Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah még nem figyeltem elvoltam eddig a transformers-el, meg a sniperes cuccal, az is brutális a Chrome 4 motorral....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Megfelel?

Mondjuk a ruszkiknál a fordított N az i betû. A szingularitás pedig így van oroszul: Особенность ("Oszobennoszty")

[merlinw.org]

Prince23
Nem tudom észrevetted e, de a játékban amikor feladatokat kell végrehajtani és megjelenik a képernyõn hogy mit kell csinálni, akkor pár betû "ruszkisan" van megoldva. ez azt jelenti, hogy az N meg van fordítva teljesen.

H3LLBoY
GYÁÁÁÁÁÁ!!! Gondolom Photshoppal csináltad, én nem nagyon értek hozzá.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

MerlinW
Kereken 7 perc volt😊

[merlinw.org]

DarkSector
miért nem jól áll?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
látod mondtam, ez kb 5 perc lehetett Merlin-nek...😊

Prince23
Mondjuk az N betût megfordíthatnád 😊))

H3LLBoY
Enyhén szólva jobb, mint amit én belinkeltem😊

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Prince23
Bannnerba vele!

DarkSector
jah szuper valakinek már szarakodott a gépe vagy a lemez, és betett egy ien videót faxa, csak éppenséggel lehet õ van igy ezzel egyedül.
így ki se adták volna a játékot...

DarkSector
ennyi mehet bannerba!!!!
😄

MerlinW
Összeütöttem egyet gyorsban:

[merlinw.org]

na tessek gears of war-nal is ilyen pedig:
http://www.youtube.com/watch?v=pDUkgxNkCBk

ilyet nem, de mindegyikben lathato amikor palyabetoltesnel egy par masodpercig nincs hires textura. kozismert ue3 dolog ez, keress ra googlen 😛 az viszont hogy ebben a jatekban kesobb se tolti be feltetlen a texturakat, NA EZ a jatek hibaja igen.

DarkSector
azért pikk-pack lehet ettõl jobban még ideiglenessen is...😄

IMYke2.0.0.0
Nekem eddig sem GoW, sem UT3, sem Bioshock 1-2, sem ME 1 nem produkált ilyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem tudom én ne olvasok ilyeneket, de nálam az összes UE3-as játéknál elõjön

fotográfik kolomp edisön :D

H3LLBoY
Csak addig, amíg nincs egy profibb.

Magiszter
Nem is az a baj hogy 12-16 évesek írnak tesztet, mert írjanak ha akarnak, hanem hogy meg is jelentetik valahol <#hehe>

DarkSector
jajjnemá ien egyszerût.

H3LLBoY

Amíg valaki nem csinál egy jó bannert, addig használhatnánk ezt. Szerintem egynek jó.

IMYke2.0.0.0
Ez fejlesztõi bug. A Gamestar/PCGuru és más egyéb ifjonti "újságíróinak" véleménye, és írásai egyenesen a "no comment" kategória...
Manapság 14-16 évesek is írhatnak "teszteket"... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

#346 & #347

ezt irtam "unreal engine 3 hiba, csak ebben a jatekban meg bugos is😄"

ez egy kozismert UE3 dolog, hogy kesobb tolti be a texturat, viszont singularityban ez bugzik is es neha abszolut nem vagy csak nagyon keson tolti be azokat.

Magiszter
RTC:Wolfenstein-ben volt a legjobb létramászás, mikor két kézzel fogod a puskát, rugdosol és úgy mászol föl (ergo 1 lábbal kapaszkodás nélkül). Nah azaz etalon <#idiota>

#346 MerlinW: GoW valami eszméletlenül szép lett, a Mass Effect is pont annyira tud amennyire kell, de a többi szerintem nem ér a nyomukba. Mármint látványvilág terén.

Fpocok
Így van, csak elgépeltem 😄
bioshock1 > singularity > bioshock2

Amúgy végre egy fps ami tökéletesítette a létráról való lemászást 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

H3LLBoY
Gondolom így akarta írni: 2-nél jobb, de az 1-nél nem.

Tatyla
ööö mi???

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Szerintem is, jobb mint a 2, de az 2nél nem.

