Elkúrtam az életem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
értem mire gondolsz ,nekemis elsõsorban az optimista életfelfogás(ra tanítás) miatt tetszik...
degenerator
cigány vagy néger?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hegi90
Nekem az túl misztikus.... mindenre ami benne van, van pszichológiai magyarázata, semmiféle vonzásról nincs szó. Ettõl függetlenül nagyon jó könyv, csak a lényeg elõadásmódja rohadtul zavar benne. :|

ON

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Narxis
még büntipontot is kaptam azért mert nem vagyok jó semmiben se<#rinya>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
hogy énis besírjak:

még szopnak a libáink, pedig már nagyok...<#rinya><#idiota>
tigeroo
ajánlom figyelmedbe a TITOK c. könyvet. én most olvasom.
választ kapsz mindenre😊
Picizöldfül
milyen betegséged van? publikus?

Hegi90
Érdekes téma. Ha lesz egy kis idõm, akkor énis írok 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Narxis
én se

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEOreg3
nem vagyok jó semmiben se

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakvarnyu
el is felejtettem Tony Soprano azt tanácsolta a fiának ilyen helyzetben : eriggy szopass egyet <#vigyor1>

Depridol
minden rosszban van jó is... meg kell találni a jót benne, vagy a rosszat jóra fordítani...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

SigS
Mondjuk az SG forum nem epp a legmegfelelobb hely erre, de ha komoly a gondod akkor
Hajra!
<#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

TommyC
Mindennek van egy valószínûsége, jónak is, rossznak is.
A szerencse nem más, mint amikor a jó (akár kicsi a val.; akár nagy) valakivel többször történik meg.

Légy reális.Nincsnek se boszorkányok, se predesztináció.
A gének csak a rátermettségedet adják.
Ha jó körökben forogsz, nagyobb eséllyel leszel szerencsés.

ennyi.

dixitque deus fiat lux

ForzaInter
ezek közül elsõ kettõn simán túl teheted magad amugy, utolsó meg attól függ hogy mitõl nem vagy egészséges?

Yo, Bitch!

zebulon
NEO:Talán keresni kéne vmit amiben jó vagy...

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

ForzaInter
remény hal meg utoljóra<#idiota>

Yo, Bitch!

NEOreg3
az én életemnek nincs értelme, de reménykedek, hogy talán mégis.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ForzaInter
lõdd be magad az mindent megold:d csak gyõzd zséével😄

Yo, Bitch!

zebulon
Ami még nagyban meghatározza az életed felnõttkorban,hogy kik a rokonaid,ismerõseid,barátaid..Illetve hogy tudod kihasználni a ismerettségi körödet.Jó és rossz irányba is elviheti az életed egy barát,rokon,ismerõs...Ha nincs spannod,akkor már nehezen találsz jó munkát.Mert azokon a helyeken már a rokon,haver dolgozik.

zebulon
És próbált már vki meditácíós Vagy más tudatmodósításos módszert problémamegoldásra? Valami olyan példát szeretnék kapni,akinek már sikerült ilyen módszerrel megoldani vmi problémát,illetve pozitív irányba változtatta az életét.
Tudjátok van az életben amikor semmi sem sikerül,bármihez is fogsz.Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés:mit csinálok rosszul?
Átok,rontás,balszerencse? (nem kellett volna megkúrni a varázsló lányát. :-)
Az érdekes,hogy léteznek olyan emberek akiknek szinte minden az ölükbe hullik...szerencsések,jókor vannak jó helyen...Ne mondd,hogy az élet nem a szerencsétõl függ...És ha már itt tartunk,eldõl az életünk már a születésnél? Mikor,és hova születünk,hol nevelkedünk,sõt milyen géneket örököltünk!!Már itt eldõl minden.

Én szart se tanultam mégis jó suliba vettek fel amire szintén szartam ezért elmentem dolgozni majd rájöttem hogy az sem tetszik így vagy 4-5 munkahelyen vagyok túl.A webdizájnerkedés leköt de soha nem jutok el odáig hogy felvegyenek valahova mert nincsenek papirjaim egyedül meg nem sok mindenre megyek, talán hanyagolni kellene mert mindenki hülyének néz hogy mennyire megszállotan csinálom.Ha így folytatom szüleim ki akarnak vágni és akkor <#confused> kezdetét veszi az a dolog ami idáig vezetett

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

havercsotány
ha már valaki elkurta akkor annak annyi .(relatív)

SHADOWEYES7
Pedig õ is ember, még ha hihetetlen számodra akkor is, bár nam azért védem mert rá hasonlítanék 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Én ma láttam egy srácot, aki tuti elkúrta az életét, pedig kb 17 éves lehet: borotvát nem ismer, sztk szemüveg, szandál+fehér zokni combo, a fejérõl ne is beszéljünk, ráadásul egy kis MediaMarktos zacsi figyelt a kézébe, ment haza játszani valszeg az új fps-sel... Ekkora lúzert még soha nem láttam, de még hozzá foghatót sem.

