817
-
#217 207-dik hsz-ban le van irva ! Amugy egész jó a game még jobban tetszenne ha még felbontás is engedne állitani ! -
strebacom #216 Az elején van az a Swat-os csákó a pajzsal az hogyan kell kicsinálni, mikor a helikopter meg felettünk kering... -
#215 jóó majd szólunk...
nekem is nehézkesen állt rá 1440x900-ra -
#214 Milyen oldalt nézegessek ahova először felteszik a cracket?
Kéne már a crack.Ha vki tud az legyen kedves szólni vagy linket adni. -
#213 Hát jah minden tudok állitani csak a felbontás nem pedig jó lenne mert a 60 Hz miatt kifolyik az ember szeme is ! -
Richardix #212 egérrel kéne h engedje -
#211 Nme tudja valaki hogy kell beállitani a grafikát mert se a billre se az egérre nem reagál akármit csinálok 1024-be meg nem játszok min 1280-as felbontás ! -
#210 Szerintem is jól irányítható. Lehet, hogy nem bír minden egeret. -
Richardix #209 sztem pont ideálisan érzékeny az egér... -
#208 na sikerült elindítanom DTPRO-val, és DTE-vel, ja meg a miniimage-val, elsőre elindult.......
gyerekek most én vok balek vagy tényleg enyire szar az írányítása:?:?
pöttyet hozzáértek az egérhez és már körbefordul a kameraXDXDXD
de még ha leveszem az érekenységet akkor ís:YXDXDXDXD
am nem lenne rossz csak szar írányítani -
Richardix #207 ezért volt az elején tutorial, h tudd h bánj el pajzsos enemyvel.
az egyik fedezékből lőj vaktában (hogy nem hajolsz ki) ha a képernyő széle elhomályosul jezi h nem figyelnek rád. ekkor válts fedezéket és kerülj a háta mögé, onnan meg lődd le. -
#206 Ott én is elakadtam. Próbáld így! -
#205 Ja valaki belinkelhetné ha véletlen talál hozzá crack-et -
#204 Ha van crack akkor légyszi szóljatok.Ekőre is 1000köszönet.Sajnos nagyon tropa a windows és már semmi xtrát nem akarok telepíteni mert már így is szar. -
norbi009 #203 nekem 194-es hszban leírtakkal elindult:)
és el is akadtam az elején ahol a swatost kell megölni, deh egyszerűen nem tudom sebezne, ha oda futok hozzá és közelről lövöm akkor néha sikerül 1sebzés de meg is öl egyből -
Richardix #202 SIKERÜÜÜLT.. megy a játéék :D -
Richardix #201 mit mondhatnék... mázlista :S -
#200 Tekk.És jöjjön a krekk:) -
Kgero1 #199 egyenlőre sajnos még nincs,de ez se vészes nekem bejött.
-
Richardix #198 Ne nekem köszönd, énc sak kimásoltam onnan ahonnan leszedtem :P
és darksector ahonnan leszedtem rajtam kívül szinte mindenkinek ment (kivéve Vistások, náluk voltak bibik)
TheProtector: egyenlőre nincs, ha vársz napot tuti jön a crack hozzá. -
#197 köszi.Ennél 1szerübb indítási mód nincs? -
Kgero1 #196 szerintem nem hülyeség mert végre egy normális ember elmagyarázta szájbarágósan és nem egyből lehurrogta az embereket.
Nekem pl sikerült elindítani hála a jó leírásnak!!
úgyhogy köszönet érte -
#195 halli
nem rosszindulatból, de ennek most mi a fene nagy értelme volt?
Mi ez?
Nem értem....kb 70%-a az embereknek eddigis tudta mindezt.
Nem ez miatt nem működik sokaknak, hanem mert szar...
Vagy nem elég az idő, vagy eleve hibákat ír ki.
Nem vágom, mi a reteknek szenvedjen az ember ilyen rakás szar végett, mikor ez akár virus is tartalmazhat, ami nem elhanyagolható.
KÉRDEZEM ÉN MEGÉRI EZZEL BASZAKODNI???
RÁADÁSUL NEKED SEM MEGY???
