Silent Hill 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a soron kívül igazad van.Azért ,ha rendesen használod,akkor nem lesznek fagyások.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
nem a játék technikai része a gond.
hanem a többi. ahhogy én látom.
bár egy nfs rajongó biztos meg fogja venni, ha eddig még nem rendelte elõ.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A szar PC-s bugok.
Ha eltellik egy kis idõ, akkor a pc-d meg mindenki másé, elkezd furán viselkedni bugok, meg fagyások jönnek elõ.
Olyan is volt havernak, hogy 2-3 játék feltelepítés után nem vagy csak hibássan mûködött.
És azért van a srácnak kilépéssel gondok, mert vagy a gépe gázos, vagy rossz cuccot warezolt.ami pc-n bugokkal jár.
DE GYÁRILAG ILYEN NINCS.
NE HÚZZUK A VIZES LEPEDÕT A PS2-RE, MEG A JÁTÉKMENETRE AZÉRT MERT ROSSZUL MEG A WAREZ A GÉPÜNKÖN.
Nekem Fallout 3 is szarakodott, de nem a szomszédot gyaláztam, meg nem a játékot.
Minnyá reinstallt nyomtam, mert tudtam, hogy vin szemetelõdés a hiba, mert mások nem panaszkodtak tömegével.
És most meg megy simán. Még ha nem is játszok vele.
Részben erre utaltam. Silent Hill-el kapcsolatban lehet elfogult vagyok.
De szerintem egy laikusnak aki végigjátszotta is kiderülhetett az elõzõ részekben, hogy egy profi játékkal áll szemben.
Független hogy bírja-e valaki a darkos cuccokat vagy nem.
És még most ezzel a nézetváltással is kellõen visszaadja a régi érzést, és méltó az elõdeire.
Ezért mentéssel nem tudom elképzelni, hogy gond legyen.
rázza gatyába mindenki a rendszerét, és ha kell vegyétek meg eredetibe, és úgy játszatok.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID: Lord_Mortanius
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Látom téged is megbabonáztak. 😛
Játszottál te az elsõ résszel, hogy az milyen volt?
és próbálom megérteni a többi játékost.
Nekem a resi és silent sorozatokban ment végigvitel mentés nélkül!!!!
Manapság meg sír mindenki, hogy nem lehet másodpercenként menteni.
(ha valami kifagy valakinél, az ne vegyük a témába, az gyárilag nem tervezett a játékban)
Na most itt van a silent odébb vannak egymástól a mentések.
Mostakkor jó ez vagy nem. kell még manapság is, vagy ennyire igénylik az árkádossabb cuccokat???
El kéne már dönteni!!!
Dead Space nem gond, mert ott bármerre fordulsz, egy mentõhelyet találsz.
és akkor jön a térkép, ami irányít, meg a B gomb, ami a csirkét a szádba adja, és elõtte megrágja helyetted.
Na a Dead Space-ben ez az egy nem tetszik, bár nem kötelezõ használni sem.
Gondolom a 10 év alatti játékosoknak tették be a B gombot.
- Far Cry 2 ez tényleg egy kalap szar
- Need For Speed ? hát ha az UC gondolsz az megint jó lesz,de a PS az maga volt a szemét megtestesítõje kb10percet bírt ki nálam
- Tomb Raider ? soha nem foglalkoztatott
- James Bond szintén eléggé gagyi
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nemhiába sokadik tomb raider,megse tom számolni hanyadik nfs a 3 hét alatt 1 millió példányban eladott FC2-rõl már ne is beszéljünk.
De persze mindenki azt isteníti/fikázza ami tetszik/nemtetszik neki.Ezért van a fórum mindeki leirja az adott gamerõl mi a véleménye.És ezekbõl vannak a viták mert mi az hogy nekem kis pistának kurvára tetszik xy game akkor xy-nak faszé nem tetszik tuti köcsög lehet stb <#idiota>#idiota>
Ahány ember annyi féle szokás játékstílus miegymás.
Next PC upgrade: 2022
privát ment
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Drowning" Ending: Don't forgive your father, but do kill your mother.
"Good" Ending: Forgive your father and kill your mother out of mercy.
"Hospital" Ending: Forgive your father and don't kill your mother.
