BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Meg az óriás fúró, meg ilyen hülyeségek"
Már ne is haragudj, de játszottál a Bioshock-kal?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Csak mert ismerek valakit, akit csak a víz érdekel... mindegyik játékban 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Tényleg kicsit imba lett a karakter. Én pl hard fokozaton úgy öltem a bruteokat meg daddyket, hogy winter blast, és kétszer ráchargeltam, meg sem tudott ütni. Azért elsõben nehezebb volt.
Ha az elsõre 10pontot adtam, akkor erre csak olyan 7,5öt.
1. Eve-t feltölteni egy gombnyomásra
2. Egy gomb, amivel lehet fegyvert választani, miközben áll a játék... sokszor volt, hogy kifogytam, és akkor ott futkostam közben váltogattam a fegyókat, amíg a megfelelõre nem sikerült váltanom.
"Tájékoztatjuk, hogy egyenlege 200 ft alá süllyedt. Kérjük töltse fel domino kártyáját. Köszönjük."
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
PSN ID.: Beegabor
Nagyon értelmes ember vagy.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
2: No komment 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ha pl. félig van a hp-m, akkor nem kell megvárni hogy elfogyjon, hanem szépen f-et nyomok és feltöltõdik telire, így lehetõségem van felvenni a plusz hp-t, ami itt-ott megtalálható a pályán, vagy megvásárolható az automatából.
Az évánál erre nincs lehetõség, ott csak akkor tudom felvenni az újat ha teljesen leürül az aktuális, így ha félig van, ott kell hagyni a pályán a teli évás fecskendõt. Ez is milyen bosszantó.
A másik dolog, hogyha kifogy abból a rohadt fegyóból a skuló, akkor mi a francért nem vált automatikusan a olyan fegyverre ami még nem üres... vagy ezt nem lehet valahogy beállítani a billentyûzetkiosztásnál?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

De ez is szubjektiv szoval tényleg semmi komolyabb hiba nincs
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szted ha olyan szar akkor a Gamerankins-en miért áll 88%-on?
Semmivel sem volt rosszabb vagy kevesebb mint az 1 csak az ujdonság varázsa vitte le a pontot meg hogy kicsit rövidke lett.
Csak sajnálni tudlak hogy ennyi jött le neked a gémbõl
Sztem menjél vissza zsebhokizni!
De ez a játék sokkal gyengébb mint az elsõ rész. Nálam csak 6 pontot érdemel.
Unalmas. Az elsõ izgalmasabb volt.
Agyatlan lövöldözés lett belõle. Az elsõ kicsit több volt.
Ha ki megyek egy terembõl, majd vissza, automatikusan berak pár ellenfelet. Ezt már évekkel ezelõtt is szarnak találtam.
Az erõegyensúly el van szúrva. Ez elsõ részben sokkal jobb volt. Nem az hogy nehéz, de hogy egy Big Daddy-t 4-5 ütéssel lecsapnak? Érdekes, az elsõ részben sima emberként jobban bírtukû
A fegyverek valami ultra gagyik. Az az elsõ puska, az siralmas. Meg az óriás fúró, meg ilyen hülyeségek
A különleges képességekben semmi új, semmi plusz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg nem ertem a vegere, ezert 1-el nem nagyon hasonlitotanam ossze.. eddig kb hasonlo szintunek tunik. az 1 a maga koraban talan nagyobbat utott, mert ott teremtettek meg ezt a jo kis retrohangulatu allatkodos stilust, itt mar csak folytatni kellett, de ez is teljesen a helyen van..
az 1-nek a tortenete (foleg a vege, meg az azelotti csavar) qrvara jo volt, valoszinuleg itt is lesznek meg dolgok, de azt nehezen fogja uberelni 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Csak a furdancs,a hack-kelõ és fényképezõ használható(ez nem is fegyver),a többi helyén üres karika.
Lõszereket összeszedte,amíg volt hely.
Azért közel sem tökéletes. az elsõ mérföldkövekkel jobb volt, sztem.
De egyébként mint fps ezzel sincs gond. Simán jó kategória. csak hát egy 9-9.5 pont túlzás. Bocsi a véleményért
nekem 8-8.5 ér max
Itt regisztrálj, ezzel megy nekem minden játék:
Középen írd be az e-mail címed, és így indul a regisztrálás.
A multi is simán megy semmi gond
Valaki tudna segíteni?
Tgnap vitem végig (good ending) hát simán van olyan jó mint az elsõ rész
Valami gypkér WoWos buzi irhatta ezt vagy valami szellemi fogyatékos mert olyan érveket ir hogy ennyi erõvel az is rossz hogy pénzbe kerül a boltba vagy hogy sokáig telepit szvsz simán 9\10 nálam is
Az elsõ részt 2szer végigtoltam ezt is lgalább még egyszer végig fogom és a multi sem olyan rossz....
"Gyakran kidolgozatlan textúrák" - Elõször nekem is feltûntek, de késõbb leszartam, az összhatás nagyon jó, és rohadt hangulatos. Szebb, mint az 1 volt.
"Rettegéssel vegyített taktikázás helyett agyatlan hentelés" - Azért az elsõ részben sem rettegtem túl sokat. És a 2-ben is betojok néha, fõleg, ha egy Big Sister közeleg.
"Elveszett a fantázia, varázslat és a lélek a játékélménybõl" - ez meg egyszerûen marhaság. Elõször én is úgy voltam bele, hogy nem az igazi, de aztán úgy egy óra játék után úgy magába szippantott, mint egy luxuskurva. Azóta sem tudok szabadulni a hangulattól, direkt jó lassan játszom, hogy sokáig tartson.
Szóval nálam hozza az elsõ rész szintjét simán. 9.3/10.
Ráadásul a multit még nem próbáltam, mert valamiért nem enged fel Live-ra, pedig eredeti a játék. Valaki tudna ebben segíteni?