E3 2008: Még mindig van erõ a PC játékban!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolon meg olyanok jönnek, hogy Resistance 2, Killzone 2
Na ezek az igazi noname játékok. Konzolon is csak azért sztárok, mert nincs jobb, muszáj ennyivel beérni.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Nekem még hiányzik a Baldurs Gate 3, Might & Magic 10, Betrayal at Krondor 2. ^^

Persze hogy jön, ez nem is kérdés. PC-n indult a sorozat, ott is fog meghalni (ha elkúrják - remélem jóideig nem). Az SA-t is csak 1 évvel tudta késleltetni az MS pénze, most is kb. ennyit kell várni.

Sanyix
A pc játékiparban csak a szarok fuldokolnak a kalózkodástól, és azok is kelet felé(közép, kelet európa)... a jók még keleten sem, ahogy a világ többi részén sem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azt nemhogy szidni nem kell, de egyenesen király! A Titan Quest már bebizonyította hogy lehet ezt jól csinálni 3D-ben is, ha legalább csak annyit hoznak össze mint a TQ, máris örülünk.

Sanyix
arma 2006-os, szal tavaly elõtti.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sir Quno Jedi
Ebbõl az következik, hogy te már nem vagy gamer. Aki pár játékkal nyomja egész évben és igénye se nagyon van többre, az már kiégett és csak távoli emlékeibõl élõ laikus a témát tekintve. Itt elsõsorban azok vélemény számít(hat), akik még keményen ûzik az "ipart". :D Azoknak ugyanis van friss tapasztalata is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Kicsit sem vagy tájékozott konzolfronton, míg én PC-n igen, szal. nehéz lenne így veled vitázni. Nomeg értelmetlen is.

Mindenesetre pusztán rétegjátékokkal nem él meg egy a kalózkodástól amúgyis fuldokló pécés játékipar. Én is szeretem ezen rétegjátékok némelyikét, de ettõl még nem ment meg semmit sem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

srácok! ezt a pc vs. konzol müháborút nem kéne már eröltetni. véleményem szerint szinte minden platformra
(pc,külömbözõ konzolok, nextgen vagy régebbiek)vannak nagy cimek,kevésbé jó játékok és persze játszhatatlan szarok is.. ez nem platform kérdése én játszom pc-n(wow,rts,régebbi rpg-k,kalandjátékok) ill. konzolokon is(x-box 360,ps2,wii -szigorúan a családdal :-))) - psp alkalomszerüen... és mindegyiken élvezem amelyiken éppen tolom... szal SZERINTEM ne azon vitázzunk,hogy ki MIN játszik hanem azt vitassuk inkább meg, hogy egy-egy játék milyen és mért pont olya.. miért jó vagy ép miért hulladék. Egyébként én ugy látom hogy mindegyik platformon akad igény a legkülömbözöbb játéktipusokra csak éppen a kiadók és játékkészitök pont a nagy fejlesztési költségek miatt nem nagyon mernek/akarnak kalandozni/próbálkozni/újjitani..ki nem akarna pl wow élményt a box-án vagy egy jót bunyozni pc a haverjával.. csak vannak gáma tipusok amik egy-egy platformon vetették meg a lábukat de ami késik nem mulik... SZERINTEM
peace!!!
koschwarz
kb. annyira értelmetlen vita, mint a fidesz vs mszp...aki pc-n szeret játszani, annak is lesznek még hosszú évekig (évtizedekig) játékuk, nem kell félni. csak most megfordult az irány, pc-n most már elsõsorban konzolátiratokkal fogunk találkozni. amíg használnak az emberek pc-t (sokkal-sokkal több van a háztartásokban, mint játékkonzol), addig potenciális piac, a kalózkodás, meg eltérõ hardverek ellenére is.

én csak azt nem értem, hogy elvileg már lassan egy évtizede folyamatosan "haldoklik" a pc, azt mégis itt van, és játékok tömkelege jelenik meg rá. több is mint kellene.

az egyik legértelmetlenebb része az egésznek, amikor játékcímekkel dobálóznak...meg sajnálkoznak, hogy ez erre nem jelenik meg, csak arra...szerintem néhány antiszociális recskamatyin kívül nincs olyan ember, aki MINDENT amivel szeretne, végig tudna játszani.

ebben az évben eddig új játékként a tavaly megjelent armed assault-ot kezdtem csak el. egyéb számomra érdekes játékkal eddig nem találkoztam, bár az õsz kemény lesz, ha a stalker clear sky-ra vagy a brothers in arms-ra gondolok.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Gerygrey
A Sims3 képénél csak nekem tûnik úgy, hogy a 2-bõl származik?

