BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Empty de NAGY BAROM vagy...már bocs...
SPOILEREZZ MÁR!!!! HÁT AZÉRT VAN!!!

Heló! Találkozott már valaki olyannal, hogy a játék szaggat mint az állat? Egyszer 90, másszor meg 12 FPS-el megy. Eddig játékkal semilyen problémám nem volt, de ez meg az elsõ része katasztrófálisan megy. Hiába a win reinstall, driver frissítés, nem megy megfelelõen. A gép: AMD 6000+, MSI K9a2 neo-f alaplap, 2 giga ram, 8800gt vga. Hasonló konfiggal nyomják itt többen is? LÉgyszi segítsetek, mert nagyon játszanék vele, de nem megy normálisan. Elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

üdv
Hiába regelek liv-on mindig kódot kér?
Mit nem jó csinálok?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

DarkSector
nekem abból csak a nagy bakelit kellene... 😄
egyszer régen találtam 1-et a hóban, és az edda egyik albuma volt rajta, hát nekem az kemény volt. De még lehetett halgatni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Klemice
felvettél valami plasmidot amivel letiltottad a többi fegyvert, viszont alig megy le az eve-ed talán

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Összegezve a játékot (személyes vélemény):
PRO:
-kisebb újítások (kislányok arca, ADAM kinyerésének módja, stb)
-BIG DADDY 😊
-a "régi" Bioshock feeling
KONTRA:
-a játékmenetben semmi újdonság
-grafika szinte semmi nem változott
-picit rövid volt, a végén sincs semmi csattanó (megmentettem az összes lányt).
Nálam: 7/10
Inkább egy hosszabb kiegészítõként tudok rá tekinteni, mint teljes értékû 2. részre (bár hozzáteszem multiplayert nem próbáltam még!).
Azt mondjuk nem értem, mitõl lenne félelmetes a játék egyeseknek, ok nem vígjáték karakterek vannak benne, de nálam a horror itt kezdõdik: Silent hill, vagy dead space. Mondom ez is személyes vélemény, nem kell vele 1et érteni. (Jó hangcuccon, maximális felbontáson 22 colos monitoron játszottam, egyedül). Szóval nekem 1 picit csalódás a játék.

Viszont egy kérdésem még lenne: az utolsó 2 pályán (vagy legalábbis a legvégén) miért tûnnek el a fegyvereim (a fúrót és a "hackelõs" pisztolyt kivéve)? Mert az bosszantott párszor. Vissza sem kaptam utána sem, pedig szedtem fel a cuccokat rendesen. Most tehát nem a plazmidokat kérdezem, mert azt értem miért tûnik el pár helyen (amit aztán vissza is kapok ugye).
Tinman
Erre azért nem kattannék rá, de a CE az nagyon stílusos... az LP-vel és a "retro" plakátokkal kilóra megvettek :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gagax
Hali valaki letöltötte a razoros verziot? és ha igen neki mûködik?

Tatyla
ja elején nem annyira parás de volt pár rész most már így a közepénél hogy felnõtt ember létemre paráztam rendesen fejhallgatóval...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

alma2
Igen, en is ezt tapasztaltam.

szerintem

Sztem sokkal parásabb. Big daddy ide vagy oda, sebzõdik keményen és takarékoskodni kell mindennel rendesen. A parás részek is ütõsebbek lettek, persze kell hozzá 1 jó hangrendszer vagy komolyabb füles

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Csúnyább a grafika mint az 1-ben? Szted kiadják úgy majd 3 év után hogy semmit nem fejlõdött a graf? Én speciel igenis észrevettem fejlõdést... full hd-ba kell nyomni. <#eplus2>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fpocok
Ja bocs, megtaláltam. Kerestem a gombot mint a hülye azt nem is kell 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Sziasztok.

Lehet már volt, akkor bocsánat.

Siren Alley ban vagyok és van egy üzlet, ahol a rács mögött van egy fegyverfejlesztõ. Egy hangfájlban mondják, hogy a kassza alatt van egy gomb, ami kinyitja, de nem találom sehol, valaki elmondaná hol van, mert nagyon kéne a cucc 😛 Hardon nehéz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

angelslie
NA hát tegnap este sikerült végre játszanom vele. Nagyon az elején tartok de annyit már most leszögezhetek hogy a régi hangulat az megvan 😊
Valaki írta hogy a big daddy dolog miatt teljesen elveszett a félelem a játékból.. hát nem tudom.. én most is rettegek egy csomót 😄
A grafika meg mintha kicsit csúnyább lenne mint az 1, pedig ugyan úgy van minden beállítva maxra mint ott...
Na hamarosan folytatom is 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

RatBaG

aaa

Per Aspera Ad Inferi.

#844#
tomasz18
Sziasztok!Segítsetek (törtel)szeretnék játszni és nem tudok menteni emrt nincs live id lehet valhogy csinálni offline profilt??elõre is köszi szépen a segítséget!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

5c0rp330n
masnal is kurvara hasznalhatatlan az eger a jatekban magas dpi mellett? osszevissza ugral a sebessege. le van veve a mouse sensitivity mert alapbol kb 200-400 dpi-s egerre lehetett belove..

DarkSector
most néztem amúgy bioshock2-höz nemsokára kiadnak 2 játékfigurát:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
uh az is húzós.

Tinman
Bontatlan... használtan sem vicces... 15k körül ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
wáó...ez a bontatlant jelenti, vagy használtan?

