1132
-
#572 pontossan: 7862MB..... -
#571 Hát ez mekkora gém, omg :))) -
#570 Hm, a lökéshullámról meg is feledkeztem. thx -
Knabb #569 Jaa az alkatrészt a jobb oldali szikrázó cucchoz kell rakni, és megjavítani. -
#568 Lökéshullám, deadlock, futás... a lökéshullámot közelről nem szeretik... -
#567 Beestem a fészekbe, azt hogy lehet túlélni?! -
#566 épp ezt írtam h nálam nem volt külön szabályzója. -
Roninx #565 A létra megvan, de ott az alkatrészt hová kell rakni? -
Roninx #564 A win7-ben a keverőbe lehet állítani a hangot.
-
#563 Mindig úgy használom (kivéve mikor fejest rakok fel, mert akkor Entertainment módba, saját beállításokkal :) ) -
#562 X-Fi-t átkapcsoltad Játék(EAX) módba? -
#561 Nálam sincs semmi probléma az 5.1-el. -
Knabb #560 visszahátralétra -
Knabb #559 Akkor kb csak nekem volt jó a hang? most büszke vagyok magamra... :D
Amúgy gecinagy játék volt ez, lehet még végigtolom párszor :D egyedül csak azok a kurva bogarak nem tetszettek... kis gecik :D
Simán megéri nekem a 9/10et a játék. -
#558 nálam 79-es a max hangerő a hangfalakon. Na most 70-re kellett tennem ahhoz hogy szóljon valamit (viszonyításképp kb 35-ön szoktam használni)
Az vót szép mikor elfelejtettem h majdnem maxra van nyomva, és elindítottam a a jetetaudiot (ami szintém maxon volt) Azt hittem mélyládát + fejet kell cserélnem, mert majndnem szétment mindkettő -
Roninx #557 -
Roninx #556 Itt én is elakadtam, segítsetek pls :) -
Csokis #555 Jaja, nálam is baszott halk volt 5.1-ben. Mindegy is már. -
Csokis #554 Igen! 4xAA+16xAF. -
#553 Egyébként nekem a deadlock olyan ismerős egy ilyen city interactive os játékból, valamilyen vidiben, ilyen nácis játék is volt valami kék búra, lassú idő stb... mindenesetre szerintem az egyik leghasznosabb cucc, főleg a végén a sok ellent gyorsan ki lehet vele csinálni, és energiát sem fogyaszt;) egyébként néha bugzik a deadlock, mert belőnek alá gépfegyverrel, a rakéték nagyon flessek amikor csiga lassan mennek is ki lehet kerülni őket:) -
bitbandita #552 Ennél a résznél visszajött a Thief függőségem, pedig már absztinens voltam... francba, most elvonási tünetek a 4.részig - vagy rosszalkodok és fölteszem valamelyik régebbit, de akkor meg nem látom a Forma1-et, a vb meccseket, nem lesz alvás, és reggel elkések a munkából... -
bitbandita #551 guggolva végig lehet menni úgy, hogy nem lősz egyet sem -
#550 Hát ezt a részt én a deadlock-al csináltam... ahol láttam, hogy vannak ledobtam, lőttem aztán a környékről mind neked szalad aztán precíziós fejesek;)csak spóroljunk a skullóval, mondjuk nekem annyi volt nem tudtam hova tenni, bizonyos helyeken pedig nem kell lőnöd (ez sztem nem spoiler) hanem a kapcsolót megjavítod és megcsapja őket áram ha vízben állnak.... -
#549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Detto, mivel itt már megvolt a gépágyúm :-D Más fegyvert nem is használtam a játék végéig.
-
cumfu #548 Igen van az elején valami felirat! Megpróbálom kussba majd. -
#547 És nincs lőszered?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mintha az a rész lenne, amikor az elején van egy felirat, hogyha csöndben maradsz, nem vesznek észre. Mondjuk nekem volt lőszerem, szóval végigranbóztam. -
cumfu #546 Ez lenne az a hely :S
-
#545 Dobj egyet pls. -
cumfu #544 :D Nemsokkal amikor megkapom a 3. képességemet. Basszus nem tudom jobban elmagyarázni. Amikor a nagy ventilátoron át kell vinni a dobozt, hogy pár méter után át tudj menni a másikon. Ha nem megy akkor dobok fel egy képet hol is vagyok pontosan :). -
#543 Hánynak? Hol voltak hányós szörnyek? -
cumfu #542 Heló! Ahogy már azok a szörnyek vannak amik hányni is tudnak, ott hogy menjek végig? Sajna elfogy a lőszerem, és a képességem is. Van valami trükkje? -
#541 Ugye az fel sem merült bennetek hogy arra gondolt hogy aki 5.1-be használja (mint én is) az rakja vissza stereora? :)
ps: X-FI-vel nálam is baromi halk volt a hang, de hogy miért azt nem tudom.. Sajna itt a mixerbe sem jelent meg a hangerőállítási lehetőség. -
Ironman2 #540 -
#539 hát monoba ki az aki játszik mostanában??? :) -
ShaiHulud #538 "Akinek nem megy a hang:
Rakjátok a hangkártyát stereoba, csak úgy van hang..." -
#537 jah az necces :( -
Dominic901 #536 Nálam max hangerőn sincsXD -
#535 van csak nagyon halk. -
Dominic901 #534 Nálam nincs hang találkozott valaki ezzel? -
#533 te akkor csak én nem értem?
mi ebben a nagy szám? én felrakom nvidia mellé az ati-t is, csak éppen a gép nem fogja használni ennyi...
persze hogy fel lehet rakni ati mellé, csak éppen nem használja semmire, vagy max alapfunkciókat kezel, de ez már régóta így van...