Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nekem az a fackó tetszik a legjobban...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Te mi a francért használsz olyan szavakat, amiket le sem tudsz írni? Egyébként abszolút nincs igazad.

[merlinw.org]

DarkSector
mert túl realisztikus lett a játék...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tescodr
skacok az mért van hogy mikor meghalok akkor a játék megfagy?
nincs hibaüzenet csak megáll a kép...

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

DarkSector
köszönom, nah erre gondoltam...az übergrafik...😊
ezért nem mentem soka le a kitaposott földes útról a játékban, mert féltem a láátványtól, kicsit illuziórombolónak véltem...

asszem az uj peccsektõl meg még ennél is rosszabb lett, pl az ut is elhomályosodott sokszor....

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
te mirõl beszélsz? 😊
és kinek irtad?
a szürkeséget nem a singularity-re mondták/tuk....

DarkSector
egyetértek, de ugye ez köztudott hogy a gow egy lövöldözõs játék, ezért is fontos hogy nem egy játékkal kell játszani, természetessen egyetértek, szürke, mert ölni kell véres végig, de nekem a story igy is tetszett, mert ugye magyar...
és nem tudtam letenni míg végére nem értem...

amúgy én eleve azt mondom, hogy a mai játékok 90%-ban full ien megyek lövök, viszont ez legalább baromi jól néz ki...😊

a crysis-ról meg annyit, hogy nagy átb-ás, mert messzirõl szép, de mikor bemész a susnyásba, a talaj, meg a növényzet valami vicc....

Így van. ósdni, szüreke, fackó. Egy FPS legyen szép, mint Crysis, vagy a Metro. Elég olcsó már a hardver, mindenkinek fut a szebb és tesszeláltabb grafika a kemény akció alatt. A Singularity meglehetõsen kubikus, de azért pörgös game.
Bence94
nos én is befejeztem és nagyon de nagyon tetszik.egyedül a grafika,nulla fizika és egy kicsit lehetett volna több tmd-vel használható tárgy.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fpocok
Általában nekem is a játékmenet a fontos, a döntõ. De sajnos nem tudom magam rávenni, hogy egy ilyen "szürke" játékkal toljam. Pedig annyira nagy gond nincs a játékkal.

Crysis nem nagy szám. Jól néz ki, ha erõmûved van, ennyi. Egy "generic fps" csak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
nah jovan elég a off-ból....<#buck>

DarkSector
nah a kedvedért kikerestem ezt a lángoló várost, ez volt az egyik kedvencem a játékban:

DarkSector
nem nincs baj vele, tény sok embernek nem tetszik, de ez izlés.
az hogy technikailag mien a játék, az grafikus szemmel egy tény....

kb olyan mint monnyuk a crysis pc-n...az a legszebb játék, legrészletessebb...mégis nekem tök üres az egész játék az elejétõl a végéig....

DarkSector
izlések és pofonok...
de ezt a gow 2-re nem én mondtam hogy nagy alkottás, hanem egy grafikus emberke, egy interjúban, és itt ahhogy irkálják hogy szürke, mint az egy, ezt is azok irják, akik végig se játszották, meg a többi kommentet, tetszik, nemtetszik....szimpi a játék stílus vagy nem szimpi, de tény hogy a legszebb u3-as játék, aki végignyomta, csak az érti mirõl irok...

tetszik nekemis a batman, de az azért nem ennyire szép, itt a nagy helyszínek eleve részletesebben....
gondolom te nyomtad már, csak annyit mondok, hogy lángoló épületek....😊

eszméletlen mien intenzív erõs szinek vannak benne, mint egy "festmény" sokszor...ez se tökéletes, ez egyértelmû, de azért a motor legjobbja.

Fpocok
Tudom tudom. Értem én, hogy ilyen. Szóval ez csak az én hülyeségem. Nem is nagyon játszok ilyen játékokkal, pedig szeretem, filmeket is amik errõl szólnak.

SZilaJMaGGoT
A nap aranyköpése: "ósdNi"... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Szépen nézne ki egy posztapokaliptikus világ a szivárvány színeiben pompázva... 😄 (persze izlések és pofonok ezt én tiszteletben tartom)

koszonjuk ennyi eleg is votl beloled.

Seth
A 2. részben már van fosbarna és havas pálya is. Sokkal változatosabb

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Az, hogy egy szín van. Szürke. 1-2 rész is. Emiatt a szürkeség miatt unalmassá válik. Én pl már elsõ részt sem toltam végig.
Ugyanez a bajom pl a metro2033 val is, meg a fallout3al is.

Ez a játék bûn ronda. De Ati Radeon tulajdonosok ha be akarják kapcsolni az antialiasinget a játékban csak egy módon tehetik meg. Mivel az ósdni Unreal 3 engine-t használja a játék, nevezzétek át a singularity.exe-t "bioshock.exe"-nek, így a driverbõl menni fog az antialias, enélkül csak még randább, recés a game. Amúgy a story jó, csak a graf ósdni.
SZilaJMaGGoT
Jah ok, akkor csak nekem nem ilyen egyértelmû. 😄

Seth
Nem szereti ha benga macsó emberek masszírozzák szerencsétlen idegenek nyakát

SZilaJMaGGoT
Miért is? 😮

Seth
Na ilyen rész sincs a játékban 😊 Nameg ilyen szintû AA . De tény hogy jól néz ki a GeOW2

Fpocok
Na ebbõl a képbõl pontosan lehet látni, miért gyûlölöm a GoW sorozatot.

