11819

• penge25
    eheh hát igen mert ő igazából papnak készült, de mostanában a magre gyúr, de ne haragudj én babát nem mage/priestnek nevezném hanem inkább priest/magnek ő wisdomra gyúrt, nézd ha ő feltápolja a kariját fullra akkor ő lőni fog 20-25k krittet, tudod mennyit lő egy igazi táp mage aki fullra ugy építi a kariját ahogy ezek a barom fejlesztők ránkerőltetik 36k-t bazz minden kritje 33-37k között van ennyi
  • Doomista
    azért nem fogy el mert nem dmgelsz eléggé a mageddel :) csak nyilván 10 mp alatt elnyomsz egy flamet, ugy persze :)
  • penge25
    én addig egy kanyi wisdomos statot fel nem teszek amíg nincs mana problémám, és nekem nincs cl ks akár mage, akár pap vagyok sose fogyik el a manám. Ugye magként ott a mana csökkentő skill, papként ott a man regen buff részemről ennyi a wisdom szükségtelen legyen egy minimum aztán csuma :)
  • Doomista
    jah mert ők is elkurták ! babát nézd mage/priest ként...az mage ! az mage !
  • Doomista
    nem nem elég ! 1000 wisdom legyen minimum ! milyen mage vagy te mond ? :D
  • penge25
    nem én kurom szét, a fejlesztők teszik ezt, mivel jelenleg nincs értelme a wisdomnak, nézd a legkeményebb magekenek a stajai így néznek ki : 1950 int, 1750 stamnina és 900 wisdom ennyi :)
  • penge25
    szóval ezért én nem is erőltetem a wisdomot, nekem elég lesz annyi visdom ami a potentialokból és a +16 allokból összejön, azzal lesz kb 800-900 a wisdomom majd ami bőven sok lesz :)
  • Doomista
    te jó isten az nagyot gyatra ! undorito ! és mage vagy bazd ! de kurd már szét a karid !
  • penge25
    no meg ha papra váltok annak meg piálni se nagyon kell nagyon durva az a mana regen 10 perces buff :)
  • penge25
    sajnos minden a wisdom rovására megy jelenleg 640 wisdomom van alig 4.5k mana, de mindenre elég mert ugye erősen kihasználom a két mana pia bugját, így manám nekem még sose fogyott el egyetlen egy szituba sem
  • penge25
    én akkor érzem magam tápnak ha végre minden cuccom teljesen fel lesz statolva értelmes statokkal, nos jelenleg 4 cuccomat kell még feltápolni, de akkor is 10 olyan cuccom lesz amire még mindig fér 2 stat :) És még akkor ott a második runa slot mindben ááá sose érek a végére, de nem is baj mert akkor nem is érdekelne a játék ha nem lenne hovatovább fejlődnöm :)
  • Doomista
    csak hülyéskedek ehehe...remélem eléred a 10 k hp-t ^^ de mennyi manád van ?
  • penge25
    akkor ne is aggódj mert ha nincs tápocska akkor nem vok táp :9
  • Doomista
    ez viszont oltári szánalmas...
    akkor nem vagy táp kész vége...vagy táp vagy vagy nem vagy táp, olyan nincs hogy tápocska!
  • penge25
    hmm még a lvl 35-ös elite skillem sincs meg eheheh
  • penge25
    ááá még csak tápocska messze van a táp fogalmától :)
  • penge25
    ugy is 20 perc és 46k tp van, én azt a tekis gyűjtögetőst tolom, ahogy bazdevil modta, odamegyek teli inventoryval, felszedek 20 darabot és leadok 4 daailit 3 run és megvan
  • Doomista
    jah ha majd megengedi a szakoktato hogy felrakjam erre a turbo gepre a romot...hülye vagy ? :)
    én inkább rá sem nézek a karidra ! fáj látni hogy mi táp vagy ! majd ha utolérlek akkor ránézek ! :D
  • penge25
    ha nagyon unod magad lépj be a karimmal told le a napi küldiket :9
  • Doomista
    kockulok csak éppen nem a saját gépemnél D:
  • Gubberx
    mérnem kockulsz? :D
  • Doomista
    irjál már sokat mert unatkozom...