Tatyla
nekem eddig ez az idei év egyik nagy meglepetése,Bioshock 2-töl szerintem jobb igaz azt is szerettem de ebben van valami kis plusz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

H3LLBoY
Igazad van, ez tényleg engine bug. Idézek a Gamekapocs tesztjébõl:
"Mindenki szereti az Unreal 3.0 engine-t. Jól skálázható, s a tetejébe még ennyi év után is pofásan mutat, nem érett még meg a váltásra. A Singularity profi módon variálja a tágas külsõ és a klausztrofóbiás belsõ tereket, részletgazdagon, bitang jó árnyékkal és fényeffektekkel. Persze nem mind arany, ami fénylik, hacsak nem kimondottan gerinctelen szándékkal kutakodsz a fõleg sötét pályákon, nem is fogja meg a tekinteted semmi puritán megvalósítás, amellett, hogy sajnos a motorból fakadó, késlekedõ textúrabetöltés itt is visszatér. Viszont amúgy tényleg keveset tölt, és szinte alig lesz alkalmunk a „Loading” képernyõre visszakacsintani."

pedig ez UE3 motor bug...

fotográfik kolomp edisön :D

Egyébként a játékidõ 7-8 óra körül van tényleg.
És ennél nem kell több. Én legalábbis úgy érzem ha több lenne talán végig se játszottam volna, mivel uncsi lett volna.
Többi Unreal3 játéknál max pálya kezdéskor kell várni a textúrákra de itt menet közben is tölti befele illetve néha elfelejti betölteni szóval játékban van a hiba, valami patch talán majd orvosolja a hibát!

Prince23
SZilaJMaGGoT
Nagyon a fejedbe vetted ezt az engine bugot... Sztem ezt írd meg az epic-nek is. Arra nem gondoltál, hogy a raven volt balfék, mert ilyen még a the ball-ba sincs ami "csak" egy udk-s "amatõr" játék.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
A játék felénél tarthatok, szerintem nagyon jó lett. Tényleg Bioshock+HL2 érzést kelt. Remek innovatív ötletek csak úgy jönnek-jönnek, nem laposodik el a játék. Az Idén megjelent eddigi legjobb FPS a Bioshock 2 mellett.

Aki az UE3-at fikázza, az gondoljon a Mass Effect 1-2-re, Borderlands-re, Bioshock-ra, Medal of Honor AB-ra vagy akár a Gear of Wars-ra.

[merlinw.org]

Fpocok
Ja errõl jut eszembe, aki normalon tolja. A stamina növelésénél 3 fokozat van, vagy 4? Csak mert 3ra emlékszem, viszont most 4 van nekem. Lehet, hogy csak valamit nem vettem fel... nem tudom.

MR ME
biztos azért volt mert hardon toltad 😄 ez az új fícsõt, hardon még a texturák is elmosódottak, h alig tud mi van elötted <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

The Protector
Én nyomok egy esc-et és akkor szépen betöltõdik de sajnos nem mindig.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Remélem most boldog vagy. Tolom hardon, és az egyik szobában a fiókoknak nem volt... hát ilyen textúra. Vártam egy darabig, hátha lesz valami, de csak ilyen homályos volt. REMÉLEM MOST BOLDOG VAGY! <#mf2><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Csak jól kell megírni a kódot - a motor gyakorlatilag bármire képes.

Fpocok
Hát, mivel akkor jobban leterheli a gépet, jóhogy.

Azt vettem észre minél nagyobb felbontáson játszom annál késõbb töltõdnek be a textúrák! Elég idegesítõ! A
ttól függetlenül jó játék!
Ott járok amikor Katrynt kell megmentenem és közben találtam egy feliratot a falon hogy "Ne bízz a lányban"! Mondom fasza! 😄

valamit beneztel, dehogy hasonlitottam baldur's gatehez. csak azert emlitettem meg, mert az tenyleg nagyon hosszu jatek volt es bg eseteben jogos lenne az, amire valaszoltam, vagyis hogy ilyen hamar vegig vitte valaki es akkor az mar nolifer/gyerek.

szoval nem a singulaity hatranyakent rottam fel, nem varok el fpstol olyan idotartamu jatekot mint egy rpgtol.

Faki
Valszleg ez a textúrázás, (mármint hogy gagyi -> normál) azé van, hogy ne töltsön, ne akadjon meg a játék egy pillanatra se "loading..." felkiáltással. Simán kibírható..

Prince23
Az olyanokat nagyon bírom, amikor egy ilyen FPS játékot egy klasszikus RPG játékhoz hasonlítják😊)

Nyilván az ember az RPG-ktõl vár el 80+ õrákat, de egy vérbeli fps-tõl nem.

hat mivel eleg rovidke a jatek, ezert ez nem nagy szam 😊 nem egy baldur's gate na. de par orat ellehet vele szorakazni.

DarkSector
jah....neeem
lol
nemsok idõm van most a tanfolyam végett. most amugyis a transformers-el nyomultam 2-3orát...

ezt eltettem késõbbre, annyi hogy kb 10-15percet belementem ennyi, ráér annyira nem sürgõs.
meg van az a sniperes az is gecijó lett, azzalis monnyuk csak 10-20percet néztem, majd ha végzek egyszer az egyikkel, addig elrakom ezeket...😊

The Protector
nem.õ azt hitte h te már végigvitted annak alapján amit írtál.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?