817
  • Evin
    Ha el tudod indítani a DTPro ablakát, ahol a beállításai vannak, akkor passz. De ha kidob rá egy ablakot, hogy lejárt a próbaidő, akkor az a baj.
  • Richardix
    gondoltam h nálam a bibi de nemtom h miaz..e rre probálok rájönni!
  • Shep
    Akkor nálad van a gond, mert amúgy nem bonyolult elindítani, jó az átmásolom a cracket-től bonyolultabb, de korántsem vészes.
  • Richardix
    igen, bemásoltam... de incs DTE-ben semmi, pedig ba van mountolva a cucc és IDE-benv an
  • Shep
    DTE-t bemásoltad a Daemon Pro könyvtárába?
  • Richardix
    De tegnap már abba a hitbe voltam h ma játszhatok.. és mindenhol csak azt látom h milyen szuper.. :(
  • DarkSector
    akkor még rosszabb mint nekem...
    ez is jel arra, hogy értelmetlen.
  • Richardix
    ezt mind meg is tettem, de ahogy elindítom a DTE-t megjelenik és nincs benne semmi.. ott kéne lenni amitz bemountoltam de nincs!
  • DarkSector
    amúgy szerintem a DTE az a kis doom-ból vett gomboc alakos progi.
    Nah ehhez fel kell először tennetek a Daemon Tools Pro-t, és ezt az exe-t (DTE) bemásolni a c:/Program Files/Daemon Tools Pro mappába, a DT Pro indítóikonja mellé, és onnan indítani!!!
    De szerintem nem éri meg vele szarakodni.
  • DarkSector
    nem tudom, mert én már a pro feltelepítésénél szoptam.
    +még ha arra gondolok, hogy trial verzió, akkor 2-3 nap miatt nem baszakodok vele, ugyis lesz majd nemsokára egy krekk.
    a Wheelmanhoz ma már tettek fel, ehhez még gondolom 1-2 nap.
  • Shep
    Három órától még a Watchmen episode is hosszabb volt, sőt igazából lehet nincs is 3 óra, mert az első pár küldetés kb 5-ig max 10 perces, utolsó 2-3 ami hosszabb. Azért a 6-8 óra megvan szinte minden játéknál.
  • rune
    Nekem is teljesen üres a DTE pedig és még szépen be is lassítja a gépet oylannyira hogy resetelni kell.
  • rune
    Nekem is telhesen üres a DTE pedig és még szépen be is lassítja a gépet oylannyira hogy resetelni kell.
  • Haversrác
    Szasztok, nincs valami külső CONFIG-buherálós trükk INVERT MOUSE beállitáshoz??
  • Richardix
    Én problémámra nincs válasz? :S
  • DarkSector
    Attól függ.
    Ilyen minőségben nem hinném.
    Ha megnézed a legtöbb játék manapság nem tud több játékidőt kifacsarni magából.
    Max ha mész nézelődsz.
    Itt szerintem pont ez a legállatibb, hogy nem hagy nyugton a játék.
    Nonstop zsír akció.
    plussz ez az ívlövés is messze feldobja azt a kevés játékélményt.
    ami ugye egyedül ebben a játékban van eddig.
  • Richardix
    áh nekem nem akar elindulni a játék... felraktam, meg minden és aztírják h DTE-ben kell vmit átállítani.. de DTE nekem tök üres! heeelp.
  • Shep
    Tudom én ,de 3 óra játékidő azért nagyon kevés akármennyire vannak benne extrák, amik azért nem olyan nagy dolgok pár új játékos karakter meg fénykép, mindegy ettől függetlenül én végigviszem még párszor azt hiszem.
  • Evin
    És ez olyan játék, ahol a készítők tisztában voltak a rövidségével, mert vannak benne extrák, amikkel újra végig lehet vinni.
  • Shep
    Sajnos a végére értem, mert nagyon rövid, viszont végig jól szórakoztam, pörgős tűzpárbajok, jópofa átvezetők és a végletekig leegyszerűsített játékmenet. Negatívum a rövidsége, nem igazán nehéz sőt túl könnyű (majd megnézem legnehezebben) és nagyon leegyszerűsített nem túl változatos játékmenet. Egy a lényeg jó kis játék ez, bár nem egy Max Payne vagy Stranglehold, de könnyed kikapcsolódást ígér, ha lejjebb megy az ára lehet beruházok rá.
  • Lacee86
    Demóban lehet, bár ha minimumra tettem, még úgy is elég érzékeny volt.
  • DarkSector
    konzolon pont az ellenkezője, amúgymeg elméletileg kell lennie egy csíknak... konzolon volt.
  • icemankimi
    ma feltettem a gamet, de lenne egy kis gondom az irányítás kúrva érzékeny és a menűben nem lehet semmi állítani az egér érzékenységen.
  • DarkSector
    na megnéztem, és azt irja ki, hogy valami dll fájl nem található.
  • DarkSector
    hát próbáld ki ba+
    :P
  • mindegy
    Ezt működik valamelyik verzióval?http://isohunt.com/torrent_details/72891697/wanted+weapons?tab=summary
  • DarkSector
    nekem egy daemon tools regisztrácios kulcsra lenne szükségem.
    ha tudna küldeni 1-et valaki azt megköszönném.
  • Dante93
    Kösz, mostmár csak a teljes játékot kellene valahogy elindítanom win7 alatt
  • Haversrác
    Elindul a játék valamilyen felbontáson, beállitod a kivánt felbontást és a text piros szinre vált mintha nem megengedett felbontást akarnál kiválasztani, leOK-zod, vársz (nálam) 20 mp-t és VOILA!
  • Dante93
    HaHa:)
  • Haversrác
    Lehet, hogy a VIDEO OPTIONS-be :)
  • Dante93
    Valakinek van ötlete, hogy windows 7 alatt hogy tudom elindítani a játékot?
  • Haversrác
    Nem akarok telhetetlen lenni, de Invert mouse-ra valami ötlet? :)
  • Haversrác
    Müxik, köszöntem!
  • Evin
    Dehogynem, próbáld meg. Nekem 1magoson szaggatás nélkül fut, csak a nagy felbontású átvezetőknél akad be néha.
  • zuzu7
    DTE.EXE
  • zuzu7
    Hi!

Probáld ezzel:zuzu7
  • Haversrác
    Szasztok! Kéne egy kis segitség: Honnan tudom letölteni azt a DTE.exe-t ami jó is, mert találtam egyet amit miután bemásolok a daemon tools könyvtárba csak infót ad a fizikai ill. a virtuális meghajtóról és a virtuális meghajtónál anyyit ir, hogy "securom unable to cloak" semmi lehetőség bármire is rákattintani. Próbáltam 4.10-es és 4.30-as daemon tools-al is, ugyan az a szitu. Help!
  • Prince23
    A demóban jó zenék mentek akció közben? pörgős rokkos?
  • Gideon Wieth
    1 magos procival meg se próbáljam ? :) :S