Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
mien pont 1?
én ha jól emlékszem 7-8 órát olvastam azoktól akik végigvitték (de elnézést ha rosszul idéztem volna, biztosra nem merem állítani!), és kommentelték.
vagy arra érted hogy ez a 7-8 óra, amit irtam nem annyira korrect?

monnyuk nekem amien lassan haladok lesz vagy 14-20ora is, de a mai sok 4orás singlihez képest ez már egy kisebb csoda, ha ennyi a játék, nyil egyenessen végigfutva....

de majd meglátjuk...:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
ehehheh<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Protector
nem csak egy.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Frank99
na, pont itt van egy....
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
bammeg, most jött le, és mások már végigtolták????
újra gyereknek kellene lennem......

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
ha jol emlékszem 7-8 ora, szerintem korrect...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Mennyi a játékidõ?Mert kezdek fosni h rövid lesz.Most kaptam meg a deadlock képességet(kis gömb amivel kilassítod az ellenfeledet)Sok van hátra?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én is végig játszottam, nagyon jó játék volt ....
....de

Én többet vártam a végétõl, oké, többféleképpen lehet befejezni, de hol van a végén a nagy heróikus harc? kb volt 1-2 nagy harc játék közben, azt hittem majd a végén még nagyon harc lesz, erre meg megkapjuk az örök energiát, és csak funból öldöklünk......de összeségében jó volt a játék.
akkor mazlid van :)

Fpocok
Szóismétlés ftw.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Mivel este végig toltam, elég sokat toltam egyszerre. :D Le is kopogom.

majd fogsz, ha nem csak 10 percekre jatszol, hanem egyhuzamban par orat :) nem videokartya fuggo, unreal engine 3 hiba, csak ebben a jatekban meg bugos is:D mass effectben is ez az engine van, ott is latni amikor belepsz uj helyszinre es elso par secben betolti a texturakat es elejen lowresek a texturak egy pillanatra. ebben a jatekban meg ugymarad, illetve van hogy percekbe telik amire atvalt jo minosegure :D

Fpocok
Hmm. Én ilyet sehol nem láttam, pedig nekem szarabb VGAm van.

Prince23
Húú nekem nem ilyen, de mindenesetre szépen ki van emelve a karaktered a környezetbõl, vagyis a karja :)

<#worship>

jah unreal3 enginenek baja van texturakkal. sajnos ebben a jatekban ez egy jellemzo gond hogy nem valt at a jo minosegu texturakra, ha kozelebb ersz. eleinte zavart, de aztan szartam ra ;)

norbi2fraktal
eddig még nem találkoztam vele, de félek hogy lesz alkalmam rá...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

MR ME
nálam is ilyen, de nem nagyon foglalkoztam vele :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nektek is ilyen elmosódott néhol a textúra, vagy csak nálam ilyen.....

<#conf><#fejvakaras>

bogarak ellen en is azt az idolassitos burkot hasznaltam (deadlock), bar en szinte minden ellen:D nagyon jo hogy ralovod 4 katonara, azok lefagynak, odamesz hozzajuk kozelrol headshot-headshot-headshot, aztan ahogy elmulik a buborek, eldol mindegyik egyszerre :D

R aztan jobbra-balra billentyuk

Seth
Fegyverekkel szinte semmit nem érsz ellenük. Az impulzus a jó taktika ellenük, összetereled õket egy kupacba,aztán 1 lövés elég is. Vagy a másik taktika az idõelõretekerés az egyik bogáron,az megnõ és felrobban

PSN ID.: Beegabor

grebber
Lehet én vagyok a "faszláma" de amikor elérünk olyan helyre ahol lehet fegyvert upgradelni ott hogy kell fegyvert váltani,hogy melyiket akarom fejleszteni??
Mert nekem nem igen jött össze sehogy csak a kis stukker bírom :(

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
diktatúra van, kb hogy jobban átéld a story-t a játékban...:)

MR ME
lehet bepróbálom majd énis, jó taktikának tûnik, mert fegyverrel sokra nem mentem :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Én úgy csináltam, hogy kifejlesztettem maxra az impulzust. Löttem egy idõcsapdát, beleálltam. Megvártam mig fenn akadnak a szélén, és akkor impulsel szétlöttem õket. Egyszerre egy csomót :D

