Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok senki semtudja mértvan az hogy nincs hang a játékba akármien reloded crackel van megcrackelve??<#wow1>
pl osszes call of dutyban is ilyen a script, hogy termelodnek ujra a semmibol, megis milyen nepszeru pl a modern warfare 1-2.

IMYke2.0.0.0
Nos, "hobby" játékosok megoldották azt, amit a Raven Soft nem tudott...
Részlet egy NFO fájlból:

"Increased Poolsize to 400 to fix Raven's broken texture streaming."

S ez végleg lezárja a vitát az UE3-engine vs. fejlesztõk témában... utóbbi kárára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hu de nyomi vagy😄 iq-d nem sok, ne is jatsz semmivel szeirntem, neked meg az aknakereso is sok lenne.

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor bizonyosan nem próbáltam volna ki azt a játékot 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Képzeld ha ilyen kocajátékosok review-i alapján kéne véleményt formálnod, mondjuk az Alpha Protocol-ról... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Nem olvasol!
A játék írja is, hogy MINDEN megszerzett fegyver elérhetõ marad a "fegyverraktárban" , amit ugye minden fontosabb csomóponton fellelhetsz - ahogy Augmentert, és néhol TMD updatert is.

IMYke2.0.0.0
Nekem is feltûnt, de azt hittem, csak rinyál , meg azt is gondoltam, hogy feltuningolom a "Review" eredményeimet... ám, cirka 2 percnyi dara után konstatáltam: a játékban fellelhetõ összes lõszer és E99 nem lenne elég az ellen-hullámokkal szemben.
Pedig, rendesen javítgattam a két kapcsolót is a kerítésen.

TreDoR
És persze miután upgradeltem egyik fegyvert egybõl elvesztem az összeset. Jah, persze tudhattam volna, hogy a pisztolyt kell fejleszteni, mert csak azom lesz. Najó, egyelõre ennyi elég volt ebbõl a sz*rból. cs

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Evin
Pedig szólt a csaj a kerítésnél is, hogy menj a lifthez.
Én lövöldöztem, szólt, hogy menjek, hát mentem, de ettõl függetlenül nekem is feltûnt, hogy csak jönnek és jönnek és...

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Magyar nyelvû Singularity Teszt 7,5 pötty
IMYke2.0.0.0
Mert rohantál.
Elhiheted, tényleg fáradatlanul özönlenek az elején, és az elektromos kerítésnél... naivan mindkét helyen tonnányi lõszert, energiát elhasználtam... pedig sejthettem volna a dolgot.

Rage47
nálam sehol nem termelõdtek újra 😮
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
1. Nem lenne adrenalin növelõ a dolog - nem éreznéd azt, amit csak így lehet körbeírni: "Asztakurvaélet, ez nagyon meleg volt!".

2. A helikopterrel támogatott APC-nél magyarázható az "újratermelõdés" azzal, hogy egy teljes rajt vitt a helyszínre.

TreDoR
De az igényesebbekben manapság nem is respawnoló ellenfelekkel oldják meg ezeket a részeket, és fõleg nem úgy, hogy egy lényeges eszközt is pont egy ilyen helyre raknak le. Még véletlenül sem egy teremmel odébb, nehogymár.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sir Quno Jedi
Nem tom melyik bolygón nõttél fel, de rengeteg FPS-TPS-ben van scriptelt rész, ahol nem gyõzhetsz, mert a sztori szerint el kell menekülnöd, vagy mindenképpen elkapnak, vagy valaki kisegít, ha már eleget öltél, stb.-stb. Ébresztõ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TreDoR
Szóval mégis respawnolnak, remek. Így meg aztán fõleg van idõm megnézni, hogy ez az upgradelõ cucc meg a fegyver választó hogyan mûködik. És erre írják mindenhol, hogy jól összerakott game? Mi lesz itt késõbb?

Megin énvok de most hangnincs a gamben hiába van fullon a hangerõ, de kint a windowsba meg megy
IMYke2.0.0.0
Mert ott az a script, hogy egy darabig lövöldözöd õket a társaddal, majd jön a visszavonulás parancs.

OMG mostmeg megy akkor semmi sry fiuk😄
Császtok nekem amikor felrakom a relodedet és megcrackelem hibaüzenetet kül kétszer és aztán el se indul mi lehet ez (mert más crackel is ezt irja)
TreDoR
Nemtudom, most valami katonák szálltak ki egy apc-bõl és itt bámulnak vagy 6-an az ablak elõtt, ha kilövök egyet új kerül a helyére.

Akkor ott 😄

Positive Mental Attitude

Kb az elsõ negyedének a végében, nem.

Positive Mental Attitude

Fpocok
Tudtommal sehol nem termelõdik újra, max nem fogyott el. Kesztyût... kb az 1/5 énél, talán kicsit korábban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TreDoR
Egyébként mikor kapja meg a player a kesztyût? A játék végén? És az normális, hogy újratermelõdnek az ellenségek? LOL

DarkSector
az ua amibõl kiindulnak, csak a végeredmény nem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Amikor teljesen fenn van, lõjj oda egy idõcsapda buborékot, és akkor nem ereszkedik le.

IMYke2.0.0.0
Nem egészen - az UE3 motornak vannak verziói, és azt vásárolhatják meg a fejlesztõk, majd a szerzõdéseiknek megfelelõen módosíthatják...

