Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Én is így tudom

Seth
ps3-xbox360-ra már kapható boltban is

PSN ID.: Beegabor

MR ME
nem 29én?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Még 10 nap😄

29-én jön ki

FSpofon
yay megjelent 😊

Arab money

MrDevil
elég komoly lett a játék, a szörnyik tényleg rusnyák 😄

remélem a hangulata is ilyen lesz 😄 szeretem amikor az ember majd össze*zarja magát amikor hallja a közeledõ lépteket 😄 gondolom mindenki tudja mire gondolok 😄 1 pillanatra se hagyja hogy lankadjon a figyelem .

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

MR ME
jó rusnya szörnyetegek lesznek benne 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
akkor majd videókat legfeljebb, ott kb végigjátszák nekünk a játék 20%-át, legalábbis legtöbb esetben ma már megnézhetjük ha összekapcsoljuk a sok trailer-t...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Demó? Én már a szó értelmét sem ismerem. A kiadók is így vannak ezzel, szóval ne várj demót. Fõleg ne megjelenés elõtt. Az a világ már elmúlt. Sajnos <#sir>

DarkSector
jah eddig jonka tünik, megelõlegezzük aztán majd meglátjuk ha már meglesz minimum egy dmeo.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Szerintem is jónak ígérkezik. Az más kérdés hogy mennyire lesz aztán bughalmaz, vagy rossz irányítás..stb. Persze aki magas elvárásokat támaszt irányába az késõbb nagyot csalódhat. Én csak várom, mert jónak néz ki. Aztán meglátjuk hogy pozitívan, vagy negatívan fogok csalódni.

DarkSector
sok játék van amit nem hype-olnak, az csak jot jelent, mert nem a reklámmal akarják majd eladni.
2.dolog, hogy miképpen akarsz összevissza warezt látni ha még ki sem jött a játék? 😄

MR ME
nem igazán izgat h szar a reklámja, én tudok róla, legyen jó azt kész 😄

Igazából szerintem a játék jó lesz , én is várom DE a reklámja az valami iszonyat gyér 😄 Anno a CoD szériának bármely részénél már pörögtek a fórumok , warezoltak 😄 Ezt meg hagyták leülni.

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Magiszter
Ez igazából egy jó összefoglaló volt arról ami már kiderült a játékról. Bár jobban örülnék, ha már a teszteket olvashatnám.

Prince23
Hát én errõl lemaradtam !

MR ME
június 29

Nem ma kéne megjelenjen ?

Magiszter
Igen a TimeShift egy olyan játék amit idõrõl-idõre elõveszek és baromkodom benne egy infinite-time-energy trainer-el 😄
Kár hogy nem modolható, mert elviselnék egy olyan modot ami leveszi azokat az effekteket a monitorrol mikor használok valami idõképességet. 😞

MR ME
ja eddig elég jónak tûnik, én már várom
annó timeshift is gecire jó játék volt, jó ötletekkel, remélem h ebben se fogok csalódni és nem csak buta öldöklés lesz hanem néha kicsit gondolkozni is kell h merre hány méter (van benne lehetõség bõven, csak el ne kúrják)

Magiszter
Lehet hogy szeretni fogom ezt a játékot. Hacsak nem barmolják el valamivel de nagyon.

Prince23
Prince23
grebber

MR ME
jólesz jólesz

Prince23
Prince23
grebber
A Singularity 18+ pecsétet kapott!

Az ingame jeleneteket látva nem meglepõ a besorolás. Egy új videó is érkezett a hír mellé a játékból, melyben új jeleneteket láthattok.

A Raven Software készítésében hamarosan megjelenõ sci-fi FPS játék, a Singularity nemrég esett át a BBFC besorolásán, és ott 18+ pecséttel látták el, mivel a játék teljesen vágatlanul tartalmazza majd az erõszakos jeleneteket és trágár szövegeléseket.

A játékból egy újabb kedvcsináló videó is érkezett a hírrel együtt, amit megtekinthettek alább. A Singularity megjelenése pedig június 29-én várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

info: Gamepod

DarkSector
hali ez nem is gamplay, csak egy cg.

Prince23
Prince23
grebber

grebber

Ez még a télen kijön? Érdekelne ki benne a f.b. <#vigyor3>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

DarkSector
Unreal...istenem...😄
tech 4??? 😄DD

Bokafix2
Melyik motort hasznélja a játék? A Tech4-et mint a Wolf? Viszont a Wolf-nál szebb valamivel.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

wedge31

Gameplay video.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bokafix2
És egy Crysis 2-vel érdemes lenne összeengedni szted? Mert ha annyit csúszik, akkor elképzelhetõ. Amúgy meg mindegy mikor jön ki, minden idõszakban megjelenik valami, ami vetélytársa lehet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber

DarkSector
picit zavaróan bioshock-os a látványvilága, de talán majd éõben jobb lesz.

grebber
Singularity - Shotgunnal való zúzás

Egyre jobban megy el a kedvem tõle valamiért-Szerintem nem lesz sikeres a game! De azért végigtolom majd!

grebber

grebber

grebber
De ez legalább érthetõ érv miért csúszik.
Én sem engedném össze egyik Cod-al sem.

gfreak
remek 😞

Racism is a weapon of mass destruction!

Passzeg mán. <#fejvakaras> ez is

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MR ME
csodálatos 😞