1132
-
gesa #532 Így is van textúra hiba. -
Richard49 #531 Koszi,mar rajottem :) -
#530 #514
(van már 9.10-es is célszerű azt telepíteni - uninstall viszont fontos előtte) -
Richard49 #529 Oké,meggyőztél!Fel van telepítve nálam is.De mégis ugyan az a probléma áll fent. -
#528 A lent felsoroltak szerintem mind követelik, csak hát ugye egyrészt elég 1x telepíteni, másrészt a játékok telepítője általában felcuccolja magától, ill. frissíti, így fel sem tűnik a dolog:) -
#527 Volt olyan program, ami egyszerűen követelte a pisziket. -
#526 Ha nem lehetne, akkor nem futna Ati kártyákon a: Mass Effect 2, Batman, Mirror's Edge, Transformers, Dark Void és még jópár játék.
Szó nélkül feltelepül. -
gesa #525 Találtam egy módszert a textúra hibák javítására, nálam egyelőre hatásos.
Registry-ben HKEY_CURRENT_USER\Software\Activision\Singularity kulcson belül 2db duplaszó (DWORD) bejegyzést kell létrehozni és az értéküket 1-re állítani:
bUseBackgroundLevelStreaming
EnableHighPolyChars -
#524 csak be akarja bizonyítani, hogy ati mellé fel lehet rakni az nvidia psyhX-et -
#523 Hát hogy ATI kártyája van, mégis fel van rakva a PhysX driver. -
#522 miez? -
TÁDÁÁ -
#520 Ez kamu. Más is felrakta ATI kártyához másik játéknál.
De, max nem játszol vele. -
Richard49 #519 Tessek elolvasni meg1x a hozzaszolasomat. Mint említettem,NEM LEHET FELTENNI. Nvidia "alap" drivert igényel. -
#518 A programok támaszkodnak a fiziksz összetevőkre, akár NV-d van akár nincs. A library-k (dll)-ek verzióját ellenőrzik, ami ha nem megfelelő nem indul a játék. Ergo kell frissíteni a fizikszet akármilyen VGA-d van. -
#517 Obvious troll is obvious. -
#516 Ronda az agyad lágya.. játsszál krájzisszal... -
ShaiHulud #515 pedig egyaltalan nem ronda. -
#514 physix uninstall, reboot, reinstall. -
Zoliz #513 Ez rettenetesen ronda.
Mármint a játék :D
De azért kipróbálom me' nincs más a neten aztán törlés... -
#512 Erre utaltam, hogy felejtsd el. A játék magas ívben tesz arra, hogy neked ATI-d van. És igen tisztában vagyok vele, hogy az nem támogatja a PhysX-et.
Tedd fel!!! És csak szólok, külön telepítője is van, sőt a játékhoz is mellékelték! -
Richard49 #511 Imádom az ilyen okoskodókat..Ati videokártyám van..Az nem támogatja a physx-et,a physx-et hogy feltudd tenni fennkell hogy legyen az nvidia videokártya driver.Rémlik? -
ShaiHulud #510 Antialiasingot hasznalsz? -
Csokis #509 1360x768-ban játszok és itt is volt "textúrahiba", azaz nem töltődött be és csak mosott volt. Szvsz nem sok köze van a kisebb felbontáshoz. -
ShaiHulud #508 +aa, af -
ShaiHulud #507 rakd feljebb felbontast -
jetyke87 #506 Nah, végre volt időm befejezni, tetszik mindhárom befejezés (am az egyiket kétféle képpen is meglehet valósítani, szal befejezésnek 4 megoldása van, mondjuk annyira nem lényeges). -
ShaiHulud #505 na valaki irta, hgoy azt vette eszre minnel feljebb rakta felbontast annal gyakrabban volt a textura gond, nekem 1920x1080ban eleg sokszor nem votl hires textura. neked meg azon a kis felbontason nem volt gond, tehat van benne valami, illetve ha az AA tol is romlik, akkor gyanus lesz a videoram ill ram. -
#504 Ezt felejtsd el, a játéknak kell és nélküle nem fog elindulni. Én is most frissítettem (mondjuk nekem kell), és először csak leszedte a régit, ami nem tűnt fel és nélküle el sem indult!
Legalább az legyen fent, amit a játékhoz adtak.
Csokis
Köszi. Azt jó lenne, tudni, hogy most mi van. Nem használja, és akkor meg miért nem?! -
#503 Ok, csak mert az egyetlen infó amit találtam róla, hogy valami időmanipulálós, próbáltam videókat nézni róla, de azokból nem sok derül ki. -
Richard49 #502 Physx-et meg felesleges updatelnem szerintem,mert ati videokártyám van.(Azért mondom mert mondta valaki,hogy az volt a probléma,és utána jó volt) -
Richard49 #501 Dolgozok is vele,ezért van szükség a 4gb ramra. -
#500 közel sem -
#499 Nha végigvittem én is mind3 kifejlettel, háááát rohadt nagy mind1ik:) meg Demichev-másik csávónak nagy szövege van egy-két mondtaon jót derültem:) Minden vezetőnek vannak kritikusai XD -
#498 Hi! Ez olyasmi mint amilyen a Timeshift volt? -
Reg5 #497 Puszta érdeklődésből a 4 giga ram csak játékok miatt van, vagy mellette más erőforrás igényes dolgot is csinálsz? Nekem is win7 van, de csak 32 bites és semmi gondja vele. -
#496 ezt a formát azé dugnám
-
Richard49 #495 Sziasztok!Abba a problémába ütköztem,hogy amikor el akarom indítani a játékot,azt írja hogy Singularity működése leállt.
Megoldás van-e?(Win 7 x64) -
Csokis #494 Hopp, most nézem, hogy nem is kell ráállnod az opcióra, mert mindig ott van a 3D beállítások opció. -
Csokis #493 nVidia vezérlőpult, PhysX konfiguráció beállítása opcióra állj rá, így megjelenik a menűsorban egy "3D beállítások" opció. Az itt található PhysX vizuális indikátor megjelenítése opció elől vedd ki a pipát!