Spore-t várjuk, aki meg itt cseszegeti naphosszat a másikat hogy a konzol vagy a pécé a jobb, az simán hülye :)

És most mi a problémád? Felsoroltál így kapásból vagy öt fontos PC-s játéktípust, ezzel szemben konzolra elvétve kapsz mást mint akció jellegû, és autós játékokat.

Ja, hogy te csak az utóbbiakat szereted? Az a te privát problémád, nem a PC-s játékipar halála.

Ennyi erõvel én is kijelenthetném hogy konzoln csak a vér, robbanás, halál, csitt-csatt, és nincs egy tisztességes kalandjáték vagy tycoon sem, úgyhogy a konzolos játéknak leáldozott. XD.
WiZZaRD
Én is ezt hittem, amíg nem vettem meg az elsõ konzolom...most meg már három is van. A PC munkára való elsõsorban, a konzol pedig játékra, amire kitalálták, arra pedig tökéletes.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Értem én. Neked szar minden. De a konzol még szarabb, a konzolosok pedig igénytelen hülyék. Nem kell ezt tovább ragozni, részemrõl a "vita" lezárva.

ziipp
Igazából én nem értem ennek az egész vitának a mozgató rugóját. Még ha a napi falatról, vagy fontos politikai eseményekrõl lenne szó. De nem.

Javaslom olvasd át még párszor HSZ-emet. Nem voltál figyelmes...

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

és?

pénz beszél a kutya meg ugat, azért egy profitorientált cég jó hogy multiplatformra fog fejleszteni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Miért is haragudnál rám. Egyszerûen csak lehülyézel, ha mondjuk egy MGS-el játszom, amirõl azt sem tudod, eszik-e vagy isszák... Na látod, eleve itt veszti értelmét az összes fikázásod, hogy azt sem tudod mirõl beszélsz... Viszont én is wow-oztam, kipróbáltam egy 10 napos account-al, a véleményemet egyetlen rövid, de velõs szóval ki tudom fejezni (hint: 4 karakterbõl áll). Most akkor nevezzelek egy nevetséges kocka idiótának, mert te a wow-ra recskáztál éveken keresztül? És ettõl vagy te olyan kurvaigényes, fennsõbrendû játékos, mert a wow-al toltad? Inkább szánalmas vagy, öregapám. Ja, meg HC raider voltál és van véleményed? Biztos fasza hácé réjdernek lenni, de véleményem az nekem is van, pedig én sosem álmodtam magamnak ilyen hõsies szerepet. Biztos azért mert igénytelen vagyok...

Eszem ágában sincs ezzel a PC-t fikázni, mert perpillanat még nálam is az az elsõdleges, mivel én is visszanyúltam a régi játékokhoz. Csak közben kifejezetten jólesik elõvenni a PSP-t, és egy MGS: Portable Ops-al vagy egy Echochrome-al elütni az idõt. És ha ezért valaki igénytelennek nevez, az egyen meg egy tányér gombostût.

Amúgy meg minden platformon csak nyomják a sok szart, PC-n is, még aztán ugyancsak! Tudnám én is sorolni orrvérzésig a PC-re megjelenõ (szerintem) igénytelen címeket. Csakhogy ez nem platform kérdése, aki tényleg azt gondolja, arra nem tudok mást mondani, az egy ostoba csicska, aki csak a már unalomig ismételt hazug dumákat tudja nyomatni.

Sanyix
"Amúgy High end PC ezt írd be a pc-s játékoknak leáldozott vol nemtom mennyi címû topikjába is :D, kíváncsi vok mit szólnak ott erre :D."

Én már próbáltam flémelni (1 héten keresztül, napi 2x beírtam hogy "konzol szar"), de pár nyomin kívül nem volt hatása, pedig régebben...
Nyilván érzik hogy még a topik címe is egetrengetõ baromság, és nincs pofájuk már visszaszólni, így ahogy jelentgetik be a konzolexkluzív játékokat pc-re :D

hát valószinu nagyobb szám lesz , mint amit megszoktam.
mivel a medieval 2 nem volt nagy eresztés. Tulajdonképpen ugyanaz mint a Rome , rókabõr. mindenesetre ezek még mindig 'észjátékok' , amire konzolon ugy tunik nincs igény.
másik probléma a gamepados irányítás..pff.
Ha lesz is nem olyan lesz ám, mint amit megszoktál. Civre leszek kíváncsi, bár inkább nem érdekel milyen lesz. TW sorozattal is toltam, EUt most próbálom majd. TW nagyon jó, Civ szintén. EU-t majd ha játszottam vele véleményezem. De ilyenekbõl is alig jön PC-re is. Nincs rá igény. Akiknek meg az önfeledt gyors akciózás kell, nem vásárolnak játékokat (és a legtöbb ilyen játék, minden egyszerûsödik).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

