1132
-
Nekem semmi, sry. -
#491 Másnak nem írja ki felülre állandó jelleggel a játék, hogy "Physx->CPU" ?
DX9 és PhysX frissítve. -
#490 Vissza kell menni, fel a létrán. -
Evoluti0N #489 A textúra problémák nálam is sajnos előjönnek. A játék eleje felé nem volt semmi gond, de kb másfél óra játszás után már elég sokszor előfordul, h lassan töltődik be a textúra. Sőt! Olyan is előfordul néha, h egyáltalán nem töltődik be. Úgy vettem észre, h minél előrébb tartok a játékban, annál rosszabb a helyzet. :( -
#488 Helo
elakadtam, segitenétek?
-
#487 kösz az infot meglesem újra
-
#486 ott én is ugrottam egyet a székben :D -
#485 nemrég jártam ott, még hangeffekt is volt, énis kicsit berosáltam :D -
jetyke87 #484 Ez még negyon nem a vége, de nem értem mi a gond, nagyon könnyű megölni...
Visszadobod a hordót, akkor védtelen és a mellkasán lévő kék foltot lövöd.
Mikor ennek a végére érsz akkor a fejének a jobb oldalán lesz egy ilyen kék folt és ugyan úgy szét kell durrantani.
Nem is kell sok lőszert pazarolnod, nyugodtan lehet közelről lőni, és máshová nem is kell, csak a kékbe, mert csak ott sebezhető... -
Knabb #483 Nem annyira... csak betett nagyon :D -
#482 hát majd megnézem, de ien ijjesztő az a hulla?
én azon szartam be mikro megyek a szellőzőben és hirtelen agy halott szörny felémugrott, akkor aztán pörgött az egerem...:) -
Ironman2 #481 Igen,így van.Nálam is tökéletesen fut.E8400 Core dual,Geforce9600 gt 512 Mb Vram,2 gb Ram -
#480 Minden alkalommal, amikor leindítod, alttabolsz, jobb alul hangerő, keverő, és ott a csúszkákat felhúzod.
Videót meg e videó alatt lehet állítani, ott van felbontás, alatta meg high textúrák, meg mit tudom én mik. -
Knabb #479 Lehet, olvass kicsit lejebb!
-
Lord Zax #478 Sziasztok.
Nem tudom másnak volt e problémája a hanggal de nekem van.
Mégpedig az hogy iszonyat halk, mig asztalon egy filmet fél hangerön hangosan hallgatok maxon a játék alig hallható.
Más játékkal programmal nincs bajom.
Van valamilyen megoldás avgy beállitás ahol lehetne huzni rajta?
valamint a részletes video beállitásokat merre lehet találni? -
Knabb #477 Hát úszkálok abban a tudatban hogy csak nincs semmi a sarkon... befordulok és hopp :D egy hulla :D -
#476 Én sem értem - nálam is tökéletes, 1 órája hagytam az otthoni gépemen abba a játékot [Kathryn megmentett, majd loading után kiléptem és idejöttem]. Nincsenek későn töltődő textúrák - E8400 + 4GB + HD4850 - 1280*1024 -
#475 nah mivolt?
:P -
Knabb #474 Kikapott agyfaszt a második vizes jelenetnél? :D pöttyet befostam :D -
Nagyapi #473 Az "E"-vel kapd el a hordókat, amiket hozzádvág, és dobd vissza.
Amikor dorongal támad, mozogj el előlle, majd amikor cibálja a földbe fúrodott valamit, lődd a kék foltokat rajta. Egy idő mulva megmurdel. -
#472 pedig úgy kell megölni, egy idő után meghal...vegyél fel még ammót, vagy célozz pontosabban. am az még nagyon nem a vége :) -
#471 Mit rontottam el? Ott járok a játékban lehet ez a vége passz.. Van egy nagy batár izé egy ketrecben, eleinte hordókat dobál amit meg kell fogni és visszadobni
A szívénél levő kék izét kilukasztottam de még mindíg él ammo elfogyott csak szambászok körülötte hogy a rákba kell megölni?
ötlet? -
johny85 #470 kösz,nagyon rafinált -
#469 van ott egy összetört doboz, azt vidd magaddal, majd tedd az ajtó alá, majd épitsd újra a dobozd, ennyi goggolva már mehetsz is -
johny85 #468 én elakadtam egy félig kinyílt ajtó előtt ami alatt nem fér át,most kaptam meg a tárgyak mozgatása képességet,itt mit kellene okozni?thx -
#467 Na végig toltam hardon is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ember azt hinné, ha feláldozza magát a végén, a jó úgy érdekében, akkor vége is pozitív lesz -
#466 De én már előre mentem az időben, és ott, ott van elakadva! -
Ironman2 #465 Nem én tartok ott,hanem Dardevil.Én még az elején vagyok -
#464 Még csak a gyorsan záródó ajtónál tart:) -
#463 Vagy nem ez volt a kérdés? -
#462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Átmész a féregjáraton, áthozol 2010 be egy dobozt, berakod a lift mellé, bemászol a liftbe -
Ironman2 #461 Minek,már itt a képed... -
#460 Töröljétek a hozzászólásaimat, köszi a segítséget. -
Ironman2 #459 -
#458 Én is, csak beszúrni nem sikerül :-D -
Ironman2 #457 Láttam a képet amire hivatkozott,csak abból lószart sem lehet kivenni -
#456 A képfeltöltés rejtelmeinél -
Ironman2 #455 Jó de hol? -
#454 Szóval itt akadtam el:
-
#453 azt lássuk'