129
Túlélő horror
-
#129 Ja, horror semmiképp nem. :) De ha nem az, akkor miért harangozták be így?Miért írja mindenhol azt, hogy túlélő horror?
Amúgy lehet hagyom is a fenébe, borzasztóan unalmas ez a játék.Szar harcok, semmi érdekes az egészben, hangulat nulla, gépigény nagy.
A bannert én nem tudom betenni. :) -
#128 az egyetlen szörnyek benne a bugok. Nem értem miért túlélő, bár az oké, de a horror? Már a végén járok, szenvedek 15-20 fps hardon a boss fighttal. :S
És itt egy banner. -
#127 Szevasztok.
Lesznek ebben a játékban szörnyek is? Mitől "Survival horror" ez a játék?Ha már ezt írja a wikin. -
#126 Üdv!
Steamen épp akciós a játék 2.5 euró. Videók, képek, leírás alapján nekem bejön. kérdés futna az én gépemen?
XP SP3
Pentium E5300
2 GB RAM
Geforce 8600 GT 256MB -
Csokis #125 Jött ötödik update is!
Hydrophobia: Prophecy Update 5 info:
- More FPS performance improvements
- Water powers SFX improvements
- Character animation when aiming tweaked and improved
- Fixed bug where player could get locked in aim mode
- Fix bug where menu navigation sounds could trigger in game
- Improved water powers keyboard and mouse controls based on community feedback by switching to a simple toggle to activate/deativate water powers
- Improved bloom (HDR) to make visuals sharper and smoother
- Updated German / Italian translations
- Fixed bug where SARA could disappear and prevent progress
- Fixed rare bug which could cause character to get sucked through objects
- Improved water reflection / refraction
- Improved Sonic Rounds based on community feedback so full charged headshots are more effective
- Fix for issue where character could get stuck inside ramp-like object
- Fix for rare bug which could cause character to fold in half while ascending in water
- Fix for rare bug where character could back / side roll through geometry
- Improved camera when aiming and surfacing / diving while using floating cover
- Leaderboard display issue fixed
- Fixed some crashes
- Plaza battle design improvements based on community feedback
- SARA battle design improvements based on community feedback -
krisztajo #124 Köszönöm szépen.
Így nem tűnik nagy ördöngösségnek majd megírom végül is hogy boldogultam vele. -
#123 Itt van de csak 1 roundig,mert annyira akadt fraps felvétel közben hogy örülök hogy sikerült megmutatni
A lényeg amikor keresgél meg lődözget/bombázgat bújni kell.Majd amikor kinyílik az oldala energia lőszerrel 1-et belelőni.Ekkor leblokkol felemeled a képernyőre kiirt módon a hordókat a gép elé mozgatod és megnyomod a V betűt ami hatására rálöki a gépre!
Az hátra megy és jönnek emberkék azokat szimplán megölöd és jön megint a gép. Ha jól emlékszem 3x kellett ezt eljátszani és vége!
Youtubos videom
Remélem tudtam segíteni! -
krisztajo #122 Ezer hála és köszönet! Akkor addig nem szívok tovább vele. -
strebacom #121 Itt van..... a legujabbat szed le....
-
strebacom #120 A gamecopy-n fenn van!! -
#119 Most értem haza meccsről, ha sikerül akkor még este rakok fel! -
krisztajo #118 Feltudnál rakni a főellenfél harcról egy videót?
Én sem tudom legyőzni és a neten sehol sincs róla semmi.
Please, please és nagyon köszi! -
Haversrác #117 Légyszi, linkeljen be valaki egy theta crack-et, még evvel megpróbálnám, ha így se megy, akkor DELETE. -
strebacom #116 Valszeg a crack-el lesz gond, nálam is müvelt furcsaságokat a Skidrow....De van Theta Crack, no ezzel sikerült végigtolnom ma, teljesen az eléjétöl!!!
-
#115 Ilyenkor mindent frissiteni kell biztos ami biztos alapon.
DX,vcredistet felrakni,visual c++ meg nem tudom még mik vannak!És hátha.
