BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doc Hooliday
Valószínûleg azért nem tudod megnyitni mert hibás...nekem is volt már ilyen, a démonnak meg kéne nyitnia alapból.

Tucsok94
Sziasztok én letöltöttem a bioshockot de Razzor 1911 fájl és semmivlesem tudom megnyitani. Tud nekem valaki valamilyen programot ajánlani mert a daemon tools nemviszi. Kérlek hogy segítsetek. Üdv.:Tucsok94

gman906
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért fojtotta meg Elenort, mert little sister korában összekötötték Delta-val. Szóval, ha meghal, akkor Delta is meghal. Miután elmenekült Sofia, és bezárták Delta-t, újraélesztették Elenort. Szóval így nyert idõt magának Sofia.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Bokafix2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyar felirat hiányában nem világos a sztori... Valaki nem tudja, mért akarta Szofi megfojtani Elenort?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
nem minden más. max az fps-ek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

5c0rp330n
nekem siman tunt olyan hosszunak mint az 1.
akkor nyilvan nyulfarkonyi jatek ha atrohansz a palyakon, de ugy az 1 is az volt, meg minden mas jatek is az.

grebber
Írték 3 hónapnál elõbb semmiképpen sem lesz megcsinálva!De ebben az évben meglesz!

Next PC upgrade: 2022

Végigvittem, de ez elég nyúlfarknyi kis élvezet volt. Inkább egy kieg mint egy új játék.

offkorzreg
nincs még

foxpal
van a már magyarosítás?<#conf>

Synit HUN
Fel kell õket venni és közben electro bolt-al lassítani meg egy kis anti-personel töltényt nekik. A végén elõbb veszed majd észre õket mint ahogy meg tudnának mozdulni. + jön a camuflage tonik <#eljen>

Az Alfák meg a full tuning shootgun ellen nem bírják a nyomást 😄 Egy tár max és végük.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Na így 2. végigjátszás is találtam újdonságokat, most teljesen más képességekre mentem rá és mégjobban szöszmötöltem cuccok után. Ami újdonság erejével hatott, hogy a 3. számú ciklon csapda mennyire hatékony. Adam gyûjtésnél pl tele lehet vele baszkurálni az egész termet és még alágyújtani, vagy elektromos vihart csinálni 😄 Big daddyket is taktikusabban gyõztem le, bár az elsõként se szerettem a fagyasztást, mert pöppet túl könnyû volt azzal a játék, de most abszolut meg se vettem, inkább a csapdákra és a cselezésre mentem. Így mégélvezetesebb volt, biztos nem utoljára vittem végig

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

5c0rp330n
na most porgott le a stablista nalam is.
jo voltam egyebkent vegig, megmentettem a kislanyokat.. rohadt jo otletek voltak a vegefele, jo kis befejezese volt 😊
qrvajo jatek volt ez is, ritka manapsag az ilyen egyedi cucc.

angelslie
Én a sima big daddykkal hoztam össze néha a brute-ket. De mindig a Daddyk nyertek 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ja és utána engem is leütött big anyó... 😄

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Én egyszer olyat láttam hogy egy ilyen brute verekedett egy rumblerrel. Kinyírta a dagadékot, de utána jött a big sister az meg a rumblert nyírta ki... 😄D

De akkor már a rumblernek félig volt az energiája, ha jól emlékszek.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

angelslie
Hát én egyáltalán nem szenvedtem a Rumblerekkel, söt valaki írta hogy a Brute Splicerekkel is alig bírt.. hát nekem már az elsö is könnyen adta magát..
De a Big Sisterekkel meggyült a bajom mindig
Medium...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

extra sensory
lol...

Néhány nyamvadt houdini splicer ilyen komoly gondot okoz? <#hehe> A késõbbi pályákon van egy big daddy a Rumbler... onnan lehet megismerni, hogy a sisakjának az eleje így kifelé csúcsosdik és a Rosie-knál robosztusabb is a külseje.
Na azt nehéz igazán kiiktatni... fõleg nehezebb fokozaton. Õ részletesen megismertette velem a vita-chamber belsejét. <#zavart1> Tõle borzasztó nehéz elvenni a hugicákat.
Megkockáztatom hogy még a big sister se olyan kemény, mint ez a fajta daddy... max gyorsabb.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Seth
Áramot nekik. Lejtenek majd egy robotot XD

PSN ID.: Beegabor

angelslie
Én szeretem öket.. nem kéne kivenni semmiképp 😛

Bokafix2
Rohadt houdinik!!! Iszonyat sok évát meg ammot elpazaroltam rájuk. Sose lehet õket eltalálni. Össze-vissza teleportálnak, cikáznak körülöttem, és közbe még gúnyolódnak is. <#rinya>
Reméltem hogy ezt a fajta enemit kiveszik a 2. részbõl.. hát nem. <#mf2>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

angelslie
Szerintem menj a windows honlapjára

Valaki segitsen! MA megvettem a játékot, és egybõl nekiugrottam a multinak, vagyis ugrottam volna, ha nem baszakaodik megint a games for windows live. Be akartam jelentkezni az accountommal, ami a gta4 multijában simán jó volt, beirom e-mail cimemet, jelszavamat, utána a játék regisztrációs kódját, és aztán jön, hogy van elérhetõ frissités, és mikor azt le akarom tölteni, mindig azt irja ki, hogy nem lehet, és menjek a microsoft honlapjára vagy mi. SZerintetek mi lehet a gond? Az az érdekes hogy simán a start menüben se tudok belépni csak a games for windows liveba, valami hot fixet kell letöltenem, azt meg valamiért nem tudom, mert mindig errort ir ki. Amugy win xp sp3 32 bit op rendszerem van.
Gyere át ide:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187977177

Fpocok
Bementem oda megnéztem: ki volt kapcsolva eddig is

Parasite Eve 2, best game EVER!

lépj be az options-be és gyorsan próbáld meg kilõni a vertikális szinkront. Nekem az kavart be az 1-nél.

MerlinW
Ugye, hogy egy kis önállóság csodákra képes?😊

[merlinw.org]

Fpocok
Na jó, feladom, egyszerûen bármit csinálok, a menüben vagy start gamenél kifagy. Hiába próbálok dx9ben futtatni, vagy kompatibilitás... semmi. Picsába :S

Frank99
az aláírásomban benne van a lényeg..
sajnos...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

angelslie
Nézd el szegénynek, szerintem észre se vette hogy vízalatt van, a sok "agyatlan lövöldözés" közben 😊

Én az 1.1-es patchel játszok,és magyar is a felirat,és müködik,csak ugy kell inditani,ahogy lentebb irtam...

Frank99
ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna.

mielõtt belekiabálsz valamibe (aminek van ugye egy 2. száma) utánanézhetnél, mirõl beszélsz....

minden játékon lenne röhögni való...
amúgy a víz alatt egy búvár még eléggé hihetõ....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

1.1es patch és magyarítás nélkül nálam végigment hasonló rendszeren..

angelslie
"No meg ez a óriás búvár, a nagy fúrójával..."

Te úgylátom nem játszottál az elsö résszel.

Jó, végülis tényleg nem rossz, csak egyre hm, kötözködõbb vagyok a játékokkal. Olyan hiba, ami pár éve nem zavart volna, most halálra bosszant, és alig akad játék amire azt mondom, hogy nem rossz. Olyan amivel meg elégedett vagyok, végkép ritka.

A Bioshock 2 se lenne rossz, csak...túl kritikus vagyok vele, ezért nem tetszik.

No meg ez a óriás búvár, a nagy fúrójával...<#hehe>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Örülök hogy senki nem segitett,ezért kénytelen voltam magamtól rájönni,a start menüben a játékok menünél a Bioshock ikonra jobb egérgombot nyomva megjelenik a játék inditása directx9 alatt,ezt kell választani,ja és az exe inditófájlt winxp sp2 kompatibilis módra kell állitani.Ennyi

Fpocok
HEHE. Én is úgy döntöttem, hogy végig tolom elsõ részt megint. Na most felraktam gamet, patcheltem, elinditom kompatibilitás módban, de a menüben összevisszaság van, és nem indul el mert mindig kifagy, néha a menüben is már simán.

Win7 64bites van.

Ötlet?