AKKOR MOST MINEK IS EZ A SOK SZÖVEG??? -
Richardix #194 Wanted - Weapons Of Fate ( CLONEDVD-AVENGED verzió elindittása )
kellékek:
DAEMON Tools Pro Advanced v4.30.0304 :
http://download.cnet.com/3001-2646_4-10 … 49394ffe6b
DAEMON Tools extensions v2.2.10.0 (DTE tool):
http://www.disk-tools.com/request?p=d9d … 2.10.0.zip
-DTPro4300304.exe
-DTE-2.2.10.0.zip
-avd-wntd.mds
itt "Download key..." gomb behoz egy lapot, melynél register gombra kattintva djunk meg egy lehetőleg com-ra végződő létező email cimet és azon az emailon várjuk az aktiválló linket!
a daemon cég által küldött levél alján szerepló "In order to activate your account for further access please use" mondat utáni linkre kattintva aktiválhatjuk a daemon cégnél készitett fiókunkat amely 20 nap ingyen használatot ad a daemon tools pro-hoz!
- visszatérve a DAEMON tools Pro Activation ablakohoz kattintsunk a trial license gombra alatta válasszuk a Advanted Edition opciót és E-mail rublikába irjuk be az aktiváláskor használt emailcimet
-ekkor feltelepül végleg a daemon és 20 napig nem kell aktiválni!
inditsuk el az aztalon levő DAEMON Tools Pro ikont, ekkor bejön egy ablak majd azon bellül a virtual devices résznél levő meghajtóra jobb egérgombal kattitsunk, és ott virtuális meghajtó eltávolittása, majd ezközök menü és virtuális IDE eszköz hozzáadása majd zárjuk be a programot, majd óra meletti megszokott daemon ikonra katt és ott lemezképfile csatlakoztatása és válasszuk ki a avd-wntd.mds file-t.
majd mennyünk a C:Program FilesDAEMON Tools Pro mappába és tömöritsük ki ide a DTE-2.2.10.0.zip tartalmát ami a DTE.exe file-t tartalmazza.
6.)
inditsuk ujra a gépet!!! fontos!!!
8.)
a programon bellül megjelenő meghajtóra kattitsunk a jobb egérgombal majd ott válasszuk a "cloak for SecuROM"-ot majd zárjuk be a DTE.exe-t.
Egyenlőre ez az egyetlen elindítási mód, de nekem nem müködik.. majd ha lesz crack... -
#193 Hy.Van crack a gamehez.Vagy vki írna egy elindítási módot? -
#192 :D
egyetértek. -
#191 Enyhe kifejezés...
de ezt most ne részletezzem itt.
amúgymeg ime a kért exe:
Tessék a fájl :P...bár nem értem miért van gond az exe-vel, hisz nem is kell a játékot krekkelni. -
#190 Ez tény. Aki olvassa azt a topikot, az tud róla. -
#189 Csak gondoltam Dark Sector játszik a Dark Sector-ral :D -
#188 Angol verzióm van :D -
#187 Akkor azt a játéknál kellett volna említeni. Amúgy orosz verziónál ez természetes. -
#186 Nekem Dark Sectorhoz kéne eredeti exe mert crackeltem és a szövegeket nem mutatja a játékban.... menüben semD: -
#185 Ha fel volt neked rakva a DTP4300303 verziót felraktad, már van mélcímed regisztrálva. Ha korábbi, akkor regelned kell. -
#184 hupsz. ha megkérlek feldobnád nekem gyors azt az exét, ami telepítésnél kerül a mappába, mert én fellülirtam ezzel a szar krekkel, nem akarom ujratelepitgetni megint. -
#183 jah
teszek 1 probát
de nekem azt sem engedte
mert valami asszem az e-mail cimmel volt baja. -
#182 Dettó. Aztán feldobtam a mostanit szintén próbaidőszakkal, és probléma megoldva. -
#181 patch-et én nem várnék a videókra. -
#180 nekemis ezt dobta hogy lejárt.
ezért nem szarakodok vele. -
#179 Átvittem a játékot:D Hát elég rövid volt. Az átvezető videoknak tényleg rossz volt a grafikája, de szerintem a játékmenet nem volt rossz. Majd jön valami patch remélhetőleg. -
Richardix #178 ma töltöttem le és a próbaidőből még vaan több mint 19 és fél nap...