Silent Hill 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Á hát ez már egy vicc, végre hazaérek erre a hülye spyware írtó pont frissít, de ehhez feldob egy ablakot (nem, nem lehet kikapcsolni) amivel ledobta a játékot a tálcára visszalépni persze nem lehet, mert hibaüzenettel elcrashelt. Na szórakozhatok megint a kórháztól. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez nem igaz, bugos ez a szar. Az elõbb még teljesen jó volt és a beállított gombra harcállást vett fel, most meg semmi, hiába nyomkodom, ráadásul hátrafelé sem mozog ez a hulladék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ok, kösz.

Prince23
Space

Kösz, de ha végigolvastad az azután levõ hsz-eimet, abból kiderülhetett, h már régen megvan. Csak h megáll a kép, és akad a hang, nemtom h ezt az akadásfajtát hogy nevezik, és h mitõl van, mert ez tuti nem lagg, hisz a menüben bejövõ videó is akad, a játékot is játszhatatlanná teszi. HELP megoldani ezt!!!

grebber
Shift + Space asszem.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mikor az arcomra ugrik egy olyan bogárszerû izé akkor azt, hogy tudom levakarni magamról?

DarkSector
Nics krekk, és nem kell mountolni, olyan mint egy demo felteszed és jáccól.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Ejnye, azért még próbálkozom! köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

zzeN
írták külföldi fórumon is h ez hiba a gyárinál is van, vki az egészet végigpróbálta és úgyse sikerült neki

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor átalakul a ház, az órán be kell állítani egy háromjegyü számot, azt vágom hogy mi a szám! de nem sikerül beállítani, van valami titka?<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

THX

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

Akarod mondani, az öcsénkrõl.😊

PSN ID: Lord_Mortanius

zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a garázs mellett a falon van egy lyuk, ott menj át a parkba, ott van egy ajtó, a vascsõvel feszítsd ki, aztán a kamion tankjánál szivattyúzd le a benzint

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Még csak ott tartok ahol ki kell szivattyúzni a vízet az alagsorból, meg is van a gázpalack a garázsból de az üres és nem tudom betenni a szivattyúba. Hol lehet azt feltölteni?

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

zzeN
Végre sikerült végigvinnem, a bátyánkról is kiderül 1-2 dolog a végén. Én a jó véget választottam, van még további 4. A játékidõ nálam kb. 8 óra lehet, igaz nem mértem. Ha ez survivor horror, akkor nálam 2. a listán, a Dead Space után. Kellemes órákat adott😊 Jó volt!

grebber
Errõl beszéltem!

Nono, a Hotel is Silent Hill városában van!

PSN ID: Lord_Mortanius

grebber
Hm akkor nem értem mi van.

zzeN
kb. a felénél lehet az a rész amikor a hajón vagyunk és akkor mondják h el kell jutnunk Silent Hillbe, amikor megérkezünk egy új városkába vagyunk...

ez nem is lagg, hisz még a menüben bejövõ videó is ugyanúgy akad, pedig ot nem kell pályát betöltenie. Lehet,h összefüggésben van a GSO-s videók néhai akadásával is. Megnézem egy defrag és drivercsere után...

grebber
Játék feléig? Én azt vettem észre hogy kb a 3. pálya vagy mi az már Silent Hill mert elájulunk vagy mi már nem tudom és egy úton térünk magunkhoz és mutatja a táblát hogy Silent Hill.

Igaz,h egymagos procim van, dehát az Assassin's Creed (pl) is proci igényes, mégis csak belassul, de nem áll meg a kép mozdulatlanul 5 másodpercenként, meg nem kezdett el akadni a hang.

hát az lehetetlen, egyszerûen nem hiszem el, h erre ne lenne megoldás. Crysis meg ilyenek simán fut, ez meg a sokkal szarabb textúráival úgy laggol, h õrület.
Nektek is így akad néha meg,h a hang ugrál, a kép meg megáll?

zzeN
semmi, elbaszták

grebber: a játék feléig kb. nem Silent Hillbe játszódik a game, utána megyünk át egy hajóval...

Örülök, ha neked csak helyenként, nekem a menüt kivéve játszhatatlanul beakad a kép, a hang meg ismételget. Ez mi a szartól van????? Mert amikor nem akad meg, akkor fut mint a víz, szóval a gépem bõven elég hozzá. Mi erre a megoldás???????????????????????????????

