Hydrophobia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó h volt önkritikájuk a készítõknek, mert én a játék játszása közben elgondolkodtam a dolgon...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez a játék meg, nem elég h 2005-ös színvonal még néha be is szaggat... de szó mi szó a víz elég jól néz ki... más nem nagyon.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#wave>#wave><#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
<#worship>#worship>
PSN ID.: Beegabor
"... a Microsoft külön felhívta a figyelmet a sajtónak, hogy nagyon büszkék ezekre az arcade játékokra, hiszen nem elég, hogy jók a fogadtatása,..."
én amúgy ezt emelném ki jobbára, valóban én is ezért szeretem x-emet jórészt, mert sok felújított, illetve teljessen új arcade cucc, már már érdekesség van a palettán és tudom ha kijön valami, tutira vehetem hogy trial lesz benne, vagyis demo.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elvesztette Xbox360-as exkluzívitását, jön PC-re is!
vagyis nem lesz dobozos bolti verza...
jo hely tessék hogy ezmiatt ne add fel a célodat: jah itt látom verbatim drágább, de lemez az lemez. 😄 nekem 8x-en megirta mindet, és nem volt probléma...
Ez sok ahhoz képest nagyon hogy egy sima DVD 70 ft.
ez drága?
😄
amugymeg eredtiben jobb...
Nem is igen szeretem a gamepadot egyedül Resi 4-nél használtam ott nem volt gondom vele.
PC--re meg ingyenes a Warez mert boxra minden szarér dl lemez kell az meg drága 😄
probáld ki nfs demot
meg arcad-ról kötelezõen shadow-ot....meg trial HD is zsír...😄
én boxos is vagyok most már, pár hónapja. pedig nagy pc-s voltam. de most is az vagyok 😄
rosszul nem jársz vele, sõt mosta legolcsóbb 50 k körül már vehetsz egy Prot 60 Gb HDD-vel.
vagy ps3-at
de mivel boxon bitangdurva az arcade szekció, ezért azt ajánlanám inkább.
Shadow Complex top-ván 😄
Bocs az off-ért...
Tehát én is fogok venni lassan Xboxot...
<#fejvakaras>#fejvakaras>