MR ME
pont ott hagytam most abba, felbaszott pöppet :D

am nekem bejön a game

MR ME
nem vészes annyira hardon, de nem mondom meghaltam párszor eddig :D

Fpocok
Oroszországban nem te csinálod a mentést, hanem a mentés csinál téged! :D

Magiszter
Bár szerintem ez hozza a ruszki hangulatot. Csak akkor van mentés mikor õk mondják <#idiota>

MerlinW
Na igen, ez vicc, hogy 2010-ben b@sznak mentést tenni egy FPS-be.

[merlinw.org]

engem az zavar hogy nem lehet menteni, es nem tudok visszatolteni oda ahol a lost-os cucc volt, hogy kepet mentsek rola :D

Fpocok
Mondjuk ez egy kicsit gáz... Hogy közben nem lehet sehogy befolyásolni, csak a végén kell egyet dönteni :S

legvege, amikor ott allsz es a dontesedre varnak. 1, lelovod a szemuvegest. 2, lelovod midnkettot. 3, hasznalod a kezeden levo kutyut a nagy bibaszon a hatad mogott, illetve akar bonuszkent le is loheted elotte a felpofaju ruszkit (de a ruszki halala nem valtoztat a vegen)

Tatyla
és mi határozza meg a 3 véget? mikor döntök valamiben vagy hogy van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
A másodikat nem láttam, na majd amikor hardon megyek.
Az elsõ... meg tényleg igazad van. Viszont nekem nem jutott eszembe, mert szerintem beleillik a játékba. De amúgy tényleg. (Amúgy lehet azért sem vettem észre, mert próbálom minél hamarabb elfelejteni. El sem hiszem, hogy 6 évig néztem, aztán a végén ennyire kiszúrnak velünk :S )

Tatyla
huh hogy ez mekkora játék olyan ötletek hogy csak ámulok :)

btw LOST-os utalasokat/eastereggeket lattatok?

falfirka "what if this is supposed to happen?" vagy valami ilyesmi, nem pontos az idezet (john locke maniaja volt ez:D)

illetve a vege fele van egy, "hatch"/lejaro, ahol van municio, meg e99credit na abban a teremnek a vegen van a falban viszintesen egy nagy kerek, ami mogul arad a feny ;)

Seth
3 vége van ;D

PSN ID.: Beegabor

1360x768 akart volna az lenni. Látom, közben láttad, hogy FOV a baj. <#wink>

Hagyjuk már ezt a felbontási dolgot, nem az a probléma! A FOV érték a sz@r, sajnos. Megjegyzem 1360x768-at nem lehet a játékon belül választani. Ellenben, ha átírom az értéket 136x768-ra (regedit, HKEY_CURRENT_USER\Software\Activision\Singularity részen a ResX és ResY), akkor meg szépen kezeli. <#rolleyes> Egyébként az itteni opciók között sincs FOV, hogy a fene enné meg! <#falbav>

XenHai
NA én is végig értem! Mind a 2 vége kurva jó ! És kérem a 2 részt mert baromira be jött a game....
ja kozbe latom a fov nem tetszik, nem tudom en abban sem lattam zavarot. o.O

nalam siman megy 16:9 ben a jatek ingame optionsjabol.

Ahha, mert nincs is. Ez nem fog így mûködni. <#shakehead>

tudom, de nem találom az INI-ket baxameg

igen félreérthetõen írtam, a FOV szar

fotográfik kolomp edisön :D

Gyk.: A FOV szar. <#smile> gondolom itt is úgy kell, ahogy pl. a Borderlands-ban is. Lehet, hogy mûködne, ki kellene próbálni!

persze be lehet állítani 1680-ra és widescreenre, de mégsem lesz az :)
ahogy a Borderlands, Dark Void, Bioshock stbstb. is el van cseszve

sajnos nekem megfájdul tõle a szemem, így nem tudok vele játszani :(

fotográfik kolomp edisön :D

MerlinW
Nekem is (minden UE3-as játék).

[merlinw.org]

Magiszter
Nekem 16:10-ben simán megy 1680x1050-ben.