1689
11549551111224877855.jpg
  • angelslie
    Attól még számomra lehet tökéletes :)
  • Shep
    Talán mert használod a Drilling specialsit gene tonicot azért. :)
  • 5c0rp330n
    szerintem is teljesen qrvajo ez a jatek.
    meg nem ertem a vegere, ezert 1-el nem nagyon hasonlitotanam ossze.. eddig kb hasonlo szintunek tunik. az 1 a maga koraban talan nagyobbat utott, mert ott teremtettek meg ezt a jo kis retrohangulatu allatkodos stilust, itt mar csak folytatni kellett, de ez is teljesen a helyen van..
    az 1-nek a tortenete (foleg a vege, meg az azelotti csavar) qrvara jo volt, valoszinuleg itt is lesznek meg dolgok, de azt nehezen fogja uberelni :)
  • svani
    Köszi!
  • czky
    Tudom, de annak a hangulata még nagyon bennem van. Azt hiszem várnom kell vele pár hetet.
  • sacano1
    Én is ugyan így jártam a végén már a másodlagos támadások is el fognak tűnni.
  • DarkSector
    hogy jön ehhez a mass effect? mégcsak nem is fps.
  • czky
    Biztos bennem van a hiba, de már 3x nekiálltam és nem fog meg. Egyszerűen nem. Az első rész tetszett, nem is azzal van a gond, hanem Mass Effect 2 után egy ganédombnak érzem ezt a játékot.
  • svani
    Az mitől lehet,hogy eltűntek a fegyverek?
    Csak a furdancs,a hack-kelő és fényképező használható(ez nem is fegyver),a többi helyén üres karika.
    Lőszereket összeszedte,amíg volt hely.
  • Prince23
    :D
    Azért közel sem tökéletes. az első mérföldkövekkel jobb volt, sztem.
    De egyébként mint fps ezzel sincs gond. Simán jó kategória. csak hát egy 9-9.5 pont túlzás. Bocsi a véleményért
    nekem 8-8.5 ér max
  • angelslie
    Nem tudom mire értetted ezt, de szerintem nem baj ha valaki teljesen elégedett egy játékkal
  • angelslie
    Najó most azért ez elgondolkodtatott... nem mondom inkább egyikre se hogy jobb a másiknál, egy szinten vannak igazából :)
  • DarkSector
    Lehet magyar accountot csináltál, és az nem jó multira.
    Itt regisztrálj, ezzel megy nekem minden játék:
    Középen írd be az e-mail címed, és így indul a regisztrálás.
  • RETROB0Y
    Nekem is Windows 7 van és simán eredeti DVDről felrakom a gémet majd a 1.1-es WorldWide patch-et utána gond nélkül megy nekem.

A multi is simán megy semmi gond
  • DarkSector
    steam-en nekem se indult el, nekemis win7 van.
  • Voltan
    A kurva multira nem tudok bejelentkezni. Hiába csinálok Live accountot, baszik beengedni, pedig a játék is eredeti....
    Valaki tudna segíteni?
  • Prince23
    Az első részt nem tudom feltelepíteni win7-re. illetve feltelepül, de elindítani egyáltaln nem lehet:(
  • RETROB0Y
    Ez mekkora szar!!

Tgnap vitem végig (good ending) hát simán van olyan jó mint az első rész

Valami gypkér WoWos buzi irhatta ezt vagy valami szellemi fogyatékos mert olyan érveket ir hogy ennyi erővel az is rossz hogy pénzbe kerül a boltba vagy hogy sokáig telepit szvsz simán 9\10 nálam is

Az első részt 2szer végigtoltam ezt is lgalább még egyszer végig fogom és a multi sem olyan rossz....
  • Voltan
    Ja, és jelzem, nekem az 1. máig az egyik nagy kedvencem.
  • Voltan
    Hát, nem nagyon értek egyet.
    "Gyakran kidolgozatlan textúrák" - Először nekem is feltűntek, de később leszartam, az összhatás nagyon jó, és rohadt hangulatos. Szebb, mint az 1 volt.

"Rettegéssel vegyített taktikázás helyett agyatlan hentelés" - Azért az első részben sem rettegtem túl sokat. És a 2-ben is betojok néha, főleg, ha egy Big Sister közeleg.