jah , és a Total War vagy Europa Universalis-féle (öhm..értelmesebb) játékok vajon mikor jönnek konzolra?<#miaz>
vagy effélékre igény sincs a másik oldalról?<#idiota>
Félreértés ne essék, nem haragszom rád! Csak tudod konzolosok állandóan a DMC-re, MGS-re, Assassinra, Killzone féleségekre veri. És akkor meg vannak sértõdve ha lehülyézi õket az ember. Meg ha igénytelennek mondjuk õket. Na meg a Halo...hát szánalmas.

Tudom vannak PC-s játékok is,amik jók voltak, csak a fene sem emlékszik rájuk (már ha memorizálták õket egyáltalán). És akkor azt hihetik, hogy hát ennyit tudnak a PC-s játékok? Hát azt kell mondjam bizony PC-s felhozatal is elképesztõen igénytelen. Én is régebbi játékokkal tolom (most Idewind Dale), mivel egyszerûen nem tudom mi a fasz van. Csak a kiadók bõgését hallom, a játékos meg játszik a régebbi játékokkal csendben. Gáz, de nem mi (játékosok) tehetünk róla én még ma is ezt vallom!

emberek, hát az Empire : Total Warról mindenki elfeletkezett?
trailer
Tudom divat fikázni a WoW-ot, mivel fizetni kell érte meg akit nm ragad el a világa stb...de ki a faszt érdekel? Menjenek azt lövöldözzenek az ilyenek. Sajnos nálunk még ma sem értik meg az MMO lényegét, bár ár jobb a kép. De sokáig tartott. Tudom drága, 5 doboz cigi ára /hónap....

Nem a felsoroltakra szokták verni? Hol az értelmes és tartalmas konzolos játékok? Egyáltalán mi a faszról beszélünk? Te lököd a sódert. Meg ilyen Killzone 2 meg ilyen szarfasz játékok. Ezek lennének az értelmesek? Mert mindenki ezekkel van tele.

WoW-oztál? Ha WoW-oztál volna, nem mondanál ilyet. Nem nem azon a hülye törtszerveren, hanem csak és kizárólag eredetin és 2005-2007/októberi idõszakban értendõ. em érdekel ,hogy haver úgy, meg hogy hát láttam képeket, élesben! Én HC Raider voltam és van véleményem.

Legend Killer
RESPECT!!!!

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Én vettem Xbox 360t karácsonyra, vagyis szüleimtõl kaptam ajándékra, deh én is kerestem hozzá zsét. Lényeg a lényeg: pankráció miatt kellett, Smackdown vs RAW 08 géjm. Kurvajó ,eszméletlen ász :D, persze kívülállóknak nemtom mi a véleményük, de én pankráció rajongó vok és nekem tökéletesen megfelelt :). Van1szép nagy tévénk :D, egész jó volt rajta játszani, deh két hónap után behalt a konzol :D. Géppel ilyen szintén nincs, meg úgy vettem észre, hogy ez a géjm is simán elfutott volna a pécéken.

Mind1 :D. Gondoltam leíron. Azóta meg csak porosodik a Smackdown vs RAW 08 asztalomon :((.

Amúgy High end PC ezt írd be a pc-s játékoknak leáldozott vol nemtom mennyi címû topikjába is :D, kíváncsi vok mit szólnak ott erre :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

"Igényesség" = PC, "igénytelenség" = konzol? Halvány lila fingod nincs arról, amirõl hablatyolsz. Hogy lehet ilyen egyértelmûen kategorizálni ezeket? Én sem ismerem az összes konzolos címet, de amikkel eddig találkoztam, azok bõven meggyõztek arról, hogy konzol =/= igénytelenség. Szerintem te még egyetlen konzolt sem láttál mûködés közben, csak lököd itt a sódert, amit ki tudja honnan szedegettél össze...

Arról nem is beszélve, hogy a legigénytelenebb mûfaj az MMO, a WoW-al az élen.

(Viccet félretéve Simsnek elismerem a sikerét. Nem játszom vele, de elismerem!)

De a DEbil Man Cry, Crysis, Assasszar Creed, Turok, Geors of War játékokból elég, eleget láttuk az igénytelenséget!! Konzolon elmennek, az oké, de itt nem!

