1132
-
#452 Előbb volt róla szó. Deadlock (időlassítós) golyót dobj mikor nyitva van.
Vagy odadobod zárt ajtó mellett, a burkon Q-val visszapörgeted az időt, kinyitod az ajtót, végül megint Q a kék bogyón. -
#451 "Szép" képet én is tudok betenni, mint említettem nem mindig műveli ezt:
Csak épp random, egyik helyiségről a másikra, átvált iylen 320x240-es textúrákra -
Ironman2 #450 Képkezelő.com -
Ironman2 #449 Nem megy ez neked...használd a képkezelőt! -
#448 Bocsánat, sajna ez a feltöltés nem akar sikerülni. -
#447 http://www.imagebam.com/image/049ee885941616 -
#446 Szóval akkor itt a kép:
-
#445 Ne DVD-ről játssz:) -
Ironman2 #444 -
#443 Elakadtam!
Tudna valaki segíteni?
Hogyan tudok átjutni a szemközti ajtón?
Köszi előre is.
-
Ironman2 #442 [URL=http://kepkezelo.com/][/URL -
Ironman2 #441 1280x800 widescreen -
#440 Hasonló gondok nálamis, bár talán kisebb mértékben, de a játékélmény nagyon ottvan, és a befejezés is kegyetlen jó, megcsináltam mind a 3om változatot :) -
#439 Amúgy ahogy észrevettem, az AA ráerőszakolása után még gyakoribb lett ez a jelenség, szal lehet nem túl jó ötlet :-D -
ShaiHulud #438 milyen felbontason jatszol? -
#437 Igen, tényleg az AP-ra sokan panaszkodtak még emiatt. -
#436 Ez a probléma a Mass Effectben is benne van csak ott kb 1-2 sec amíg felszívódik (tapasztalat) mondjuk ott kb észre se venni. De Alpha Protocolban rohadt feltűnő, de gyorsan eltűnik, de itt elég tartós.... -
#435 Jó neked, Akkor Te vagy a kivétel, ugyanis akikkel eddig beszéltem ez mindegyiküknél előjött. (természetesen nálam sem mindig iylen)
-
#434 nem írta, mondta :-D -
Ironman2 #433 Nálam nincs ilyen probléma.SŐt,inkább a messzebb lévő textúrák is tüélesek -
Ironman2 #432 Ki irta ezt a marhaságot? -
#431 De tényleg vicc hogy itt van ennyi idősen ez a motor, és iylen problémák max az első ue3-as játékoknál merültek fel.
Grat activisioon :) -
#430 "Nem éri utól a memória a winchestert" -
#429 aham -
Ilyenekre gondósz? -
#427 végére értem én is megnéztem mindhárom befejezést,be nem töltő texturákat leszámítva én jól szórakoztam,már alig várom a Darksiderst 8/10 -
#426 Feltettem, hát nem csalódtam. A videók alapján nagyon vártam, és mit ne mondjak a hangulat rohadt jó szerintem, és szerintem ez a játék olyan mint amilyennek a Wolfensteinnek kellett volna lennie. Legalábbis amit eddig láttam belőle, a falon a feliratok nagyon paradox hatást keltenek bennem, nagyon jó, ( csak a későn töltő textúrákat említeném mint ejnye....)8/10 -
#425 nemtom, azzal én nem játszottam -
#424 te a cryostasis afféle Penumbra szerűnek véltem látni vagy tévedek? -
#423 inkább a timeshift helyére...:) -
#422 megéri leszedni, azért merőben más mit ez, de nekem pl az kicsit talán jobban is bejött, hosszabb is, vannak benne érdekes dolgok, egyszóval jóféle :)
csak a köcsög pisix támogatás miatt ati kártyán fantasztikus átlagh 20-30 fps teljesítménnyel futott 5850en -
#421 Abban is oroszok vannak XD
Abban azért jobban ki van dolgozva az hogy ha vmit csinálunk a múltban, az kihatással van a jövőre. Lényegében erre épült az egész játék. Ide oda ugrálva a halottak emlékeiben kellett előre jutni -
#420 Egyetértek az értékeléssel, nekem is bejött (lehet felkerül majd a polcomra a TimeShift mellé).
Ezt a Crystasis-t sokat emlegetitek én nem játszottam vele. Mi a lényege? Melyik részre hasonlít a Singularity-ra? -
#419 Én az ajtó alá nem tudtam az ablakkeret miatt így fölé lőttem. Kb 5 perc alatt rá lehet jönni, hisz már előtte is volt 1-2 dologra a megoldás. -
#418 Ti melyik endinget választottátok?
Én minden kipróbáltam, de a legjobb:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a gonoszt ölöd meg, és visszamész az időben megölni magad. :D Akkor meg sem történik az egész játék, mert a küldetés elején mondják h téves riasztás. :D
Az a durva, hogy a játék alatt én legalább 4 játék feelingjét érzetem. :D Dark Sector-ét, nem tudom miért, Cryostasis-ét, Wolfenstein-ét, és BioShock-ét, ja meg egy kis Half Life 2 Kathryn miatt. :D Meg a doki miatt. :D Szóval ez egy mindenből összekutyult JÓ játék. Én 80%-ot adnék rá. -
ShaiHulud #417 akkor lodd oda a deadlockot amikor fent van az ajto. -
#416 Úgy kell pedig. Az időcsapdával :D -
#415 igen az. Pedig úgy kell -
#414 deadlock az időmegállító golyó mert azt próbáltam?:( -
#413 kapcsoló be, ablakon deadlock kilő az ajtó alá