Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó UE3 engines szokáshoz hûen a kiba*ott widescreen nem mûködik
valaki tudja a meoldást ill. valamilyen .ini helyét?

fotográfik kolomp edisön :D

Fpocok
Bogarak... amikor egyszerre sok támad rád. Kis mocskok! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
Épp most értem a végére, kellemeset csalódtam benne. Majd megnézem a rossz végét is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Hát gyerekek ez nagyon jó játék lett😊

[merlinw.org]

grebber
Nem olyan könnyû ez.Fegyveres részek könnyûek de amióta megvan ez a fos sokkal nehezebb.Fõleg most hogy megkaptam jönnek rám 70-en azt elsõ 4 embernél ki is fogy a nafta a szarból és ledarálnak 😞
Milyen lehet hardon ha normálon ilyen.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nekem nem volt ilyen be-nem töltõdõ textúrám.

Nálam is elõjött a késõn betöltõdõ textúra! De most leküldött liftel a doki a csatornába ott meg be se töltötte! xD Elég randa volt!

Prince23
Ebbe mi a spoiler? 😄D
de fõ az óvatosság

Törölt felhasználó
közben sikerült, köszi!
zzeN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Célozz rá, kövesd a nagy fehér fényt😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Törölt felhasználó
A vonatos résznéla, mikor betámad az a nagy szörny mit kell csinálni? Teljesen elakadtam, mikor nem kapok fegyvert és csak a képességeim vannak.
DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
jah azt én is

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
én csak azt sajnálom hogy nem windows live-os....:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ja ez lemaradt, a Breach and Clear XD

Prince23
További videjók:

A videók nem túl akciódúsak, mert szimultán játszom és veszem õket. pont így fogtam ki õket :S Visszatöltésre meg nincs lehetõség

DarkSector
nemtuom én pc-n probáltam most...

Fpocok
Szerintem az a múltban volt, mert ott hátul szaladgáltak, meg mintha ki is lett volna írva. Abba a naplóba írt, amit a doki is mutatott nekünk azt hiszem. Viszont amikor visszamentem a játékban, akkor a rosszak is tudták, hogy jövõk, szóval õk is olvasták.

Seth
360 verzióban nem tapasztaltam késõn betöltõdõ textúrákat(vagy csak éppen nem a szemem elõtt történt). ezidáig csak a Mass Effect 1. részében,illetve az Alpha Protocol-ban volt nagyon feltûnõ ez a jelenség.

PSN ID.: Beegabor

Seth
aztán lehet hogy annak a Demichov-nak a naplója vagy vmi könyve volt és abba jegyzetelt, így elárulta hogy majd kire kell odafigyelnie, vagy mittudomén XD,most hirtelen nem tudom, hogy a csaj mikor felbukkant a végén az 1954-ben volt e vagy 2010-ben

DarkSector
egyedül annyi igaz, hogy ha elinditottam régebben 1-2 unrealos vagy akár másik játékok, akkor a legelsõ betöltésnél kicsit látszik hogy késik a textura, de nem folyamat a játék alatt...

Fpocok
Akkor semmi 😄 Akkor viszont a kiírásnak semmi értelme. Bevallom nem tudtam rendesen elolvasni aztán meg lusta voltam megnézni mégegyszer. Azt gondoltam, hogy azt csinálta... mert csak így lett volna értelme a feliratnak, de akkor nincs értelme, ennyi. <#wow3>

H3LLBoY
Igaz, most hogy jobban végiggondolom lassan több benne a BioShock, mint a Wolfenstein. Minden esetre remek játék, és egy kicsit még félelmetes is.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Seth
Jah

Prince23
Kathrynrõl van szó?

Seth
az a videó mindegyik befejezés után ott van.Miért csinált rosszat? Egy könyvbe beleírta, hogy mi vagyunk az egyetlenek akik megállíthatjuk azt a Demitchov-ot(vagy hogyhívták) Csináltam róla fényképet,mert olyan hamar nem lehet elolvasni ameddíg mutatták. Eléggé felületes volt ennek a csajnak a szerepe,egyszercsak eltûnt a történetbõl

Fpocok
Ja igen, a kéz... azt ki is felejtettem.

Fpocok
Nem sértesz meg.
Este írtam is, hogy bioshock és wolfenstein szerintem, meg más szerint is. Viszont az után már annyira bioshock lesz. Szellemalakok, hangfelvételek, perkek=tonikok + a hangulat. Amúgy w.-el nem sokat toltam.

Prince23
Bioshock (is) azért mert többek között ott van a mágikus kezünk éééés nem utolsó sorban mediafile-okat is meghallgathatunk, megnézhetünk...😊

H3LLBoY
Hali!
Én most játszottam egy órácskát a játékkal és azt kell, hogy mondjam nem értek veled egyet. Szerintem egyáltalán nem hasonlít a BioShock-ra, inkább a Raven elõzõ játékára: a Wolfenstein-re. A levél részletek a amik a falon vannak azok is egy az egyben a Wolfenstein-bõl vannak, a fegyver upgrade-ot is szerintem onnan emelték, nem a BioShock-ból.
Ez az én véleményem, nem szeretnélek megsérteni és tudom, hogy te végigvitted én meg csak egy órát játszottam vele.
Na megyek is vissza játszani!!!😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Fpocok
Figy, szerintem a bioshock 2 is ilyen hosszú, az elsõ talán egy kicsivel hosszabb. De mondjuk mw2nél simán kétszer hosszabb...

