Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
info érettségin mit puskázzon ott nem igazán lehet puskázni, pontosabban nincs értelme, mert nem tud rá készíteni :)

ScarY MAN
azt mond meg nekem, hogy melyik suliba tanítasz és hogy milyen tárgyat :D

...

ScarY MAN
ne is mond. nem használok semmi virusirtot es nekem nem jott jol ez az egesz :/ ... na de az új oldal már alakul :) mar csak arra varunk hogy leirtsak a szerverrol a virust es feltoltsuk a tarhelyre :) persze addig meg van idonk es az oldal se 100% :)

...

Doomista
nah és puskáztak ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

penge25
hmm szép elérte a rom az 1 milla regisztrált playert, kérdés ez mennyi ténylegesen hisz pl nekem mezei játékosnak is 5 accja van <#buck>

penge25
napot, penge bá reggel héttõl mostanáig info emelt érettségin ügyelt :(

Doomista
penge hol van ? :O

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

keres meg holnap pm-ben itt lehet tudok nektek szervert olcsoert ingyen normalis:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Vamp17
Igen tudunk rola, sajnos egyelore ugy tunik jo darabig nem lesz oldal. Probaljuk helyrehozni, de mivel maga a szerver a gond, (ami meg nem a mienk) meg otletunk sincs mikor lesz eredmeny :(

szerverupdate volt most akartam megnezni es lattam hogy ez a gebasz is van.. mondjuk ha az uzemelteto tud rola akkor illet volna szolni szvsz ha meg nem akkor hajra hajra hajra:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
nekem már 4 napja be se jön a magyar oldal!

nemtudom kicsinalja a runesofmagic.hu-t de van egy kis problema:
valoszinuleg feltortek az oldal szerveret es lefutattak egy trojais scirptet ami beirta magat jopar file-be es ha az oldalhoz akartok csatlakozni akkor automatikusan csatlakozni akarsz a gumblar.cn nevu oldalhoz is.. tulkepp egy geci phpt akarnak futtatni
par hete (multheten vagy azelott) egy cimboramhoz szinten betortek (marmint a szerverere ugyanezt a szart toltak le szerveren) es jopar oldalt megfertoztek..erdemes volna megnezni es kiirtogatni a kodokbol..

penge25
mert nem lenne rossza ha 30 perc alatt 5 lépne 10 szintet :)

penge25
a kiskarik csak állnának nem fallow opció lenne

penge25
mert belagol nagyon 4 giga rammal is?

persze kapnak mivel teis kapsz még 50 en , de 5db lv1 es karit kezelni :D
inkább szánj rá fél órát és lépd meg ugy a 10 szintet :D

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

penge25
huh karaj, akkor azt mond még meg légyszi, hogy ha lvl 50 karimmal leölök valami küklopszot cl környékén és 5 db lvl 1-es kari van velem partyba, akik ugye odateleportáltak cl elé, azok kapnak xpt?

bazdevil
Na vegul en is feltettem a curse meg a getbuffed clienseket.

nagykarakter: Magus curse-on Magus getbuffed-en

kiskarakter: Rugo getbuffed-en

Runes Of Magic:(Macantacht), Salinas - Mage55/Priest54, Eryel - Rogue52/Knight52 Aion: Ismerkedes a jatekkal :)

viccesnek szanta:P:)))))

Ez a runa ugy müxik , van egy 6 fõs party mondjuk obsidian elött és te fogod es a bookodba megnyitsz egy portalt megjelenik egy csillagkapu és fogaskerekezel rajta és rákérdez hogy tuti akarod :)
ameddig te aki nyitja a portalt nem mész be addig nyitva is marad , rémlik hogy néha olyanok is betudtak menni akik nem voltak partyba.

Cat02 ezek a képek mire vannak , én ezt nem érteni XD

penge25
penge25
ezek szerintem kamák

penge25
mostmár abba kellene hagynom a sok instázást, hogy legyen diamondom! Jó dolog instázni stb hisz errõl szól a game, de ebben a gameéban jobban haladok egyedül sajna mint csapatban, ha tápolásról van szó :(

penge25
oksa szarul, untápom volt a hülye upc miatt hpm lement 6.7k ra ejnye

Doomista
nah jólvan penge barátom, majd felugrik a karidhoz, megnézem hogy állsz.