  • Doomista
    csodálatos :D
    magem 45-50 lv all skill...
    priest 40-50 lv heals buffs...
    nem rossz...
    már csak táposodni kéne XD
  • penge25
    persze a magere is férne 2-3 milla tp, de így is jónak érzem ahogy most van elosztva rajta a tp
  • penge25
    mivel a magemen minden ki van tolva ami számomra kell, igen vagy 2 hete csak arra megy a tp, és nagyon nagyon durva imádják, a mana buffit gyakorlatilag egy cl run alatt senkinek se kell mana piát inni, az alap healem 4.4-4.6k hp között ingadozik grupom 3.8k hp asszem szóval elég jó pap, persze sose lesz olyan healem mint egy p/k-nak. Végre a tankunk elérte azt az állapotot, hogy lazán tudjuk vele farmolni a rare dargonos lila set bármelyik bossát, csak sajna én idő hiányába nem voltam egyetlen egy ilyenen se :( Többieknél már ott figyel a kesztyű, most a vállasra hajtanak
  • Doomista
    most a papodat TP-zed ?:)
  • penge25
    passiv na akkor költöm el másra a sok tp-t, pff bazz a papom meg egy vadállat vinnék mindenhová, akkora healt tol
  • Doomista
    passive mind a 2 =) priestnél csak a 40 lv passive a 45 lvlt tolni kell maxra =)
  • penge25
    mondtam neked hogy jobb a rate, nálunk 2-4 közötti run alatt esik 1 tiszta komolyabb stat :)
  • penge25
    és a mage lvl 45 ös elite skillje fix, vagy ezt már lehet tp-ssel egészen lvl 50-ig tolni? Mert raktároztam 300k-400k tp-t erre a célra :)
  • penge25
    thx az infót mage koma
  • penge25
    bazz pedig ha lenne kártyád milyen jó lenne neked ez a nap gyáááá 20 dia egy puri stone, hát azért nincs olyan kicsi intem 1100+ na ezt 1500 ra akarom majd feltolni, ja törpös instába bazz ilyenek esnek 35 stamina 35 int, 35 wisdom zöldek nem rossz
  • Doomista
    én penge sajnálattal közlöm, hogy én nem csak a staminára fogok gyurni elsőre, hanem egyből stamina,wisdom,int...MA-zunk erővel, és 2 napja igen jó statok estek ! 2 napja esett 2 tiszta savaga, 1 tisza endu,rigor,auth...endu auth egyben esett a dorlos bossból...és rengeteg junk,de legalább endu authbol rengeteg junk ;) tegnap szintén esett tiszta endu,auth,csomó junk,pedig csak pár menetet toltunk le...örülök neki hogy nem 1 hét alatt jó ha 1 tiszta statot sikerül szereznem...ha igy marad továbbra is a rate vagy mák vagy mi akkor kicsit hamarabb lehetek tápabb :P egyenlőre ugyan ugy gyujtok, kartya nem jott meg, non puri stone :((
  • Doomista
    40 lv elit skill az átkokat leszedi az egész partyról.
    45 lv elit skill a flame vagy a plasma arrow elsütése után elsüt a mobra egy debuffot, amitől nagyobb lesz a sebzés a mobra és nagyobb esély van a critre,vagy mi...szal a 45 lv elit skillje a magenek táp!

priestnél a 40 lvl elit skill nagyon érdekes, ha healt tolsz akkor a heal után (nem mindig) megnő 20%-kal a wisdomja a priestnek ! érdekes, elnyomtam a heal skillt és hirtelen megnőtt 5,4 k manáról 6,4 k manára a manám :D csak kár hogy nem is töltödik fel D:
    45 lv elit skill meg új támadó skill ami szintén táp...wind water dmg-s már nem vágom fejből most így a skillt de egész jó effectje van és egész jó dmg-t is lehet vele ejteni...
  • penge25
    ejj ha meglesz a 9.3 k hp, akkor tolom felfelé rá mint atom a inteket meg a magic attack statokat, mert szörnyű, hogy a staminám nagyobb mint az intem :)
  • penge25
    Ja, ma ha tudtok vegyetek mint atom puri stonét csak 20 dia (azaz féláron van)nagyon ritkán van ilyen alacsony áron, ennek köszönhetően magem megint tápolódott hp= 8.5k eheheheh
  • penge25
    reggelt, na doom mesélj csak a 40 45 elite skillről mit tud? A mage 40-sét azt sejtetem amit beszéltünk nem hogy a partyról lekapja a rontásokat, de mi a 45-ös? És mi a pap 40-45-ös skillje?
  • gallik
    mi a mage/priest elit skilljei 40-en és 45-ön ?
  • zenoka
    jah csak hogy en is fent legyek
    http://www.runesdb.com/profile.aspx?id=16961
  • zenoka
    igy se voltak tapok igy meg aztan plane:D:D:D