Ez a pc különlegessége ez teszi egyedivé hogy sokszor a jó ég se tudja mi lehet a baja! -
Csokis #114 A "shaderCacheDX.bin" file-t létre is kell hoznia, azzal ne törődj és ne töröld le. Viszont, hogy mi lehet a probléma, sajnos nem tudom. -
Haversrác #113 Már az update4 is fent van, de valami mással lehet a probléma, elindul a játék, lemennek logók, de utána kilép a desktopra, és csinál a játék könyvtárába egy"shaderCacheDX.bin" nevű file-t oszt ennyi, ha letörlöm, következő indításnál csinál egy újat. Mi lehet ez a fájl? -
strebacom #112 Az miért van hogy hiába nyomom a balegér gombot nem csinál semmit!!!!! -
Csokis #111 Hydrophobia: Prophecy Update 4 info:
- Fix for some users experiencing cracking and popping audio
- Camera tweaks and improvements
- Performance improvements
- Fix for some instances of audio effects cutting out or triggering out of sync
- Fix for issue where users could not complete the back jump to the vent in the Plaza level
- Added some extra checkpoints according to Darknet data -
#110 Hydrophobia: Prophecy Update 3 info:
- Fix for MAVI / CCTV not scanning items or opening doors which the FPS is 93+ (an additional fix for the same issue caused by low FPS is coming next)
- More performance optimisations, particularly water spray to help improve FPS
- Fixed a control lock up which would occur if you grabbed floating cover immediately after tapping zoom aim
- Fixed leaderboard self rank showing the wrong listing if you happened to be at the bottom of a leaderboard page -
Ironman2 #109 Ezt az elmosodást hogyan kell kikapcsolni.Tudom hogy csili-vili,meg 2011 van,de engemet idegesit. -
#108 Este átküldöm. -
strebacom #107 Skidrow mappát(C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\)
-
#106 Ha megmondod hol a mentés átküldöm az enyémet. -
#105 Kösz akkor nem is szenvedek majd vele tovább, törlöm a csába. -
#104 Ej nem is olvastam el azt hittem az az első még!
Szerintem végigviszem még1x.
Elvileg trilogia lesz belőle kérdés pc-s is vagy konzolra se :D Nem olvastam róla hogy szerepelt ott. -
Csokis #103 Már a #89-es hozzászólásban tegnap írtam. -
#102 Update 2:
- Checkpoints added in various places throughout the game according to forum/Darknet feedback
- Some initial particle system performance improvements (more performance improvements to come in subsequent patches)
- Option to disable cutscene skip functionality added to .ini
- Back remapped to right mouse button as requested by forum users
- Leaderboard glitches fixed -
strebacom #101 Valaki lenne olyan rendes és adna nekem egy mentést EZ után, mert NEM TUDOM megcsinálni és annyira felbasz a dolog, behordom a hordókat és egy pillanat alatt kinn van az összes......ÁÁááá
Köszi!!!! -
#100 Ha az iskolában ami kötelező szinten kellett 8-9 év alatt nem tanultam meg akkor szerintem magamtól kényszer nélkül meg fogok? -
#99 ennyi év után még mindig nem ragadt rád angol?:D -
#98 Igen! -
#97 És ennyi, lefut a stáblista aztán szevasz? Egyébként az ellenszert kereste, úgyhogy gondolom akkor az volt. -
#96 Sajna angol tudás híján én csak játszottam egy jót nem tudom miről szól :(
Aki értette leírhatná!Előre is köszönöm!
A vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután lezúztuk a gépet meghal a nő aki irányította.Mi pedig beadjuk magunknak a földön heverő injekciót és elterülünk a földön.Hogy az most ellenszer vagy mi és hogy meghalunk-e azt nem tudom
-
#95 Hát a Jóisten sem akarja ,hogy én ezt a játékot végigvigyem, egyszerűen annyira fos az irányítás, hogy állandóan lelőnek a kis szarok, na mondom jó akkor trainer, erre hiába nyomom a végtelen életet nem működik. Na ennyi volt. Grebber majd írd már le, hogy mi lett a vége. -
#94 Hm lehetséges ,erre nem gondoltam -
#93 Asszem azért nincsen, mert az a boxosból van és azóta újravariálták a játékot. -
#92 Pedig nem nehéz.Amikor "kinyílik" az oldala odalősz ilyen elektros lőszerrel.Ekkor leblokkol és te felemeled a vízzel a hordót és megnyomod a V betűt és kész!
De az a kérdés mi kell a másik befejezéshez? Mert youtubon megnéztem és ott semmiféle főellenség nincs. -
#91 Hát feladtam, ennyi még véletlenül sem tudom a retek hordóval eltalálni, mert ha legalább 1x valami csoda folytán sikerült volna akkor azt mondom ok csak rá kell érezni de hát egyszerűen nem. -
#90 Hogy a frászban kell a végén a robbanó hordókat rálőni a főellenfélre? Nem igazán értem az irányítás ezen részét.