Wanted: The Game

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Szerintem simán lehet jó. Nem is feltétlen kell túlzottan kanyarodógyolyócentrikusra, a filmben se lõttek sokat így. Szerintem simán lehet jó játék, egy átlag TPS.

Töltsük le az internetet!

BEAST
valahogy enis igy voltam ezzel :d ... ketlem hogy jo jatekot lehetne csinalni a kanyarlovo csodagyilkosokbol, de majd kiderul 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SigS
Szerintem jó nagy baromság volt a film, próbáltam tûrni, elfogadni hogy valami csekély %-a egyezhet a valósággal, de nem sikerült <#hehe>
Andzselinadzsoli a bárgyú vigyorával meg szörnyû volt...
Remélem a játék jobb lesz <#eljen>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

KILLER2
Igen, sajnos ez a félõ, hogy PCre az irányítást nem csinálják meg rendesen.

Gerbill
A film nézése közben többször is arra gondoltam, hogy ebbõl milyen jó játékot lehgetne csinálni, erre tessék. Nagyon jó a film és a vége tényleg nagyon ütõs lett. Kíváncsi vagyok a megvalósításra.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Győri Devi
a film rohadt jó volt remélem a game is jó lesz

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Sztem a film legvége a legjobb.

A játékkal meg az lesz a gáz h multiplatform ezért PC-n végülis egy konzolátirat lesz =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KILLER2
Hát a filmet láttam, de nekem nem nagyon jött be. Túl elvont nekem ez a cucc. Minden esetre mint játék lehet jó.

Gunner
gondolom úgy lesz h tartsunk célra, majd nyomvatartva bal gombot rántsuk meg az egeret v. mi 😄

(aztán jönnek az egeres balesetek mint a wii-nél :])

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

R0zs0máK
Pont most értem haza a moziból, gondoltam is hogy milyen fasza lenne játékban 😄D Erre tessék 😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

tommyg
jó: lesz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

passatgt
aha biztos😄

szucsy89
hunbasser
nézd meg a film promoját

ReaL MaDRid x siempre

passatgt
mi is ez a golyókanyarodósdi?

szucsy89
hát a film bemutatóját láttam, eszméletlenül tetszett, érdekes ötlet játékba, ha normálisan megcsinálják ez a kanyarodósdi jó móka lesz😄DD
TurboX
Sokak számára nem kell bemutatni a Wanted címû filmet amelyben James McAvoy és Angelina Jolie úgy kanyarítja a lövedékek röppályáját mint a pékek a kiflit. GRIN jóvoltából hamarosan kipróbálhatjuk magunkat élesben avagy "Bullet-bending assassins are coming your way, Take cover!", valszeg ebbõl is multiplatform lesz.

Képecskék:

- további képecskék
← ElőzőOldal 17 / 17