1689
-
#1129 Kell csinálni offline profilt ha nincs nincs mentés! -
dupcsik #1128 hello hogy van a játékban mentés? mert játszottam másfél órát kiléptem a méentés nem volt aktiv azt hittem auto matán ment, mikor folytatni akartam
a load mappa üres hogy lehet benne menteni
köszönöm szépen -
Hookay #1127 mármint a javasolt patchet. Gondolom arra gondoltok aminek telepítését ő maga ajánlja fel
-
Hookay #1126 Felraktam a az upgraidet-et is -
#1125 gondolom 4:3 (vagy ehhez hasonlo) aranyon jatszol, ez az uj widescreen kezeles eredmenye lehet.. eddig a 4:3 volt a teljes es wide-nal levagta a tetejet es aljat, most a patch utan a widesreen a teljes ugymond es 4:3-nal levagja a szeleit (vagyis inkabb ugy mondanam h widescreennel hozzaad a szeleihez) -
#1124 Új patch a gamehez fent van? -
#1123 Grebber: nem eredeti. -
Orias #1122 Megy a törtel is,most próbáltam (razor). -
newc22 #1121 Fagyások ellen esetleg valakinek megoldás?!
Minimum rendszerkövetelmény megvan sőt alapbeállításokat is majdnem maxra teszi a gép szóval nem értem miért fagy ki állandóan.......
Patch segített valakinek?! -
Hookay #1120 The Connection to the game host has been lost. Eredeti game-m van, és akárhányszor akarok multizni, már töltené be a szobát, majd kidob, és ezt írja ki. Az okát nem értem...vkinél volt hasonló? -
#1119 Eredetivel persze hogy jó :D -
#1118 Kipróbáltam a multit most, még mindig müködik tökéletesen :) -
#1117 Nekem egyedül a medkit csinálja ezt néha mikor kipottyan az automatából hogy egy kicsit homályos és akkor átvált élesbe... -
Hookay #1116 Nem tudom másnak volt e grafikai problémája de nekem eléggé megfeküdte a gyomrom hogy ellenben az első résszel, itt nem klafffolt minden.
P. real time-os effectet nem teszem fel mert befagyasztja a gépet:D
De ezenfellül is tapasztalható olyan hiba hogy bizonyos textúrák csak közeledéssel lesznek élesek és kivehetők. Képek a falon, néha ellenségek ruhái, amik hirtelen tűnnek fel.
És ez elégg zavaró. -
#1115 Nekem update után nagyon olyan érzésem volt mintha közelebb került volna minden a képernyöhöz és kissebb lenne a látószög, azelött nem volt ilyen.. fura -
CamelX #1114 2x átolvastam, de nem találok benne FOV-re utaló javítást, pedig ígérték... -
#1113 WP-ről legalsó szerver mindig gyorsa az a filefront.De ha nem eredeti akkor ne tedd fel! -
#1112 Valaki a patchez adna egy gyors linket? mert a wp keresztül csak 50 kb-tal jön. In-game közben meg megint lassan:S -
#1111 Basszus live fel is tette a patchet szép volt most várhatok :( -
#1110 már megy! -
#1109 1.00.1-es patch 170MB
PATCH LIST
* Fixed accepting a game invite on the Multiplayer Menu via Friend Invite causing a crash.
* Fixed a black screen that would occur minimizing and restoring the game in Windows 7.
* Fixed the ability to adopt or harvest Little Sisters after rebinding the ‘F’ or ‘B’ keys to Zoom, Fire or Fire Plasmid.
* Fixed Big Daddy HUD elements remaining on screen when not appropriate.
* Fixed an issue where the player’s plasmid hand would become unresponsive if they pressed the Next Plasmid key immediately after firing any chargeable plasmid (such as ElectroBolt 2).
* Fixed a potential save file issue.
* Fixed an issue where the resolution would change on its own if entering gameplay in a 16:10 resolution on a native 16:10 monitor.
* Fixed a problem where if you were running the game in a resolution higher than your desktop resolution the mouse cursor wouldn’t be able to go across the whole screen.
