1689
11549551111224877855.jpg
  • janika1972
    Nekem is ugyanez a gond.Win7-et használok...
  • hiper KOCKA
    Milyen hibaüzenet? Minél lép ki (multi vagy single)? Milyen op. rendszer? Milyen konfig?
  • verebb
    Hello!
    1...Olyan gondom lenne hoyg a játék néha kilép hibaüzenettel (persze nem csak ez, de msot ehez irok)! Már mindent megprobáltam, a vezérlőpultba is a keverő-nél, kompatibilitás-t is átállitottam...stb!
    (de még elég sokszor a cod4nél is előjön multinál :S)
    2...ha a játékban néha megnyomom az ESC-et akkor teljesen kiugrik a menübe oda hol multit single-t lehet kiválasztani és kilépni! :S
    valaki tudna segiteni?
  • Dante73
    Azért írtak új motort. Nyugisan el fog menni, maxon, vagy majdnem maxon, akinek ez is. (Cserébe sokkal randább lesz, tippem szerint) de ez itt erősen off.
    ON.
  • Synchronous
    Crysis és középkategóriás gépek? Ez a két szó valahogy nem passzol egymás mellé.
  • grebber
    Nem kell ezeknek teljesülni elhiheted anélkül is fog pörögni.
  • Szega87
    ha játszható lesz a multi és elfut a középkategóriás gépeken
  • grebber
    Crysis 2 az fog pörögni mint az állat majd meglátod!
    Majd nem győzőm olvasni az új kommenteket!
  • Fester
    Ilyet találtam, de sajnos ugyanúgy üres képernyőt mutat a load menüpont játékban... :(:(:(

"The ini file will be pointing to the wrong location for saves

Edit the Bioshock2SP.ini file

C:\users\*username*\AppData\Roaming\Bioshock2\Bios hock2SP.ini

Find the line SavePath=Savegames

Change to

SavePath="insert full save path" (eg: SavePath=E:\Bioshock2\Savegames\)"
  • MerlinW
    Itt regisztrálsz - magyar nincs, válassz egy szimpatikus országot.

Játékon belül Live-ban bejelentkezel, create profile, majd a liszensz szöveg aljára görgetve a offline profile-t választod.
  • halevala
    P.S: product keyt a windows live legördülő ablaka kéri a regisztrálásnál(a regelés nélkül nemtudok menteni)....csak nekem kell ezzel szenvednem ejj:D Helppp:)
  • halevala
    Sziasztok! Menteném a játékot és legördül egy windows live ablak ahol regisztráltatnom kell magamat anélkül nemtudok menteni -.- razoros a bioshock minden szuper de product keyt nemtalálok sehol...serials.ws-en sem és sehol máshol mert kijön egy fizetős oldal ahol előbb regelni kell. Mit tegyek?