"Elveszett a fantázia, varázslat és a lélek a játékélményből" - ez meg egyszerűen marhaság. Először én is úgy voltam bele, hogy nem az igazi, de aztán úgy egy óra játék után úgy magába szippantott, mint egy luxuskurva. Azóta sem tudok szabadulni a hangulattól, direkt jó lassan játszom, hogy sokáig tartson.

Szóval nálam hozza az első rész szintjét simán. 9.3/10.

Ráadásul a multit még nem próbáltam, mert valamiért nem enged fel Live-ra, pedig eredeti a játék. Valaki tudna ebben segíteni?
  • grebber
    Gamekapocs teszt
  • ZÓÓÓcsi
    Én most értem a végére és az 1 nálam nagyobbat ütött!

Ez csak jó nálam, bár voltak fasza részek, de hiányoznak belőle ezek a groteszk, beteg figurák, mint pl: Cohen! Az mekkora nyomott egy féreg volt , egyszerűen tökéletes volt az a fejezet, volt súlya .
  • Prince23
    Fiatal játékos vagy te még:)))
  • angelslie
    Nekem nagyon tetszik a multi is. Nem az az unalmas megszokott vacak ami szokott lenni.
    A szerverek egy része sajnos tényleg elég laggos, de ma is találtam egy nagyon jót és ott sokáig tudtam játszani :)
  • angelslie
    Hát te nem tudom mit beszélsz.. én marhára élvezem a játékot, most már azt mondom hogy talán még jobb is mint az 1 :))
    Nagyon hangulatos, már a végefele vagyok elvileg
  • lalakov
    Megoldva, de azt még mindig nem értem, miért nem frissít nálam a LIVE a játékból.
  • lalakov
    A LIVE-nak kell valami portot nyitni(tűzfalon engedélyezve van)? Feltettem a patchet, a játék elindul, de a LIVE nem enged be(eddig, igen).
  • DarkSector
    oks thx.
  • MerlinW
    Gyaloglás gombot lehet bind-elni ini-ben, pont a minap láttam fórumokon, nézz utána. Mikrofonos dolgot én sem értem, némítom a játék ideje alatt, biztos ami biztos.
  • elaca
    Na haljon meg a Bioshock Élete!!!!!!!!
  • elaca
    Win 7-em van és nekem megy csak megint frissít...
  • Prince23
    WIN7-re miért nem lehet feltelepíteni a patchet?
    Valakis segítsen már. pls
  • DarkSector
    nm.
    pont ez a baj, hogy még nem rakták be a GYIK-et, de ez nem a te hibád.
  • DarkSector
    thx, lejjebb veszem a grafot, lehet az a baj.
    amúgy még 2 kérdésem lenne, bár ezek nem létfontosságúak.

1.régebben úgy emlékszem ctrl-elt megnyomva lehetett váltani "futás" és gyaloglás között, itt a multiban meg a kettő közötti átmenetet tapasztaltam, és nem tudtam futni, ez szándékossan van így?
    2.van egy hangszóró ikon, van egy gyanúm, hogy ez direct kapcsolatot csinál, annélkül hogy akarnál beleszólni a mikrofonba.
    mert olyan érzésem van hogy ha csak bedugom a mikit a gépbe, azonnal aktív lesz az ikon. És játék alatt a bal felső sarokban aktiv volt, annélkül hogy bármien cset gombot lenyomtam volna, ehhez hasonlót tapasztaltál már?
  • elaca
    Ja annyi van hogy elindul de megint frissítene....
  • cleric
    Köszi! (Nem láttam sehová linkelve a leírást, bocs.)
  • MerlinW
    Lassú a lobby, de játék közben nem nagyon éreztem még komolyabb lag-ot.
  • elaca
    Szevasztok valaki segíthetne,mert a javítás után nem indul a gamma visszakrekk a launcher exe de sajna semmi......előre is köszi
  • Frank99
    szintúgy!
    én elértem az MW2-ben a 70-es szintig, de annyi a csaló, hogy inkább nem idegeskedek miattuk....
  • Frank99
    mert normálisak a playerek, és szeretik ezt a játékot....

nem olyanok mint pl. a MW2 topicban, ahova bejárnak fosozni a játékot, és jó része nem is játszik vele, de xar....