11819

• penge25
    Hát doom koma biza a setet magamnak és egy kurva kemény warriornak köszönhetem, mivel másfél héten át hajnal 5 kor keltünk, hogy mindkettőnknek meglegyen a 3 darab set, ugyanis hajnal 5 és 8 között senki nem farmolja nálunk lockyt és a cl bossokat. A belépőkódomat csak egy valakinek árultam el amúgy is és az te vagy doom :)
  • kovalik
    ezeket a black setteket honnan lehet "beszerezni" ?
    mi a feltétele, mik kellenek hozzá ?
    köszi!
  • XeeN
    Éppen ezt akartam írni...
  • kovalik
    hali
    nincs szerver ?
    sőt a hivatalos honlapot sem lehet elérni
  • Doomista
    Jah, de azt elfelejtetted leirni, hogy nem saját magadnak köszönheted azt a 3 db black setet, hanem a haverodnak, aki feljárt a kariddal, és begyűjtötte hozzá a cuccokat :)
  • penge25
    erre mit mondhatnék sajna nekem se pénzem se sok időm a játékra, úgyhogy te mivel ha bejön a bankkártyád és veszel x mennyiségű diát valószínű lehagysz tápban engem hamarosan :) Mellékesen jegyzem meg jelentem megvan a black set 3. darabja is a sapi és hát igencsak high durás lett (115), kicsit mázlista vagyok :)
  • Doomista
    jó napot cubeÚR.
  • Gubberx
    jó reggelt a cubeoknak ;)
  • ScarY MAN
    estét
  • lordbalu
    délutánt XD
  • Gubberx
    estét :)
  • Doomista
    napot
  • Gubberx
    cube
  • Doomista
    etr4aveatve
  • Doomista
    kész vége nem tökölök nem szarozom erővel dolgozom a való életbe hogy minnél hamarabb kitudjam termelni a megfelelő pénzösszeget a diára, vagy 100 k dia kell nekem ebbe az unfarmed farmed aimbotterkottergolder cubewar játékba hogy 15 k hps mage legyek akinek van 3 k intje és 10k wisdomja, mag attackja 10 k damage 8 k tier10staff full yellow karamarka szerkómerkó legtápabb servermage lszek priest külön tápolásra szorul, skilleket maxolni kell, úgy hogy dolgozom hogy tuzdjam fizetni az adót amitől te penge...TE KOCkulod meg a játékot de kmeényen nekiadod azt amit megérdemel nem hgyod magad leeőzől engem is 20 k hps maged lesz 5 k intel 20 k mag attack 15 k mag damagevel 20 k manával, igy tovább hajrá sok sikert farmolj a perma monutokért,a diáért, farmolj értünk, a játékért.
  • Gubberx
    :D:DD:D:
  • zenoka
    nincs mese sokat kell farmolnom puri stone miatt..eloszor sok sok farm perm mount miatt most meg akkor a puri stoneokra..jaj de rohadt adict ez a szar:D
  • penge25
    én is freebe nyomom és elég kevés időm jut is a gaméra, de alakulgat a magem, nekem is a m. attackom kéne tolni (3.8k) gyakorlatilag már csak illuminét és 35 intet kell felraknom, ha minden cuccomra felmegy akkor meglesz az 5-5.5k m attack, de most várok kiegre lehet brut statok jönnek
  • zenoka
    jah akkor szivni fogok:P:D
    egyszeruen nem tudok elorebb vergodni 5,6K hp 1020 damage es 2100 MagicAttackrol (sejtem ezt kenne feljebb tolni)... persze teljesen free-ben..
    penzt meg nem akarok bele invesztalni
  • penge25
    hát ez olyan mint Raven, én anno 6-7k-s mage voltam, evil t7 staffal mikor bejott az új területkurva könnyen öltem mindent haver 2.5k hp-val meg sokkot kapott mindig :) Amit írsz arról én is hallottam, a skillrendszer átalakitásáról, na majd kiderül milyen lesz.
  • zenoka
    en azt nem tudom hogy azt rebesgettek hogy az elfekkel uj lesz a skill rendszer (valami ketfele) ez a regebbi kasztokra is igaz? es akkor az tp resettel is jar
    meg kurvara kivancsi leszek az uj teruletek balancolasara mert ugye oriasi kulonbseg van a friss lvl50 esek es a regi motorosok kozott..
  • penge25
    Ugye akkor jövőhét kedden jelenik meg az új terület és vele az lvl 52?
  • penge25
    nyomsz egy backspace-t és ott delete opció
  • FGB
    had legyen egy kezdő kérdésem:
    - ha bejelőltem valamit a térképen, így menet közben egy piros nyíl mutatja merre menjek, ezt hogyan tudom eltüntetni?
  • penge25
    aham
  • Doomista
    Combat Arms Online FPS Action
  • penge25
    CA ez minek a rövidítéseű?
  • Doomista
    a = magyar abécében az első betű.
  • Doomista
    Ma.
  • penge25
    a? ez mi?
  • penge25
    Magnek nem a hp a lényeg mikor lesz 6k+ a m attakod?
  • Doomista
    várom az új területeket, statokat, és még bankkártyám sem jött meg, de már folyamatban, csak ezért ^^ Nem unom, napi dailyt letolom, és ennyi. Majd ha jön új terület stb, akkor rákockulok :D Addig QW,CA.
  • Doomista
    tuti hogy jól csinálom...megvárom mig jobb statok jönnek...aztán...20 K HP
  • penge25
    9.4k hp unbuff és még a black vállasom nincs felstatolva és nem így nem is hordom (várok az új statokra vele) Hogy hogy nem haladsz a téápolással? Unod a gamét?
  • penge25
    lehet te csinálod jól, mert szerintem kurva táp cuccok kerülnek be, egy dolog biztos alvl 50+-os tárgyak eleve jobbak lesznek hiszen ha egy 50-es vállast pluszolsz +6 ra az ad 45 stamot, de ha egy 51-est az már tuti többet fog adni. Satatok is biztos durvábbak lesznek. Nálunk sejthetnek valamit mert a magek még a ful felstatolt high durás vhatos ékszer szetjeiket is árulgatják.
  • Doomista
    hi láttam nem rossz trailer jah táposodsz hallod én még 5,2 k hpval viritok mit szólsz hozzá egy pvp-t akarsz
  • penge25
    hi all, láttátok a kiegészítő új trailerét, hát nem dobtam el az agyam tőle ütősebbet is csinálhattak volna, az tuti lesz jópár új boss :) Mondjuk pénteken lesz meg a Black settem 3. darapja a sapi sokkot kapok, ha lesz tőle jobb set :)
  • zenoka
    nah itt van a twitter a gameconrol
    http://twitter.com/RoM_EN
  • Doomista
    Nagyon régi kombináció nekem a wb+iconpackager+cursorfx+objeckdock volt...most már csak vs+iconpackager+cursorfx+objeckdock :D!
    Szeretem, ha a windows rendszer szépen néz ki :D
  • ScarY MAN
    azt hasznaltam :P ... winblindsel egyutt....de mivel mostmar nem szamit a kulcsiny inkabb nem is eroltetem :D ... ugyis minden egyszerre fut mikor bekapcsolom a gepem :D kiveve a rom... xD