1132
-
#332 mien pont 1?
én ha jól emlékszem 7-8 órát olvastam azoktól akik végigvitték (de elnézést ha rosszul idéztem volna, biztosra nem merem állítani!), és kommentelték.
vagy arra érted hogy ez a 7-8 óra, amit irtam nem annyira korrect?
monnyuk nekem amien lassan haladok lesz vagy 14-20ora is, de a mai sok 4orás singlihez képest ez már egy kisebb csoda, ha ennyi a játék, nyil egyenessen végigfutva....
de majd meglátjuk...:) -
#331 ehehheh -
#330 nem csak egy. -
#329 na, pont itt van egy....
:-))) -
#328 bammeg, most jött le, és mások már végigtolták????
újra gyereknek kellene lennem...... -
#327 ha jol emlékszem 7-8 ora, szerintem korrect... -
#326 Mennyi a játékidő?Mert kezdek fosni h rövid lesz.Most kaptam meg a deadlock képességet(kis gömb amivel kilassítod az ellenfeledet)Sok van hátra? -
wolfoid #325 Én is végig játszottam, nagyon jó játék volt ....
....de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én többet vártam a végétől, oké, többféleképpen lehet befejezni, de hol van a végén a nagy heróikus harc? kb volt 1-2 nagy harc játék közben, azt hittem majd a végén még nagyon harc lesz, erre meg megkapjuk az örök energiát, és csak funból öldöklünk......de összeségében jó volt a játék.
-
ShaiHulud #324 akkor mazlid van :) -
#323 Szóismétlés ftw. -
#322 Mivel este végig toltam, elég sokat toltam egyszerre. :D Le is kopogom. -
ShaiHulud #321 majd fogsz, ha nem csak 10 percekre jatszol, hanem egyhuzamban par orat :) nem videokartya fuggo, unreal engine 3 hiba, csak ebben a jatekban meg bugos is:D mass effectben is ez az engine van, ott is latni amikor belepsz uj helyszinre es elso par secben betolti a texturakat es elejen lowresek a texturak egy pillanatra. ebben a jatekban meg ugymarad, illetve van hogy percekbe telik amire atvalt jo minosegure :D -
#320 Hmm. Én ilyet sehol nem láttam, pedig nekem szarabb VGAm van. -
#319 Húú nekem nem ilyen, de mindenesetre szépen ki van emelve a karaktered a környezetből, vagyis a karja :) -
strebacom #318 -
ShaiHulud #317 jah unreal3 enginenek baja van texturakkal. sajnos ebben a jatekban ez egy jellemzo gond hogy nem valt at a jo minosegu texturakra, ha kozelebb ersz. eleinte zavart, de aztan szartam ra ;) -
#316 eddig még nem találkoztam vele, de félek hogy lesz alkalmam rá... -
#315 nálam is ilyen, de nem nagyon foglalkoztam vele :D -
strebacom #314 Nektek is ilyen elmosódott néhol a textúra, vagy csak nálam ilyen.....
-
ShaiHulud #313 bogarak ellen en is azt az idolassitos burkot hasznaltam (deadlock), bar en szinte minden ellen:D nagyon jo hogy ralovod 4 katonara, azok lefagynak, odamesz hozzajuk kozelrol headshot-headshot-headshot, aztan ahogy elmulik a buborek, eldol mindegyik egyszerre :D -
ShaiHulud #312 R aztan jobbra-balra billentyuk -
#311 Fegyverekkel szinte semmit nem érsz ellenük. Az impulzus a jó taktika ellenük, összetereled őket egy kupacba,aztán 1 lövés elég is. Vagy a másik taktika az időelőretekerés az egyik bogáron,az megnő és felrobban -
#310 Lehet én vagyok a "faszláma" de amikor elérünk olyan helyre ahol lehet fegyvert upgradelni ott hogy kell fegyvert váltani,hogy melyiket akarom fejleszteni??
Mert nekem nem igen jött össze sehogy csak a kis stukker bírom :( -
#309 diktatúra van, kb hogy jobban átéld a story-t a játékban...:) -
#308 lehet bepróbálom majd énis, jó taktikának tűnik, mert fegyverrel sokra nem mentem :D -
#307 Én úgy csináltam, hogy kifejlesztettem maxra az impulzust. Löttem egy időcsapdát, beleálltam. Megvártam mig fenn akadnak a szélén, és akkor impulsel szétlöttem őket. Egyszerre egy csomót :D -
#306 pont ott hagytam most abba, felbaszott pöppet :D
am nekem bejön a game -
#305 nem vészes annyira hardon, de nem mondom meghaltam párszor eddig :D -
#304 Oroszországban nem te csinálod a mentést, hanem a mentés csinál téged! :D -
#303 Bár szerintem ez hozza a ruszki hangulatot. Csak akkor van mentés mikor ők mondják -
#302 Na igen, ez vicc, hogy 2010-ben b@sznak mentést tenni egy FPS-be. -
ShaiHulud #301 engem az zavar hogy nem lehet menteni, es nem tudok visszatolteni oda ahol a lost-os cucc volt, hogy kepet mentsek rola :D -
#300 Mondjuk ez egy kicsit gáz... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy közben nem lehet sehogy befolyásolni, csak a végén kell egyet dönteni :S -
ShaiHulud #299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legvege, amikor ott allsz es a dontesedre varnak. 1, lelovod a szemuvegest. 2, lelovod midnkettot. 3, hasznalod a kezeden levo kutyut a nagy bibaszon a hatad mogott, illetve akar bonuszkent le is loheted elotte a felpofaju ruszkit (de a ruszki halala nem valtoztat a vegen) -
#298 és mi határozza meg a 3 véget? mikor döntök valamiben vagy hogy van? -
#297 A másodikat nem láttam, na majd amikor hardon megyek.
Az első... meg tényleg igazad van. Viszont nekem nem jutott eszembe, mert szerintem beleillik a játékba. De amúgy tényleg. (Amúgy lehet azért sem vettem észre, mert próbálom minél hamarabb elfelejteni. El sem hiszem, hogy 6 évig néztem, aztán a végén ennyire kiszúrnak velünk :S ) -
#296 huh hogy ez mekkora játék olyan ötletek hogy csak ámulok :) -
ShaiHulud #295 btw LOST-os utalasokat/eastereggeket lattatok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!falfirka "what if this is supposed to happen?" vagy valami ilyesmi, nem pontos az idezet (john locke maniaja volt ez:D)
illetve a vege fele van egy, "hatch"/lejaro, ahol van municio, meg e99credit na abban a teremnek a vegen van a falban viszintesen egy nagy kerek, ami mogul arad a feny ;) -
#294 3 vége van ;D -
Csokis #293 1360x768 akart volna az lenni. Látom, közben láttad, hogy FOV a baj.