Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
én semilyennre , csak mondtam hogy egyáltalán nincs benne felirat!

Seth
szó sem volt magyar feliratról. Arról van szó, hogy semmiféle felirat nincs benne. Pedig nem ártott volna, mert mindenki orosz akcentussal beszél, plusz a rádiókból hallható szövegelések néha nem hallatszanak tisztán.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
nah fogalmazd át mégegyszer ezt most itt....😊
oda van írva hogy csak angolul lehet játszani vele, akkor mirõl beszélünk? mien magyarra vársz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Mióta kötelezõ egy fejlesztõ-nek minden játékához ugyanazt az engine-t használni?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MrDevil
attól még hogy angol nyelvû felirat még nem biztos hogy lesz rajta

DarkSector
#117 ... már kiderült, angol.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
az elég szar 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MrDevil
legalább is az xbox-os verzión nem volt felirat, holnap kiderül hogy lesz e pc-n vagy sem, de nem valószínû

MR ME
reméljük hamarosan hozzán is eljut (hozza az onlineposta)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Evin
Hm, az érdekes, hiszen a fejlesztõcsapat ugyanaz.

MrDevil
Remélem csak rosszul tudod. Mert az úgy elég gáz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SZilaJMaGGoT
Nem ugyanaz az engine. Ez UE3.

MrDevil
egy baj van vele, hogy nincs felirat benne sajnos! 😞

Evin
Most a hasamra ütve mondom, de ha ugyanazt a motort használja, mint a Wolfenstein (és miért ne tenné), akkor esélyes lehet egy magyar fordítás (általánosságban), mivel látom angolul jön ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

The Protector
Akkor hamarosan lesz warez?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RETROB0Y
CD GALAXIS-nál mától kapható!!

9000FT

MR ME
jól hangzik, én már várom nagyon pc-re, bár ez a 8-9 óra kevésnek tûnik kicsit 😞

Seth
Na végeztem vele. A manapság átlagosnak mondható 8-9 óra körül lehetett
Egyeltalán nem hozott lázba a játék mikor bejelentették, de nagyon kellemesen csalódtam. Hangulatos ,elején enyhe Bioshock utánérzés befigyel,de ez majd átmegy timeshift-be is. Fegyverek jók, mind egyedi eddíg soha nem látott szerkenytû (persze mindegyik a szokásos fegyvereknek megfeleltethetõ)A kesztyû is jó, remek funkciói vannak, mindegyiket ki is kell, és reflexszerûen fogjuk használni
Grafika nem egy crysis, hogy ezzel az elcsépelt kijelentéssel éljek, de teljesen megfelelõ,megteremti a hangulatot, pályatervezõk,dizájnerek jó munkát végeztek.
A sztori. Nos itt voltak értelmezési gondjaim ( ami azért el is várható egy idõmanipulálós történettõl ugye😄 ), de majd ha vki más is végzett vele, spoilerben megbeszéljük 😊 A 2 féle befejezés miatt érdemes majd mégegyszer nekiállni a végének (szerencsére nem kell legelejétõl)

Adok neki egy 8 pontot, ennyit bõven megérdemel a cucc, kiváncsi leszek a hivatalos értékelõkre

Seth
már tegnapelõtt 😊

grebber
Singularity.XBOX360-COMPLEX na kijött!

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
*Ha nem lettem volna világos a grafika miatti nyavalygására reagáltam, a rossz ötletek az más tészta.

SZilaJMaGGoT
De emiatt hülyeség a wolfhoz hasonlítani... Régebbi az engine is stb... Pont azért írtam, h ennyi erõvel a hexenhez is hasonlíthatjuk mert az is raven. Nem értem mit nem lehet ezen érteni.

MR ME
én nem találtam

DarkSector
van videó amiben látom a gameplay-t, és mostani verzióból van?

Seth
Még mindíg nem a játékot futtató motorról van szó

SZilaJMaGGoT
1. Kiadónak max a terjesztéshez van köze(persze volt pár elrettentõ példa maikor a kiadó is erõsen beleugatott a fejlesztésbe, és sajnos lesz is).
2. Attól, hogy a raven fejleszti a grafikus motor teljesen más, ennyi erõvel a hexen-hez is hasonlíthatod mert azt is raven fejlesztette.
3. WTF?! Milyen koppintás? Ha tech-re célzol akkor próbálj meg mûködésre bírni egy md5-ös modell-t/animációt mûködésre bírni udk-ba és akkor majd gratulálok... 😊

1. Mind 2 játékot a Raven Software fejlesztette.
2. Mind 2 játékot az Activision adja ki.
igazad van tényleg 0 közös pont van a 2 játék között .Ráadásul Fps és Sci-fi kategóriába sorolható mindkettõ. Vajon miért gondoltam arra hogy lehet benne pár koppintás ? <#mf2>

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Prince23
2009 . novemberi

DarkSector
jah ez nem a végleges változatból van?

MR ME
remélem, mert jó lenne nem 20 fps-el végigjátszani 😄

SZilaJMaGGoT
+Nvidia logót se láttunk eddig(lekopog) hála a jó égnek!

Seth
ez vmi pre változat,mert csomó minden nem így mûködik és nem így néz ki

SZilaJMaGGoT
Reméljük a legjobbakat... 😄 Különben csak nem csesznek ki magukkal annyira, hisz a fizika itt a játék szerves részét képezi, és ha pc-re nem 2 darabot akarnak eladni akkor havokot tesznek alá. 😊

MR ME
de ügye ez nem pisixes game lesz?

MR ME
jó lesz ez, bár remélem h ez vmi easy módban volt mert elég fura 2:30nál amikor kb 5en szarrá lövik a formát azt semmi baja 😄

DarkSector
jah mert bepipáltam hogy hd-ban legyen, franc tudta hogy ien lesz.....😛

The Protector
HUH.egy pcit nagyba tetted be.De nekem nagyon tetszik a játék.Nagyon jó a fizika meg a manipuláció megvalósítása.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector

Törölt felhasználó
boxon. Grafika szerintem jó, a hangulat is. Eddig, bár még nem sok idõm volt rá.
DarkSector
énse, csak technikailag rosszul van informálva, vagy csak elnézte, velemis elõfordul, azért is elézendõ a dolog, emberek vaunk...😊

SZilaJMaGGoT
Hát nem túl éles eszû gyerek, de azért még nem itélem el... 😄

DarkSector
semmi baj ezzel csak elég megnézni mit ír a mondat elején...nc.

SZilaJMaGGoT
Semmi köze a wolfenstein-hez, a wolf id-tech 4, ez meg Unreal engine 3.

MR ME
cryostasis jóféle volt <#eljen>

Bence94
grafika ? ps3-on játszol vele?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Törölt felhasználó
Egy órát tudtam vele játszani, eddig nagyon ott van minden téren!
:S utálom a konzolosokat xD Na jó csak a konzolokat utálom 😄 Remélem nem építettek túl sokat a Wolfensteinre (grafikára, rossz ötletekre gondolok )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Seth
konzol

most akkor pc vagy konzol verzio ?

FSpofon
megy az

jó kis game lett, azért elég más mint a korai videókból sejteni lehetett, nem egy sima akciójáték.
történetmesélésben a bioshockhoz meg a cryostasishez hasonlít.
sajna pár helyen sántít az orosz hangulat átadása, látszik hogy nem ásták bele magukat rendesen 😊

Arab money

Törölt felhasználó
fake, vigyázz