BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Valaki leírná a történetet röviden és velõsen? Ennek is van jó és rossz befejezése?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
es jatek kozben sem szazas a dolog: fullhd felbontason, a leheto legkisebb sensitiy-n, kb 800 dpi alatt kell legyen az egerem hogy ne forduljon ket kort par centi mozgasra..
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Csak hogy idézzek:
-"Come on Mr. Bubbles! Dont make me carry you!"
-"MOOOOOOOOOAAAAAAAN"
<#idiota>#idiota>
Amúgy a multinak miért löttek?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ja idõközben a LIVE frissített multinak lõttek,nem mintha olyan nagy szám lett volna 😛...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Nem tudja valaki ennek az ajtónak a kódját? <#help>#help>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
amúgy nagyon attól félek, hogy ha oprendszert telepítesz legközelebb, akkor érdemes majd visszatérned ezekre a játékokra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igazad van!
ami kimaradt....:
NAGYON FONTOS!
a profil lementésével a cd-kulcs igaz hogy nem marad meg, vagyis ha mentést csináltok, és átviszitek másik gépre, újból kér cd-kulcsot!!!
DE!
az online profilra figyeljetek, ha köcsön adjátok, és egy saját cd-kulcsot beír valaki már, akkor az értelemszerûen 2.fél nem tud rá bejelentkezni, valamint a profilotok is aszerint módosul, pontok változnak stb.
Erre odafigyelni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért kösz annak, akir segíteni próbált!
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
[merlinw.org]
elfelejtettem kitörölni, azt elõször beirtam, és utána mondom kikeresem tutira, és mikor kikerestem elfelejtettem törölni.
thx a korrigálást.
már javítottam.
az egér meg nem egy profi alkotás.
nekem pont ellenkezõleg az elsõ rész volt gáz, itt meg meglepõdtem mien jó az egér.
de ien peccs kötve hiszem hogy lesz majd.
- alkatrészek túlmelegedése
- live (döbbenetes, de valakinél a live ütközött valami driverrel, és ezért voltak adatfeszteségek stb.)
- ram (memóriák hibásak esetleg)
- dx9 frissítése
ha másképpen nem megy....
- maga az oprendszer újrahúzása, úgy hogy elõtte formatáld a vinyót.
Ahogy észrevettem leginkább UE3-mas játékoknál lép fel ez a probléma, emlékszem Batman inditásánál is trükköznöm kellett Warner Bros logónál, de az itt és Mass Effect-nél sem segített.
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nekem k-lite codec pack van probáld meg.
illetve húzd egyszer le a grafikát és felbontást minimumra
majd bent a játékban visszaállítod, volt játéknál ahol ez okozott fagyásokat.
Mass Effect 2-nél is ugyanez a gond volt, így azzal sem tudtam játszani egy másodpercet sem.
MENTÉSEK CSEREBERÉJE:
2 fájl kell a mentésekhez:
1.
XP-n:
C:\Document...\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\
Win7 (és asszem vista):
C:\Users\rendszergazda\AppData\Local\Microsoft\
innen kell az XLive mappa.....vagy a mappából elég csak a Content, mert abban vannak a profilok.
és még a játék mentéseket tartalmazó mappáját a C-rõl
jelen esetben:
XP-n:
C:\Document...\rendszergazda\My Documents
Win7 (és asszem vista):
C:\Users\rendszergazda\Documents
és itt lesz a BioShock 2 mappa.
Azért van pirosba hogy ne nagyon keljen újból leírnom....más GFWL-os játék is így megy, csak a játék mentéseket tartalmazó mappa értelemszerüen az adott játékéra változik.
az elsõ rész házigazdája is én voltam, de amikor írtam a témanyitónak, õ azt írta, hogy Õ lesz.. Látszik is....
aki úgy gondolja, írjon a [email protected]!
TÉNYLEG!
ez vicc, ami itt megy.
Illetve lehet, de akkor az XLive mappát is mellékelni kell a mentéshez, és csak a küldõ profiljával tudod betölteni.
[merlinw.org]
Az normális hogy pl fagyazáts vagy a égetés vagy akára teleport van épp használatban akkor is viilámlik a kezem? Ez miért van?
Nincs is használatbn de a villámlás isa kezemen marad
IGY

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
[merlinw.org]
[merlinw.org]