BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Most mi a helyzet? Nincs multi? Miért is?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Ezt vettétek meg olyan ujjongva?
killecske
Helló

Valaki leírná a történetet röviden és velõsen? Ennek is van jó és rossz befejezése?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 kis csajt öltem meg a többit megmentettem és az a big sister az összeset megölte

grebber
De live továbbra is van tehát acsikat adja csak multi nincs?

Next PC upgrade: 2022

Na végre elindult,de pffff ez még xarabb grafika mint az egy pedig totálon van.Ezt biza öxecsapták de rendesen!Adtak volna ki inkább kiegészítõt<#ejnye1>
Kongy
Áh shit! Nekem tetszett a multi és nincs többé. 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

5c0rp330n
hat, nagyon illene lennie, mert valami botrany hogy hogy mozog a menuben az az eger, ilyen elcseszett, kaotikus egermozgast legalabb 10 eve nem lattam sehol 😊
es jatek kozben sem szazas a dolog: fullhd felbontason, a leheto legkisebb sensitiy-n, kb 800 dpi alatt kell legyen az egerem hogy ne forduljon ket kort par centi mozgasra..

Pont kedvenc idézetem. Bekönnyezõsen röhögõs volt elõször 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nkrissz
Megint meg kell cracelni hogy nyomathassuk a multit.

angelslie
Frissítést én is láttam, pont akkor kezdte el mikor bent álltam valami kis szobában és még csak pauselni se tudtam a játékot, így amíg települt a frissítés hallgathattam a Little Sister és Big Daddy beszélgetéseket <#vigyor>
Csak hogy idézzek:
-"Come on Mr. Bubbles! Dont make me carry you!"
-"MOOOOOOOOOAAAAAAAN"
<#idiota>

Amúgy a multinak miért löttek?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tatyla
na a végére értem én is,jó kis játék volt akinek az egy tetszett ezt se hagyja ki...

ja idõközben a LIVE frissített multinak lõttek,nem mintha olyan nagy szám lett volna 😛...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

GP2100
Tényleg ez volt a kód, úgyhogy kösz szépen. Audiónaplókat csak néha hallgatom általában, amikor összegyûlik pár, ez lehetett a baj... 😄

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

gman906
aszem 1080 de van egy audionapló a közelben egy lépcsõfordulón, ott elmondja a kiscsávó.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

GP2100

Nem tudja valaki ennek az ajtónak a kódját? <#help>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

DarkSector
nm.
amúgy nagyon attól félek, hogy ha oprendszert telepítesz legközelebb, akkor érdemes majd visszatérned ezekre a játékokra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
IGEN!
igazad van!

ami kimaradt....:

NAGYON FONTOS!
a profil lementésével a cd-kulcs igaz hogy nem marad meg, vagyis ha mentést csináltok, és átviszitek másik gépre, újból kér cd-kulcsot!!!
DE!
az online profilra figyeljetek, ha köcsön adjátok, és egy saját cd-kulcsot beír valaki már, akkor az értelemszerûen 2.fél nem tud rá bejelentkezni, valamint a profilotok is aszerint módosul, pontok változnak stb.
Erre odafigyelni!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dx9-et frissitettem, az sem jött be.Lehetséges alkatrészek melegedése, de nem nagyon hiszem, aúgy sem tudok most ellene mit tenni,Live-vel eddig semmi gondom nem volt egyik live-s játékban sem, op rendszert meg most nincs kedvem újrarakni, inkább hagyom francba ezt a játékot.
Azért kösz annak, akir segíteni próbált!

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

MerlinW
Azt is írd akkor hozzá, hogy akinek egy eredeti Live-os játéka is van, annak eszébe ne jusson az XLive mappáját elajándékozni.

[merlinw.org]

Patch már van, de állítólag tönkrevágja a multit és elvileg a FOV sem lesz jó. <#nevetes1>

DarkSector
sorry
elfelejtettem kitörölni, azt elõször beirtam, és utána mondom kikeresem tutira, és mikor kikerestem elfelejtettem törölni.
thx a korrigálást.
már javítottam.

DarkSector
ezek alapból ienek, a látószöget már irták hogy kell változtatgatni
az egér meg nem egy profi alkotás.
nekem pont ellenkezõleg az elsõ rész volt gáz, itt meg meglepõdtem mien jó az egér.
de ien peccs kötve hiszem hogy lesz majd.

grebber
Hát marhára nem ismered akkor!Mass Effectek UE3-asok!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
nah érdekes dolgokat olvasgattam ien fagyásokkal kapcsolatban, valami en lesz nálad is szerintem (nem mind konkrétan):

- alkatrészek túlmelegedése
- live (döbbenetes, de valakinél a live ütközött valami driverrel, és ezért voltak adatfeszteségek stb.)
- ram (memóriák hibásak esetleg)
- dx9 frissítése

ha másképpen nem megy....
- maga az oprendszer újrahúzása, úgy hogy elõtte formatáld a vinyót.

