11819

• Doomista
    Hogy ? Valahogy igy ? --->
  • Gubberx
    cube barátommal ma lezuzzuk ezt a síros partot ugy hogy tényleg sírni fog :D
  • Gubberx
    542 mb és nekem a rom hungary oldalról lejött a patch ugy 2 perc alatt :D
  • Doomista
    10 perc se volt nekem :D Ez lassú ? :D:D
  • XeeN
    Ez mind szép és jó, csak nagyon lassan töltődik.
  • Doomista
    Kávét vedelek,
    és napokig nem alszom,
    kockulom kockulom ezt a kibaszott játékot !

[ez rimelt]
  • penge25
    igen itt a patch tartalma YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • Doomista
  • zenoka
    ott nem szovegel ennyit csak kattingat mint az orult es surget mindenkit:P:)
  • penge25
    unbuffed persze
  • penge25
    amúgy 9.6k hp, 4k mattack és 1.45k int megvan :)
  • penge25
    ejj tee de mennék hozzátok a mechára az ilyen szövegelések hiányoznak nekem :)
  • Doomista
    De azért már mutogattad a tápos magedet a kisbabádnak :D Csak igy elgondoltam, amint fogod, dédelgeted, és közben odasétálsz a számitogéphez, ahol épp a rom fut, rajta a mage karaktered, és elkezdesz habhablatyolni hozzá valamit ,hogy húúú wáááá 10 k hp meglesz unbuffed 1,5 k int 4 k mag attack , megyek TT-be eddig 3 óra alatt toltuk ki de most rekordot döntünk, solozom a cl első 2 bossát de most megpróbálom a 3-4 bosst is solozni :D
  • penge25
    Nem hinném , de a családi életbe nem szól bele a játék, mert péntek szombat vasárnap este 9 től játszok, meg ha nagyon kell valami akkor felkelek inkább hajnal 5 kor játszani, hogy ne a családtól vegyem el az időt a játék miatt :)
  • zenoka
    koszi
  • Doomista
    Itt
  • Doomista
    Nincs
  • zenoka
    hun a video?!
  • Doomista
    Ők is várják az új pályát
  • penge25
    És neked asszony megvan (5 l-es Heineken hordó)
  • penge25
    Persze megvan+pici babóca is jól van ha erre voltál kiváncsi :)
  • Doomista
    Passz...Asszony megvan ? :) Elég sok idő van még 2 óráig + egyéb dolgok, olyan 4-5 órára fog csak menni :)
  • penge25
    MÁrmint azt hogy a lvl 10-esek a csilivili varanast látják, mi meg már az elpusztult varanasba fogunk küldizni, na ezt nem tom hogy oldják meg
  • penge25
    aham láttam és azt észrevetted, hogy varans elpusztul :) Nem tom hogy oldják majd meg ezt :)
  • Doomista
    Amúgy rom hungaryn fent van 2 videó, láttad ? Szal a 2. videóban mutatja a gyerek a Demon Lordot...:D
  • Turist
    A magyar honlapon kivan írva a chatbox-ban, hogy ma lesz új terület:D
    Vamp írta be tehát lehet valóság alapja:)
  • Doomista
    :))) Hát én már nagyon várom :)) Remélem az 5 k hp-val menni fog, bár ha nem is, lesz kikkel tolni.
  • penge25
    eheh korrigálom magam, jön ma az új terület olvassátok el rom hungary chatfalát vamp beszélt Kerenskyvel, TUTI JÖN MA AZ ÚJ TETRÜLET JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Doomista
    Óh, istenem... most leiszom magam csúnyán. De semmi baj. Blue Marsra kaptam limitált béta meghivot, most szedem a játékot, egy új virtuális online világot mutat be, crytek technológiával, egézségetekre a romhoz, megyek tesztelni
  • zenoka
    pfff
    franc belejuk ra is untam egy ideje...
    eleg volt a daily instance kombobol
    uj teruletet akarok!!!:D
  • penge25
    EJJJJJJJJJJJJJJJ, a Frogster megint csak hitegetett, ma sem jön az új terület, pedig augusztus végére ígérték :( Márpedig mivel mindig kedden van a patchelés a mai az ucsó kedd augusztusban. Tuti együtt jön a kieggel a lvl 52 is, csak legalább ott tartsák be a határidőt amit ígértek (szept 15.), bár én már semmit nem hiszek el nekik :(
  • sector512
    Ebben a game-ben van valamilyen threat rendszer? Mert azt tudom hogy tank role van, de nem nagyon találtam még rendes leírást hogy hogy működik.
  • gameplusz
    Rouge/Knight
    Knight/Warrior
    Mage/Priest

Csak hogy spórolj magadnak egy kis diát :)
  • lordbalu
    Attól függ, hogy egyedül nyomulsz vagy többiekkel.

Ha egyedül nyomod érdemes a második kasztnak priest-nek lenni, az első meg valami dmg legyen.

Nekem egy warrior/priest combom van, ami elég jól bevált eddig.
  • Doomista
    Olyat válassz ami táp.
  • Gubberx
    olyat válassz ami neked tetszik
  • szucsy89
    sziasztok!

nemrég raktam fel a játékot, melyik kasztot ajánljátok kezdők számára?:D vagy mind1?
  • Doomista
    :) Akkor koccintok a settedre
  • gameplusz
    Hotfixelés, remélhetőleg. Beszart ah, mailbox, house, ilyesmi. Aztán reménykedjünk, hogy akár még update is lesz :)
  • AnarchoiD
    en "most" jottem wow -rol, valami maitenance van ilyenkor ?