1689
-
#1169 náladis laggolnak a szerverek? -
#1168 Én szeretem. Én a háborús szisz@rokkal, mint COD és társai nem tudok 5 percnél többet játszani. Ezzel ellövöldözgetek órákig. -
#1167 GYIK -
cleric #1166 Nem tudom regisztrálni a Live-ot, mert kulcsot kell megadni. Valaki írta lejjebb, hogy valami csúszkát húzva lesz egy create local profile, de nekem nincs se csúszka, se ilyen opció sehol. Tudnátok segíteni? -
#1165 Maga a game se lehet valami oltári über szinte nincs is hozzászólás. -
Dobronski #1164 Hát a multi nagyon rossz. :/ -
#1163 A proper-reloaded a jó okosság. Gyorsabb, stabilabb (állítólag). Razor nem a Bio launcher-ét piszkálta meg, hanem egy másik játékét és azt mellékelte. Reloaded pótolta ezt a hiányosságot. Egyébként javítás után csak a Launcher-t kell visszamásolni. -
Dobronski #1162 Kösz. Én másikat használtam. :/ -
#1161 A Missing File-os -
Dobronski #1160 De crack után megint patchel. :/
Melyik crack? -
firebird0317 #1159 Szisztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha arra katintok a menübe hogy quit to multiplayer akkor miért veszik el a mentés visza lehet hozni valahogy.
Nagy nehezen rájöttem hogy a live nál hogy kell menteni azt most meg elveszett ez miatt hogy rákatintottam.
Pedig már a Fontaine futuristic nél jártam:((( -
#1158 Nekem gta4 kulccsal megy, patch után csak visszaraktam a régi cracket és megy tökéletesen.. -
joe1980 #1157 Sziasztok nekem kilép hibával (razoros a crack és a fixed is rajtavan).
-
Dobronski #1156 Ti hogy játszotok más CD kulccsal? Elfogadta, felpatchelte, akkor nem indult el, kellett neki a CD, crack-et bemásoltam, erre megint patchel... -
Dobronski #1155 Már semmi. -
Dobronski #1154 Oh, felpatchelte, de nem jó a régi crack. :/ -
Dobronski #1153 Király, megy Gears of War kulccsal. :D -
#1152 Win7-em van, de nekem problémás még mindig
A Patch felmegy, de a másik frissítés nem akar, mert valami 0x00057 baja van. -
#1151 Szerintem lépjünk túl a dolgon... -
#1150 Akkor mi a ... a problémád egyáltalán?? -
#1149 Már ezer éve úgy tolom nem azért mondtam! -
#1148 Ohh nyugalom, kizárólag az offtopik mivolta miatt -
#1147 Én nem tudom megérteni miért kérsz bocsánatot mikor igazad van, ez már felfoghatatlan! -
#1146 Szerintem inkább megcsinálod amit #1142-ben leírtam és szépen abbahagyod az ok nélküli panaszkodást.. -
#1145 Akkor mi a - nagyon csúnya szó - kötsz belém? Fingod sincs miről beszélsz, előttem pedig itt a játék javítással, kipróbálva, működőképesen. Te meg csinálod itt látatlanban a műbalhét. Hihetetlen...
Mocskos módon unom, hogy akárhányszor próbálok segíteni, én vagyok lehülyézve, ráadásul úgy hogy 99%-ban lövésed sincs miről beszélsz, csak nyomod a butaságaidat. Én vagyok a hülye, tudom, minden alkalommal megfogadom, nem szólok hozzád többet, aztán mégis. "Köszönöm"-re pedig álmomban sem számítanék tőled. Komolyan úgy viselkedsz mint egy 12 éves.
No mindegy, szerencsétlenkedj tovább, várj, ne játssz, vedd meg, azt csinálsz amit akarsz. Világbéka.
Ui: a #1109-ben te magad írtad le a javítás verziószámát
Elnézést a fórumtársaktól, már egy ideje kikívánkozott. -
#1144 Há honnan tudjam amíg nincs hozzá törés nem is derül ki.Más gameből indultam ki. -
#1143 De miért írna 1.1-et, ha egyszer a patch verziója 1.0.0.1 te tökfej?
-
#1142 Nem értem mi a problémád... ugyanazt a cracket visszamásolod patch után ami elöször is volt és kész, megy minden úgy mint elötte. -
#1141 Figy. Az előbb letöltöttem patchet, aztán visszamásoltam launchert, bemegyek a játékba és nem tud letölteni semmit, ráadásul multi is ment nekem. -
#1140 Engem nem érdekel mihez nyúlt ha game-en belül nem 1.1 van akkor nincs javítás használva elvileg! -
#1139 Nem utolsó sorban a javítás nem nyúlt a Launcher-hez. -
#1138 Nem a Bioshock.exe-t hanem a 81KB-os Launchert-t... Gondolkodjunk már:)
(A Reloaded félét használom)
Launcher átugorja védelmet (felhasználva a rld.dll-t), és indítja a Bioshock2.exe-t. Ugyanúgy, mint a GTA4-nél. Ott is az 1.0-s törést használjuk mindegyik verzióhoz. -
#1137 Ja és 1.0-ás marad ilyenkor olyan mintha megse patchelted volna! -
#1136 Akkor hogy megy neked ha még nincs hozzá crack ezt nem értem?
-
#1135 Visszamásolod a tört launchert-t és játszol. Én is használom "No-DVD"-ként, működik. -
#1134 Igen 4:3 szerintem is, akkor megpróbálok rájönni hol állíthatom át másmilyenre hátha jobb lesz -
#1133 Fent termeszétesen.. anélkül nehéz lenne multizni -
#1132 Nincs benne FOV javítás sajnos. Még mindig ini-zni kell. Ami mondjuk még nem is baj, viszont multiban nem sikerült módosítanom a FOV-ot, ami már problémásabb. -
#1131 Na végre jött valami patch. Hallottam, hogy sok embernek baja volt vele win7 alatt. Szerencsére nálam minden tökéletesen ment, le is kopogtam.
Na szóval patcheltem, és multi működik még mindig. Mondjuk egy laggos szar mint az mw2... -
dupcsik #1130 megvan a megoldás