Előre is köszi!
  • Fester
    Fasza, akkor már ezt is tudom. Sajnálom, mert szívesen végigtoltam volna. :(
  • DarkSector
    xp-n meg:
    C:\Document and Settings\rendszergazda\Application Data\Local Setings\Microsoft\XLive
  • DarkSector
    xp-n:
    C:\Document and Settings\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\Xlive
  • MerlinW
    c:\Users\neved\AppData\Local\Microsoft\XLive
  • Fester
    És az konkrétan merre található? Csak hogy a jövőben ne érjen ilyen kellemetlenség. Mert a Dokumentumok mappában csak a mentések vannak.
  • MerlinW
    Xlive mappát is menteni kell a mentésekkel.
  • Fester
    Úgy néz ki ezt buktam, mert a RE 5 mentésimet sem ismeri fel a játék. Ezek szerint a Live-os gémeknél nem lehet csak sima mappa másolgatásokkal biztonságba helyezni a mentéseket. Ez van. Majd megnézem jútúbon hogy értek véget. :(
  • Fester
    Jaja ez volt amit először próbáltam. :(
  • r4pt0r
    Lesd meg: new game, majd mentés, és írd felül a régi mentésekkel. Hátha.
  • Fester
    Senki? :(
  • Szega87
    topicnyitógatásnak már évtizedes hagyománya van egyrészt, másrészt amilyen vérpistikék trollkodnak a fórumon megvalósíthatatlan lenne
  • janika1972
    Nekem menet közben mindig kiakad a játék,mitöl lehet az? Win7-em van.
  • Bokafix2
    Nem feltétlen az hogy nem érdekel senkit, csak ez a topik szétválasztás xar, hogy minden résznek másik topik... így a másodikba jóhogy nem írnak annyit mint az előzőbe. Fear 2 dettó ugyanez, Crysis 2 topik szintén (bár az még nem jelent meg, de ha kijön sem lesz olyan sok hsz benne).
    Szerintem úgy kellett volna, hogy amint kiderül egy játékról, hogy lesz több része, illetve folytatása, akkor nem új topikot nyitni, hanem az először megnyitottba írni és így nem lenne ez a sok felesleges topik. Max a modik átjavítanák a címet "Bioshock széria" vagy "Bioshock sorozat"-ra vagy mittomén. A többi játéknál ugyanígy.
  • r4pt0r
    Pont akkora játék ez is. Nekem legalábbis nagyon bejön, főleg a vége felé, amikor a történet is kezd egy egészet alakotni.
  • Szega87
    Mostanában van termés bőven :D [hála égnek]
  • Frank99
    sztem elég nagy játékok vannak kinn, azokkal sokan játszanak, fognak ezzel is, de annyian biztos nem, mint az elsővel!
  • Synit HUN
    Basszus mekkora igazság... :( Pedig nekem tetszett. Bár nem biztos hogy 4x végigjátszom mint az első részt.
  • Kandurex
    1340 db hozzászólás, amekkora játék volt az előd, ez pont annyira nem érdekel senkit.
  • Szega87
    ne mondjál már hülyeséget, hogy lenne már STEAM-es? át van húzva a steam jel embléma, meg modern warfare 2 ben kibannoltak minden accountot aki az onlinekeystore szedte a "kínai occcóó" kulcsokat
  • Fester
    Újratettem a windowst, újratettem a játékot, bemásoltam a mentéseket a megfelelő helyre, de nem látszanak a játékban a load menüpont alatt. Nem tudom rávenni a játékot, hogy felismerje őket?
  • MerlinW
    Bioshock 1&2 Bundle pack 4834Ft

(Steam-es)
  • MerlinW
    Nekem felment rendesen.

Egyébként ez volt a widescreen patch:

Bioshock 2 Patch(feb.22) List
    - Fixed an issue where 16:9 and 16:10 resolutions were letterboxed versions of 4:3 resolutions, thereby properly fixing the FOV by expanding the horizontal player view as intended.
    - Fixed an issue where holding the M1 button would not register in Multiplayer gameplay.
  • DarkSector
    másnak is van ien gondja
  • lalakov
    Mi a fene baja van a Livenak? Fenn van a patch mégis azt írja ki, hogy tegyem fel, feltettem újra, de nincs változás. Más játékban be tudok lépni.
  • DarkSector
    nah off topic nincs:?
  • Synit HUN
    Hú, te tényleg nem vagy képbe xD Ez egy teljesen különálló sztori. Csak hely ugyanaz. Az első Big Daddy prototípust személyesítjük meg. Ő az első akinek sikerült mentális kapcsolatot teremteni egy Little Sisterrel.
  • pisztácia
    Addig eljutottam én is hogy 10 évvel később játszódik, de kivel kell a második részben menni? Meg mi lett akkor a régi fószerrel akivel az egyben játszottunk?
  • Bokafix2
    Ryan egy seggfej volt. Lamb doktornőnek viszont csini a szemüvege.