BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is szívesen vállalnám mert ez menõ <#ravasz1>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
a bolti......<#beka3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
adok neked 1 szavazatot...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

papi08
Én is szívesen vállalnám. Van már topik ahol HG vagyok. És van HTML-es tapasztalatom is.

13 éve itt. Szép idő.

wesker24
Én is szivesen vállalnám mert nekem is rengeteg szabad idõm van !

És törölném a nem ide való hsz-sokat !
angelslie
Én is elvállalnám, suliba járok és utána rengeteg szabadidöm van szóval ráérnék foglalkozni a topikkal 😊
Akkor még írjanak akik vállalkoznának és kilesznek írva a neveik és mindenki szavazhat majd

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tatyla
hihetetlen hogy még mindig vannak olyan fasz emberek akik ide spoilereznek,belépek---> utolsó olvasatlan üzenet---> spoiler,csak gratulálni tudok foxpal és barátai csökkent értelmûségének,nyugodtan köpjetek fel és álljatok alá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Én szívesen elvállalom.3 mûszak mellett ha tehetem fent vagyok a neten és törölném a off/warez/durva spoilereket szal rend lenne!

Next PC upgrade: 2022

angelslie
Na szerintem jó lenne valami komolyabb házigazda szavazást elkezdeni a topikban, és utána többször írni a modiknak hátha úgy már megválasztják hogy megszavazták az emberek.
érdekelne hogy ki jelentkezne házigazdának

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

angelslie
Ez a probléma bunkóka..

Klemice
<#szomoru1><#szomoru1>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DöflingR
De azért bejössz spoilerezni :\

foxpal
Szerintem maguktól is rájönnek hogy már ott kezdtem hogy nálam... de mind1 nem szoktam vissza olvasni😄

Hát a faxom veszi meg!Hétfõn jön a Stalker CoP azt megveszem de ezt nem,nem hogy még a gyûjtõit
Seth
Á, megvan mi lett Mark Meltzer-rel(aki nem lenne képben, õ volt a teaser website-ban aki nyomozott)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye lejutott Rapture-ba,hogy megkeresse a lányát. Meg is találta, de már Little Sister lett belõle. Utána Lamb fogjul ejti és belõle meg Big Daddy-t csinál,egyik rádióüzenetbõl ez kiderül. Most 2. végigjátszásra meg is találtam, egyik Big Daddy õ volt,ugyanúgy sétálgatott egy Little Sister-rel,miután kicsináltam,kiírta a nevét ha rávittem a célkeresztet. Szegény 😞

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Ja, HG csak belõs ember tud lenni itt haogy észrevettem. Én is már mióta szeretnék hg lenni a ME2 topikban, de magasról leszarják.

saxicola
Írtam már 4X, hogy házigazda szeretnék lenni, de le sem szarták az sg-nél. Most már nem is érdekel a dolog, amúgy is van más dolgom is.

www.gportal.hu/bioshock

Frank99
na, itt egy másik gyökér....
ez hihetetlen

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Annál a tanknál nekem is fel kellett kötni a gatyeszt, megizzasztott rendesen, de van egy tuti taktika ellene: ha van a közelben víztócsa bele kell csalni és ott az elektro boltot elsütni... Vízben sokszorosa a hatása az alapsebzésnek és így hamarabb kifektethetõ.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Abszolút nem a régi a hangulat. Ám mintha tudatos lenne a milliõ rombolás. Az elsõ rész eseményei után járunk 8 évvel, és ebben az idõ inter vallumban sok rossz dolog történt, ami megviselte a várost is. Lerobbant és ramatyabb állapotban került. Az elsõ elvégre csak 2 évvel volt a szörnyû események után, így az még azért volt olyan meghitt állapotú. Most minden sötét, és vizi élõ világ lakta be, kék fényben úszó hullámsír.
Az elsõ változatosabb volt, és magával ragadóbb. Több volt benne az Artdekko pompa, és az újdonság. Ez a rész olyan kicsit mint a HL2-nek az Episode-ok. Nincs vele komoly baj, de nem tudja ugyanazt nyújtani.....hosszú Dlc. nem elég ütõs egy második résznek.

Bokafix2
Harmadik képen kb. mint Szalacsi <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Fpocok
Amúgy nyomsz egy Winter Blastot és amíg be vannak fagyva, gyorsan kétszer egymás után ráchargeolsz amíg be vannak fagyva és meghal bigdaddy meg brute is. Hard fokozaton is!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Synchronous
Sikerült összeugrasztanom ezt a két bunkót... 😄D Van ez a brute splicer amék akkora mint egy csirke ól.. na mikor megtámadott épp egy big daddy is volt a közelben, ami ugye engem nem bánt míg nem támadom.
Szépen fogtam és a big daddy elé álltam, mikor a brute egy sziklát felém dobott, utána félre mozdultam és az pont arcon csörgette a nagypapát : ]]
Erre az bedühödött és nekirontott a brute-nak... öröm volt nézni ahogy ez a két szekrény alázta egymást... 😄D

De ami a legfontosabb: daddy kinyírta nekem így egy csomó fáradságtól kímélt meg. 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Fpocok
Na. Most végeztem.

A hangulat ugyanaz, bár már nem hat annyira újdonságként, de még így is nagyon jó.
A játékmeneten finomítottak. Pl én utáltam a pipeline hackelést, itt azért már jobban élveztem. Az is jó, hogy egyszerre lehet lõni meg plasmidolni.

