11819

• penge25
    a heroic törpós insta topicja, hátha oksabbak lesztek zozo tőle
  • penge25
    szerintem ahhoz a booshoz szól ez a taktika: Icebound Guardian is a real treat
    You will notice that the "safe circles" move in a pattern from both sides of stairs to the middle of the room and closer to the entrance to the room, then the cycle repeats itself. When you know the pattern you can stay alive without having very big problems.
    The trick is getting into the newly spawned circle in 5-7 secs after the text appears and the first AoE comes. Then the second AoE will come and you have a few secs to get into a fresh circle (you just move to the next one). After that the boss summons a robot that fixes him. Kill the robot and DPS the boss untill the next AoE cycle.
  • zozoalma
    egyik név nélküli a másik 2 meg rendes stat , ami rajta van
  • penge25
    zozo az igaz hogy sok kék cuccon 35 stamina meg wisdom meg int van?
  • zozoalma
    Hát öszintén Törpös insta egy poénnak jó , tegnap a 3 bosst a befagyott guardiant probáltuk 1 órán keresztül nulla eredménnyel :D
    De ott legalább nincs Debt meg javitási költség se :)
    Másik party akivel beszéltem 3 óra alatt tolta le és uccsó bossnál wipeoltak
    Drop esett nekik illumine V van rajta meg 2 zöld junk :D
    Énis gyűjtöm a magemnek a cuccokat keményen , kicsit tápolom lassan ugyis erősebb lesz mint a priest :)
  • penge25
    lol multkor még azt mondtad, hogy nem full cleanból építed a karid :)Remélem a kártyádon lesz zsé bőven erre a célra :)
  • penge25
    mindegy mire kész akarim szart se fog érni, mert jön majd a szintemelés, az tényleg ígaz hogy az új törpi instába valami új lila staff esik?
  • Doomista
    jah az igaz persze...de én meg nem akarok dirtyt =)
  • penge25
    500k pontosítok, elírtam
  • penge25
    nyugi én is elszzartam a táptalan cuccaimra sajna, de lehet venni goldért pl ami a sapimon van 50k volt mert dirty volt, 16 all with 8 wisdom eheheh, de 2-3 milla egy tiszat ugyhogy valahogy csak összeszedem mindre majd vagy nem :(
  • Doomista
    scoutnak minek úgy is táptalan lenne
    roguednek minek úgy is táptalan lenne

szal logikus persze hogyne :D
  • Doomista
    óh hát én a 16 attribokat felejtem full, 35 int wisdom stamina lesz :s
    már mint 2 ékszer tartalmaz 16 attribot ugye amit az epicbol kaptunk,csak az ékszereket elkurtam táptalan összvissz statokkal és máris csókolom a 2x 16attribnak :D
  • penge25
    na az tuti :)
  • penge25
    de a kedvedért feldobok majd 2-3 35 wisdomot , ok?
  • Gubberx
    én sose fogok wisdomra rakni :P
  • penge25
    rendben mester
  • penge25
    A karim, nézd meg a spaiját! Nos ahogy a spai van felstatolva én minden cuccomat így akarom hogy kinézzen majd, max annyi hogy esetleg lesz pár cucc amire kerül majd Illumine VI, vagy 28 stamina helyet 35 stamina, vagy 35 int
  • Doomista
    raksz ha én mondom ! raksz ! 1000 wisdomot fogsz nekem bemutatni !
  • penge25
    rakok de nem közvetlen nem rakok fel 35 wisdomot, sem sárga statot legalábbis én minek ha a lent említettekből meglesz a 900
  • penge25
    na akkor gond nincs én 900 körüli wisdomot képzelek el, de egy kanyi wisdomos statot nem rakok már fel, ezt írtam is nekem a 900 wisdom acélom maximum +6 két wisdomos cuccból a potential, a guts és a 16 all statokból lesz meg terveim szerint nyaaaaaaaa
  • Doomista
    látod, ennyi érthetetlen mage van ! kösz hogy megkerested őket !akkor is rakok a wisdomra,és te is raksz ! kész vége,lezárva vagy tombolni fogok !
  • penge25
    mage
    mage2
    mage3
    mage 4

