lehet máshogy is, de úgy látom ez nagyon fáj neked, ha csak emiatt idejössz szemétkedni
  • mrzoltan
    hmm,érdekes gondolom te vagy az egyik kifejlesztője a lángszórós a tank ellen elméletnek vagy esetleg a felderítőt szoktad a fél pályán keresztül kúszatni?
    Norm. csatában bezzeg nem tudtok nyerni,csak jöttök ide sírni,hogy Tank only így meg úgy.
    Szánalom,az amit itt műveltek.
  • m1garand
    a topic az sg.hu -n van tehát nem a tiéd.
  • mrzoltan
    Mert mi lesz, kis csíra újreg...?
  • MiB
    Ez a cordha tim akkora egy lama tank only brigad, egy VICC, mondjuk itt a brigad 99%-ának fogalma sincs arról mi az a taktikai game. Remélem SOE 2 más szintre emeli majd ezt.
  • readswift
    akad itt egy pár persona non grata egyéniség akiket nem szivesen látok a front roads : 1943 topicomban, szankciók kilátásba helyezve, a viszont nem látásra, sziasztok, hekker, zotya