Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
gameplay tapasztalatok jöhetnek
Jó/átlagos/szar?
Just do it :)
ez az embed link, ebbõl kiszeded az src-t ami itt
http://www.youtube.com/v/Qs2Z4ygvOJ8&hl=hu_HU&fs=1
az =1-ig kimásolod
ést ezt teszed flash tegek közé
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#eljen>#eljen><#lookaround>#lookaround>
Csináltam egy másik videót: Videó 2
Van benne rakettavetõ, robbanónyílvetõ meg nagypapi. A felétõl egy kicsit spoileres, szóval csak óvatosan. És HDban nézzétek ofc. :D
Parasite Eve 2, best game EVER!

Na jó, addig is itt van: Singularity PC gameplay
Valahogy in game feliratot nem lehet elõcsalogatni?
A játék nem rossz. De igazából annyira nem köt le. Egyszer végig tolom mindenképp. Tetszik, hogy nem ilyen hülye wolverine élet van, hanem van rendes csík meg medipakk.
mindkettõ Activision, mindkettõ Unreal 3 motor, és mindketõ RELOADED csapattól....:)))
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ui: yt dolgozza a HD minõséget is, türelem. Stay Tunned
Eddig jóféle igaz csak belepillantottam.
Azért van mit magyarítani benne mert vannak olvasható cédulák abból gondolom kiderül mi a szar van!
Next PC upgrade: 2022
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
lehet nem jol állitottam be...
nah nekem 1680x1050-ben, és minden pipa bevan lõve....
lehet még mást is állítani?
ha nem akkor ez az én gépemen a vsync akad, vagyis a vsync 60Hz-re van fixálva, és a 60 fixen megy, nem esik az alá, max nagy tereken láttam hogy 54-57-re néha ingázott.
grafika, szép, eléggé szép. fegyók nem ostobák, nem tömzsik, ez is jo pont részemrõl. ÉS NAGY SZÓ, DE A GÉPEMEN EZ IGY IS MAXON ELFUT, ÉS NEM LASSUL BE SEHOL, VÉGRE OPTIMALIZÁLT JÁTÉK JUHÉÉÉÉ!
történet még semmit nem tudok, de a bevezetõ, meg az elsõ szörnyek támadása, elég intenziv ahhoz hogy lekössön.
hangok sajnos nekem kibaszott halkak, alig hallon pl mit beszélnek benne.
én egy érdekesség: nekem nem tölt be késõn a textúra, végig bugmentes volt eddig!!!
kérdeznék valamit, a késõn megjelenõ textúrákkal kapcsolatban: ATI VGA ALATT VAN A KÉSÕI TEXTÚRA, VAGY NVIDIA ALATT IS????
mert lehet hotfix kell majd...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
jó lesz ez kérem szépen,vannak benne hibák de a történet jó lesz szerintem
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
szóval...Lost Odyssey volt tavaly, ez évbe még nem jött olyan single ami érdemes lett volna.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem jobb lesz, hála az idõmanipulációs képességeknek...elég jó értékeléseket olvastam