Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Hát valamikor már csekkolom de komolyan nem emlékszem ilyesmire.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Rowlend
Pedig voltak ott bõven ilyenek...

GET OVER HERE!

SZilaJMaGGoT
Nem hinném, Gow-ból UT3-ból sem emlékszem ilyesmire.

Rowlend
Szerintem átlagos. Egynek elmegy

GET OVER HERE!

Muttley
crysis, metro 2003, wolfenstein keverék
gameplay tapasztalatok jöhetnek
Jó/átlagos/szar?

Just do it :)

poppe
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Qs2Z4ygvOJ8&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Qs2Z4ygvOJ8&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ez az embed link, ebbõl kiszeded az src-t ami itt

http://www.youtube.com/v/Qs2Z4ygvOJ8&hl=hu_HU&fs=1

az =1-ig kimásolod
ést ezt teszed flash tegek közé

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

MR ME
jónak tûnik, este remélem lesz energiám nekem is belenézni :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rowlend
Jesszus.. frászt kaptam amikor megszerezzük a pisztolyt..:D

GET OVER HERE!

Valami ügyes ember csinálhatna bannert..
<#eljen><#lookaround>

Fpocok
Remélem valaki elmondja, hogy kell rendesen belinkelni videót, mert nekem nem megy.
Csináltam egy másik videót: Videó 2
Van benne rakettavetõ, robbanónyílvetõ meg nagypapi. A felétõl egy kicsit spoileres, szóval csak óvatosan. És HDban nézzétek ofc. :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pár kép:

Unreal 3 motor szépséghibája a késõn betöltõ textúra!

Fpocok
Nem értem mi van, valaki elmondaná miért nem tudok belinkelni videót?
Na jó, addig is itt van: Singularity PC gameplay

Fpocok
A végén jól megszoptatott a kis szemét... és csak ÉPPHOGY éltem túl :D

http://www.youtube.com/watch?v=w6T_KKFm8ag

Fpocok
Én is csinálok videókat. Amint fennlesz belinkelem. Bár hogy is kell linkelni videót? CSak mert múltkor a flash /flashel nem ment :S

Prince23
Mindenesetre jobban bejön mint mondjuk a Wolfenstein. Tehát eddig simán ér 8/10-et a gamma.

http://www.youtube.com/v/rv2n6GNTamo&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

MrDevil
nem hinném mivel eredetivel játszom!

Fpocok
LOL baszki. Pont ezt mondtam én is nemrég kavicsnak, hogy pont olyan mint az a két játék egyben.
Valahogy in game feliratot nem lehet elõcsalogatni?

A játék nem rossz. De igazából annyira nem köt le. Egyszer végig tolom mindenképp. Tetszik, hogy nem ilyen hülye wolverine élet van, hanem van rendes csík meg medipakk.

DarkSector
milyen érdekes, singularity és transformers.

mindkettõ Activision, mindkettõ Unreal 3 motor, és mindketõ RELOADED csapattól....:)))

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah addig nem mentem, akkor lehet törés bugja....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MrDevil
megvan a megoldás a halk hangra, vista , win 7-en kattintsatok a hangerõ gombra és ott a keverõre görgesd a csúszkát addig amég nem látszik a singularity és ott feljebb lehet venni a hangját! :)

MrDevil
Nekem Ati 4870-es kártya alatt van ez a hiba, az elején még nekem sem volt a játék felétõl viszont elkezd baszakodni!

