Egész Európában fellépne a kalózok ellen Franciaország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Piratokat lelõni! Hinrichten!!!
Száánalmas...
Ki nem szarja le a Visztát?
Még senkinek sem sikerült az Internetet bezáratni, sem megregulázni. Ugyan, hogy képzelik? Az internatszolgáltatóknak NEM érdekük a letöltõk szankcionálása (ellenkezõleg: érdekük az innováció!) és nem feladatuk a kémkedés. Nem lehet bizonyatni, hogy ki mit tölt le, ehhez olyan apparátus kéne, ami egyszerûen nem áll rendelkezésre. Ezen kívül a rablók mindig egy - két lépéssel a pandúrok elõtt jártak - nem lesz ez máshogy a jövõben sem. Az a cél, hogy mindig egy hangzatos szlogen mögé bújva fokozatosabn csorbítsák az állampolgárok jogait, a végén gomnyomásra állítható, beszéltethetõ, szavazó, vásárló robottá degradálva õket. Köszönöm, nem kérek az Európádból, tahó sárközy és társai! Éljen a Szabad Internet, Éljen a File -cserélés, Éljen a Bittorrent!
Fortuna fortes adiuvat.
Minden másban egy mai ingyenes linux-disztribúció bõségesebb alkalmazáskínálattal jön, mint egy bolti Windows-doboz.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Lehet, h szükség is lesz rá, múúúhahahaha!!!!
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Hehehe. A kis bugris farnciaország máris USA-nak képzeli magát? 😄 Nincsenek egy fajsúlyban.
"a fájlcserélést minõsítsék lopássorozatnak."
A (kiadó)maffiától felvett fizetést meg hazaárulásnak. Így korrekt.
Die Große Zeit ist jetzt angebrochen

rémisztgetnek , csicskáskodnak évek óta de gyakorlatilag az égvilágon semmit nem tudnak ellene tenni, de minden évben már vagy 5 éve eleresztik hogy namostasztán-hátasztán, hûdenagydádáleszmost stb... stb...
UNCSI !!
<#taps>#taps><#levele>#levele><#kocsog>#kocsog><#confused>#confused><#unalmas>#unalmas><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1>
csak próbáltam ironikus lenni..
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Ezeket a terveket is csak azért tudják megvalósítani, mert az emberek többsége nem ezzel a témával van elfoglalva (van nagyobb baja is ennél)
Mindenesetre vicc az egész. Fõleg ha azt hiszik, hogy ezzel lényegi változásokat tudnak elérni..
https://twitter.com/foodlfg
<#levele>#levele><#bdead>#bdead><#levele>#levele>
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
#5 Lassan terroristák lesznek a fájlcserélõk ne aggódj! <#wave>#wave>
Rossz fele halad a világ egyelõre véleményem szerint, mert ahelyett hogy az új lehetõségeket kihasználnák a könnyebb legális terjesztés elõsegítésére (közvetlenül, majdnem közvetlenül az elõadóktól letölteni zenéket vagy filmek letöltése a különbözõ eladók megkerülésével sokkal kevesebb plusz költséget jelent a termékek árán így olcsóbban adhatók és akkor talán többen is veszik meg online mint így sokkal magasabb áron). Ehelyett démonizálják a letöltõket és foggal körömmel ragaszkodnak a régi rendszerekhez...
Gondolom utánna gratuláltak maguknak, hogy micsoda eredményeket sikerült elérni ezen a találkozón is...<#boxer>#boxer>
<#worship>#worship>
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Az is õrület, hogy teljesen egy kalap alá veszik a "fájlcserélõket" és a hamisítókat (akik kisebb-nagyobb sorozatban gyártják a hamisítmányokat, amiket persze pénzért árulnak). Pedig ezzel az egészzel csak az utóbbiak malmára hajtják a vizet!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
sok sikert kívánok nekik, <#eplus2>#eplus2> , csak az a nagy büdös helyzet, hogy semmi esélyük sincsen a titkosított adatforgalom ellen, akármekkora orruk és fejük is van... elõbb érteni kéne a dologhoz amibe beleugatnak... ezek a cickányorrú cionista patkányok...
\"The voices are back... Excellent.\"