1689
-
janika1972 #1409 Azért újságírónak ne jelentkezzél jó? -
#1408 "A grafikától nem is vártam sokat, tudtam, hogy ronda lesz, mint a bűn."
Hát te nem vagy komplett... -
#1407 Mi baj a multival? Szerintem jóságos:) -
r4pt0r #1406 Nem véletlen ilyen gyenge a te Big Daddyd, nem olyan mint a többi. -
#1405 *még mielőtt meghaltam volna -
#1404 A grafikától nem is vártam sokat, tudtam, hogy ronda lesz, mint a bűn. Néha olyan érzésem van, hogy az első talán még szebb is volt, de ez lehet, hogy csak én vagyok. Viszont ez engem nem is érdekel, nálam a hangulat az első, az atmoszféra, utána pedig a játékmenet. Nem tetszik, hogy Big Daddy-ként hármat rámver egy nyomorult splicer és elhullok, amikor nekem (ugye szintén Big Daddy-ként) két és fél tárat kell a rivet gun-ból egy másik Daddybe pumpálnom, hogy megcsússzon. Sophia Lamb-et egyenlőre nem tudom komolyan venni, Andrew Ryan és Atlas/Fontaine is sokkal árnyaltabb karakterek voltak, mint ez az idétlen szopatóstitkárnő fejű mittoménki. A Big Sister simán hazavághatott volna, ám még mielőtt meghaltam, a földre kerültem, az meg valamilyen érthetetlen okból elszaladt, lol. A hangok viszont ismét jól sikerültek, a sok audio diary is hozzádob azért a hangulathoz, úgyhogy biztosan végigjátszom, bár sokat nem várok sem a sztoritól, sem az új játékmenetbeli elemektől (a hacktool-tól meg a Big Daddy-léttől nem estem hasra). -
r4pt0r #1403 Nah azért várjunk egy kicsit azért ez sem ilyen egyszerű. A Bioshock elégé réteg játék ami a témát illeti, és az ember a single miatt veszi meg (tény van benne multi de azt inkább nem kommentálom).
Ezzel szemben COD az multi játék, és nem 3 órás single részéért vették. :D -
#1402 Egyetértek, de mégis az COD-ból vettek 10+ milliót, Bf2-ből 6-ot és a Bioshockból éppenhogy 2-őt:) Nagy az Isten állatkertje, és a számok alapján a Bio az utolsó a triumvirátusból. -
#1401 én nem mondtam, hogy u.olyan....
más. de rosszkor jelent meg... -
r4pt0r #1400 Ehhez képest az MW2 meg a BC2 sehol nincs. -
#1399 mert már nem újdonság a grafika és a stílus.
ha ez jelent volna meg először, istenítenék....
nem rossz játék ez, csak rosszkor jelent meg, sokan játszanak pl. MW2, BC2 meg még másokkal, ha már FPS... -
#1398 Áh, közel nincs olyan jó, mint az első. -
#1397 Hát beszarok, hogy fél óráig updateli a Live-ot ez a szar...mindenesetre most kezdem a játékot, remélem lesz olyan jó, mint az első. -
janika1972 #1396 Nálam továbbra is kilép az asztalra win7 alatt.. -
mans #1395 Est
A Sinclair Deluxe ba hogy jutok be?azt írja hogy a fúrót kell használni,de hiába fúrom azt a törmeléket ami elállja az utam. -
Spazz Maticus #1394 Egyébként Win7 alatt semmi baja a játéknak -
Spazz Maticus #1393 Launch the game. Open the Windows Live menu.
If you are already logged onto a profile (local or online), sign out (Create profile button will only become visible when you aren’t logged into anything)
Click on ‘Create new profile’ button.
In the dialog box that pops up DO NOT hit continue. Hitting continue will take you to a registration page for an ONLINE profile – that’s not what we want.
Once in the ‘Create Gamer Profile’ window, scroll down so that you can see the bottom paragraph.
Look for the hyperlinked ‘created a local profile’ link in last paragraph. Clicking this will allow you to create a new offline profile.
És már lehet is menteni... -
#1392 Persze okosabb, ha a hivatalos oldalról tölti mindenki. -
biciklipumpa #1391 xlive.dll próblémára : http://www.freewarefiles.com/Microsoft-Games-For-Windows-LIVE_program_35222.html -
peti71 #1390
Itt mi lehet a gond,ha oda megyek a falhoz a nyíl megfordul,bug?
-
#1389 Valószínűleg azért nem kapsz választ, mert mindenkinek jól/ugyanez a gondja/nem tudja. Ha valaki tudna valami hasznosat mondani, szólna. -
janika1972 #1388 Én szeretek poénkodni,nem is arról van szó,csak várom a segitséget..mindenböl a legfrisebb van fennt,mondjuk a hangchipet még frissitenem kell.Realtek High Def.Audio Driver.. -
#1387 Nem is értem poénkodás nélkül hogy lehet élni.
És mi van, ha nem a játékkal van gond, hanem a gépeddel? pl legfrissebb driverek vannak fent? -
#1386 -
janika1972 #1385 -
#1384 Én végigtoltam win7 alatt ziccer nélkül. -
#1383 És megint igazad lett. -
janika1972 #1382 Sok embernél összeomlik a játék,és mindenki várja hogy valami értelmes választ kapjon rá,vagy valami tippet,hogyan lehet win7 alatt normálisan játszani vele,hogy ne dobjon ki minden 5 percben a játék,erre idejönnek emberek viccelödni meg a másikat rendezgetni,ahelyett hogy normális választ kapjunk a kérdésre.Akkor felesleges ez a topik.Majd kérek máshol segitséget... -
janika1972 #1381 Kit érdekel? -
#1380 Janika szótárából hiányzik a humor szó. Erre már egy ideje rájöttem ;) Eddig minden topikban, minden poénra vérben forgó szemmel reagált:) -
#1379 ...vagy nem érted a viccet? XD -
janika1972 #1378 Vagy pont forditva van nem gondolod? -
peti71 #1377 Vagy a win7 nincs optimalizálva,a bioshockhoz. -
janika1972 #1376 Van máe 1.0.0.2-es patch de az nemsokat javit rajta. -
janika1972 #1375 Akkor ez ugylátszik még mindig nincs rendesen optimalizálva win7-re. -
akrosztikon #1374 Sziasztok, nézegettem itt pár száz hozzászólást a grafikai hibához, de nem lettem okosabb. Lehet, hogy nem azt néztem, amit kellett volna. Tud vki segíteni? XP alatt DirX9-cel tiszta pixeles a képem. Mi a titok nyitja? Ha vki már leírta itt erre az orvosságot, pls adja meg a hozzászólás számát! Hadd ne nézzem át az összes eddigit... köszi! -
#1373 Sziasztok!Elveszett mentési problémák miatt szeretnék valakit megkérni, hogy átküldené nekem az xlive mentéseit? -
#1372 Az alap win7-es hibaüzenet. Singlenel lép ki -
#1371 Nálam is az a probléma, hogy bizonyos idő múlva kifagy a játék, és bejön az üzenet hogy a bioshock2 leállt. Windows 7 van fent nálam is. -
#1370 na ettől félek én is