1132
-
ShaiHulud #692 perszehogynem, mivel en 16:9-ben jatszom es ott semmi baja, mivel konzolverziok miatt biztos erre az aranyra lottek be a fovot, es elfelejtettek 16:10-hez beloni jol, es az aranyt elbassza.
" also for you people bitching about the fov. get on the 16:9 monitors then and stop using the crappy 16:10's."
probald meg egy 16:9 es monitoron, felteve hogy nem azon tolod most. -
rumkola #691 maradjunk annyiban, hogy te nem vetted észre :)
-
oregon1987 #690 És mégis leírná valaki hogy növeljem a poolsize-ot? -
#689 szerintem 7.765 -
Rewerse #688 Köszi, de hol rakjam? mert a gamben nemtok sokat állítani csak a hangerőt:S -
#687 7.75 -
ShaiHulud #686 legalabbis 16:9 ben nem votl. -
ShaiHulud #685 meg mindig semmi baja a fovnak imo:P -
ShaiHulud #684 par tipp: a jatekhoz csatotl directx installacioja; ha windows7 akkor hangerocsuszkat megnezni, ami a jatekhoz van; masik forum tanacsoltak hgoy rakd stereoba, ha esetleg 5.1 ben jatszanal. -
rumkola #683 FOV fix valaki? -
Rewerse #682 Srácok senki semtudja mértvan az hogy nincs hang a játékba akármien reloded crackel van megcrackelve?? -
ShaiHulud #681 pl osszes call of dutyban is ilyen a script, hogy termelodnek ujra a semmibol, megis milyen nepszeru pl a modern warfare 1-2. -
#680 Nos, "hobby" játékosok megoldották azt, amit a Raven Soft nem tudott...
Részlet egy NFO fájlból:
"Increased Poolsize to 400 to fix Raven's broken texture streaming."
S ez végleg lezárja a vitát az UE3-engine vs. fejlesztők témában... utóbbi kárára.
-
ShaiHulud #679 hu de nyomi vagy:D iq-d nem sok, ne is jatsz semmivel szeirntem, neked meg az aknakereso is sok lenne. -
#678 Hát, akkor bizonyosan nem próbáltam volna ki azt a játékot :)))
[Ezt a végigjátszás után uninstaláltam, sokkal olcsóbb akkor meg is veszem - AP fenn van még.] -
#677 Képzeld ha ilyen kocajátékosok review-i alapján kéne véleményt formálnod, mondjuk az Alpha Protocol-ról... :D -
#676 Nem olvasol!
A játék írja is, hogy MINDEN megszerzett fegyver elérhető marad a "fegyverraktárban" [itt fejlesztheted is azokat Tech pontokért], amit ugye minden fontosabb csomóponton fellelhetsz - ahogy Augmentert, és néhol TMD updatert is.
-
#675 Nekem is feltűnt, de azt hittem, csak rinyál [mint ugye az NPC-k szoktak a játékokban], meg azt is gondoltam, hogy feltuningolom a "Review" eredményeimet... ám, cirka 2 percnyi dara után konstatáltam: a játékban fellelhető összes lőszer és E99 nem lenne elég az ellen-hullámokkal szemben.
Pedig, rendesen javítgattam a két kapcsolót is a kerítésen.
-
#674 És persze miután upgradeltem egyik fegyvert egyből elvesztem az összeset. Jah, persze tudhattam volna, hogy a pisztolyt kell fejleszteni, mert csak azom lesz. Najó, egyelőre ennyi elég volt ebből a sz*rból. cs -
#673 Pedig szólt a csaj a kerítésnél is, hogy menj a lifthez.
Én lövöldöztem, szólt, hogy menjek, hát mentem, de ettől függetlenül nekem is feltűnt, hogy csak jönnek és jönnek és... -
storm181 #672 Magyar nyelvű Singularity Teszt 7,5 pötty -
#671 Mert rohantál.
Elhiheted, tényleg fáradatlanul özönlenek az elején, és az elektromos kerítésnél... naivan mindkét helyen tonnányi lőszert, energiát elhasználtam... pedig sejthettem volna a dolgot.
-
#670 nálam sehol nem termelődtek újra :O -
#669 Ha lenne FAQ, akkor ez mehetne...
-
#668 1. Nem lenne adrenalin növelő a dolog - nem éreznéd azt, amit csak így lehet körbeírni: "Asztakurvaélet, ez nagyon meleg volt!".
2. A helikopterrel támogatott APC-nél magyarázható az "újratermelődés" azzal, hogy egy teljes rajt [azaz: katonai egységet] vitt a helyszínre.
-
#667 De az igényesebbekben manapság nem is respawnoló ellenfelekkel oldják meg ezeket a részeket, és főleg nem úgy, hogy egy lényeges eszközt is pont egy ilyen helyre raknak le. Még véletlenül sem egy teremmel odébb, nehogymár. -
#666 Nem tom melyik bolygón nőttél fel, de rengeteg FPS-TPS-ben van scriptelt rész, ahol nem győzhetsz, mert a sztori szerint el kell menekülnöd, vagy mindenképpen elkapnak, vagy valaki kisegít, ha már eleget öltél, stb.-stb. Ébresztő! -
#665 Szóval mégis respawnolnak, remek. Így meg aztán főleg van időm megnézni, hogy ez az upgradelő cucc meg a fegyver választó hogyan működik. És erre írják mindenhol, hogy jól összerakott game? Mi lesz itt később? -
Rewerse #664 Megin énvok de most hangnincs a gamben hiába van fullon a hangerő, de kint a windowsba meg megy -
#663 Mert ott az a script, hogy egy darabig lövöldözöd őket a társaddal, majd jön a visszavonulás parancs.
[Ilyen lesz később is Kathryn-nel - az elektromos kerítéses/lift akciónál]
-
Rewerse #662 OMG mostmeg megy akkor semmi sry fiuk:D
-
Rewerse #661 Császtok nekem amikor felrakom a relodedet és megcrackelem hibaüzenetet kül kétszer és aztán el se indul mi lehet ez (mert más crackel is ezt irja) -
#660 Nemtudom, most valami katonák szálltak ki egy apc-ből és itt bámulnak vagy 6-an az ablak előtt, ha kilövök egyet új kerül a helyére. -
Knabb #659 Akkor ott :D -
Knabb #658 Kb az első negyedének a végében, nem. -
#657 Tudtommal sehol nem termelődik újra, max nem fogyott el. Kesztyűt... kb az 1/5 énél, talán kicsit korábban. -
#656 Egyébként mikor kapja meg a player a kesztyűt? A játék végén? És az normális, hogy újratermelődnek az ellenségek? LOL -
#655 az ua amiből kiindulnak, csak a végeredmény nem... -
#654 Amikor teljesen fenn van, lőjj oda egy időcsapda buborékot, és akkor nem ereszkedik le. -
#653 Nem egészen - az UE3 motornak vannak verziói, és azt vásárolhatják meg a fejlesztők, majd a szerződéseiknek megfelelően módosíthatják...