* Fixed an issue in Windows 7 where certain Radio messages could become scrambled or broken after defeating a Big Sister if Voice audio had been turned down or muted previously.
* Fixed a crash while playing Dionysus Park on a 32-bit machine.
* Fixed a crash that would occur sometimes loading a previous manual save made before any present QuickSave.
* Fixed a crash while signing in to GFWL when running compatibility mode for XP SP2 while running Vista.
* Fixed an issue where you couldn’t play audio diaries in certain areas.
* Fixed a rare crash that could occur any time before a specific Big Sister sequence. -
#1108 ja, igaz
csak úgy írtad le a filmezést,mintha az vmi extra lenne, pedig az az elsődleges funkció, mivel kötelező megcsinálni mikor először megkapod és egy brute-ot kell lefilmezni,különben nem kapod meg a fúrós mozdulatot -
#1107 hullákat lehet vele -
#1106 bemásoltam mp,sp FELŰLIRATTAM MINDET.majd az rzr bs2f et a BioShock 2SPBuildsBinaries be!nem lett parancs ikon meg semmi csak ha rákattintok az exe re akkor analizál... ir ki mi lehet a baj???segitsetek már lécci valaki -
#1105 elmondod hogyan ? -
#1104 a tokból a cd-kulcs kell, ha nincs akkor a "szerződés" elfodadásánál húzd lejjebb a csúszkát, és kattints a CREATE LOCAL PROFILE-ra, full kéken ki lesz majd emelve, eltéveszteni se lehet. -
#1103 hello jol értettem hogy csinálni kell egy games for windows-os beregisztrálást ahhoz hogy mentsen a játék?
és miután megcsináltam kér egy kódot oda mit kell írni,
számsorozatot kér -
#1102 Hogy? Én nem is vettem észre. Mindig csak filmeztem a bal egér gombbal. :P -
#1101 nem mert fotózhatsz is de mindegy -
#1100 Csak filmezni lehet. És azért hívjuk fényképezőgépnek, mert az első részben az volt. -
#1099 Szerintem meg az egy kamera és csak filmezni lehet vele XD -
#1098 a fényképezővel filmezni is lehet ha valaki nem tudná,ha akció jelenetet indítasz el az több pont... -
#1097 hiába crackeled újra akkor megint updetelni akar a LIVE... -
#1096 Elvileg neki kell rontani, nem elég fúrni. Bal klikk és shift egyszerre... illetve bal gomb egy kicsit előbb és utána shift, szóval nem pont egyszerre.
De csak azután, hogy lefényképezted a brute ot.
Amúgy az egér érzékenység tényleg szőrnyű... nem lehet normálisan beállítani. -
KABALL #1095 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ELAKADTAM!!!!!!!!!!
Elakadtam....fogalmam sincs hol járok kb 1 óra game play után,hardon.VAn egy leszakadt törmelék előttem amit át kéne "fúrnom" végtelen a benzin ebbe a szarba mert van mellettem 1 FUELtank,de én akár hogy fúrom faragom baszátok meg annak semmi baja...itt szenvedek 20 perce... HELP ME -
#1094 jó elismerem nem olyan faintos, de egér peccset eddig nem emlékszem hogy valameik játékhoz is kiadtak volna, hiszen ezért van a csúszkázás. -
#1093 Inkább aludj, na jóéjt :D -
#1092 Hmm.. érdekes nekem letöltötte a frissítést.. majd holnap kipróbálom hogy mi a helyzet, de bánnám ha eltünne a multi, nekem bejön :) -
#1091 Megyek vissza WoW-ozni! -
#1090 Mert tört verzióval toltam, eredeti LIVE kulccsal, ami a Gears of Warhoz volt. Ám ez a Live kulcs csak a 2.0 Games for Windows LIVE progival müxik, és ma délután kiadtak egy javítást ami 3.0 frissíti a GFW live-ot, és ezért nem tudok multizni. A Live képernyő megjelenik, igent nyomok a frissítésre, erre elküld errorral, hogy nem tom letölteni a frissítést meg ilyesmi... de mindegy is, már úgyis kezdtem elunni a multit, nekem 6-7 óra bőven elég volt belőle...