Doomista
van valami D,E fajta poti is...nemcsak water A,meg elixir A...pedig rohatt sokat nyitogattam, nekem még se esett egy darab, persze vágom hogy ritka, de akkor is jobb %os fajta,inkább ezek esnének jobban :P
meg hogy 1 ládábol esik valakinek 2 note,10 note 15 note,scorevel szintén...meg hogy 1 ládából 3 elixir poti...hihetõ ? velem nem történt meg :D nah mind1

penge25
mondjuk a potik jól jönnek az tuti nekem is volt 100 azóta maradt 60 egynehány a sok insta run miatt :)

penge25
miért álmodozok, tuti lejár az event bekerül a rinó 300 diás áron, a szárny meg max 200 dia lesz vagy annyi se tuti :)

Doomista
most is eventezek...pedig 55 notesem van és vagy 200 scoresem...de még igy is nyomom...talán a potik miatt...közben meg notek is jönnek...igy jön össze :)

Doomista
már megint álmodozol :)

de a potik miatt is farmolom, kell az a sok poti :)
napi 1 órát rátudok szánni arra hogy kicsit lemenjek és ládákat nyitogassak. elsõ napon pedig beleõrültem már :D

penge25
mert azt gondoltam ki, fogom veszek 1 runát, csinálok 5 kiskarit belépek mind az öttel, elteleportálom cl elé mindet, és a magem meg sec perc alatt felhúzza mindet lvl 10-re, hmmm ha ez így mûködne irdatlan mennyiségû diamondot tudnék keresni nagyon rövid idõ alatt :) Na vélemény mûkszik e ez a gyakorlatban?

penge25
ebbõl fakad kövi kérdésem tegyük fel én ugye lvl 50 vagyok belépek egy lvl 1-es karival, azt elteleportálom cl elé, és ott elkezdem ölni a küklopszokat, az lvl 1-es kap xp-t vagy nem?

penge25
lol na én már rég abbahagytam e miatt azt az eventet sose lesz akkora mázlim, hogy mountom vagy szárnyam legyen! felesleges is hajtani érte úgy is mindkettõ bekerül hamarosan item mailba, azt a rengeteg idõt mit rááldoznék, annyi idõ alatt meglenne rá a dia is simán :)

penge25
figyuzatok már jól láttam, hogy van olyan portálási runa, ami egész csapatot teleportál? Mármint pl nekem van egy ilyen runám velem vannak ugye partiban szanszét Taborea földjén a tagok és ha használom ezt a runát akkor oda teleportálódik mindenki ahol vagyok, vagy ahová mark inkel kijelöltem a területet? Vagy egyáltalán így mükszik e ez?

Doomista
nah mondom esett julia's boxbol egy mount box, nah nah perma mount be fog figyelni és 1 napos +10%os speednövelö poti esett :D nembaj nembaj akkor is lesz szárnyam-

Doomista
reggelt

penge25
reggelt

Doomista
klikk :D érdekes dolgok esnek :D

=|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
mert legtápabb rogue vagy a szerveren :)
magyaroknál fõleg :)

goldsellerekrõl jut eszembe de ez még mindig üt :D

miért is? :D

amúgy már van megint gold<->diamond trade, csak a goldsellerek tûntek el a piacról.
Ja, csak ugye behalt a bolt mert kivettek aHbol a gold/diamond cseret

Doomista
büszke vagyok rád !

Amikor indult az OB, egy hetig jatszottam. Betettem par goldot es kaptam erte diamondot.
Mikor volt 500k-m, betettem, és kaptam érte 500 diamondot. Igy lett.
Kihasznaltam a goldsellereket.
Ugye ha joltom volt vmi gubanc is, hogy free jutottak hozza diamondhoz.
Vmi ilyesmi volt, szal lofax penzer kaptam diamondot, ezt csinaltam par hetig, ennyibol allt jatekom xD

Doomista
szép, nekem magenél az össz skillem 40-50 lvl csak :s de most egy két hétig a priestet tolom, inkább a heal buffokat tolom, meg lehet akkor 35 lvig elit skillekig lezuzom még, annyira tolom a healokat hogy tudjak "prieskedni" rendesen, ha esetleg kellene majd egy mellék "healer" valahova valakinek.

penge25
bazz akkor vagy 3 hónapot dailizhetek mire maxon lesz ez mind :)

Hát group heal faith heal regen urgent heal , Grace of life , amplified attack , angels blessing Angels Carol magic buff water buff !
Salve mert akire rakod annak a manatõltését is javitja :D
Támado skillek neked nem kellenek :D
Kb 3hét és nekem minden skillem lv50 es priestel aztán akkor majd csak maget tolom xD

nem, a többi nem ennyire kemény, azokat le szoktuk verni simán.

priestnek húzd ki a faith-et, az jó kis passive heal növelõ (ez ilyen top priority kb), a healing salve is fontos nagyon; a healek közül én pedig a group healt emelném ki, egy insta általában úgy néz ki kb, hogy a healer spameli a group healt
penge25
de a többi cl környéki szemet dobó boss is ennyire kemény, nekünk egy tankunk van aki knight/warrior 9khp-val, egy elmet õ is k/w de neki 10k+ lehet a hpja!

penge25
bab tõled is kellene egy kis help, nos úgy néz ki hogy paposkodnom is kell elég sûrûn, szóval mostmár abszolút papra tp-zek, nos le tudnád nekem írni, ha jó healt akarok tolni, akkor melyik skillekre mennyi szintet rakjak, és mi a fontossági sorrend? Én maxra gondoltam a healt, a regent, group healt és a két buffos skillt, a többire meg passzolom mire mennyit éri meg költeni (támadó egyáltalán nem kell)