Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
most ott van fennt, csak alakitgatjuk az egeszet. Csak extra is 2 napig nem volt jó :/ . igy reményeink szerint ma befejezzük és akkor lesz extran addig 😊

...

Miért nem dobot addig vissza extrara ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ScarY MAN
jó játék 😊 semmi lag 😊 majd az illetékes tápok elmondják neked bõvebben 😊

---------------------------------------------------------------------------

amugy runesofmagic.hu alakulóban van, de még nem tudni még most sem hogy mikorra térünk vissza :S . a tárhelyünk még mindig hibás/vírusos/etc. és se Vamp, se én nem tudok semmit hogy mikorra lesz jó :/

...

Hali! Tudnátok adni egy kis tapasztalatot a játékkal kapcsolatban? Mivel még most töltöm 😄 jól néz ki, és az eredeti angol leírás alapján is szimpatikus játék 😊 Esetleg a tapasztalaitokat megosztanátok itt? ( pl laggzik-e?)
Wikipedia 😄 Esetleg google :p

Ám info érettségin te nem gépezhetsz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez nagyon tetszik, köszönöm szépen 😊 be is logolok ennek örömére 😄
Vamp17
http://www.youtube.com/watch?v=c6XH9ZDcW_w

itt pl lathatod is hogy megy a bossfight.

Vamp17
Hát en nem vagyok valami nagy jatekos, de forumos hsz-ekbol azt vettem le, hogy olyan van hogy pl kis lenyeket idez, meg olyan is van hogy elofeltetele van hogy megjelenjen, vagy pl: Regin, a Kalin Shrine-es foboss neha ilyen pajzsszeruseget von maga kore, bidesz ket masik izmos csavot es amig le nem nyomod azokat addig nem tamad...

Én azt szeretném kérdezni a tapasztaltaktól, hogy milyen egy bossfight magasabb szinten? Úgy értem fizetõs MMO-kban több fázis van, minden fázisban más és más dologra kell odafigyelni (pl. felrepül a srákány, nem lehet ütni, közben bejönnek kis sárkányok, akiket le kell ölni, utána ha ez megvan leereszkedik, és tüzet okád amit ki kell kerülni), na ilyesmit nem láttam még F2P MMOkban, a bossok csak annyiban különböztek a sima moboktól, hogy több embernek kellett egyszerre ütnie. A RoM hogy áll ezen a téren?
Egyébként lvl 9 vagyok jelenleg és tetszik a játék.
Szervusz, ez engem is megakasztott egy pár percre, a telepítõ fájlnevek vannak elcseszve, csak át kell írni arra, amire hivatkozik a hibaüzenet.
Már letöröltem úgyhogy nem tudom megmutatni, de egy példát írok:

Valami-ezmegaz-1a(2) <- így nézki alapból
Valami(2)-ezmegaz-1a <- ilyenre kell átírni mind a 4et (annyi van, ha jól emlékszem) és mûködni fog, de remélem türelmes vagy mert telepítés után patchelni fog, ami jó sokáig tart, legalábbis nálam.
Ez hasznos info !

Manualja egyébként van a játéknak, amiben benne van minden pontosan ?
Pl. az, hogy: miképpen befolyásolják a sebzést az alap tulajdonságok(strength, stamina, wisdom , stb.)eggyel való növelése, stb.
A TP pontok elosztásánál ill. a statok felrakásánál is nagy segítség lenne, ha ezeket pontosan tudnánk.
Néztem a hivatalos oldalon, de én nem találtam, a fórumon vmi miatt nálam a keresés nem mûködik, anélkül meg elég nehézkes.
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Rip
A 100 durás fölötti tárgyaknak (tehát 101-tõl) van egy hidden bonusuk, mégpedig az, hogy +20%-ot dob a tárgy statjain.
(Ha nem pontos a megfogalmazás, majd a tápok kijavítanak 😊 )

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sziasztok !
Egy tárgy durability-je miért annyira fontos ?
Mitõl jobb sokkal a 104-es, mint pl. a 100-as ?
Mennyiben befolyásolja a sebzést és a védelmet ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

teddymac
Hi,megprobáltam telepíteni a játékot laptopra,de kilép olyan hibával,hogy tegyem be az 1 lemezt.Megadom az útvonalat,de nem találja.
Valani ötlet?
Vista van a gépen.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

inter15
Köszönöm így utólag innen is a felvételt.

Arkangyalka

Doomista
mondjuk én kiváncsi vagyok hogy nélküled mennyivel több idõ 😄

épp most esett egy tiszta lv50 lila dagger 0/2 runás és 104 durás! nem semmi!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ma nem leszek, de nélkülem is nyomhattok egy speed runt, aztán összehasonlítjuk majd mennyit számít az, ha ottvagyok 😛
Doomista
ma kéne egy speed run 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha normális vagy akkor be, persze 😊
Csak whisper Babaszappan-nak vagy Maelie-nek.