Üdv a klubban!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

leülsz, kinyitsz egy doboz sört. aztán kimész fát aprítani a nagy büdös semmi közepére. lenyugszol, hazamész.
be happy

Szeressük a zacskós tejet

Csabesz6
Nekem egy éve szimplán elváltak, de így is szar.Nem ott lakok ahol szeretnék/szeretek/szerettem lakni.Csak szünetben vagy hétvégén...elég szar.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Herr Lehrer
hát igen, nem õ kúrta el hanem vki más, nem kicsit, nagyon 😄D
(csunya dolog ilyen topicban poénkodni sorry, de az "elkúrtam" szó miatt ezt nem lehetett kihagyni 😄 )

Your suffers will be legendary even in hell!

Tinman
Kõkemény IT-s vagyok :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

iko
format, restart.

spam. sry

bens
kezdesz felnõni...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Kicsikiraly
olvasd el az alcímet -.-

mindenki azt hiszi errõl a képrõl hogy az a mondandója hogy legyél emo? lol

DFTBA &#3232;_&#3232;

bakvarnyu
na csak nem a szociológiatanszékrõl szalajtottak ?<#vigyor1>

bakvarnyu
lelkisérült emberbõl elõbbutóbb ígyisúgyis piás lesz <#vigyor1>

Tinman
Ezt az egész ország átéli ^^

Mert:

-munakerõpiac felállás megváltozott már jó ideje... már a diplomás árufeltöltõ a tecskóban sem ritka! A munkaadók el vannak árasztva munkaerõvel nagyon sok területen.

-a gazdasági, politikai problémák szépen kihatnak a polgárok életére, mindenki ideges, mindenki siet, mindenki úgy érzi megfullad a problémákban... ez meg egyenes út a betegségek kialakulása felé. A levegõ és az élelmiszer minõsége is szépen lassan romlik.

-az emberek megváltoztak. Erkölcs, becsület már nem dívik. Az ego tombol és mindenekfelett. Emiatt üresek, felszínesek a kapcsolatok, általában igénykielégítésrõl vagy érdekrõl szólnak.
Olyan ritka az a nõ aki ad magára, igényes, normális értékítélete van, helyes, aranyos, kedves, mint a fehér holló.
Férfiban nem tudom, errõl a langyfelvonulás résztvevõit kérdezzétek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

passatgt
eret hosszába vágni

n3whous3
Majd ha te is egyszer elkúrod, akkor poént nem ûzöl belõle. Jó téma sztem, de nem lesz +fav.

púúúúú

zyppy
ez az legyél emós <#papakacsint>

Taranov
Én meg olyan akartam lenni, aki segít másoknak kijavítani a helyesírási hibáikat, de sajnos miután regisztráltál ide, rájöttem, hogy kurva sok a meló.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

desigo
3 külön vinyón biztonsági másolat + DVDre kiírva...
nem tud elveszni

jó állás ha elveszne sírnék...
zebulon
Annyi okos mondást összegyüjtöttem már,de aztán rájöttem,hogy csak szavak,szavak,amik nem mondják meg,hogy mit csinálj.Hallottam már azt is,hogy 3 féle probléma vam:amelyiket meg tudod oldani,amelyiket nem,és amelyik idõvel megoldódik magától...Én soxor arra várok,hogy megoldódjon magától.

remek, inkább piáljon, minthogy lépjen túl rajta😊

lelkisérült emberbõl legyen alkoholista^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

barátok, barátok, barátok...
ez a megoldás 😄
zebulon
Bocsi ..rányúltam az enterre

zebulon
Karesz:Sikerült már túltenni magadat ezen? Mit csináltál,hogy megoldd a helyzetet?

bakvarnyu
inkább a pia

haverok, barátok segithetnek sokat.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zebulon
Pinaccle: Hát már sokminden átfutott az agyamon a felsoroltakból..

John Cena
Legyél szuper hõs aki meg menti a bajba jutottakat és az elnyomott embereket😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul