BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor nyilvan nyulfarkonyi jatek ha atrohansz a palyakon, de ugy az 1 is az volt, meg minden mas jatek is az.
Next PC upgrade: 2022
Az Alfák meg a full tuning shootgun ellen nem bírják a nyomást 😄 Egy tár max és végük.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
jo voltam egyebkent vegig, megmentettem a kislanyokat.. rohadt jo otletek voltak a vegefele, jo kis befejezese volt 😊
qrvajo jatek volt ez is, ritka manapsag az ilyen egyedi cucc.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De akkor már a rumblernek félig volt az energiája, ha jól emlékszek.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De a Big Sisterekkel meggyült a bajom mindig
Medium...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Néhány nyamvadt houdini splicer ilyen komoly gondot okoz? <#hehe>#hehe> A késõbbi pályákon van egy big daddy a Rumbler... onnan lehet megismerni, hogy a sisakjának az eleje így kifelé csúcsosdik és a Rosie-knál robosztusabb is a külseje.
Na azt nehéz igazán kiiktatni... fõleg nehezebb fokozaton. Õ részletesen megismertette velem a vita-chamber belsejét. <#zavart1>#zavart1> Tõle borzasztó nehéz elvenni a hugicákat.
Megkockáztatom hogy még a big sister se olyan kemény, mint ez a fajta daddy... max gyorsabb.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Reméltem hogy ezt a fajta enemit kiveszik a 2. részbõl.. hát nem. <#mf2>#mf2>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1187977177
Parasite Eve 2, best game EVER!
sajnos...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mielõtt belekiabálsz valamibe (aminek van ugye egy 2. száma) utánanézhetnél, mirõl beszélsz....
minden játékon lenne röhögni való...
amúgy a víz alatt egy búvár még eléggé hihetõ....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Te úgylátom nem játszottál az elsö résszel.
A Bioshock 2 se lenne rossz, csak...túl kritikus vagyok vele, ezért nem tetszik.
No meg ez a óriás búvár, a nagy fúrójával...<#hehe>#hehe>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Win7 64bites van.
Ötlet?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Egyébként azért hal meg könnyebben a big D. mert ez egy korai delta változat, ezért nem is úgy néz ki mint a Rosie-k és ezért nem is olyan strapabíró.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ezzel most nem a játékot minõsítem, mert összeségében egy jó játék. Én full hd-ban toltam és nagyon szépen kidolgozott területek, effektek, hangok vannak éppúgy mint az 1-ben. Csak valahogy ezt egy kicsit "üres"-nek érzem az 1 után. (Bár a vége itt is 5*)
BattleTag: zydar#2910
Különben, meg én nem tudom bele éli magam abba, hogy egy óriás búvár vagyok. Az elsõ részben egy ember volt, abba jobban bele tudom élni magam.
Mindegy, végül is ez nem a legnagyobb baj ,hogy egy óriás búvárral vagyunk.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem teljesen értek veled egyet, szóval szerintem azért az atmoszféra van olyan jól kidolgozott mint az 1-ben volt. De mégis hiányoznak belõle az olyan kulcsfigurák, mint pl: Steiman, Cohen. Sokkal színesebb volt a játék az ilyen elmebetegek XD közremûködésével.
Az engem is zavar hogy egy Big Daddy-t képes lelõni egy Tommy Gun sorozattal egy splicer. Akkor jöjjenek többen, de ne az legyen hogy egy alap enemy szarrá lõ..
BattleTag: zydar#2910
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én én vagyok troll? Miért? Mert normálisan, kötözködés, személyeskedés, nélkül elmondtam hogy azén személyes véleményem szerint mi nem jó a játékban?
Meséld már úgy mégis mióta hogy mióta is trollkodás, ha az ember a Bioshock 2 topicban, a Biosgock 2-õt kritizálja?
Olyan rohadtul tudom már szeretni, ha az ember véleményt mert mondani, akik másképp gondolják egybõl neki esnek!
Mi a francért nem elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az ízlése?
A játék pedig továbbra se tetszik, elmondtam miért. Lehet, hogy pár évvel ezelõtt tetszett volna, de ma egyszerûen nem köt le. Unalmas, és igencsak középszerû FPS-ek tartom.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én azt vettem észre, ha pl egy új területre megyek, akkor néha várni kell amíg betölti a textúrákat. Ilyen elsõ részben nem volt.
Mellesleg ezt máshol is megemlítik.
# Gyakran kidolgozatlan textúrák
# Rettegéssel vegyített taktikázás helyett agyatlan hentelés
Gyakorlatilag ez az elsõ rész értékelése is lehetett volna...Rettegés helyett agyatlan hentelés.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n