BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ez volt a widescreen patch:
Bioshock 2 Patch(feb.22) List
- Fixed an issue where 16:9 and 16:10 resolutions were letterboxed versions of 4:3 resolutions, thereby properly fixing the FOV by expanding the horizontal player view as intended.
- Fixed an issue where holding the M1 button would not register in Multiplayer gameplay.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
[merlinw.org]
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Valaki megtudná nekem mondani hogy a fegyvereket hogy lehet visszahozni mert most csak a fúró,hekkelõ meg a fényképezõ van de a eddig minden fegyver volt.Vagy direkt ilyen a játék???
kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
sry
Nekem nagyon tetszett!!! Szerintem jobb volt mint az elsõ, több dolog volt benne, hoszabbak voltak a pályák, (persze ha az ember bóklászott, és szedett össze minnél több cumot, mint én) néhol elég nehéz is volt azért még normálon is, mert ha az embernek nincs ammoja akkor kicsit nehéz :D.
Szerintem marha jóra sikeredett a játék, remélem lesz majd magyarítás is!
Hány fejezetbõl áll a sztori?
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
”Nincs menekvés”
Hisztérikus nevetés csattan a háttérben, ami egy nõ szívszorító sírásával keveredik. A fúróm újra felhördül. Mint a régi szép idõkben… Újra itt vagyok Rapture!”
Megvettem, beizzítottam, elkezdtem tolni... <#vigyor>#vigyor>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
A másik, hogy többször írtam neked, hogy nekem bolti példányom van, annyit tudok ennek a játéknak a törésérõl, amit olvasok itt-ott.
Végül: a kérdésedre válaszoltam. Az hogy nem ez volt a probléma arról nem tehetek. Ennyire futotta abból az információhalmazból amit adtál. Azaz a semmibõl. Én kérek elnézést.
[merlinw.org]
2. Razorhoz kell egy launcher, ezt külön kell letölteni "Bioshock 2 Razor1911 Missing file" vagy hasonló néven terjeng a neten. Vagy letöltesz egy Reloaded Proper törést.
[merlinw.org]
Van már hozzá esetleg új crack vagy tegyem fel újra a játékot? :D
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
[merlinw.org]