Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk a ruszkiknál a fordított N az i betû. A szingularitás pedig így van oroszul: Особенность ("Oszobennoszty")
[merlinw.org]
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
így ki se adták volna a játékot...
😄
http://www.youtube.com/watch?v=pDUkgxNkCBk
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
fotográfik kolomp edisön :D
Amíg valaki nem csinál egy jó bannert, addig használhatnánk ezt. Szerintem egynek jó.
Manapság 14-16 évesek is írhatnak "teszteket"... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezt irtam "unreal engine 3 hiba, csak ebben a jatekban meg bugos is😄"
ez egy kozismert UE3 dolog, hogy kesobb tolti be a texturat, viszont singularityban ez bugzik is es neha abszolut nem vagy csak nagyon keson tolti be azokat.
#346 MerlinW: GoW valami eszméletlenül szép lett, a Mass Effect is pont annyira tud amennyire kell, de a többi szerintem nem ér a nyomukba. Mármint látványvilág terén.
bioshock1 > singularity > bioshock2
Amúgy végre egy fps ami tökéletesítette a létráról való lemászást 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Mindenki szereti az Unreal 3.0 engine-t. Jól skálázható, s a tetejébe még ennyi év után is pofásan mutat, nem érett még meg a váltásra. A Singularity profi módon variálja a tágas külsõ és a klausztrofóbiás belsõ tereket, részletgazdagon, bitang jó árnyékkal és fényeffektekkel. Persze nem mind arany, ami fénylik, hacsak nem kimondottan gerinctelen szándékkal kutakodsz a fõleg sötét pályákon, nem is fogja meg a tekinteted semmi puritán megvalósítás, amellett, hogy sajnos a motorból fakadó, késlekedõ textúrabetöltés itt is visszatér. Viszont amúgy tényleg keveset tölt, és szinte alig lesz alkalmunk a „Loading” képernyõre visszakacsintani."
fotográfik kolomp edisön :D
És ennél nem kell több. Én legalábbis úgy érzem ha több lenne talán végig se játszottam volna, mivel uncsi lett volna.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Aki az UE3-at fikázza, az gondoljon a Mass Effect 1-2-re, Borderlands-re, Bioshock-ra, Medal of Honor AB-ra vagy akár a Gear of Wars-ra.
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ttól függetlenül jó játék!
Ott járok amikor Katrynt kell megmentenem és közben találtam egy feliratot a falon hogy "Ne bízz a lányban"! Mondom fasza! 😄
szoval nem a singulaity hatranyakent rottam fel, nem varok el fpstol olyan idotartamu jatekot mint egy rpgtol.
Nyilván az ember az RPG-ktõl vár el 80+ õrákat, de egy vérbeli fps-tõl nem.
lol
nemsok idõm van most a tanfolyam végett. most amugyis a transformers-el nyomultam 2-3orát...
ezt eltettem késõbbre, annyi hogy kb 10-15percet belementem ennyi, ráér annyira nem sürgõs.
meg van az a sniperes az is gecijó lett, azzalis monnyuk csak 10-20percet néztem, majd ha végzek egyszer az egyikkel, addig elrakom ezeket...😊