"UFO" Ending: Similiar to the Bogeyman ending. Don't forgive your father, don't kill your mother, BUT do save Wheeler.
.
PSN ID: Lord_Mortanius
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem a pc-s játékokat fikáztam.
Ez nagyon nagy félreértés.
én a játékokat fikáztam, amiket elbaztak.
És ezzel párhuzamossan tértem ki a pc-s játékokra, hogy:
- csúsznak
- sok helyen bugossak (nem silent hill) .... (pl far cry 2)
- stb
persze ez a saját véleményem, nem kel beizgulni senkinek.
ha valakinek tetszik a mostani állapot, akkor no problem, de hidd el, hogy ha nem is millóan, de sok ismerõsöm is ugyanezt tapasztalja.
Nézd meg:
- Far Cry 2 (az összes ismerõsöm lehúzta nagyon)
- Need For Speed
- Tomb Raider
- James Bond (bár azért én néha ellövöldözgetek vele)
hogy csak néhányat említsek.
Ezek bukták....<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
de mirõl is beszélünk?
te aszondod nincs elég mentés, hogy ritka.
és igen képzeld tudok olvasni, ha jól értettem, márpedig te arról nyilatkoztál, hogy lefagy a játék, vagy kilépeget, vagy mi.
és szerinted én mirõl bezsélek?
Ez a játék hibája?
a PS2-é?
Nem öregem...
A te géped a te warez játékod a szar. már elnézést.
érdekes hogy nekem nem lépeget ki és én is pc-n játszok.
mentés nekem nem tûnt fel, hogy sok vagy kevés.
én a játékkal voltam elfoglalva. 😄
olvass vissza. amire válaszoltam.
végigmegyek a temetõn! megszerzes a stukit, visszajövök kinyírok mindenkit bemegyek a hotelba megvan kulcs fejsze minden erre össze kell kötözni a kábeleket a hotel oldalában ami nem megy. mondom alt+tab fórumban megnézem, mert nem megy. vissza akarok lépni erre??!!!<#idiota>#idiota>
win írja, hogy keressen e megoldást a neten mert a program bezárul MI??!!!! áááááááááá <#boxer>#boxer>
. : Z E L L E R : .
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem mi lehet a gond,amikor beszálok a liftbe,jõn a kamionos bejátszás,és egy idõ után kiirja hogy hiba,és kilép,hogy birnák ezen tul jutni??Dél óta nem tudok semmit se csinálni<#rinya>#rinya>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
+ a temetõben a kriptáknál is lesz egy
ezért nincs mentés amugy a házban lesz egy
tessék megnézni mirõl beszélek
Én Silent Hillt csak este szoktam tolni.
most meg egyáltalán még játszani sem tudok, mert ez a tetûgecvigép fogja mgát és félóránként kilép, valami bios verzió miatt
Egyébként ok, hogy ne nyomkodjuk az f5-t percenként, de azért áramszünet, közbe jött valami, nem találod a megoldást stb. dolgok miatt elég gáz. hogy játszottál 1 órát és másnap ugyanonnan folytathatod ahol elõzõnap is elkezdted. Ennyi erõvel miért nem írják ki, hogy öcsém gy üljél le játszani, hogy egybõl végig kell vinned, mert menteni nem lehet (milyen nagy kihívás lenne nem?). Ja és ráadásul a haláli gyenge minõségû videokat sem lehet elnyomkodni, csak ha már egyszer meghaltál és egy checkpointtól folytatod újra. A bolond nõtõl a hajamat téptem, azt hittem sosem lesz vége annak a videonak, erre most majd nézhetem meg megint.
Na de komolyan a kórház után mikor lesz az elsõ mentési pont, hogy akkor úgy üljek neki, hogy legyen annyi idõm, hogy el is jussak oda.
Nálam mindig bejön.
Ez a legbiztossabb.
Fogod újrateszed Xp-t, és már tökéletessen is fog menni.
Nekem fallout 3 menüben már kibaszott akadozott (lassú volt) és kb fél óra után egy töltésnél mikor menekülni kell, leesett 3-4 FPS-re, és behalt. Most friss XP-vel simán repeszt.
bruhhhaaaaaaaaaaaaaaa<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>