1132
  • gesa
    Így is van textúra hiba.
  • Richard49
    Koszi,mar rajottem :)
  • MerlinW

(van már 9.10-es is célszerű azt telepíteni - uninstall viszont fontos előtte)
  • Richard49
    Oké,meggyőztél!Fel van telepítve nálam is.De mégis ugyan az a probléma áll fent.
  • MerlinW
    A lent felsoroltak szerintem mind követelik, csak hát ugye egyrészt elég 1x telepíteni, másrészt a játékok telepítője általában felcuccolja magától, ill. frissíti, így fel sem tűnik a dolog:)
  • Fpocok
    Volt olyan program, ami egyszerűen követelte a pisziket.
  • MerlinW
    Ha nem lehetne, akkor nem futna Ati kártyákon a: Mass Effect 2, Batman, Mirror's Edge, Transformers, Dark Void és még jópár játék.

Szó nélkül feltelepül.
  • gesa
    Találtam egy módszert a textúra hibák javítására, nálam egyelőre hatásos.
    Registry-ben HKEY_CURRENT_USER\Software\Activision\Singularity kulcson belül 2db duplaszó (DWORD) bejegyzést kell létrehozni és az értéküket 1-re állítani:
    bUseBackgroundLevelStreaming
    EnableHighPolyChars
  • Seth
    csak be akarja bizonyítani, hogy ati mellé fel lehet rakni az nvidia psyhX-et
  • Evin
    Hát hogy ATI kártyája van, mégis fel van rakva a PhysX driver.
  • DarkSector
    miez?
  • Fpocok

TÁDÁÁ
  • Evin
    Ez kamu. Más is felrakta ATI kártyához másik játéknál.
    De, max nem játszol vele.
  • Richard49
    Tessek elolvasni meg1x a hozzaszolasomat. Mint említettem,NEM LEHET FELTENNI. Nvidia "alap" drivert igényel.
  • MerlinW
    A programok támaszkodnak a fiziksz összetevőkre, akár NV-d van akár nincs. A library-k (dll)-ek verzióját ellenőrzik, ami ha nem megfelelő nem indul a játék. Ergo kell frissíteni a fizikszet akármilyen VGA-d van.
  • Fpocok
    Obvious troll is obvious.
  • MerlinW
    Ronda az agyad lágya.. játsszál krájzisszal...
  • ShaiHulud
    pedig egyaltalan nem ronda.
  • MerlinW
    physix uninstall, reboot, reinstall.
  • Zoliz
    Ez rettenetesen ronda.
    Mármint a játék :D

De azért kipróbálom me' nincs más a neten aztán törlés...
  • Evin
    Erre utaltam, hogy felejtsd el. A játék magas ívben tesz arra, hogy neked ATI-d van. És igen tisztában vagyok vele, hogy az nem támogatja a PhysX-et.
    Tedd fel!!! És csak szólok, külön telepítője is van, sőt a játékhoz is mellékelték!
  • Richard49
    Imádom az ilyen okoskodókat..Ati videokártyám van..Az nem támogatja a physx-et,a physx-et hogy feltudd tenni fennkell hogy legyen az nvidia videokártya driver.Rémlik?
  • ShaiHulud
    Antialiasingot hasznalsz?
  • Csokis
    1360x768-ban játszok és itt is volt "textúrahiba", azaz nem töltődött be és csak mosott volt. Szvsz nem sok köze van a kisebb felbontáshoz.
  • ShaiHulud
    +aa, af
  • ShaiHulud
    rakd feljebb felbontast
  • jetyke87
    Nah, végre volt időm befejezni, tetszik mindhárom befejezés (am az egyiket kétféle képpen is meglehet valósítani, szal befejezésnek 4 megoldása van, mondjuk annyira nem lényeges).
  • ShaiHulud
    na valaki irta, hgoy azt vette eszre minnel feljebb rakta felbontast annal gyakrabban volt a textura gond, nekem 1920x1080ban eleg sokszor nem votl hires textura. neked meg azon a kis felbontason nem volt gond, tehat van benne valami, illetve ha az AA tol is romlik, akkor gyanus lesz a videoram ill ram.
  • Evin
    Ezt felejtsd el, a játéknak kell és nélküle nem fog elindulni. Én is most frissítettem (mondjuk nekem kell), és először csak leszedte a régit, ami nem tűnt fel és nélküle el sem indult!
    Legalább az legyen fent, amit a játékhoz adtak.

Csokis
    Köszi. Azt jó lenne, tudni, hogy most mi van. Nem használja, és akkor meg miért nem?!
  • TreDoR
    Ok, csak mert az egyetlen infó amit találtam róla, hogy valami időmanipulálós, próbáltam videókat nézni róla, de azokból nem sok derül ki.
  • Richard49
    Physx-et meg felesleges updatelnem szerintem,mert ati videokártyám van.(Azért mondom mert mondta valaki,hogy az volt a probléma,és utána jó volt)
  • Richard49
    Dolgozok is vele,ezért van szükség a 4gb ramra.
  • Tatyla
    közel sem
  • Kopiati
    Nha végigvittem én is mind3 kifejlettel, háááát rohadt nagy mind1ik:) meg Demichev-másik csávónak nagy szövege van egy-két mondtaon jót derültem:) Minden vezetőnek vannak kritikusai XD
  • TreDoR
    Hi! Ez olyasmi mint amilyen a Timeshift volt?
  • Reg5
    Puszta érdeklődésből a 4 giga ram csak játékok miatt van, vagy mellette más erőforrás igényes dolgot is csinálsz? Nekem is win7 van, de csak 32 bites és semmi gondja vele.
  • MR ME
    ezt a formát azé dugnám

• Richard49
    Sziasztok!Abba a problémába ütköztem,hogy amikor el akarom indítani a játékot,azt írja hogy Singularity működése leállt.

Megoldás van-e?(Win 7 x64)
  • Csokis
    Hopp, most nézem, hogy nem is kell ráállnod az opcióra, mert mindig ott van a 3D beállítások opció.
  • Csokis
    nVidia vezérlőpult, PhysX konfiguráció beállítása opcióra állj rá, így megjelenik a menűsorban egy "3D beállítások" opció. Az itt található PhysX vizuális indikátor megjelenítése opció elől vedd ki a pipát!