Prince23
Nálam a Batman Arkham Asylum 😄

DarkSector
eddig u3 motorban részemrõl a gears of war 2 bizonyított....

Rage47
számomra eddig ez az év FPS-e
SZilaJMaGGoT
UE3-mat még mindig folyamatosan fejlesztik és folyamatosan kerülnek bele az újdonságok, ahogy ez történt az ue2 és ue3 között is, ott is volt ue 2.5... 😊

DarkSector
<#eljen>

Fpocok
A töltények lelassulnak, de haladnak. Egy idõ után átérnek rajta. Nálam tökéletesen mûködött.

De hogy egy kis ON is legyen:
Nektek volt, olyan hogy csak szelektíven mûködött a Deadlock? Tehát a szitu az volt hogy nyomtam 4-5emberes csoportra egyet, azok belassultak ahogy kell... De a töltények nem 😄 Meg volt olyan is, hogy simán szétlõttek deadlockon keresztül, és volt amikor meg még a töltényeim is megálltak benne 😄

Positive Mental Attitude

De már annyi minden beveri a Crysis-t 😄 mind1... Az unreal engine-t meg nem kell nyugdíjazni, mert: egy - Kinéz valahogy(lehetne szebb is de szerintem még mindíg elég szép) Kettõ - csipkebokor vesszõ... Három - Stabil (vagyis én nem vettem észre semmilyen nagyobb problémát vele kapcsolatban) Négy - Jól optimalizált. A kis textúra hibát meg elnézem neki mert csak néhány helyen csinálta nekem és akkor sem zavart különösebben.

Positive Mental Attitude

Fpocok
Nem tudom, de szerintem a grafika nem minden. Nekem pl tökéletesen megfelelt. Nem volt csúnya, és simán max fpsen ment, 60on, ami azért kell, hogy élvezni lehessen a játékot.

DarkSector
úgyérti hogy nem olyan mint a crysis-ben...manapság minden szarul néz ki, mert ahhoz mérik sokan a szintet...ahhogy az üres techdemóhoz...😊

Miaz hogy nem a legjobb? Szerintem jó a graf... én... áhh ezt sosem fogom megérteni 😄

Positive Mental Attitude

Solid Snake
Szerintem ez a játék nagyon jól sikerült és nagyon ötletes a sok változatos helyszín,fegyverek,képességek.A történet nagyon jól el lett találva és a többféle befejezés lehetõsége is jó ötlet.A grafika nem a legjobb de a játékélmény kárpótol érte.Nagyon megfogott ez a játék.Várom a következõ részt<#eljen><#wink>
Történet:10/9
Fegyverek:10/10
Grafika:10/7
Képességek:10/10
Hangok:10/10
Zene:10/10-jól passzol a hangulathoz
Összességében a játék nagyon jó lett csak ajánlani tudom mindenkinek!
Állandóan elakadok, mindig jönnek az elleségek és lelõnek kicsit 😞
Amúgy még mindig randa a gém nekem a Metro 2033 után, de legalább jó pörgös! Jó lenne már az Unreal motort nyugdíjazni.. Viszont legalább változatos és nehéz játékot csinált a Raven belõlle.
Na megoldottam kicsit furán de sikerült. Sajnos onnan már nincs messze a játék vége. Véleményem szerint elég érdekes játék volt.
DarkSector
jól is teszed, énis horgásznék de nincs hozzá felszerelésem, meg lehet tanulnom kéne hozzá néhány dolgot elõtte.
amúgy az jó meg nyugis csak szúnyogok ne legyenek. meg jól is lehet lakni utána a zsákmányból... <#buck>

Frank99
nono!!!!!

41 évesként igencsak elemben vagyok :-)))

lehet a kapuzárás elõtti pánik, de félt is az asszony ha megyek horgászni csónakkal a vonyarci strand mellé :-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
jah van logika abban amit irsz...😊

akkor pasz.

Ez sem igaz, mert AA nélkül is megvan a textúrahiba. <#smile>

tevedtem, lenyeg hasznald a deadlockot esszeruen 😛

szerintem meg ezen az oldalon megtalalod a valaszt ra.

kérdésem a következõ!!

Sajnos a pálya nevét nem tudom már eléggé a vége felé járhatok,ezen a pályán gázmaszkot kell felvenni és levegõ tartályokat, hogy meg ne fulladj a mérges gázok miatt. Eljutok egy nagy vas ajtóig, egy másik helység szobájában van a kapcsoló és (egy upgradelõ gép) és lehet látni az ablakon amikor kinyitom a kapcsolóval nagy vas kaput. Szol egy hang az idõrõl de mire oda érek becsukódik a kapu. Már elég sok mindent kipróbáltam de nem tudok rajta átjutni. Az idõt nem tudom lassítani gondolom valami ilyesmit kéne csinálni. Ha valaki már átjutott ezen a pályán leírhatná hogy sikerült. Elõre is köszönöm.
gondolod ezt majd meg maskepp 😊