Prince23
Az elsõ 10 perc, tõlem

http://www.youtube.com/v/mFL1NfDLinU&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

ui: yt dolgozza a HD minõséget is, türelem. Stay Tunned

grebber
Láblécnél leírt gépen full HD-be megy szépen akadás nélkül (UE3) szóval gépigénye lószar!
Eddig jóféle igaz csak belepillantottam.
Azért van mit magyarítani benne mert vannak olvasható cédulák abból gondolom kiderül mi a szar van!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
8800gt, az lekezeli maxon ne aggodj...:)

Akkor talán nem kell izgulnom. Meg teszik ez az ideteszem, odateszem, pörgetem, forgatom stílus :)

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

DarkSector
ha vsync-et kiszedem, akkor nemtuom meddig menne fel fps, ugy nem probáltam, de nem is kell szerintem...:)

DarkSector
erõs?
lehet nem jol állitottam be...
nah nekem 1680x1050-ben, és minden pipa bevan lõve....

lehet még mást is állítani?
ha nem akkor ez az én gépemen a vsync akad, vagyis a vsync 60Hz-re van fixálva, és a 60 fixen megy, nem esik az alá, max nagy tereken láttam hogy 54-57-re néha ingázott.

FSpofon
ebbõl már börtön lesz :(

Arab money

Én is az erre akartam kilyukadni, hogy nvidián is szarakszik-e. Amúgy erõs gép kell neki? Neked hogy fut?

DarkSector
nah eddig belenéztem, *-os 5-ös az irányításnak, ez tetszik, hátmég ha majd lehet multizni esetleg.
grafika, szép, eléggé szép. fegyók nem ostobák, nem tömzsik, ez is jo pont részemrõl. ÉS NAGY SZÓ, DE A GÉPEMEN EZ IGY IS MAXON ELFUT, ÉS NEM LASSUL BE SEHOL, VÉGRE OPTIMALIZÁLT JÁTÉK JUHÉÉÉÉ!
történet még semmit nem tudok, de a bevezetõ, meg az elsõ szörnyek támadása, elég intenziv ahhoz hogy lekössön.
hangok sajnos nekem kibaszott halkak, alig hallon pl mit beszélnek benne.

én egy érdekesség: nekem nem tölt be késõn a textúra, végig bugmentes volt eddig!!!
kérdeznék valamit, a késõn megjelenõ textúrákkal kapcsolatban: ATI VGA ALATT VAN A KÉSÕI TEXTÚRA, VAGY NVIDIA ALATT IS????
mert lehet hotfix kell majd...

Ja.. úgy látom hogy nincs feliratozás..igaz??
<#fejvakaras>

Nagyon faxa game.....tényleg tiszta bioshock...<#hehe>

Prince23
KandureX!

Benéznél a Moderátorok topikba? (játékosok fóruma)

Tatyla

jó lesz ez kérem szépen,vannak benne hibák de a történet jó lesz szerintem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Milyen vga-d van?

MrDevil
tudom, hogy ez a u3 engine hibája, de máshol azért nem ilyen drasztikus...

zzeN
Jó pár részen késõbb tölti be a textúrákat, kb. fél perccel<#wow3>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MrDevil
nálatok is elõfordul, hogy nem akarja betölteni a texturákat ?

Prince23
Majd jövök egy videóval... az elsõ 8 perc felvételen lesz. JHááát mit mondjak... annyira nem fog meg. tiszta bioshock meg wolfenstein keverék az egész. majd meglátjuk a Gravity mit tud majd :)

CalebJoe
Ja te szõrös<#idiota> az szerintem egy isten game volt benne volt vagy 80órám mire a végére értem.
Kandurex
szubjektív eléggé,

szóval...Lost Odyssey volt tavaly, ez évbe még nem jött olyan single ami érdemes lett volna.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
bioshock 1-2....:)

MR ME
na és mik azok? :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kandurex
Nekem mindkettõ kell, király grafika és kiváló játék is...ezért van az, hogy rég óta, szinte csak egy - két játékkal játszok egy évben. Néha csak eggyel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SZilaJMaGGoT
Ott a pont!

DarkSector
nekemis
szerintem jobb lesz, hála az idõmanipulációs képességeknek...elég jó értékeléseket olvastam

DarkSector
tutira jó lesz, a végigjátszás után jókat írtak róla.

CalebJoe
jaja nekem is egybõl a Bioshock jutott eszembe csak más környezetben, de remélem megüti a szintjét:)