na pár mage gyors keresésbe, nézd mindenki szarik a wisdomba, szinte wisdomos statot nem is rak senki
  • Doomista
    nah ez táp ! 1000 wisdomt mondtam,és majdnem megis van neki, nem 1400-t figyelj mar oda ! jaja int több aztán stamina és wisdom, erről van szó !
  • penge25
    szerinted mért, ennyi csak a wisdomja? Nézd igazából egy magnek az intnek kell a legtöbbnek lennie, utánna a wisdomnak (papnál ugye fordítva) és végül a staminának. De itt sajna nem így van, de nem ám, és ezt te is tudod na. Mit kell itt bekattanni
  • zenoka
    nah mi az a kombo?
    en flame fireball lighting fire rose(3szor) flame fireball thunderclap komboval es ujra.. komboval nyomom maganyos mobok sosem ertek meg hozzam:)
    ha meg bosst olunk akkor flame fireball fire rose(ide kenne meg a lvl 30as elit:S) meteor es elejerol
  • Doomista
    bekattantam
  • penge25
    igen,
    de
    ebben
    a
    játékban
    jelenleg
    nem
    így
    van!!!
  • Doomista
    még1szer leirom,de ha most is jösz valamivel én ma ugy leiszom magam hogy nem rohamom lesz hanem 1 honapos koma ! RGrgárgárgárgá
    a
    magenek
    wisdom
    is
    kell
    mana
    is
    kell
    nem
    kevés
    .
  • penge25
    mond hogy fogyna el a manám ? pl mondjuk megyek egy faja pappal ks-be rámlövi 10 percenként a mana reg buffját az ad nekem 2 secenként 60-70 manát, én állandóan használom a mana csökkentő skillem -35% minden spellből, közben vigan ihatok olyan mana piát ami tölt rajtam 440 manát+144 manát regenel 1 sec alatt+ még emelett ihatok közbe olyan mana piát ami instant feltölt nekem 1500 manát akár?
  • Doomista
    árgárrgárgárgárgráráRGÁRGÁRGRÁRGÁRGÁ FFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • penge25
    doom nem tudsz meggyőzni, nézd nem vagyok hülye nekem minden mmoba, rpg magem vagy papom volt. Nagyon jól tudom hogy a mage 2 legfontosabb skillje az int és a wisdom. De ez a rom asszem még nem találkoztam ilyen gaméval ahol ennyire nem számít a wisdom, mert ha elérsz egy bizonyos mana szintet a buffoknak, mana piáknak köszönhetően nem fogy el a manád. Ergo leírom még egyszer inkább intre adok!
  • Gubberx
  • Doomista
    fellépek a karidra és 4 mill debtel hagyom el az istenért már ! [már tépi a haját]
  • Doomista
    leírom újra, mert még mindig nem érted!
    a
    magenek
    wisdom
    is
    kell
    mana
    is
    kell
    nem
    kevés
    .
  • penge25
    lépj fel a karimra menj velük egy ks-t vagy egy cl-t nem hazudok
  • Gubberx
    asszem dúmpista bekattant :D
  • penge25
    leírom neked ez a játék nem a wow, nem gw, nem lotr ezekbe mind jól lőtték be a mage manaigényét, nézd itt nincs olyan szituáció hogy elfogyjon a manám world boss, insta boss nem fogy el egyszerüen a manám ennyi ergo 4.5k mana nekem elég bármire akár egy napon át tolhatom a spelleket akkor se fogyok ki vili, elkúrták a fejlesztők tul sok mana regen, mana csökentő, növelő buff van, kevés a cd a mana piákon stb....
  • Doomista
    ne hazudj, még hazucc is ! pofán ütlek és nyekkensz mint a macska, aztán majd észhez térsz !
  • penge25
    lol a guildembe én vagyok a damage dealer, mindig első vok pedig van tápabb mage is igaz ő csak a hp-ra gyúrt 9.5k hp őt is lazán lenyomom dps-be úgyhogy hidd el én tolom flamét, de elárulom ha csak flame, flame, flamézol komolyabb magek között ezzel a nulla kombóval sose leszel 1 dps-ben :)
  • Doomista
    ajj istenem miért kell mindig kötözködni,leirom ujra,hátha megérted:
    a
    magenek
    wisdom
    is
    kell
    mana
    is
    kell
    nem
    kevés