Sziasztok,nekem az elsö résszel van még problémám,nemtudjátok hogyan oldották meg a hangproblémát annak idején,mert nekem sincs hang a játékban,ha felrakom az 1.1-es javítást,ha vista módban akarom inditani.Xpsp2 vagy sp3 módban,meg besötétedik a képernyö az elején,és el sem indul.Win 7-em van.Köszi elöre is a segitséget.

ja,én most telepitettem,most kezdtem el játszani

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

MerlinW
Senki.

[merlinw.org]

Doom 4
Mi elött még leszeditek a fejem, játszik itt vlakai tört verzióval?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Synchronous
A Bioshock világában mindenki elmebeteg. <#smile> Tulajdonképp ha a heroin is képes lenne ilyen dolgokra mint az ádám, akkor jó eséllyel a világ legtöbb városa ugyanilyen lenne mint Rapture.

Egyébként azért hal meg könnyebben a big D. mert ez egy korai delta változat, ezért nem is úgy néz ki mint a Rosie-k és ezért nem is olyan strapabíró.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Óriás búvár lol ebbe így bele sem gondoltam, de tényleg elég gagyi 😄D
Ezzel most nem a játékot minõsítem, mert összeségében egy jó játék. Én full hd-ban toltam és nagyon szépen kidolgozott területek, effektek, hangok vannak éppúgy mint az 1-ben. Csak valahogy ezt egy kicsit "üres"-nek érzem az 1 után. (Bár a vége itt is 5*)

BattleTag: zydar#2910

Igen. Ha jól emlékszem az elsõ részben, elég nehéz volt nekünk embernek lelõni egy Big Daddy-t- Most mi vagyunk a Big Daddy, de könnyebben meghalunk mint emberként.

Különben, meg én nem tudom bele éli magam abba, hogy egy óriás búvár vagyok. Az elsõ részben egy ember volt, abba jobban bele tudom élni magam.
Mindegy, végül is ez nem a legnagyobb baj ,hogy egy óriás búvárral vagyunk.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hagyd a francba! Az az ember mindenkit csak kritizálni tud, és ezt még élvezi is. Valószínûleg nehéz gyerekkora volt.

Nem teljesen értek veled egyet, szóval szerintem azért az atmoszféra van olyan jól kidolgozott mint az 1-ben volt. De mégis hiányoznak belõle az olyan kulcsfigurák, mint pl: Steiman, Cohen. Sokkal színesebb volt a játék az ilyen elmebetegek XD közremûködésével.

Az engem is zavar hogy egy Big Daddy-t képes lelõni egy Tommy Gun sorozattal egy splicer. Akkor jöjjenek többen, de ne az legyen hogy egy alap enemy szarrá lõ..

BattleTag: zydar#2910

DarkSector
ez így van, sõtt még más játékoknál is látni iet, nem csak u3-nál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Haver, neki mondod, hogy ne etesd a trollt, aki ilyen szöveget ereszt el:,,menjél vissza zsebhokizni! "

Én én vagyok troll? Miért? Mert normálisan, kötözködés, személyeskedés, nélkül elmondtam hogy azén személyes véleményem szerint mi nem jó a játékban?

Meséld már úgy mégis mióta hogy mióta is trollkodás, ha az ember a Bioshock 2 topicban, a Biosgock 2-õt kritizálja?

Olyan rohadtul tudom már szeretni, ha az ember véleményt mert mondani, akik másképp gondolják egybõl neki esnek!
Mi a francért nem elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az ízlése?

A játék pedig továbbra se tetszik, elmondtam miért. Lehet, hogy pár évvel ezelõtt tetszett volna, de ma egyszerûen nem köt le. Unalmas, és igencsak középszerû FPS-ek tartom.

Evin
Hogyne lett volna. Minden U3-as játék ezt csinálja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
"# Gyakran kidolgozatlan textúrák"

Én azt vettem észre, ha pl egy új területre megyek, akkor néha várni kell amíg betölti a textúrákat. Ilyen elsõ részben nem volt.

Mellesleg ezt máshol is megemlítik.

Azt nem értem,ezek negatívumok.
# Gyakran kidolgozatlan textúrák
# Rettegéssel vegyített taktikázás helyett agyatlan hentelés

Gyakorlatilag ez az elsõ rész értékelése is lehetett volna...Rettegés helyett agyatlan hentelés.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n