E3 2008: Még mindig van erõ a PC játékban!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
High-end sim meg sosem fog kijönni konzolra, egyrészt mert rétegjáték, másrészt mert kivitelezhetetlen lenne a normális irányítás. De ez nem érv a konzol ellen...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagyon sokan jönnek a PC warez dologgal. Hát nem hiába népszerû X360 (értsd: warez). Én környezetemben tapasztalom, hogy sokan már arra se méltatják az új játékokat, hogy letöltsék. Ez jelent valamit úgy érzem!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az eddigi kommentekbõl is jól látszik, hogy lényegi különbség van a két platform között. A konzol az önfeledt szórakozásra, a számítógép pedig a magas szinten játszható, mélyebb játékokra helyezi a hangsúlyt. Ki-ki megveszi a neki tetszõt, és azzal tök jól elvan. A dolog ott fordult át hülyeségbe, amikor bármelyik oldalról jön valaki, így szólván: "HAHA, AZ ÉN PLATFORMOM AKKOR IS JOBB, BLEE!" Nem elég hogy gyerekes, de még csak igaznak sem igaz, hisz különbözõ elvárások miatt, lehet hogy a többieknek meg épp az ellenkezõ platform jön be.
PC legnagyobb problémája és egyben hanyatlása a wareznek köszönhetõ. Nem lenni itt semmilyen visszaesés, ha nem töltenének ilyen sokan tört játékokat. De mivel ez a helyzet fennáll, fejlesztõi/kiadói szempontból sokkal kényelmesebb a konzol, hisz' valószínûleg többen vesznek eredetit a játékból, és csak egy hardware-s környezetre kell optimalizálni, ellentétben a számítógéppel. Mégis ahhoz azért elég jó a PC, hogy megérje továbbra is fejleszteni rá. Nem beszélve a játszáson kívül esõ lehetõségekkel, amit egy PC ad. Megfelelõ programokkal, és (jó) pár ezres perifériákkal a számítógép gyakorlatilag egy teljes értékû studióvá alakítható.
Magam részérõl egy PC-konzol hibridet tartanék ideálisnak, ami ötvözné mind két oldal elõnyeit. Tulajdonképp csak egy speciálisan átalakított számítógép lenne (valójában a mostani konzolok is ilyenek), amire kijönne mindenféle játék, bunyós, ugrálós, szimulátor, fps, stb. Emellett futnának rajta komolyabb programok is, Photoshop, szövegszerkesztõk, táblázatkezelõk, Internet browser, ilyen-olyan audio, vágó programok. Lenne hozzá egér, de klasszikus konzol kontroller is; mûködne monitorral, TV-vel, és lenne hozzá egy jó nagy HDD. Összefoglalva, egy olyan PC, amibõl eltûnik az erõltetett "új játékhoz új gép kell" modell, így lehetne szó olyan szintû optimalizálásról, mint a konzoloknál, viszont ez kiterjedne a programokra is! Nem lennének félperces cold startok, rövidebb lenne a számolás PS-ben, stb. Szerintem nagyon jó lenne, csak hát senkinek sem az érdeke. Pedig ez csak úgy mûködne, ha mindenki rábólint, mert akkor enélkül csak egy újabb konfig lenne a sok közül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kellenének ide állandó tagok, és át kéne rakatni a Játékosok fórumai közé ezt a topic-ot, mit szóltok hozzá? <#banplz>#banplz>
Peter Molyneux? Hát Black and White 2-n leszerepelt. Arcadosított, meg is lett az eredménye. Aztán meg duzzogott és elment MS seggét nyalni (pontosabban kénytelen volt, hisz felvásárolták). De mire fogta? Simsre meg a WoW-ra, hogy PC- csak ezek vannak és hát mekkora sajnálatos már. Hát szerintem meg ne dimáljon a kopasz fejével hanem agyaljon, vajh mifaszért lett szar a B&W2...játékosok tudják õ nem, no comment!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
PSN ID.: Beegabor
Ha az akciójátékon kívül lesz valami értelmes is (mondjuk IGAZI RTS) akkor szóljanak!
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Zola: nem tudom MO-n miért nem népszerû a konzol, de nem is gondolkodom rajta. Amíg egy Neverwinter üt mindent ami konzolos, addig leszarom a konzolt. Nem hiába olyan a Mass Efect amilyen: szar. Szar szar szar! RPG-t ígértek és mi jött? Egy buzi akciójáték. Konzolon miért akció minden stílus?
Toshiba L300-2C5
1.
az a nagy helyzet, hogy nekem mind High-end PC-ém mind PS3-am és Xbox360-am is van, de a konzolok elég gyenge eresztések a PC-émhez képest, hidd el, halálra hasonlítottam már õket. A grafikus kártyám LÁTHATÓAN szarrá gyalázza a konzolokat 1920x1080-ban egyazon játékoknál!!!, és akkor arról már ne is beszéljünk hogy 2560x1600-ban is tudok játszani a monitoron a videókarimmal, mert ugye egy monitor az MONITOR és nem egy fos TV. Nézd meg, már a kilencvenes években is hol voltak a konzolok, rákötötted egy szaros katódsugárcsöves TV-re hányadék felbontásban, a katódsugárcsöves monitorokon pedig már akkor 1600x1200-ban lehetett játszani haha!!
2.
