E3 2008: Még mindig van erõ a PC játékban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezek az igazi noname játékok. Konzolon is csak azért sztárok, mert nincs jobb, muszáj ennyivel beérni.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mindenesetre pusztán rétegjátékokkal nem él meg egy a kalózkodástól amúgyis fuldokló pécés játékipar. Én is szeretem ezen rétegjátékok némelyikét, de ettõl még nem ment meg semmit sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(pc,külömbözõ konzolok, nextgen vagy régebbiek)vannak nagy cimek,kevésbé jó játékok és persze játszhatatlan szarok is.. ez nem platform kérdése én játszom pc-n(wow,rts,régebbi rpg-k,kalandjátékok) ill. konzolokon is(x-box 360,ps2,wii -szigorúan a családdal :-))) - psp alkalomszerüen... és mindegyiken élvezem amelyiken éppen tolom... szal SZERINTEM ne azon vitázzunk,hogy ki MIN játszik hanem azt vitassuk inkább meg, hogy egy-egy játék milyen és mért pont olya.. miért jó vagy ép miért hulladék. Egyébként én ugy látom hogy mindegyik platformon akad igény a legkülömbözöbb játéktipusokra csak éppen a kiadók és játékkészitök pont a nagy fejlesztési költségek miatt nem nagyon mernek/akarnak kalandozni/próbálkozni/újjitani..ki nem akarna pl wow élményt a box-án vagy egy jót bunyozni pc a haverjával.. csak vannak gáma tipusok amik egy-egy platformon vetették meg a lábukat de ami késik nem mulik... SZERINTEM
peace!!!
én csak azt nem értem, hogy elvileg már lassan egy évtizede folyamatosan "haldoklik" a pc, azt mégis itt van, és játékok tömkelege jelenik meg rá. több is mint kellene.
az egyik legértelmetlenebb része az egésznek, amikor játékcímekkel dobálóznak...meg sajnálkoznak, hogy ez erre nem jelenik meg, csak arra...szerintem néhány antiszociális recskamatyin kívül nincs olyan ember, aki MINDENT amivel szeretne, végig tudna játszani.
ebben az évben eddig új játékként a tavaly megjelent armed assault-ot kezdtem csak el. egyéb számomra érdekes játékkal eddig nem találkoztam, bár az õsz kemény lesz, ha a stalker clear sky-ra vagy a brothers in arms-ra gondolok.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Spore-t várjuk, aki meg itt cseszegeti naphosszat a másikat hogy a konzol vagy a pécé a jobb, az simán hülye :)
Ja, hogy te csak az utóbbiakat szereted? Az a te privát problémád, nem a PC-s játékipar halála.
Ennyi erõvel én is kijelenthetném hogy konzoln csak a vér, robbanás, halál, csitt-csatt, és nincs egy tisztességes kalandjáték vagy tycoon sem, úgyhogy a konzolos játéknak leáldozott. XD.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
pénz beszél a kutya meg ugat, azért egy profitorientált cég jó hogy multiplatformra fog fejleszteni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Eszem ágában sincs ezzel a PC-t fikázni, mert perpillanat még nálam is az az elsõdleges, mivel én is visszanyúltam a régi játékokhoz. Csak közben kifejezetten jólesik elõvenni a PSP-t, és egy MGS: Portable Ops-al vagy egy Echochrome-al elütni az idõt. És ha ezért valaki igénytelennek nevez, az egyen meg egy tányér gombostût.
Amúgy meg minden platformon csak nyomják a sok szart, PC-n is, még aztán ugyancsak! Tudnám én is sorolni orrvérzésig a PC-re megjelenõ (szerintem) igénytelen címeket. Csakhogy ez nem platform kérdése, aki tényleg azt gondolja, arra nem tudok mást mondani, az egy ostoba csicska, aki csak a már unalomig ismételt hazug dumákat tudja nyomatni.
Én már próbáltam flémelni (1 héten keresztül, napi 2x beírtam hogy "konzol szar"), de pár nyomin kívül nem volt hatása, pedig régebben...