Félek Mafia 2-tõl, túl nagy az elvárás (az elsõ rész röviden ETALON-ok egyike).

Bár egy jó MMO van, ez a WoW. WoW a játékok játéka, mindenek felett álló. A többi mellette kuka-szarfasz! Ez az én (tomcsa4 TM) véleményem!

Haver nem látod, hogy élethûbb lett a punciszõrzet megrajzolása? Ez már megér egy új részt...

Sir: az agyatlan dolgok konzolon vannak, ott terem babér az igénytelenségnek!

Jó, de vannak, akiknek a fikázás lételeme. Azoknak ki sem kell próbálni, megmondják õk néhány screenshot alapján is a frankót :)

Sir Quno Jedi
He?! Ez most komoly?! Mégis milyen erõ van a PC játékban?! Van pár RTS, néhány újraéledõ PnC kalandjáték (ez jó), egy-két cRPG (ez is ok), rétegjáték szimulátorok, drogos MMOk, azután jónapot, kaput! Aki meg a zéróIQ FPS-ekre veri, annak terem még talán babér, bár azok is többnyire konzol átiratok, vagy eleve multiplatformerek!

Persze vannak kivételek, de egy-két fecske már nem csinál nyarat a sarki télbõl...

Aki ezt ne látja, az vak (és az eladásokkal még elõ sem kell ehhez hozakodni)!

Tökmindegy, egy elvetemült Sims-fannak bármilyen szart le lehet nyomni a torkán... Úgyis megveszik az összes kiegészítõjével együtt... Úgy kell nekik :P

Tojesz
Ezzel a látványosan szebb dologgal én nem értek egyet, itt egy kép a kettõbõl, nem látok látványos változtatásokat.

A Crysis-t nem kell fikázni... elég kipróbálni. <#zavart2>

Csak szénné akarod fikázni, valld be <#idiota>

Bocs mi az a krájzisz?

Én a Crysis kiegészítõjét várom nagyon PC-re, a legszebb játék grafikában, az alapjátékhoz képest tovább fog finomodni a grafika és a fizika is<#eplus2>

zola2000
Na igen, de míg a sims2 csak egy házat jelenített meg, ebben körben lehet járni a teljes szomszédságot, ami azért valami (ha nem is sok).

A

Sanyix
Nem biztos, mert a 3 is ugyan úgy fog kinézni :D

A Spore úgyis jobb lesz mint az összes konzolos játék együttvéve. :P

Tojesz: Nem vagy valami nagy Simses igaz? Ez a 2-nél látványosan szebb...
Tojesz
Ez a Sims3mas kép amúgy a Sims2bõl van, nemde?<#nevetes1>

Molnibalage
Soha nem volt idõm végigtolni a BG2-õt, NWN2-õt el sem kezdtem és az NWN1-et sem toltam végig soha, peidg vagy 5-ször elkezdtem, de minidg elveszett a karakterem..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hova szarjak a football manager c. játéktól?
Focistákat menedzselni... Ilyen marhaságot.

De valóban, ízlések és pofonok. Vannak, akiknek egy izgalmas kalandjáték jelenti a szórakozást, másoknak pedig, hogy egy excel táblázat elõtt bambuljanak órákon keresztül.

Sanyix
Én meg játszom mással is, de minek játszanék ilyen szarral ha van jobb is? :D

Tojesz
Hova szarjak ezektõl a címektõl?
Ha megjelentek volna PC-re akkor sem játszanék velük, mert minek. Ha néha játszok akkor elõveszem a football Manager c. játékot és eltöltök vele egy kis idõt
<#wink>
Szval ízlések és pofonok barátom, engem hidegen hagynak ezek a hatalmas címek

gbc csabika
Azért lesz majd itt néhány finomság, amivel éveket is el lehet tölteni:) Én írtam magamnak egy txt-t emlékeztetõnek, de nem hiszem hogy lesz idõm mindet kipróbálni, belemélyedni meg pláne:)

gbc csabika
Istenem, ehelyett a hülyeség helyett lehetett volna egy jót vitázni a sok játékról ami várható a közeljövõben pc-re, de valaki akinek ez az egyetlen öröme az életben bele kellett fosnia a hülyeségét a topik közepébe.
Nem lehetne visszatérni az eredeti felálláshoz? Aki meg egyetért velük az menjen és simogassa a többiekkel egymás buksiját a pc-nek leáldozott topikban, aztán örüljenek neki...Szánalom:)