Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nemtudom, de egy ilyesfajta játékot én gecire nem a grafikáért várok...persze ne legyen ocsmány hulladék, de szvsz a játékmenet sokkal fontosabb egy ilyen játéknál, aki meg a grafra akarja verni az menjen crájziszozni

épp ez a baj a mai játékok többségével, kurva jó grafika, azt megunod fél óra alatt, mert semmi ötlet nincs bennük, csak mész és nyomod a bal egér gombot mint a hülyegyerek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maxtreme
Én is belelestem az elõbb. Szerintem nagyon bioshock utánérzete van. (legalábbis így az elején)
A gépigéy piszkosul barátságos (1680ba maxon a 120 fps-es limitrõl nem nagyon mozdul el) ellenben a hangok nálam baromi halkak valamiért. Majdnem csutkára kell nyomnom a hangfalakat h szóljon valamit.. (holott normális esetben 20-25% fölé nem érdemes tekerni mert lebontja a lakást :) )
A gfx meg olyan amilyen. Kb bioshock. Elég ocsmány sztem (fõleg a textúrák miatt) :)

Magiszter
Akkor lehet velem van a baj, de én szeretem ha a kaja nem csak finom, de jól is van tálalva <#nemtudom>

Persze a jól tálalt gõzölgõ kulát már nem csípom. <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Most is jáccogatok az op4-al... HL1 kiegészítõje. Kábé ennyire érdekel graf. :) Mass effect 1-2-t is toltam, de akkor is játszanék vele ha hl1-es grafja lenne, mert a gameplay fasza. :) Ennek ellenére mindig érdekel az új tech, meg engem is elkápráztat, de nem egy erõs szempont.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MR ME
nah királyság!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zzeN
Pár shot:

Eddig olyan suta, majd kifog alakulni(remélem).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

darkstreet89
Jöhetne már a Transformers: War for Cybertron is mert elõször letöltöm nekem kicsit drága :)

mibe hogy mindjárt nyit valaki egy warez topikot <#levele>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

balee4
Ment Neked is. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zeus89
Köszi szépen

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Hát beszarok....már megjelent...
<#wow3>

The Protector
nekemis:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
PM ment.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ez a topic szinte minden hsz-je elmondd mindent arról, hogy miért haldoklik a pc-s játékipar, valamiért miért várják olyan sokan "pécéverziót".
CalebJoe
Ilyen hamar még csak privát vagy FTP-n van fent a publikus oldalakon általában késõbb kerülnek fel az új dolgok.
zeus89
Én is megjártam a torrent megszünésekkel, vki ha tudna adni egy torrentet ehez a játékhoz nagyon megköszönném!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

The Protector
Hvi talál vmi jót akkor szóljon.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

norbi2fraktal
Aszfalt....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Fehercsoki
Na ja,torrenten viszont még nem láttam.(hát igen a razzia miatt nincs jó oldal:D)

The Protector

The Protector
Vkinek egy gyorsan jövõ linkje az onlinefutárhoz?

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magiszter
Azért bárki bármit mond a jó grafika is lényeg. Persze ne azon legyen a hangsúly... de egy igazi epikus történet elmeséléséhez kell a megfelelõ grafikai háttér is. A Crysis WH-ban mikor ránéztél a hegyre és láttad hogy fokozatosan omlik le. Vagy a HL2 EP1-ben mikor robban szét a Citadella és jön a lökéshullám... ezt egy mario grafikával nem lehetett volna megcsinálni, pedig azzal is heteket játszottunk anno :D
Szóval az igazi hangulat megteremtéséhez és egy jó történet elmeséléséhez igen is fontos a grafika. Legjobb példa a Mass Effect 1-2. Vagy a HL2, FEAR...stb.

SZilaJMaGGoT
Nekem sem, de mond ezt a játékos társadalom zömének... :)

Evin
Nekem sosem a grafika volt a lényeg. Meg a Wolfenstein sem volt olyan csúnya.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magiszter
Csak a bökkenõ hogy itt oroszoul beszélnek angolul <#vigyor> Az meg már a Hard fokozat hallás utáni nyelvértésben (a Csehek tudnak még nagyon szépen angolul beszélni. Néha egy pár pillanatig azt sem tudom milyen nyelven szólnak hozzám <#idiota>)

MrDevil
engem annyira nem érint, ha nem magyar. beszélek olyan jól angolul, hogy ne okozzon gondot :)

MrDevil
köszi!

Törölt felhasználó
3-5 munkanap
DarkSector
hali tuom hogy nekem irtad, de azé néha nyomj elõtte a "Válasz erre" szövegre...:)
igy értem aszittem még mindig a magyar feliratra vártál...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RETROB0Y
Hát jah a szokásos Activision védelem SecuROM cd-kulcs és cd check

Sztem a 7végén tolja minden warezos<#mf1><#mf2>

MrDevil
nem sok mindent lehet rajta magyarítani, mert nincs rajta angol felirat sem, csak cd kulcs kell hozzá + a lemez legyen a meghajtóban

DarkSector
te mien fleirat nincs rajta, és csak mi kell hozzá?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZilaJMaGGoT
Azért költséghatékonyabb néhány évente újabbra váltani. Vagy te megvennél egy game-t akkor is, ha még mindig quake engine-el jönne? <#idiota>

MrDevil
na most már tuti hogy nincs rajta felirat, csak széria kulcs kell hozzá, és sima disc checkes

Bence94
meg is lehetne venni mondjuk...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Pc-re akkor is június 29-én jár le az embargó. wrz-re is értve, de bár csak neked lenne igazad ...

balee4
CD Galaxis nem írja, hogy internetes aktiváció lenne rajta. Sztem hamarosan megérkezik.

Rowlend
kiszállító cég hozza úgyhogy ha nem veszed át akkor késõbb a postán kell átvenned.

GET OVER HERE!

DarkSector
nem hinném hogy tárgyat, értéket csak ugy a postába basznak be

Magiszter
"ha nem fér be postaládába akkor mi van"

Mi lenne? Kettéhajtja és betömi, ha addig él is. Nekem egyszer becsomagolt, kötött pulóvert akartak betömködni a postaládámba jól képzett pesti postások. Még szerencse hogy akkor mentem haza és láttam az eksönt. Kicsit se szakadt le a pofám ám. <#wow3>

Evin
Nem kötelezõ, de mivel mindenki a pénzre hajt, költséghatékonyabb, és azért gondoltam volna.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MrDevil
OFF

Valaki nem vágja, hogy mennyi idõ alatt jön meg a zavviról a rendelt cucc, és hogy ha nem fér be postaládába akkor mi van ? ?? :D

Magiszter
Én most vettem elõ a HUNosított Dark Sector-t. Egyetlen baja hogy az oroszoknál a közeljövõben (vagy egy alternatív idõsíkban, még nem tudom hol játszódik), nem létezik a 16:10 vagy 16:9-es képarány, így meg azért kicsit rombolja az illúziót. :(

The Protector
tuti nem.de ha van release vki értesítsen:)unom magam.

Kongy
na mivan ezt már nem crackelik meg? ezen is drm védelem van?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Remélem hamarosan meghozza az onlinefutár.

RETROB0Y
NEm szeretnék nagyon beleszólni de a Singularity Unreal Engige 3.0 használ a Wolfenstein meg ID Tech 4-et

SZilaJMaGGoT
Menj el moszkvába angolt tanulni bmeg! :P <#idiota>