Szerintem a játék címében érthetõen ott van hogy miért került a fõhõs Silent Hillbe. -csak azoknak akiknek ez a legfõbb gondja. (Homecoming)
Amúgy álam is megáll 4-5 másodpercekre a game helyenként.
A GTI 5 iso fájlból áll, a TDM meg egybõl. Ennyi a különbség. A sustorgós képet nem lehet kikapcsolni? Vagy nincs hozzá valami patch?
grebber
Az elsõ fõboss szerûségnél már majdnem feladtam ,mert nem volt semmi medkitem.De sokadikra csak sikerült legyûrnöm!
Most vagyok a Sewers pályán lent a barlangban 😄

Majd aki végigvitte és érti is a sztori mi miértjét az elmondhatná majd hogy miért is kerültünk Silent Hill-be.
Mert ugye mindig van egy kiváltó ok.

grebber
Jelentem nálam van ilyen gond!

Nekem borzasztóan laggol, de nem tom, hogy miért.:S Konfigom elvileg elég hozzá. Valakinek ötlet? Köszönöm elõre is.
Nálam néha meg-megáll 1-2mp-re de aztán megy tovább...másnál is volt ilyen???

Prince23
GTI

R3TR0
HELP

Kedvenc torrent oldalamon 2 fajta SH 5 van:

Silent.Hill.Homecoming.MULTI.DVD-TDM

a másik

SILENT.HILL.HOMECOMING-GTI (

MElyiket töltem le? Mivel másabb azon kivól hogy van benne több nyelv?

grebber
Nincs semmi baja a játéknak minden jól mûködik.Csak elvileg a piros körök helyett egy betûnek kéne lenni hogy mit kell nyomni.De ezt csak mi feltételezzük lehet alapból ilyen.

zzeN
az utolsó képnél nem enged tovább vagy mi?

Nem lehet a hangyás kép üzemmódot valahogy kikapcsolni? Borzasztóan zavar. A többi résznél is ki lehetett. Fogadok ugyanolyan pc-s konverzió mint az elsõ rész. Abban is kimerültek a grafikai beállítások a felbontás beállításában. (De szóljon az elsõ rész mellett az hogy csak a 2 rész után nemhivatalosan jött ki pc-re, egy lelkes valaki csinált konverziót). Ez kiábrándító hogy a látványvilág és a videók a SH2 vel is minimálisan vannak egyszinten. Gép viszont fullos kell neki.
grebber

Ez pedig a "hiba"

<#eljen><#hehe>

Reméljük elég sok lesz, legalább annyi, mint a régebbi részekben. Azért ez a széria sokkal jobb, mint a Resident Evil<#ravasz1>

Nagyon faxa game ugyan mennyi a játékidö???

wedge31
Nincs ilyen hiba csak a bill kiosztás néha érdekes dolgokat müvel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
De amúgy érdekesek ezek a kiírások hogy mit kell nyomni,mert pl amikor baltával be lehet törni bedeszkázott részeket ugye kiírja HACK na ilyenkor nyomom az E-t ez az akciógomb akkor csap egyet és lezúz pár deszkát utána ugyanúgy ott van hogy HACK de akkor E-re már nem reagál hanem egér bal klikkje a csapás.

arról a ''hibáról''amikor csak vmi piros csík jelenik meg a gombok jele helyett, v mit mondtatok...

Nagyon THX. És mutatna vki egy képet arról a ''hibáról''??

grebber

Mondjon vki nekem olyan oldalt, ahonnan jön rendesen, nem sms web, és a multi dvd tdm-es verzió van rajta. De a GTI-s is jöhet.

Grafikailag,videókban meg sem közelíti a 2 és 3 rész szintjét. Ez eddig nem is lenne akkora baj, ha a hardverigény nem nõtt volna. Az elején egybõl tudtam hogy Álomban játszódnak az események, ezért reménykedtem hogy ébredés után szebb világ tárul majd elém, de nem. Full homályos, zsizsikes kép maradt, foltos köddel.
Közben egy kis Reklámszünet😊
Ugyanis lehet,h nem mindenki tudja, a Jákob Lajtorjája (is) nagyban hozzájárult a Silent Hill világának kialakításában. Jellegzetes a tûzriadó hangja, a remegõ fejek, és persze maga a jelenet ismerõs ebben a részben is feltûnik😊 1:30-tól csak gyakorlott Silent Hillesek nézzék tovább😊valamint 3:10-nél jellegzetes SH ismétlõdõ hangokXD Amúgy én még nem láttam a filmet, csak ezt a videót belõle, csak olvastam, h köze van SH-hoz.