129
Túlélő horror
-
Csokis #89 Jött új patch!
- Checkpoints added in various places throughout the game according to forum/Darknet feedback
- Some initial particle system performance improvements (more performance improvements to come in subsequent patches)
- Option to disable cutscene skip functionality added to .ini
- Back remapped to right mouse button as requested by forum users
- Leaderboard glitches fixed -
strebacom #88 Ez...aztán kurvára idegesítö rész,behordod a hordókat közben meg kisodorja a hullám...vagy van valami trükk???
-
strebacom #87 ÓÓóó nagyon szépen köszönöm!! -
Csokis #86 Tessék, Act2-es mentés! -
strebacom #85 Valaki lenne olyan rendes és küldene nekem egy mentést, véletlenül kitöröltem a Skidrow mappát(C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\)
Nagyon köszönöm!!!
Az Act2-ben jártam, de Act1 is jó, szóval mindegy.....
-
#84 Pedig úgy kell shiftet megnyomod és merül is!
Nem volt rossz game bár a főellennél bénáztam sokat.Valahogy nem volt koser a vizes mókázás :( -
#83 Valaki árulja már el, hogyan tudom a hülye hordókat belepakolni a konténerbe, mert hiába nyomkodom/tartom nyomva a merülés gombot semmi nem történik. -
Csokis #82 Ma jött ki hozzá patch, próbáld ki vele, Patch letöltése! Talán jó lesz. -
Haversrác #81 Szasztok, van egy kis problémám. Egyszer elindult a játék, opciókban mindent beállítottam, de játék indítás előtt lefagyott, reset, újraindítás után még a menüig se jutok el, mert kilép a desktopra, letöröltem-újra felraktam és dettó. legfrissebb driver van fent( ati 11.4) a játék REINST könyvtárából felraktam mindent(dirctX stb.), és ugyan úgy kilép, még a menüig sem jutok el. Találkozott valaki hasonlóval? -
#80 ezjó -
#79 Mindenhol ez van a falakra írva ebben a játékban:
Még jó h volt önkritikájuk a készítőknek, mert én a játék játszása közben elgondolkodtam a dolgon... -
#78 Jaj, de elegem van már az ilyen noname amatőr játékokból, mint pl ez meg a First Templar, vagy a Section 8. Most komolyan, ez a ZS kategóriás játékok hava? Jöhetne már egy AAA-s cím = Witcher 2.
Ez a játék meg, nem elég h 2005-ös színvonal még néha be is szaggat... de szó mi szó a víz elég jól néz ki... más nem nagyon. -
Csokis #77 A gép 3 éves, csak a vidkártyát vettem most. Szvsz ez csak egy középkategóriás gép. Elnézést, nem lenézésként írtam, hogy nálam nincs gond! -
#76 Jó olyan gépen még jó, hogy nem szaggat, csak tudod a többség nem ilyen konfigon játszik. -
strebacom #75 Na neeee ez nagyon jó hír drága barátom......
-
Csokis #74 Tökéletesen fut, semmi probléma nálam. 90fps átlagban, pedig minden maxon AA-val együtt (1360x768-as felbontásban). -
#73 Igen pc-n sem az a gyors játék :D De nem olyan vészes, hogy játszhatatlan lenne!
-
#72 Hogy fut, mert ahogy hallottam boxon gyalázatosan szarul ment? -
#71 Pár képem!
Egész kellemes kis game! -
#70 Hydrophobia.Prophecy.SKIDROW 58x50 MB
Senki nem probálta még? -
strebacom #69 Hát az jóóó..én is beruházok rá....
-
doggy90 #68 majus 9. -
strebacom #67 És mikor jön ki?? -
doggy90 #66 szerintem is, ennyiert en is lehet megveszem majd. -
#65 Elég olcsón megy a game szerintem pár ezret ,ha nem pár 10ezret simán eladnak belőle steam-en! -
#64 Pont amiatt nem kéne PC-re kiadniuk. sztem. azon még úgyse m fogyna, max warezban. na abba tuti sikeresebb lesz :S -
#63 Miután a konzolos bevétel elmaradt az elvárttól, kénytelenk voltak. AMúgy is jött volna pc-re eredetileg, a kód biztos ott lapult a fiókban a kezdetektől, csak az MS visszafogta őket egy kis zsebpénzzel -
#62 Ahhoz képest hogy digitális cucc, elég biztatóak a jelek... -
#61 Steam-en most akciós 8,49Euró.(Még csak előrendelni lehet) Nem hittem volna hogy valóban kiadják pc-re! -
#60 Gamer365 olvasói teszt! -
#59 friss képek -
#58 JTAG-os boxra már van valami! -
#57 PAX trailer -
#56 zsír, télleg drága, valszeg ezt majd steam-en botolom meg....
"... a Microsoft külön felhívta a figyelmet a sajtónak, hogy nagyon büszkék ezekre az arcade játékokra, hiszen nem elég, hogy jók a fogadtatása,..."
én amúgy ezt emelném ki jobbára, valóban én is ezért szeretem x-emet jórészt, mert sok felújított, illetve teljessen új arcade cucc, már már érdekesség van a palettán és tudom ha kijön valami, tutira vehetem hogy trial lesz benne, vagyis demo. -
#55 Meg van a dátum, és sajnos a borsos ár is -
#54 2 új Trailer -
#53 Hát elég morbidul mozog sokszor a víz. Plusz a hősnőre se nagyon van hatása, áll mint a cövek még ha teljesen beteríti akkor is. Tüzet se igazán akarja eloltani :) -
#52 2 új trailer
(Guns Blazing Walkthrough Part I-II ) -
#51 Képek -
Hydrophobia: Realtime Hullámfizika Gameplay tréler