5c0rp330n
hogy ne lenne hiba? pl: widescreen hiba, eger hasznalhatatlansaga, #1047

Kodekkel és kodek nélkül is próbáltam már korábban, épp K-lite volt fenn, illetve lehúztam minimumra is a beállításokat, de ez sem segített.
Ahogy észrevettem leginkább UE3-mas játékoknál lép fel ez a probléma, emlékszem Batman inditásánál is trükköznöm kellett Warner Bros logónál, de az itt és Mass Effect-nél sem segített.

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

DarkSector
nincs hiba, mihez kell a peccs?

5c0rp330n
meg mindig nincs patch? :S

Frank99
ez évek óta így van, ha nem megy a videó, 90 %-ban a codec-packok miatt van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
Codek packszar nélkül próbáljátok. filmekre elég az alapértelmezett windows media player is, visz mindent.

DöflingR
Megeshet, de anno mikor kijött a játék törölve lettek a faszságok..

DarkSector
lehet codec probléma, vga driver....stb.
nekem k-lite codec pack van probáld meg.

illetve húzd egyszer le a grafikát és felbontást minimumra
majd bent a játékban visszaállítod, volt játéknál ahol ez okozott fagyásokat.

Nem tudja valaki, hogy miért fagy le állandóan játék, mikor új játék indítására megyek, betölti, majd mikor videó jönne lefagy.Egyszerûen nem tudok rájönni mi lehet a probléma, kodekgondra gyanakszom, de már letöröltem, ami fent volt, de az sem segített.
Mass Effect 2-nél is ugyanez a gond volt, így azzal sem tudtam játszani egy másodpercet sem.

Frank99
mondja ezt egy törölt :-)))

wedge31
Rosszul emlékszel...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Empty
Had kérdezzem már meg egy kép miért zavar? Tán látva lefutott benned a játék teljes menete? És ha kamu kép? Stb..... No comment!

DöflingR
MW2 topicban is korrekt arc voltál, emlékeim szerint.(Y)

DarkSector
De lehet cserélni....

MENTÉSEK CSEREBERÉJE:

2 fájl kell a mentésekhez:

1.
XP-n:
C:\Document...\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\
Win7 (és asszem vista):
C:\Users\rendszergazda\AppData\Local\Microsoft\
innen kell az XLive mappa.....vagy a mappából elég csak a Content, mert abban vannak a profilok.

és még a játék mentéseket tartalmazó mappáját a C-rõl
jelen esetben:
XP-n:
C:\Document...\rendszergazda\My Documents
Win7 (és asszem vista):
C:\Users\rendszergazda\Documents
és itt lesz a BioShock 2 mappa.

Azért van pirosba hogy ne nagyon keljen újból leírnom....más GFWL-os játék is így megy, csak a játék mentéseket tartalmazó mappa értelemszerüen az adott játékéra változik.

Frank99
én jelentkezem!

az elsõ rész házigazdája is én voltam, de amikor írtam a témanyitónak, õ azt írta, hogy Õ lesz.. Látszik is....

aki úgy gondolja, írjon a [email protected]!

TÉNYLEG!

ez vicc, ami itt megy.

Nekem egyszer a gránátvetõ akadt be. Gránátvetõvel lõttem a minigun töltényeket nyilakat stb.
RETROB0Y
Nem sajnos mg a gépet is restaltoltam

Mi lehet a gond?

MerlinW
Nem normális, load után elvileg megjavul.

[merlinw.org]

MerlinW
Live-os játékoknál nem nagyon lehet mentéseket csereberélni, mert kapcsolódik az account-hoz, még ha az offline profilon is készült.
Illetve lehet, de akkor az XLive mappát is mellékelni kell a mentéshez, és csak a küldõ profiljával tudod betölteni.

[merlinw.org]

RETROB0Y
ÜDV

Az normális hogy pl fagyazáts vagy a égetés vagy akára teleport van épp használatban akkor is viilámlik a kezem? Ez miért van?

Nincs is használatbn de a villámlás isa kezemen marad

IGY

wedge31
És ezt már felveted a ME2 topicba is hogy az odajárok egyáltalán akarják e hogy te legyél ott a HG...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

HEllo,,mentést tudna adni vki attol a résztol hogy

a kiscsajt irányítjuk es a buvárruha darabjait kell osszeszedni

MerlinW
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

[merlinw.org]

DarkSector
nekedis 1 sz. 😊

MerlinW
Én egyszerre 2 topikhoz kértem HG jogot, másnapra megkaptam. Vagy el vannak foglalva az erre jogosult moderátorok, vagy elõéletet is figyelnek😊

[merlinw.org]

papi08
Általában a 2. levélre már történnek csodák😄
És válaszolni nem is fognak

13 éve itt. Szép idő.

Prince23
OFF

Én már írtam a moderátorokra, hogy a Mass Effect 2 topikban lennék házigazda, de már lassan egy hónapja nem válaszoltok...😛P