Hydrophobia

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt melyik farok támogatja az Nv farok vagy az At varok...<#wilting><#kuss><#worship><#worship>

DarkSector
Azodabasz!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ha igen, akkor én befosok.

Tsaba86
Eddig jól néz ki a gamma 😊

Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Állat most hallottam róla.
Érdekes a story, remélem jó cuccos lesz 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Prince23
Valaki tudna késziteni egy bannert ide?

Prince23
Amúgy a fõhõsünk, karakterünk egy nõ lesz, aki természetesen fél a viztõl.

Prince23
Twetr0x
Jól néz ki, de milyen puzzle-k lehetnek benne?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

grebber
Ez érdekes lesz.Várom szeretettel.

Atkamon
Nagyon jók!*_* Jöjjön minél hamarabb!<#eljen>

Prince23
Prince23
Gondoltam, ha E3-on MÁR bemutatták, akkor lényegesen közel van a megjelenése. És sztem egy 8**** kategóriájú VGA elbír még ezzela graf beállítással. Hisz amúgy is kaland, túlélõ játék... simán kéne mennie 25-50 fps között minimum .D

az E3 nagyon nem csak PC játékok vannak

egyébként cikkek képekkel: #1, #2
NEOreg3
hát ez FAIL

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Atkamon
Ha egyszer az E3-mon jelentették be, amin PC játékokat mutatnak be, akkor nem csak konzolra lesz😊

Dragooon
muszáj is, hogy a víz ütni tudjon, ha egyszer az lesz a középpontban😊

várjukvárjuk

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Yoda001
és mi van ha mondjuk csak konzolra lesz?<#gonosz1>

http://9gag.com/gag/5135249

Minimum követelmény lesz egy fizika számoló kártya.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

KILLER2
A trailer elég semmitmondó, az viszont biztos, hogy a víz az nagyon ott van. Ilyen reálisra megcsinálva még nem láttam, kegyetlen jól néz ki. Kíváncsi vagyok, hogy a gépigénye milyen lesz. Szerintem ha ez kijön, nem a Crysis lesz a leghardverzabálóbb játék. Bár ki tudja, akárcsak azt, hogy hol fog tartani az informatika, mire ez kijön.

Töltsük le az internetet!

Yoda001
nem néz ki rosszul

http://9gag.com/gag/5135249

Prince23
Ja.. azutolsó képszakasz a Bioshockra emlékeztet... most lesz E3-on...

Pistike 007
Kimerítõ trailer😄

Atkamon
Nagyon jól néz ki! Dehát ez még nem mostanában fog megjelenni😊

Prince23
E3 trailer

Izgalmas survival kalandjáték a Blade Interactive fejlesztõstúdiótól, melyben a víz pusztító ereje elõl kell menekülni. Izgisen hangzik mi?
Azonban a Hydrophobia más lesz - egy forradalmi játékmotorról beszélünk, ahol a vállalkozó kalandoroknak nem zombik, vagy kísértetek ellen kell küzdenie - a remek fizikával megáldott víz lesz a legnagyobb ellenfelünk.

← ElőzőOldal 3 / 3