Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp ez a baj a mai játékok többségével, kurva jó grafika, azt megunod fél óra alatt, mert semmi ötlet nincs bennük, csak mész és nyomod a bal egér gombot mint a hülyegyerek
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A gépigéy piszkosul barátságos (1680ba maxon a 120 fps-es limitrõl nem nagyon mozdul el) ellenben a hangok nálam baromi halkak valamiért. Majdnem csutkára kell nyomnom a hangfalakat h szóljon valamit.. (holott normális esetben 20-25% fölé nem érdemes tekerni mert lebontja a lakást :) )
A gfx meg olyan amilyen. Kb bioshock. Elég ocsmány sztem (fõleg a textúrák miatt) :)
Persze a jól tálalt gõzölgõ kulát már nem csípom. <#idiota>#idiota>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddig olyan suta, majd kifog alakulni(remélem).
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
<#wow3>#wow3>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szóval az igazi hangulat megteremtéséhez és egy jó történet elmeséléséhez igen is fontos a grafika. Legjobb példa a Mass Effect 1-2. Vagy a HL2, FEAR...stb.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
igy értem aszittem még mindig a magyar feliratra vártál...:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sztem a 7végén tolja minden warezos<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GET OVER HERE!
Mi lenne? Kettéhajtja és betömi, ha addig él is. Nekem egyszer becsomagolt, kötött pulóvert akartak betömködni a postaládámba jól képzett pesti postások. Még szerencse hogy akkor mentem haza és láttam az eksönt. Kicsit se szakadt le a pofám ám. <#wow3>#wow3>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Valaki nem vágja, hogy mennyi idõ alatt jön meg a zavviról a rendelt cucc, és hogy ha nem fér be postaládába akkor mi van ? ?? :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson