Elkúrtam az életem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ON
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Hajra!
<#eljen>#eljen>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A szerencse nem más, mint amikor a jó (akár kicsi a val.; akár nagy) valakivel többször történik meg.
Légy reális.Nincsnek se boszorkányok, se predesztináció.
A gének csak a rátermettségedet adják.
Ha jó körökben forogsz, nagyobb eséllyel leszel szerencsés.
ennyi.
dixitque deus fiat lux
Yo, Bitch!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
Tudjátok van az életben amikor semmi sem sikerül,bármihez is fogsz.Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés:mit csinálok rosszul?
Átok,rontás,balszerencse? (nem kellett volna megkúrni a varázsló lányát. :-)
Az érdekes,hogy léteznek olyan emberek akiknek szinte minden az ölükbe hullik...szerencsések,jókor vannak jó helyen...Ne mondd,hogy az élet nem a szerencsétõl függ...És ha már itt tartunk,eldõl az életünk már a születésnél? Mikor,és hova születünk,hol nevelkedünk,sõt milyen géneket örököltünk!!Már itt eldõl minden.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
be happy
Szeressük a zacskós tejet
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
(csunya dolog ilyen topicban poénkodni sorry, de az "elkúrtam" szó miatt ezt nem lehetett kihagyni 😄 )
Your suffers will be legendary even in hell!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mindenki azt hiszi errõl a képrõl hogy az a mondandója hogy legyél emo? lol
DFTBA ಠ_ಠ
Mert:
-munakerõpiac felállás megváltozott már jó ideje... már a diplomás árufeltöltõ a tecskóban sem ritka! A munkaadók el vannak árasztva munkaerõvel nagyon sok területen.
-a gazdasági, politikai problémák szépen kihatnak a polgárok életére, mindenki ideges, mindenki siet, mindenki úgy érzi megfullad a problémákban... ez meg egyenes út a betegségek kialakulása felé. A levegõ és az élelmiszer minõsége is szépen lassan romlik.
-az emberek megváltoztak. Erkölcs, becsület már nem dívik. Az ego tombol és mindenekfelett. Emiatt üresek, felszínesek a kapcsolatok, általában igénykielégítésrõl vagy érdekrõl szólnak.
Olyan ritka az a nõ aki ad magára, igényes, normális értékítélete van, helyes, aranyos, kedves, mint a fehér holló.
Férfiban nem tudom, errõl a langyfelvonulás résztvevõit kérdezzétek :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
púúúúú
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nem tud elveszni
jó állás ha elveszne sírnék...
lelkisérült emberbõl legyen alkoholista^^
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ez a megoldás 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"