1132
  • MerlinW
    Előbb volt róla szó. Deadlock (időlassítós) golyót dobj mikor nyitva van.
    Vagy odadobod zárt ajtó mellett, a burkon Q-val visszapörgeted az időt, kinyitod az ajtót, végül megint Q a kék bogyón.
  • Maxtreme
    "Szép" képet én is tudok betenni, mint említettem nem mindig műveli ezt:

Csak épp random, egyik helyiségről a másikra, átvált iylen 320x240-es textúrákra
  • Ironman2
    Képkezelő.com
  • Ironman2
    Nem megy ez neked...használd a képkezelőt!
  • dardevil
    Bocsánat, sajna ez a feltöltés nem akar sikerülni.
  • dardevil
    http://www.imagebam.com/image/049ee885941616
  • dardevil
    Szóval akkor itt a kép:

• MerlinW
    Ne DVD-ről játssz:)
  • Ironman2
  • dardevil
    Elakadtam!
    Tudna valaki segíteni?
    Hogyan tudok átjutni a szemközti ajtón?
    Köszi előre is.

• Ironman2
    [URL=http://kepkezelo.com/][/URL
  • Ironman2
    1280x800 widescreen
  •  Evil
    Hasonló gondok nálamis, bár talán kisebb mértékben, de a játékélmény nagyon ottvan, és a befejezés is kegyetlen jó, megcsináltam mind a 3om változatot :)
  • Maxtreme
    Amúgy ahogy észrevettem, az AA ráerőszakolása után még gyakoribb lett ez a jelenség, szal lehet nem túl jó ötlet :-D
  • ShaiHulud
    milyen felbontason jatszol?
  • Maxtreme
    Igen, tényleg az AP-ra sokan panaszkodtak még emiatt.
  • Kopiati
    Ez a probléma a Mass Effectben is benne van csak ott kb 1-2 sec amíg felszívódik (tapasztalat) mondjuk ott kb észre se venni. De Alpha Protocolban rohadt feltűnő, de gyorsan eltűnik, de itt elég tartós....
  • Maxtreme
    Jó neked, Akkor Te vagy a kivétel, ugyanis akikkel eddig beszéltem ez mindegyiküknél előjött. (természetesen nálam sem mindig iylen)

• Maxtreme
    nem írta, mondta :-D
  • Ironman2
    Nálam nincs ilyen probléma.SŐt,inkább a messzebb lévő textúrák is tüélesek
  • Ironman2
    Ki irta ezt a marhaságot?
  • Maxtreme
    De tényleg vicc hogy itt van ennyi idősen ez a motor, és iylen problémák max az első ue3-as játékoknál merültek fel.
    Grat activisioon :)
  • The Protector
    "Nem éri utól a memória a winchestert"
  • Tatyla
    aham
  • Maxtreme

Ilyenekre gondósz?
  • Tatyla
    végére értem én is megnéztem mindhárom befejezést,be nem töltő texturákat leszámítva én jól szórakoztam,már alig várom a Darksiderst 8/10
  • Kopiati
    Feltettem, hát nem csalódtam. A videók alapján nagyon vártam, és mit ne mondjak a hangulat rohadt jó szerintem, és szerintem ez a játék olyan mint amilyennek a Wolfensteinnek kellett volna lennie. Legalábbis amit eddig láttam belőle, a falon a feliratok nagyon paradox hatást keltenek bennem, nagyon jó, ( csak a későn töltő textúrákat említeném mint ejnye....)8/10
  • MR ME
    nemtom, azzal én nem játszottam
  • DarkSector
    te a cryostasis afféle Penumbra szerűnek véltem látni vagy tévedek?
  • DarkSector
    inkább a timeshift helyére...:)
  • MR ME
    megéri leszedni, azért merőben más mit ez, de nekem pl az kicsit talán jobban is bejött, hosszabb is, vannak benne érdekes dolgok, egyszóval jóféle :)

csak a köcsög pisix támogatás miatt ati kártyán fantasztikus átlagh 20-30 fps teljesítménnyel futott 5850en
  • Seth
    Abban is oroszok vannak XD
    Abban azért jobban ki van dolgozva az hogy ha vmit csinálunk a múltban, az kihatással van a jövőre. Lényegében erre épült az egész játék. Ide oda ugrálva a halottak emlékeiben kellett előre jutni
  • Magiszter
    Egyetértek az értékeléssel, nekem is bejött (lehet felkerül majd a polcomra a TimeShift mellé).

Ezt a Crystasis-t sokat emlegetitek én nem játszottam vele. Mi a lényege? Melyik részre hasonlít a Singularity-ra?
  • Magiszter
    Én az ajtó alá nem tudtam az ablakkeret miatt így fölé lőttem. Kb 5 perc alatt rá lehet jönni, hisz már előtte is volt 1-2 dologra a megoldás.
  • Kongy
    Ti melyik endinget választottátok?
    Én minden kipróbáltam, de a legjobb:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor a gonoszt ölöd meg, és visszamész az időben megölni magad. :D Akkor meg sem történik az egész játék, mert a küldetés elején mondják h téves riasztás. :D

Az a durva, hogy a játék alatt én legalább 4 játék feelingjét érzetem. :D Dark Sector-ét, nem tudom miért, Cryostasis-ét, Wolfenstein-ét, és BioShock-ét, ja meg egy kis Half Life 2 Kathryn miatt. :D Meg a doki miatt. :D Szóval ez egy mindenből összekutyult JÓ játék. Én 80%-ot adnék rá.
  • ShaiHulud
    akkor lodd oda a deadlockot amikor fent van az ajto.
  • Fpocok
    Úgy kell pedig. Az időcsapdával :D
  • Seth
    igen az. Pedig úgy kell
  • Tatyla
    deadlock az időmegállító golyó mert azt próbáltam?:(
  • Seth
    kapcsoló be, ablakon deadlock kilő az ajtó alá