Egy kalin run amúgy kb fél óra lehet nem? Még soha nem mértük, egyszer megyünk egy speed runt 😄
inter15
Ha a Macantacht -on kezdenék egy új karit akkor bevennétek valami magyar guildbe ?

Itt a Siochain on hiába könyörgök a Zone chat -be már lassan 2 hete , Csak süket fülekre találok.
Láttam már legalább 3-4 magyar guildet , de hiába whisper -ezek le sem szarjak a kisebbet.

penge25
jó hétvégét mindenkinek

penge25
na hétfõre t7-es 100+ durás staffod legyen 😊 Azt garantálom sokkot kapsz a sebzésed változásától 😊

bazdevil
Nem is konkretan toled kerdeztem, bar a te hozzaszolasod utan irtam de azert nem is fuztem hozza na mind1 😊
Persze fent leszek figyelk TS is fent van be van love, tegnap mentunk par kor MA-t Sevvel meg Lamagraval mar, ugyhogy TS tesztelve is van. 😊

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
persze, este legyél, figyeld a chatet,ts-t és lehet megyünk épp. ne velem beszéld meg, nem igy megy ez 😊

bazdevil
Ha ma este is mentek es van hely hozzacsapodnek a bandahoz...
buffal van kb 6k hp-m ez lennek en a gyurut meg megtapolom kicsit, meg az ovet is lecserelem ma, akkor lesz meg par 100 + hp-m.

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

Doomista
hungaricum, ki más ? 😄
5 k hp elég oda.

penge25
ja ok!

penge25
5.5k hp elég lehet mert kabunak sincs több

bazdevil
Kikkel tolod Kalint? Klannal? Mennyi hp kell oda magenak hogy ne haljon minden kanyarban?

Doomista
de nem az enyém lett a 2x clean lol, még mindig nem érted 😄 nem vagyok én ninja 😊 ahogy baba mondta 😄

penge25
bazz mázlista

Doomista
jaja...2x kalin run 2x clean ill 😄
minden reste takaritom a tier7 köveket mert porosodnak xD

penge25
mindkettõt 😊 én siochainon vagyok, a többiek itt zömében a mechán (mármint a fórumozók itt) de nálunk a szerón kb 1000 magyar lehet, 3 magyar guild is van miénk hunters 108 fõ magyarral, mechán szerintem ugyan ennyien lehetnek sacperkb

rexaly
és melyiket ajánlod? 😊 gondoltam ha már ennyi jót írnak errõl az mmo-ról akkor adok egy esélyt neki 😊

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

penge25
de clean illumine van rajat?

penge25
Siochain és a Mechantason van a legtöbb magyar

rexaly
sziasztok

melyik szerveren tolják a magyarok?

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Doomista
az egyiket vittem csak, de azt is azért mert azt hittem YES MEGVAN A REGIN, erre mikor needeltem kiderült hogy nem 100+ durás 😄

penge25
mennyi egy kalin run nektek?

penge25
nekem hál isten 100 durás van, sõt egyszer pár hete láttam egy 104 durást is, na az tuti ritka!

penge25
jézus 2 clean bazz az szép és te vitted valamelyiket mert statnak az nagyon karaj 😊

Doomista
kösz😊
staff hát hogy mondjam...2 kalin runból 2 tiszta esett,csak hogy 70+ durások voltak, szal csak 100 durásat tierezek...már majd nem tiereztem, csak szóltak hogy durája szar...továbbra is farm megy a staffért 😄 azért se akar 100 durásat dobni 😄

penge25
ha van idõd te is szólj hozzá doom a gamestáros hírhez, hagy lássák hogy sokan toljuk a gamét 😊

penge25
ejj de jó neked, na staff megvan már? Utólagos engedelmeddel a Gamestar Rom-os hírének hozzászólásába belinkeltem a webalbumodat, hogy így is népszerûsítsük ezt a fantasztikus gamét a magyarok körében 😊

eddig oke csak akkora bannerba ki kellet volna irni hogy nem kenne kattintani meg lelonni addig az oldalt mig ninc leirtva rola a cucc..😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
szabadnapot vettem ki a suliból...egész nap instáztunk,meg még most is instázunk.

penge25
te mi a pitát keresel otthol?

Doomista
ezek az uj settes event cuccok kerem szepen egy settes event cuccok.
ennyi 😄

penge25
mi ez a új settes event vagy mi? Nekünk lvl 50-eseknek van értelme, mert ezek nagyon gyengus cuccok, vagy csak arról szól, hogy legyen ilyen divatos cucca is az embernek, ha épp nem öl ingame vagy instázik stb, akkor elvihesse mondjuk a lovira a kedvesét 😊

penge25
titok 😊