Hydrophobia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Mindenhol ez van a falakra írva ebben a játékban:

Még jó h volt önkritikájuk a készítõknek, mert én a játék játszása közben elgondolkodtam a dolgon...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Jaj, de elegem van már az ilyen noname amatõr játékokból, mint pl ez meg a First Templar, vagy a Section 8. Most komolyan, ez a ZS kategóriás játékok hava? Jöhetne már egy AAA-s cím = Witcher 2.

Ez a játék meg, nem elég h 2005-ös színvonal még néha be is szaggat... de szó mi szó a víz elég jól néz ki... más nem nagyon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

A gép 3 éves, csak a vidkártyát vettem most. Szvsz ez csak egy középkategóriás gép. Elnézést, nem lenézésként írtam, hogy nálam nincs gond! <#worship>

Shep
Jó olyan gépen még jó, hogy nem szaggat, csak tudod a többség nem ilyen konfigon játszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na neeee ez nagyon jó hír drága barátom......
<#wave><#worship>

Tökéletesen fut, semmi probléma nálam. 90fps átlagban, pedig minden maxon AA-val együtt (1360x768-as felbontásban).

grebber
Igen pc-n sem az a gyors játék 😄 De nem olyan vészes, hogy játszhatatlan lenne!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hogy fut, mert ahogy hallottam boxon gyalázatosan szarul ment?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Pár képem!

Egész kellemes kis game!

grebber
Hydrophobia.Prophecy.SKIDROW 58x50 MB

Senki nem probálta még?

Hát az jóóó..én is beruházok rá....
<#worship>

majus 9.

És mikor jön ki??

szerintem is, ennyiert en is lehet megveszem majd.

grebber
Elég olcsón megy a game szerintem pár ezret ,ha nem pár 10ezret simán eladnak belõle steam-en!

Prince23
Pont amiatt nem kéne PC-re kiadniuk. sztem. azon még úgyse m fogyna, max warezban. na abba tuti sikeresebb lesz :S

Seth
Miután a konzolos bevétel elmaradt az elvárttól, kénytelenk voltak. AMúgy is jött volna pc-re eredetileg, a kód biztos ott lapult a fiókban a kezdetektõl, csak az MS visszafogta õket egy kis zsebpénzzel

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Ahhoz képest hogy digitális cucc, elég biztatóak a jelek...

grebber
Steam-en most akciós 8,49Euró.(Még csak elõrendelni lehet) Nem hittem volna hogy valóban kiadják pc-re!

Prince23
Prince23
grebber
JTAG-os boxra már van valami!<#taps>

Prince23
DarkSector
zsír, télleg drága, valszeg ezt majd steam-en botolom meg....

"... a Microsoft külön felhívta a figyelmet a sajtónak, hogy nagyon büszkék ezekre az arcade játékokra, hiszen nem elég, hogy jók a fogadtatása,..."

én amúgy ezt emelném ki jobbára, valóban én is ezért szeretem x-emet jórészt, mert sok felújított, illetve teljessen új arcade cucc, már már érdekesség van a palettán és tudom ha kijön valami, tutira vehetem hogy trial lesz benne, vagyis demo.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Seth
Hát elég morbidul mozog sokszor a víz. Plusz a hõsnõre se nagyon van hatása, áll mint a cövek még ha teljesen beteríti akkor is. Tüzet se igazán akarja eloltani 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber
2 új trailer

(Guns Blazing Walkthrough Part I-II )

grebber

grebber
DarkSector
zsír már csak akkor Alan Wakre kell sporolnom...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Nem kell áthelyezni a topikot, mert megjelenik PC-re és PS-re is.

Elvesztette Xbox360-as exkluzívitását, jön PC-re is!

grebber

grebber
Only Xbox 360.

Át lehet helyezni a topicot!

grebber
DarkSector
jah az is lesz...mivel ott is csak árkád szekcioban lesz elérhetõ...
vagyis nem lesz dobozos bolti verza...

Prince23
Sõt XBLA lesz... letölthetõ formában.

Yoda001
jöhetne már

http://9gag.com/gag/5135249

grebber
Képek Itt már csak xbox 360-asnak írják.

DarkSector
jah netrõl rendeltem...😄
jo hely tessék hogy ezmiatt ne add fel a célodat: jah itt látom verbatim drágább, de lemez az lemez. 😄 nekem 8x-en megirta mindet, és nem volt probléma...

grebber
Hát nagyon jó helyet ismerhetsz itt mifelénk legolcsóbban 375-400ft (verbatim -ennél lejjebb nem adjuk)
Ez sok ahhoz képest nagyon hogy egy sima DVD 70 ft.

DarkSector
dl lemez 180ft kb
ez drága?
😄
amugymeg eredtiben jobb...

grebber
Van kb durván 25 game amit kipróbálnál Xbox-on de emiatt nem veszek.
Nem is igen szeretem a gamepadot egyedül Resi 4-nél használtam ott nem volt gondom vele.
PC--re meg ingyenes a Warez mert boxra minden szarér dl lemez kell az meg drága 😄

DarkSector
grat a box-hoz
probáld ki nfs demot

meg arcad-ról kötelezõen shadow-ot....meg trial HD is zsír...😄

Prince23
Helyes...

én boxos is vagyok most már, pár hónapja. pedig nagy pc-s voltam. de most is az vagyok 😄
rosszul nem jársz vele, sõt mosta legolcsóbb 50 k körül már vehetsz egy Prot 60 Gb HDD-vel.

DarkSector
jül teszed...
vagy ps3-at
de mivel boxon bitangdurva az arcade szekció, ezért azt ajánlanám inkább.

Shadow Complex top-ván 😄

Mostanában sok ismerösöm vett Xbox-ot, olyanok is akik nagy PC-s fanok voltak, azt mondták:"elég"...nem teszünk bele több pénzt és azóta is játszanak olyan gamekkel, amiröl én még csak álmodom....
Bocs az off-ért...
Tehát én is fogok venni lassan Xboxot...
<#fejvakaras>

grebber

Prince23
Úgy túnik nem jött össze😄