Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
valoszinuleg feltortek az oldal szerveret es lefutattak egy trojais scirptet ami beirta magat jopar file-be es ha az oldalhoz akartok csatlakozni akkor automatikusan csatlakozni akarsz a gumblar.cn nevu oldalhoz is.. tulkepp egy geci phpt akarnak futtatni
par hete (multheten vagy azelott) egy cimboramhoz szinten betortek (marmint a szerverere ugyanezt a szart toltak le szerveren) es jopar oldalt megfertoztek..erdemes volna megnezni es kiirtogatni a kodokbol..
inkább szánj rá fél órát és lépd meg ugy a 10 szintet :D
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
nagykarakter: Magus curse-on Magus getbuffed-en
kiskarakter: Rugo getbuffed-en
Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)
ameddig te aki nyitja a portalt nem mész be addig nyitva is marad , rémlik hogy néha olyanok is betudtak menni akik nem voltak partyba.
Cat02 ezek a képek mire vannak , én ezt nem érteni XD
meg hogy 1 ládábol esik valakinek 2 note,10 note 15 note,scorevel szintén...meg hogy 1 ládából 3 elixir poti...hihetõ ? velem nem történt meg :D nah mind1
de a potik miatt is farmolom, kell az a sok poti :)
napi 1 órát rátudok szánni arra hogy kicsit lemenjek és ládákat nyitogassak. elsõ napon pedig beleõrültem már :D
=|
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
magyaroknál fõleg :)
goldsellerekrõl jut eszembe
amúgy már van megint gold<->diamond trade, csak a goldsellerek tûntek el a piacról.
Mikor volt 500k-m, betettem, és kaptam érte 500 diamondot. Igy lett.
Kihasznaltam a goldsellereket.
Ugye ha joltom volt vmi gubanc is, hogy free jutottak hozza diamondhoz.
Vmi ilyesmi volt, szal lofax penzer kaptam diamondot, ezt csinaltam par hetig, ennyibol allt jatekom xD
Salve mert akire rakod annak a manatõltését is javitja :D
Támado skillek neked nem kellenek :D
Kb 3hét és nekem minden skillem lv50 es priestel aztán akkor majd csak maget tolom xD
priestnek húzd ki a faith-et, az jó kis passive heal növelõ (ez ilyen top priority kb), a healing salve is fontos nagyon; a healek közül én pedig a group healt emelném ki, egy insta általában úgy néz ki kb, hogy a healer spameli a group healt