SETH:
Én sem nagyon értettem azt, de nekem a végén, a credits után volt egy videó, és ott azért nem szépet csinált. De amúgy jah.

Prince23
😄 Az egyik videómat el is neveztem breach and Clear gameplaynek. nem véletlenül xd

Seth
Falfirkák nekem nagyon tetszettek, elég hátborzongató tudott lenni 1-2 helyzetben.
egy dolgot mondjuk nem értettem : a sztoriban a csaj átvert valaha is minket? Mert a falfirkákon többször meg van írva, hogy ne bízzunk benne. Aztán lehet csak átsiklottam a dolog felett

A lábnyom teljesen opcionális volt, nem kötelezõ használni, a megvalósítása pedig ötletes volt.
Befejezés pedig 3 féle van.

Kongy
Hát emberek, én megmondom kerek-perec mibõl tevõdik össze ez a játék: egy nagy evõkanál BioShock, egy csipetnyi Wolfenstein, TimeShift és Cryostasis, plusz egy nagyon pici Legendary...

Nagyrészt inkább Bioshock, a graf is hasonló, és az életerõ csomagok használata hmm... A játék legelején már nagyon deja vu érzésem volt, mintha a CoD4 kezddött volna hasonlóan. Ki mit gondol?

Ettõl függetlenül szerintem jó a játék!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát pedig már majdnem el kezdett érdekelni ez a játék, de ha ilyen rövid, akkor inkább maradok a bioshock-nál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Végig néztem mindent, hogy legyen pénzem vásárolni.
Nem tudom... 7-8 óra kb.

wesker24
Ilyen hamar végig is vitted mennyi játékidõ volt ? Végigrohantál rajta vagy szép komotosan játszottál minden zeg zugot átkutatva ! 😄
Fpocok
Közben végigvittem elsõ alkalommal.
Szóval kicsit úgy vagyok ezzel most, mint a Split Second-del. Egyiket sem vártam, de mind a kettõ nagyon megtetszett. Nagyon nagyon hasonlít a bioshockra, mind hangulatában, mind játékmechanikában. Ami mellesleg nem baj, jótól lopni nem bûn. Bár volt egy két hang effekt, ami egy az egyben ugyanaz 😄
Grafika szép, hangok okék. Végig 60 FPSen tudtam tolni. Bugokat nem láttam. Bár volt egy hely, ahol NEM úgy tudtam átjutni, ahogy a konzolos videókón, nekem egyszerûen nem csinálta azt. Volt egy két logikai rész, ahol eltöltöttem kb 5 percet, míg rájöttem, mit kell tenni. Tetszett a darabolás a játékban. Az hogy cafatokra lehet lõni, miközben esik össze. Történet is rendben van, bár jobban tetszett volna, ha azok a kiírások nincsenek a falon. Az is tetszett, hogy nem ilyen wolverine baromság van, hanem életcsík.

Ami nem tetszett... az a lábnyom a földön... értem én, hogy fogni kell a buta játékos kezét, de azért kicsit túlzás már nem? Fegyver sem volt sok fajta és mindegyiknél ugyanazt kellett upgradelni. Voltak perkek, amik közül sok ugyanaz, mint a bioshockba. Azt hiszem kicsit túlzásba vitték a dolgot.

A történet nagyon ott van. Én hatalmas timetravel-sucker vagyok. Imádom a paradoxonokat meg minden. Szóval nagyon tetszett ez az idõutazásos dolog. Ha jól vettem ki, akkor több féle vége van a játéknak. Nekem sikerült egy olyat kiválasztanom elsõre... mondjuk úgy, nem a legszerencsésebb a földön élõk szempontjából 😄 Ráadásul a credits után is volt még ending, ami elég WTF kategória volt.

8/10

Fpocok
Nagypapi és rakettavetõ gameplay. Aki nem akar lelõni semmit a történetbõl, annak csak 5:10-ig ajánlom.

Prince23

Fpocok
Nekem mindig leveszi a hangerõt, amikor elindítom. Nem lehet, hogy annyira halk lett nálad, hogy nem hallod? Amikor elindul játék, akkor nézd meg a hangoknál, keverõnél a csúszkát és húzd feljebb. Ha így sem megy, akkor passz.

Hello
Valaki tudna nekem adni egy torrentet, mert amit public oldalakon találok azok irtó lassúak.
Ha valakinek megvan még a torrentje és elküldené pm-ben azt megköszöném!
Na pacsi<#integet2>

Sziasztok
Miért nincs hang a játékba?
Újra is telepítettem de úgy sincs hangja
Mi lehet a probléma?<#confused>

SZilaJMaGGoT
Jah nem hinném, h az epic ilyen buggal kiadta volna az engine-t arról nem is beszélve, h azóta még mindig folyamatos fejlesztés alatt áll az engine, akkor meg fõleg nem hagytak volna benne ilyen hibát. Itt valami más hibádzik, fõleg ha nem jelentkezik mindenkinél.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Fpocok
Éljen!<#beka2> és köszi!

Fpocok
ÍGY?

CalebJoe
én voltam!
Prince23
Ez volt má?

Prince23
Valaki küldött nekem pm-et késõn, megnéztem, de már elfelejtettem hogy ki volt az , így nem tudok neki írni 😄

DarkSector
nálam se volt eddig.
ez vga driver hiba lehet...atisoknak.