A studió minõségû 7.1-es DTS HD/Dolby True HD-és hangkártyám meg önmagában annyiban volt, mint egy konzol. A 7.1-es DTS HD/Dolby True HD-és HIFI erõsítõmre kötve hát mit ne mondjak, ez is legyalázza a konzolok hangzását ugyanazon erõsítõre kötve ugyanazon játékokban, mert ugye még a PS3 sem képes mit kezdeni a Dolby True HD és DTS HD jel kiadásával a HDMI kábelen keresztül SEM, épp úgy, mint az olcsóbb Blue-Ray asztali lejátszók SEM tudják kiadni ezen HD-és hangsávokat, ezt aztán nevezem hangtechnikának a konzol részérõl :D
3.
Irányításról: olyan precíziós egereket be tudsz szerezni PC-hez, amik pontosságában és reakcióidejükben össze sem hasonlíthatóak egy PS3 kontrollerrel, vagy egy Xbox360 kontrollerrel, tudom, mert van mindegyik. És ha ez sem elég, billentyûzeten annyi gombfunkció elérhetõ egy egy összetettebb stratégiai és szimulációs játéknál, amelyek irányítása konzolos kontrolleren nevetségesen kivitelezhetetlen, erõs programirányítás-beli butítás szükséges a konzolos átiratkor.
4.
De verd csak a nyálad a konzolra nyugodtan. Képi megjelenítés+Hangzás+irányítás trióban a PC verhetetlen, úgy sem tudsz meggyõzni az ellenkezõjérõl,mindegyik platformmal játszom. Egyébként egyetlen értelmes és kiváló stratégiai játékot nem láttam még konzolra, pedig avval nem csak hülyítenéd az agyad, mint a sok exkluzív címeddel, bár nekem ez az exkluzív cím az ég világon nem jelet többet egy képzeletbeli jelzõnél. Vagy egyetlen olyan autószimulátort és repülõgép szimulátort sem láttam még konzolra, ami csak meg is közelítené (nem hogy vetélytársa lenne) a PC-és színvonalat...
Ennyit a részemrõl. Az 1,2,3 pont cáfolhatatlanul igaz, a 4. pont ízlés kérdése: ki milyen játékokkal szeret játszani, de a legértelmesebbek akkor is a stratégiai és szimulátor játékok, amikkel játszani lehet, az én véleményem szerint, és akkor ott tartunk, hogy mindenben jobb a PC, sajnos ez van, de toljátok csak a beképzelt exkluzív címeitekkel.<#mf1>#mf1>
A
Ez aztán komoly érv barátom.Menj szépen az ide vonatkozó topikba, ahol biztosan megpaskolják a buksi fejed, amiért a 8(!) évvel ezelõtti topiknyitás óta sikerült valakinek 10ezredjére leírni az unalmas közhelyet.
Tudnam minek kell neked ilyen gep... Ha csak arra, hogy forumokon szologatsz be, akkor inkabb odaadom a regi p1-es gepemet, van hozza gf2-es kartya, de ha az sok, akkor megkeresem neked az s3virge-emet.
A mostani gepeden aran meg vegyel inkabb par konzoljatekot ha mar annyira ez a hitvallasod.
No igen, aki divx rip szarokat néz 15" monitoron annak teljesen felesleges egy jó tv. :))) Ja, mert azzal nem csak játszani lehet tudod. :)))
Oké, a tv-m nekem sem hd-s.
A projektorom az. :))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
No more high-tech PC-exclusive shooters from id Software.
<#integet2>#integet2>
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Magatokat nyugtatgatjátok, és beírok pár pc exkluzív címet, amik amúgy szart sem érnek. :))))))
De kell hozzájuk a 200k-s gép hogy elvigye fullmaxon 25fps-sel. :)))))
Nézzétek meg az E3 pécés szekcióját és a konzolosat, persze tudom a konzol szar = savanyú a szõlõ. :))))
lehet nyugodtan minden nagyobb fórumon leáldozott topikot nyitni de a lényegen ez nem változtat erõlködni lehet de a kreatívabbja akkor is pc-n fogja tolni ha heroin árba adják majd az alkatrészeket :-)
HP+
A konzol jó.. de csak a platform, árkád verseny, JRPG, és SRPG játékoknak, az RTS, TPS, FPS, RPG-ket hagyják meg a nagyfiúknak PCre.. és lehet hogy 200e a pc, de nekem nem kell 200e+ -ért fullHD TV, nem kell 90eért alapgép és nem kell 15-20 ért 1db!!! játék.. ahelyett ugyanazt a játékot megveszem pcre a boltban 8ért.. ha kicsit várok akkor 4-5-6.. és, láttam én már konzolon szaggatni játékot.. majd cserélj benne VGA-t hogy ne szaggasson.. :D
Tudom a konzolos olyan, aki az exkluzívra recskáz. Aztán a primitív játékairõl akarja bebizonyítani, hogy jók és bizony csak egyeseknek nem tetszik. Nekem valahogy nem áll fel a farkam.
Ez a Debil Man Cry 4 is...hát.
A pécés játékoknak leáldozott.
Már exkluzív fps sincs túlzottan, pedig régen az vitte az eladásokat...
Konzolon meg olyanok jönnek, hogy Resistance 2, Killzone 2.
Ne keressetek rá gugliban, mert értelmét veszti a 200ezres gamerpécétek. :))))
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Attol hogy az oblivion játékmenetét átültetjük egy post-apocalytikus környezetbe az attol még oblivion marad ,mellesleg semmi bajom vele söt a kategoriájának az egyik legjobbja de a fallout az valami egészen más eredetileg.
Those who wish to follow me I welcome with my hands
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"