Viszont ez az bigdaddy vagyok nem jött be, nem tudtam magam beleélni az elején.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán jött a történet én meg csak sodrottam az árral. Kiderült ki vagyok, hogy kerültem oda. Nagyon jól megcsinálták, még választ is kaptunk pár kérdésre... pl, hogy kötik össze sistereket meg daddyket, vagy milyennek látja egy sister a világot. Ez az utóbbi rész nagyon ott volt. Kicsit olyan volt, mint amikor a lost ban történik valami, aztán egy év múlva megtudjuk mi volt az.

Az utolsó fight nagyon kemény volt hard fokozaton 😛 Bár a drillt jól kitalentoltam, meg fagyi rá, így nem volt olyan nehéz, two shotoltam a nagy darab fickókat.

A vége viszont nagyon szép volt. Jó fiú voltam ofc, mindenkit megmentettem. Aztán a végén, ahogy a lányom kiszippant miután "meghaltam", nem tagadom, megkönnyeztem.

Sajnos szerintem rövidebb volt mint elsõ részt. Ráadásul 0 értelme van multinak. P2P be nem lehet fpst tolni khhmm mw2 khhmm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
ezt poénnak szánta, nem is igaz. ien vége nincs a játéknak...

AAaaaaaaarggghhhhhhhh!!!!! Hidegül a bal karom... lassan zsibbadni is kezd... Kínzó angina pectoris az aortánál... nem kapok levegõt!! Éles hasi fájdalom!! Ez infarktus... Áááááááááááá....

Most komolyan mi a f**ér nem lehet spoilerbe tenni? Minek kell lelõni a poént? Nem gondolsz olyanokra akik még nem tolták végig, vagy csak most kezdik? Alig jelent még meg a játék. <#falbav>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

EZENTÚL A JÁTÉK VÉGIGJÁTSZÁSÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRETIK [ spoiler ] [ /spoiler ] TAGOK KÖZÉ TENNI <#bdead><#bdead><#bdead>

MerlinW
Köszönjük. Most már az összes végét ismerjük a játéknak. Hihetetlen komolyan mondom...

[merlinw.org]

foxpal
Na kitoltam de még mindig zavaros maradt a játék😄
Nálam a végén kiszivattam magamból az ADAM-t ja és big sister megölte a a little sistereket😄

<#hehe>

Synchronous
Nekem magyar szinkron kéne...<#beka2> Azt kéne megcsinálni v.kinek. A Doom 3 magyar szinkronja is milyen frapáns lett, pedig nem vérprofik csinálták.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Még ebben az évben valamikor!

Next PC upgrade: 2022

TheGrinder
Magyaritás***

TheGrinder
Magaritás mikorra várható???

angelslie
Igen ezt én is hiányolom 😞

Bokafix2
De kár hogy az El Bandito és a Value Cirus nevû automaták tök süketek a 2. részben, pedig az 1-ben milyen jó szövegeket nyomtak mikor odamentem vásárolni. <#szomoru1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Nekem meg a Kane&Lynch cd kulcsot fogadta el.
angelslie
Semmi gond, csak beleolvastam a spoilerbe annak az idiótának köszönhetöen ezért kicsit felidegesített..

Prince23
Bazz én meg azt gondoltam modi vagy mindegy 😄

bocs az offért

Prince23
Már írtam sg-re, hogy Mass Effect 2-be szeretnék HG lenni, ezelõtt két 3-hete, de szép szóval csösztök rá, már bocsi. vagy írjátok meg hogy nem kell a ME 2-nek HG azt ennyi 😛

angelslie
EZENTÚL A JÁTÉK VÉGIGJÁTSZÁSÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRETIK [ spoiler ] [ /spoiler ] TAGOK KÖZÉ TENNI

Fehercsoki
Bannerbe mehet,mivel hamar elfelejtik ezt a 2 piros sort!

angelslie
Egyébként gta4 cd kulcsot elfogadta a játék, így a multit is kipróbáltam. Nekem az is bejött 😊

angelslie
Nem kapsz mivel teljesen jogos volt, házigazda meg nem ártana már ide.

Tatyla
szomorú,de igazad van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Frank99
mert annyi eszük nincs, mint egy zsák lepkének, tényleg!

max. kapok egy sárga felkiáltójelet....

Tatyla
ahol van a körhinta nem tudom melyik pálya képet nem tudok ,linkelni mert a fraps nem fut valamiért alatta,de van egy rácsos ajtó mögötte egy fegyver upgrade mellette egy magnó de a kódját nem találom az ajtónak valaki segítene?

Prince23
Hú bazz, te aztán megmondtad xd<#hehe>

Frank99
ritka nagy paraszt az, ki ilyen szintû spoilert ide ír spoiler tag nélkül.
büdös paraszt.

gondolom nem vetted meg, warez patkány!

mert ilyet nem tesz az, aki megveszi, mert tiszteletben tartja a másikat.
meg az sem tesz ilyet, akinek van 10-nél több IQ-ja....
sok hülye sulinetes..

meglátszik a le nem írt korotokon, taknyok

ha itt is lehetnék házigazda mint az 1-ben, repülne innen a sok majom comment, az tuti....

<#gun>

És még mindig nem válaszolt senki arra, h legnehezebb szinten körültekintõen rövidebb-e v hosszabb az elsõ résznél?