Nyilván érzik hogy még a topik címe is egetrengetõ baromság, és nincs pofájuk már visszaszólni, így ahogy jelentgetik be a konzolexkluzív játékokat pc-re :D
mivel a medieval 2 nem volt nagy eresztés. Tulajdonképpen ugyanaz mint a Rome , rókabõr. mindenesetre ezek még mindig 'észjátékok' , amire konzolon ugy tunik nincs igény.
másik probléma a gamepados irányítás..pff.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
vagy effélékre igény sincs a másik oldalról?<#idiota>#idiota>
Tudom vannak PC-s játékok is,amik jók voltak, csak a fene sem emlékszik rájuk (már ha memorizálták õket egyáltalán). És akkor azt hihetik, hogy hát ennyit tudnak a PC-s játékok? Hát azt kell mondjam bizony PC-s felhozatal is elképesztõen igénytelen. Én is régebbi játékokkal tolom (most Idewind Dale), mivel egyszerûen nem tudom mi a fasz van. Csak a kiadók bõgését hallom, a játékos meg játszik a régebbi játékokkal csendben. Gáz, de nem mi (játékosok) tehetünk róla én még ma is ezt vallom!
WoW-oztál? Ha WoW-oztál volna, nem mondanál ilyet. Nem nem azon a hülye törtszerveren, hanem csak és kizárólag eredetin és 2005-2007/októberi idõszakban értendõ. em érdekel ,hogy haver úgy, meg hogy hát láttam képeket, élesben! Én HC Raider voltam és van véleményem.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Én vettem Xbox 360t karácsonyra, vagyis szüleimtõl kaptam ajándékra, deh én is kerestem hozzá zsét. Lényeg a lényeg: pankráció miatt kellett, Smackdown vs RAW 08 géjm. Kurvajó ,eszméletlen ász :D, persze kívülállóknak nemtom mi a véleményük, de én pankráció rajongó vok és nekem tökéletesen megfelelt :). Van1szép nagy tévénk :D, egész jó volt rajta játszani, deh két hónap után behalt a konzol :D. Géppel ilyen szintén nincs, meg úgy vettem észre, hogy ez a géjm is simán elfutott volna a pécéken.
Mind1 :D. Gondoltam leíron. Azóta meg csak porosodik a Smackdown vs RAW 08 asztalomon :((.
Amúgy High end PC ezt írd be a pc-s játékoknak leáldozott vol nemtom mennyi címû topikjába is :D, kíváncsi vok mit szólnak ott erre :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Arról nem is beszélve, hogy a legigénytelenebb mûfaj az MMO, a WoW-al az élen.
De a DEbil Man Cry, Crysis, Assasszar Creed, Turok, Geors of War játékokból elég, eleget láttuk az igénytelenséget!! Konzolon elmennek, az oké, de itt nem!
Félek Mafia 2-tõl, túl nagy az elvárás (az elsõ rész röviden ETALON-ok egyike).
Sir: az agyatlan dolgok konzolon vannak, ott terem babér az igénytelenségnek!
Persze vannak kivételek, de egy-két fecske már nem csinál nyarat a sarki télbõl...
Aki ezt ne látja, az vak (és az eladásokkal még elõ sem kell ehhez hozakodni)!

A
Tojesz: Nem vagy valami nagy Simses igaz? Ez a 2-nél látványosan szebb...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Focistákat menedzselni... Ilyen marhaságot.
De valóban, ízlések és pofonok. Vannak, akiknek egy izgalmas kalandjáték jelenti a szórakozást, másoknak pedig, hogy egy excel táblázat elõtt bambuljanak órákon keresztül.
Ha megjelentek volna PC-re akkor sem játszanék velük, mert minek. Ha néha játszok akkor elõveszem a football Manager c. játékot és eltöltök vele egy kis idõt
<#wink>#wink>
Szval ízlések és pofonok barátom, engem hidegen hagynak ezek a hatalmas címek
Nem lehetne visszatérni az eredeti felálláshoz? Aki meg egyetért velük az menjen és simogassa a többiekkel egymás buksiját a pc-nek leáldozott topikban, aztán örüljenek neki...Szánalom:)