1132
-
#412 bevallom elakadtam mégpedig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a gázos teremben vagyok van egy kapcsoló ami két másodpercre kinyit egy ajtót majd lezáródik ott hogy juthatok tovább? -
#411 jah, gametrailers-en néztem videókat, ott mást írtak :) -
ShaiHulud #410 tippelj -
#409 Má megjelent. -
ShaiHulud #408 igyal egy kis celzovizet. -
#407 Pedig ott azt kell. Mielőtt odaér. -
#406 jún 29-én jelenik meg, ti hogy játszotok mégis vele? -
sittes79 #405 odáig eljutottam, de utána amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megyek a leszakadt vagonokon és bekerülök 4 ilyen
kék csóva közé és csak kék sugarat tudok irányítani,egyszerűen
nem tudo rajtat tartani a fején és megöl
-
#404 Valamit lehet csinálni, hogy NE MINDEN ALKALOMMAL kelljen átállítani a keverőnél a hangerőt? -
#403 Nincs -
Ironman2 #402 Sziasztok! Felirat nincs a játékban? -
ShaiHulud #401 orulj neki. -
Knabb #400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lődd szét a hasán, könyökén, tarkóján, és a szájában lévő világító "hólyagokat(?)" osztán csak kifekszik -
sittes79 #399 Sziasztok,
megakadtam hogy kell kinyírni azt a nagy szörnyet a vagonokon? (Get to the Docks)
rá kell irányítani a fejére a kék sugarat ennyi? de mindig megöl!! -
#398 Én a gears1 et pc-n is és boxon is végigvittem és nem volt textúra töltési gond. ennyi -
#397 javítás:
"Csak egy nyelv, amit mi beszélünk" = "Csak egy nyelv van: amit mi beszélünk!"
-
#396 Ez a legjobb megfogalmazás.
A készítők feltételezték hogy mindenki tökéletesen megérti az angol nyelvet, még ha orosz akcentussal is beszélik, vagy éppen hadarják, techno-blablát szőnek bele. Aki mégsem érti az meg sem érdemli az ő játékukat. (megint csak ruszki hangulat? Csak egy nyelv, amit mi beszélünk )
Remélem majd jön egy pecs ami tesz alá feliratot (és nem cirill betűset), majd jöhet a magyarítás is hogy 200%-ban megértsem. -
#395 Mert balfaszok voltak a készítők. -
strebacom #394 Miért nincs felírat???
-
#393 Banner is Perfect, MerlinW for President...ésatöbbi bla bla bla, orvérzésig
Azért az 5 pixelért pedig tessék szöges korbáccsal csapkodni magad 1 órán keresztül! -
#392 Nagyon baba lett a banner :) -
#391 ahogy kiemeli a hajót az valami iszonyat látványos :) -
#390 Hopp és megérkezett a banner. Elcsúsztam 5 pixellel:) -
#389 A hajós volt az egyik leghangulatosabb (ahogy nyitod ki az ajtót és rozsdásodik el a fal...stb.). A másik a végén mikor megyünk a toronyba és az idő "életre kel". -
#388 Hmm ez a süllyedő hajós és gázos rész finom volt nagyon. -
#387 Elhiszem, hogy létezik a jelenség, de én nem tapasztaltam ilyet egy gyengécske 4850-es mellett...
-
#386 YEAH!!! -
#385 Már szóltam. -
#384 És kb. mikor láthatjuk a helyén? -
#383 This is PERFECT!!! You are AMAZING!!! -
#382 jah még nem figyeltem elvoltam eddig a transformers-el, meg a sniperes cuccal, az is brutális a Chrome 4 motorral....:) -
#381 Megfelel?
Mondjuk a ruszkiknál a fordított N az i betű. A szingularitás pedig így van oroszul: Особенность ("Oszobennoszty") -
#380 Nem tudom észrevetted e, de a játékban amikor feladatokat kell végrehajtani és megjelenik a képernyőn hogy mit kell csinálni, akkor pár betű "ruszkisan" van megoldva. ez azt jelenti, hogy az N meg van fordítva teljesen. -
#379 GYÁÁÁÁÁÁ!!! Gondolom Photshoppal csináltad, én nem nagyon értek hozzá. -
#378 Kereken 7 perc volt:) -
#377 miért nem jól áll? -
#376 látod mondtam, ez kb 5 perc lehetett Merlin-nek...:) -
#375 Mondjuk az N betűt megfordíthatnád :))) -
#374 Enyhén szólva jobb, mint amit én belinkeltem:) -
#373 Bannnerba vele!