Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
---------------------------------------------------------------------------
amugy runesofmagic.hu alakulóban van, de még nem tudni még most sem hogy mikorra térünk vissza :S . a tárhelyünk még mindig hibás/vírusos/etc. és se Vamp, se én nem tudok semmit hogy mikorra lesz jó :/
...
Ám info érettségin te nem gépezhetsz ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként lvl 9 vagyok jelenleg és tetszik a játék.
Már letöröltem úgyhogy nem tudom megmutatni, de egy példát írok:
Valami-ezmegaz-1a(2) <- így nézki alapból
Valami(2)-ezmegaz-1a <- ilyenre kell átírni mind a 4et (annyi van, ha jól emlékszem) és mûködni fog, de remélem türelmes vagy mert telepítés után patchelni fog, ami jó sokáig tart, legalábbis nálam.
Manualja egyébként van a játéknak, amiben benne van minden pontosan ?
Pl. az, hogy: miképpen befolyásolják a sebzést az alap tulajdonságok(strength, stamina, wisdom , stb.)eggyel való növelése, stb.
A TP pontok elosztásánál ill. a statok felrakásánál is nagy segítség lenne, ha ezeket pontosan tudnánk.
Néztem a hivatalos oldalon, de én nem találtam, a fórumon vmi miatt nálam a keresés nem mûködik, anélkül meg elég nehézkes.
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
(Ha nem pontos a megfogalmazás, majd a tápok kijavítanak 😊 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egy tárgy durability-je miért annyira fontos ?
Mitõl jobb sokkal a 104-es, mint pl. a 100-as ?
Mennyiben befolyásolja a sebzést és a védelmet ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Valani ötlet?
Vista van a gépen.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
épp most esett egy tiszta lv50 lila dagger 0/2 runás és 104 durás! nem semmi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Csak whisper Babaszappan-nak vagy Maelie-nek.
Egy kalin run amúgy kb fél óra lehet nem? Még soha nem mértük, egyszer megyünk egy speed runt 😄
Itt a Siochain on hiába könyörgök a Zone chat -be már lassan 2 hete , Csak süket fülekre találok.
Láttam már legalább 3-4 magyar guildet , de hiába whisper -ezek le sem szarjak a kisebbet.
Persze fent leszek figyelk TS is fent van be van love, tegnap mentunk par kor MA-t Sevvel meg Lamagraval mar, ugyhogy TS tesztelve is van. 😊
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
buffal van kb 6k hp-m ez lennek en a gyurut meg megtapolom kicsit, meg az ovet is lecserelem ma, akkor lesz meg par 100 + hp-m.
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
5 k hp elég oda.
minden reste takaritom a tier7 köveket mert porosodnak xD
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
melyik szerveren tolják a magyarok?
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
staff hát hogy mondjam...2 kalin runból 2 tiszta esett,csak hogy 70+ durások voltak, szal csak 100 durásat tierezek...már majd nem tiereztem, csak szóltak hogy durája szar...továbbra is farm megy a staffért 😄 azért se akar 100 durásat dobni 😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ennyi 😄