BioShock 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILEREZZ MÁR!!!! HÁT AZÉRT VAN!!!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Hiába regelek liv-on mindig kódot kér?
Mit nem jó csinálok?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
egyszer régen találtam 1-et a hóban, és az edda egyik albuma volt rajta, hát nekem az kemény volt. De még lehetett halgatni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PRO:
-kisebb újítások (kislányok arca, ADAM kinyerésének módja, stb)
-BIG DADDY 😊
-a "régi" Bioshock feeling
KONTRA:
-a játékmenetben semmi újdonság
-grafika szinte semmi nem változott
-picit rövid volt, a végén sincs semmi csattanó (megmentettem az összes lányt).
Nálam: 7/10
Inkább egy hosszabb kiegészítõként tudok rá tekinteni, mint teljes értékû 2. részre (bár hozzáteszem multiplayert nem próbáltam még!).
Azt mondjuk nem értem, mitõl lenne félelmetes a játék egyeseknek, ok nem vígjáték karakterek vannak benne, de nálam a horror itt kezdõdik: Silent hill, vagy dead space. Mondom ez is személyes vélemény, nem kell vele 1et érteni. (Jó hangcuccon, maximális felbontáson 22 colos monitoron játszottam, egyedül). Szóval nekem 1 picit csalódás a játék.
Viszont egy kérdésem még lenne: az utolsó 2 pályán (vagy legalábbis a legvégén) miért tûnnek el a fegyvereim (a fúrót és a "hackelõs" pisztolyt kivéve)? Mert az bosszantott párszor. Vissza sem kaptam utána sem, pedig szedtem fel a cuccokat rendesen. Most tehát nem a plazmidokat kérdezem, mert azt értem miért tûnik el pár helyen (amit aztán vissza is kapok ugye).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lehet már volt, akkor bocsánat.
Siren Alley ban vagyok és van egy üzlet, ahol a rács mögött van egy fegyverfejlesztõ. Egy hangfájlban mondják, hogy a kassza alatt van egy gomb, ami kinyitja, de nem találom sehol, valaki elmondaná hol van, mert nagyon kéne a cucc 😛 Hardon nehéz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valaki írta hogy a big daddy dolog miatt teljesen elveszett a félelem a játékból.. hát nem tudom.. én most is rettegek egy csomót 😄
A grafika meg mintha kicsit csúnyább lenne mint az 1, pedig ugyan úgy van minden beállítva maxra mint ott...
Na hamarosan folytatom is 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy kis segítséget kérnék. A "staff only" és a "maintenance" pirossal jelölt ajtókon hogy lehet bemenni ? Van egy két cucc mögöttük, de nem tudok bejutni.
Köszi.
Üdv.
Végülis nem vészes mert van az enginben valami szoftveres élsimítás alapból. Külföldi fórumokon írják, hogy nincs megoldás erre DX10 alatt, csak DX9 (XP) alatt megy a hardveres élsimítás (legalábbis Ati kártyákon). Ennyi.
3 napja tipródok azon, hogy megvegyem-e a gyüjtõit... egyszerûen beleszerettem. Csak ebben a hónapban már 20k elment PC gamezre, köztük egy Mass Effect 2 CE-re. Nagyon megérte, nagyon nem bántam meg... de ez.
Komolyan mondom, hogy nem érdekelt volna az egész Bioshock 2 eredetiben, ha nincs ez a CE. Mint a szerelmes... minden nap többször felmentem az oldalra és nézegettem. De nem akartam megrendelni... esküszöm nem. Aztán ma látom, hogy Galaxisban már nincs is, csak 576-ban. Megtörtem.
Tinman vagyok. 31 éves. Függõ vagyok. Sajnálom... nem bírtam... megrendeltem :-(
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
az odabasz. monnyuk errõl a trükkrõl még nem hallottam.
teszteld le gyors.
Mindegy kipróbálom. Gyors az engine, meg sok a belsõ tér fel kell pakolni rá minden képminõségjavítót..
persze lehet u3 egyes fejlesztõk által a saját maguk igényeire (ugye ez régi téma) szabása után belekerül.
amugy nem tûnik recésnek a játék.
Valakinek tapasztalat?
Lusta vagyok kipróbálni, amúgy tûrhetõ game bár hard fokozaton kezdtem lehet kínszenvedés lesz a késõbbi pályákon.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nekem egyszer volt ilyen kockásodás és kiderült hogy a hûtéssel van a baj.
Próbáld a vertikális szinkront ki/illetve bekapcsolni vagy próbáld a felbontást változtatni, ez is be szokott jönni.
Van egy két effekt a graphics optionsban amit nem árt kikapcsolni; real time reflection és force global lighting, lõdd ki ezeket utána nézd meg. Ja meg ha alapból be van kapcsolva a vertikális szinkron akkor azt is.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Bocs de nem emlékeztem h már nem a gépem configja van kitéve hanem egy idézet.
Config.Amdx2 5200+.2Gb ram.Nvidia 9800GT.Hát ez bõve elég a játékhoz de nálam vmi gond van.Driver a legújabb.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.