DarkSector
azért mondom, ha utána szüksége lesz pénzre csak akkor. 😄

Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék. A "staff only" és a "maintenance" pirossal jelölt ajtókon hogy lehet bemenni ? Van egy két cucc mögöttük, de nem tudok bejutni.
Köszi.
Üdv.
Tinman
Hát ha abból indulok ki, hogy Bioshock 1. részének gyûjtõi kiadása jelenleg 30.000 Ft (!) SEHOL nem beszerezhetõ, akkor valóban jó befektetés.

Nem indul<#falbav>
Seth
Egy gyûjtõit nem azért vesz az ember, hogy aztán eladja 😊

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
mondsz valamit, mert lehet csak csípás volt a szemem, de az elsõ részben dx10 mellett, valahogy kevésbé láttam a fûrészfogakat, meg ha jól emlékszem gears of war-nál is volt hogy dx10 mellett volt némi javulás.

DarkSector
késõbb eladod ha kell, akkor valamennyi visszajön belõle.

Bezony rece-rice akkor is ha átnevezzük UT3-exere a Bioshock2launcher-exet.

Végülis nem vészes mert van az enginben valami szoftveres élsimítás alapból. Külföldi fórumokon írják, hogy nincs megoldás erre DX10 alatt, csak DX9 (XP) alatt megy a hardveres élsimítás (legalábbis Ati kártyákon). Ennyi.
Tinman
Nem álltam soha jól anyagilag, most sem... sok másra kellene a pénz. Természetesen több, mint 7 éve dolgozom, de akkor is. Kezeltetnem kellene magam, mert egyszerûen nem bírtam megállni.

DarkSector
ezt szégyelned kellene? amúgy grat hozzá.

DarkSector
dejó már a játék végét is tudom.thx 😊

Tinman
Eddig bírtam.

3 napja tipródok azon, hogy megvegyem-e a gyüjtõit... egyszerûen beleszerettem. Csak ebben a hónapban már 20k elment PC gamezre, köztük egy Mass Effect 2 CE-re. Nagyon megérte, nagyon nem bántam meg... de ez.
Komolyan mondom, hogy nem érdekelt volna az egész Bioshock 2 eredetiben, ha nincs ez a CE. Mint a szerelmes... minden nap többször felmentem az oldalra és nézegettem. De nem akartam megrendelni... esküszöm nem. Aztán ma látom, hogy Galaxisban már nincs is, csak 576-ban. Megtörtem.

Tinman vagyok. 31 éves. Függõ vagyok. Sajnálom... nem bírtam... megrendeltem :-(

Empty
Gondolom a te játékmeneted is ugyanez csak más az endvideo.

sacano1
A sokk láma xpadder és kb 2 perces beállítás.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Empty

Empty
Egy endpicture:

Empty
Szép volt, jó volt, rövidke volt! <#eljen>

DarkSector
jah hogy arra gondolsz, hogy a driveres élsimítás csak akkor menne atin, ha átnevezed?
az odabasz. monnyuk errõl a trükkrõl még nem hallottam.
teszteld le gyors.

Nekem se tûnik recésnek, de pl. a Mass Effectnél (az is UT engines) át kellett nevezni az indító fájlt, hogy érvényesüljön a Catalystban lévõ antialias beállítás. Ott szemmel látható a javulás.

Mindegy kipróbálom. Gyors az engine, meg sok a belsõ tér fel kell pakolni rá minden képminõségjavítót..
DarkSector
tudtommal az unreal motor nem támogatja az élsimítást, és driverbõl kell rájuk erõszakolni. elsõ rész is ien.
persze lehet u3 egyes fejlesztõk által a saját maguk igényeire (ugye ez régi téma) szabása után belekerül.
amugy nem tûnik recésnek a játék.

Ennél is át kell nevezni a Bioshock exét UT3.exe-re, hogy mûködjön az antialias az Ati kártyákon?

Valakinek tapasztalat?

Lusta vagyok kipróbálni, amúgy tûrhetõ game bár hard fokozaton kezdtem lehet kínszenvedés lesz a késõbbi pályákon.
H3LLBoY
szintén probléma nélkül fut a játék. a multit még nem próbáltam.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

angelslie
Jé nekem valahogy egy probléma se volt.. windows live-hoz nincs kódom és ennyi, minden megy tökéletesen 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

extra sensory
Driverre gyanakodtam, de akkor ez kilõve. Sztem meg kéne próbálni egy másik vga-val a játékot. Vagy lehet a hûtéssel is gond. Van progid ami méri az eszközök hõmérsékletét? Nem melegszik túl a karid?
Nekem egyszer volt ilyen kockásodás és kiderült hogy a hûtéssel van a baj.
Próbáld a vertikális szinkront ki/illetve bekapcsolni vagy próbáld a felbontást változtatni, ez is be szokott jönni.
Van egy két effekt a graphics optionsban amit nem árt kikapcsolni; real time reflection és force global lighting, lõdd ki ezeket utána nézd meg. Ja meg ha alapból be van kapcsolva a vertikális szinkron akkor azt is.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

The Protector
😊Jó hasonlat.
Bocs de nem emlékeztem h már nem a gépem configja van kitéve hanem egy idézet.
Config.Amdx2 5200+.2Gb ram.Nvidia 9800GT.Hát ez bõve elég a játékhoz de nálam vmi gond van.Driver a legújabb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

extra sensory
Tudod ez tök olyan mint a viccben, hogy egy fickónak az a leghõbb vágya hogy nyerjen a lottón, viszont sosem vesz szelvényt...

Tehát némi adat...? Vga esetleg mien? <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick