Wanted: The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Betettem a Daemon pro könyvtárába, de mit kell elrejteni?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bevan másolva minden a helyére a orosz dark sectoron át a tököm tudja miig eddig minden sikerült csak ez nem
Shep
Bemásoltad a daemon könyvtárába a DTE.exe-t?

Á nem is vagytok ti igazi warezosok, csak a bemásolom a cracket-az megy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De a DTE.exe-t leszedted elrejtetted vele az bemountolt meghajtót?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Jaja, ki van pipálva de az azt jelenti h rossz=no cloaking required.

és a DTE-ben sem aktiv a securom -os opció
ejj nem jó ez így marad a asszem a várakozás
TaRka0107
Bepipáltam ott mindent de nem indul el😄

ok ez már megvan köszönöm
már csak ide meghajtót nem tudok csinálni nem aktív az az opció
TaRka0107
Nekem csak ennyi van ott😄:

Shep
Eszközök-Beállítások-Advanced

csináljon valaki egy képet a dtpro-ról hogy hol van az emu mer sem a menüben sem a tálcás megoldásnál nem találom
TaRka0107
Am mit kell az IDE-vel csinálni?😄 Trialos daemont kell amúgy használni?D:

TaRka0107
Emulációkat hol lehet bekapcsolni? Nem találom, pedig megnyitottam ablakba a Daemon-t

Shep
Hogyne lenne, csak nem úgy kell mint a lite-nél be kell hozni az ablakot és ott lesz a menüben.

grebber
Ez a nem semmi.Ebben a játékban csak és egyedül ezt lehet állítani grafika terén a felbontást (legalábbis ezt olvastam) és te meg nem találod.

Next PC upgrade: 2022

helló!! Hogy lehet ebbe felbontást állítani??

valahol fórumban belefutottam,hogy ez a DTE álcázó a 4.30.4 körüliekkel kooperál együtt
nekem meg el se rejtette..szépen elrejtette a valós dvd romot..de a másikra már röhögött
nekem a pro verziónál nincs is olyan ahol az emulációkat be tudom kacsolni
HeadHunter86
Pontosan hányas verziójú Daemont használtok?

Shep
Hát a registry átírásos dolog nálam nem megy, marad a démon pro.

hehogymi?😊
Shep
Most kipróbálom a lent írt registry átírásost sima lite-el, nem szeretem én ezt a démon pró-t 😊

Shep
Megfogtam most nem próbáltam a daemon pro-t törni, hanem simán leszedtem a demot ami 20 napig vagy meddig él (addigra csak lesz majd crack) installnál a trialt választottam, már korábban én csináltam a démon oldalán reget, azt az emailt itt megadtam, a telepítés lezajlott (netre ki kell a telepítésnél engedni, különben nem lép tovább). Ezután a DTE.exe-t kiszedtem a fullos dtpro crackelt-bõl bemásoltam a dtpro könyvtárába (a Program files-on belül). Behoztam a démont a beállításoknál az összes emulációt bekapcsoltam, az IDE-s be bemountoltam a lemezképet. a DTE.exe-t elindjtottam és cloackoltam azt a meghajtót amiben a lemezkép van (sceuromra). Ezutná indítottam és kész.

TaRka0107
De Trial versiont kell használni és Standard kell kapcsolni, ne advancen legyen😄 Nekem még nem jött le a game majd próbálkozok akkor😄

hagyd a fenébe,sehogy nem megy a dolog..odáig még megy,hogy regisztrálsz a honlapon,aztán trial-ként ha telepíted,aktiválja az emaileddel a telepítést..de aztán ez a megbuherálás dolog katasztrófa..és még az a hide-tool is szarik az egészre..nem éri meg a küszködést..
nem tom felrakni a deamont mert valami key-t kér
JackSparrow88
Én pont az elõbb toltam végig a demót. Nem rossz kis game végülis, szimpla lövöldözés, néhány speckó dologgal megspékelve. A graf sem vészes annyira, szal biztos h letöltöm a teljest...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

én nekem lejött de sehogy sem tudok belé életet lehelni marad a várakozás
TaRka0107
Shep vagy Zso23 leírhatnátok h hogy kell pontosan elindítani.(még nem töltöttem le, csak hogy képben legyek) Elõre is köszönöm!!

nem tudjátok az miért van, hogy nem enged IDE képet csatlakoztatni?

DTL-t akartam irni😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Állitólag lehet DTE-el is játszani:

Ur can play this game whith Daemon Tools Lite 4.30.3
1. Mount image in Daemon Tools Lite 4.30.3
2. ВFind on regestry: HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Cdrom/Enum
3. Change SCSI to IDE.
4. Play

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nem

Shep
Na elindult, egész jó a játék, a lentebb említett átvezetõk gyenge minõségû dolgot én nem tapasztaltam ,szerintem teljesen korrekt az is. Golyó görbítést, hogy lehet megcsinálni, vagy az elején még nem lehet, vagy csak akkor lehet mikor bejön az a lüktetõ effekt(adrenalin pumpa)?

Prince23
Ez a demóból van?

Shep
Hát ezek a képek nálam nem jelentek meg.

Shep
"Ehhez" akart lenni

Shep
Ehez a foshoz is a retek démon pró kell, az meg nekem legutóbb sem ment, szóval marad a crackre várás.

DTE-t siekrült már valakinek müködésre birnia?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nekem nem sokára lenn lesz
Mivan srácok ennyire jó a game h senki se ir ide😄?

The Protector
Nah.Most nyomtam a gameval.Nagyon kellemes kis akciógame.A GRafika jó de lehetne szebb is.Viszont így vígan röpült 70fps-el.A gólyókanyaritás is élvezetes.De a fedezékrendszer a legjobb.Gyakorlatilag lábon alig kell menni hanem fedezékrõl fedezékre.Van kilassításos fedezékbõl fedezékbe ugrás st..Az átvezetõk grafja mocskosul szar.
Élvezetes gém de semmi xtra.

Csak a demót néztem!!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nem is értem mit erõlködök clone-os szarságokkal,olyan lehetetlenség az összeset elindítani,kezdve ott,hogy feltenni és aktiválni okosba egy daemon tools-t,majd kitalálja a hide patch,hogy õ ezt mégsem rejti el..hát anyád😊
Prince23
Tölthetõ a demó de fizetni kell érte sajnos.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Prince23
wtf?

balee4
nem baj az, úgysem volt betervezve xD ma hallok elõször a gamerõl😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem rossz játék amúgy.Egyszerû,de pergõs,jó kis lövöldözés.
Viszont rettentõ rövid.Egy-egy fejezet 15-20 perc (de akkor már nem siet az ember),talán az utolsó kettõ némileg hosszabb.És van 9 fejezet...
De szerintem aki egy szimpla akciót vár,annak bejöhet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.