SZilaJMaGGoT
Attól az engine még ugyan az és nem indokolja a programozói analfabetizmust... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ott vagyok elakadva ahol maszkot kell felvenni.. Egy gombbal 1 kaput kell kinyitni, de azon nyomban leereszkedik, és nem tudok rajta áthaladni..Itt mit kell csinálni?Ha a "gömbel2 lelassítom az idõt akkor is annyira ereszkedik le ,hogy pont nem fér t alatta gugolva..
DarkSector
szerintem énis ezt írtam az elõbb....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A motorból egy van, de a fejlesztõi csomagok testre szabottak, a liszenszelõ fél pénztárcájától és szándékaitól függõen.

A netrõl ingyenesen letölthetõ fejlesztõi környezet például nem azonos a teljes motorral - csak a fizikai és mocap rész 1 DVD-nyi kód...

Fpocok
Nekem simán megfelel ez a motor, ha jó a játékmenet és jó a történet.

DarkSector
tudomásom szerint az u3 motor 1 van, és azt modosítják a fjlesztõk a saját igényeik szerint, de az alap u3 motorból csak 1 fajta van...

SZilaJMaGGoT
Az ósdni a legjobb! Az hagyján, hogy nem tudja leírni, de így ebben a formában még kimondani sem lehet! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ez pénztõl is függ, mert az olcsóbb költségvetésû játékoknál nyilván a butább engine-t licenselik. Úgy értem több csomagban vehetõ az UE3, pl. GOW-nál nyilván a fullos csomag van, az általad említettnél meg valami minimál. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

IMYke2.0.0.0
Jut eszembe, a "Credits" utáni jelenetsorral - véleményem szerint - az idõparadoxont akarták tovább csavarni...

IMYke2.0.0.0
Vége a játéknak, fõmenüben "Continue game" és végigjátszhatod a professzoros monológtól az egészet, és más döntést hozhatsz.

- grafika: 9/10
A fejlesztõk nagyon nem jól használták ki a nagyszerû Unreal Engine 3 képességeit, és a textúra hibák a vége felé nálam is elõfordultak.
Megjegyzés: 1280*1024-ben a monitorom miatt játszottam - 17" CRT.

- hang: 9/10
Az orosz akcentus erõltetése volt zavaró, amúgy minden rendben volt - SB Live 5.1, semmi glitch

- játékélmény: 9/10
Az elmúlt évek klasszikussá vált játékaiból merített alapötleteket gyúrták egy kellõen mély és egyszerû sztoriba, úgy, hogy az ember érzi, tudja, hogy látta valahol az elemeket, de ebben a játékban mégis "egyben vannak" a dolgok.

- mesterséges intelligencia: 4/10
Szerintem, nem kell részleteznem

Összkép: 7.9/10 - Egynek jó játék.

Ott rontották el, hogy az alternatív befejezések az utolsó automatikus mentéstõl megtekinthetõk.

Normal fokozaton is elég nehéz a játék

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hugyecz
Sziasztok, hogy tudom mindhárom vagy négy befejezést megnézni??
Maxtreme
Bezony. Az ue3-ból baromi szépet ki lehet hozni, feltéve ha nem valami amatõr kezdõ, vagy épp hozzá nem értõ programozótársaság kezébe kerül.
Példa/ellenpélda: Mass effect 2 - Hour of victory, Utóbbinál rá sem lehet ismerni az ue3-ra <#idiota>

Rage47
textúragondokra: http://forums.dearwandy.com/viewtopic.php?id=30090
Rage47
<#eljen>
Elolvastam az elõbbi hozzászólásokat és látom, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy miért kell feltelepíteni az Nvidia Physix-et. Az UE3-as játékokba bele van integrálva a Physix, mint fizikai motor. Attól, hogy valakinek ATI kártyája van, még fel kell telepíteni, mert a processzor annak a segítségével számolja a fizikát. Egyébként ennél a játéknál az Nvidia kártyák esetében is csak a processzor számolja a fizikát (a Physx +CPU ezt jelenti). Csak kevés UE3-as játék van, ahol az Nvidia grafikus kártya számolja a fizikát (pl. Batman: Arkham Asylum, Dark Void, Mirrors Edge, Metro 2033), de azoknál is külön be kell kapcsolni ezt a funkciót.
Például a Ghost Recon Advanced Warfighter még az Ageia Physix-et használta, és ott
is fel kellet telepíteni az Ageia Physix-et attól függetlenül, hogy volt-e a PC-ben Ageia Physix kártya vagy nem.

Teljesen egyetértek veled!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Lényeg, hogy aki lehúzza az UE3-at az vagy nem látta a Mass Effect 2-õt, vagy nem komplett😊 Az hogy a fejlesztõ trehány/szorítja a kiadó a tökeit, arról nem a motor tehet.

A krájzisz hasonlatokkal kapcsolatban, NEM mindig az a cél hogy élethû grafikája legyen egy játéknak. Sokkal többet ér, ha stílusos. Singularity pedig a textúra-hülyeséget leszámítva (amit valszeg javítanak majd) stílusos/mûvészi. Ahogy pl. a Bioshock is az volt. Akinek ez nem tetszik, az keressen magának másik játékot, mert ezt nem neki készítették. Azt mondani erre a játékra hogy csúnya, az nem a játékot minõsíti, hanem a kommentelõt.

[merlinw.org]

azokat mar direkt irta ugy ahogy irta. viszont benezte mert metro2033-t emlegeti hogy szep es helyeselt, hogy ne legyenek szurkek a jatekok, de a metro2033 pont egy szurke jatekra votl pelda 😄

<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

beszólsz meghalsz