11819

• Doomista
    Objeckdock plus jobb
  • ScarY MAN
    mar tobb mint fel eve nem hasznalok semmi csicsat :P

max rocketdock
  • Doomista
    VS-t használj, ne WB-t, nem terheli a gépet, és nem akad össze semmivel.
  • ScarY MAN
    nekem windows blinds miatt csinalt ilyeneket. moddol winfossal neha összeakad. :)
  • zenoka
    nah ilyenek miatt nem megyek pvp szerverre...idiota..
  • Doomista
    Ravenfell városában, vagy obsidian kastélyban már nem ment volna ilyen könnyen neki ! :D
  • Solid Snake
    Újabb értelmes ember a ROM világába
  • zenoka
    kosziii!
  • bazdevil
    Bemesz Kalinba, az elso teremben ahol a bekak vannak jobbra van egy nagy halom szikla azon ha fogaskerekezel akkor eltunik, oda bemesz megolod az ellent beszelsz a csavoval es amikor eltunik a ficko egy dobozt hagy a foldon, azt felveszed es visszaviszed a csokanak aki a questet adta.
  • zenoka
    reggelt kockak
    nem tudja valaki hogy ezt a questet
    http://romdata.getbuffed.com/?q=421672
    hogy lehet megcsinalni? megoljuk ensia-t vagy kit aztan jon seraph hasra vagodik oszt pont de a questet nem tudom megcsinalni
  • Doomista
    Jéé, nem is tudtam hogy van low lvl insta ott is, pasperset ismerem csak :)
  • VadKacsa
    Sascilian van lv 15-s insta ha meg akkarod csinálni a Logaros hangszer készitös küldit akkor ide is le kell jönnöd bányásni !
    Én is most találtam meg pedig nem ma kezdtem... :)
  • Doomista
    Ez az insta hol van? Sosem láttam, sosem jártam itt, pedig már full lvl karim van a játékban, lol...
  • Doomista
    Nem készül, csak szóba lett hozva hogy lehet hogy lesz, de nincs értelme.
  • Doomista
    priest
  • FGB
    csak most kezdtemelnem rég a játékot és lenne is egy kérdésem Mágusnak milyen másodlagos karaktert érdemes választani?

Nem tudom minta valahol olvastam volna hogy készül a játéknak a magyarítása, tudja valaki, hogy áll, lesz belőlle valami?
    Vagy az nem is ez a játék? :)
  • VadKacsa
    Hallo!
    http://romdata.getbuffed.com/zone/view/251 van ez az insta... lemegyek és megölök lent mindenkit aztán össze vissza ugrálok mert az aranykupacok alatt csapdák vannak aztán elmegyek a végébe és nem tudom kinyitni az ajtót ami az utolsó szoba előtt van valaki aki tudja hogy mit kellene csinálnom az kérem jelezze!
  • NanoHun
    :D
  • Doomista
    Addig igyál meg egy két üveg boroskólát.
  • NanoHun
    Gyerek vagyok XD
  • Doomista
    Updateld is a játékot a picsába...Addig igyál meg egy két üveg sört.
  • NanoHun
    De az update az megmarad vagy másoljam át?
  • Doomista
    Szerintem rakd újra a játékot, egyszer még megéri.
  • NanoHun
    Az megoldja ha újra teszem a játékot?
  • Doomista
    Akik még nem ismerik a táp erejét...:D
  • NanoHun
    Üdv! Valaki segítsen,légyszi! A beállításaim maxon vanna és nincs ablakos módba.(se kint se a játékba nincs arra állítva) Akkor mitől van az hogy mindig vissza ugrál ablakba és 800x600 grafikár a a gépem tökéletes!!! (futnak rajta a legújabb játékok) Légyszi segítsen vki! Köszi.
  • Cutee
    7200 Hp-m van 1200as dexem meg 1100 staminám. Engem is az zavar leginkább, h napiból tudom felhúzni (+39 dia az új napi ticket) egy 2-3 hét biztos rámenne. Meg igy, h 50es a warrior alap skillei amit használok rogue-al elég nagyokat sebzek. Az biztos ha veszek ilyen kavicsot azt utolsó percben fogok addig gondolkodok rajta.
  • Doomista
    Csak akkor válts r/k-ra, ha lesz merszed belőle olyan kasztot csinálni, ami egyaránt jó damagenek és tanknak. Pl ha jó tankot akarsz akkor alapból puri stone kell, sok sok sárga stat, 10+k hp, sok dex is, hogy dodgeolj, és akkor már jól tudsz tankolni...Ezt persze nem csak úgy lehet elérni, hogy veszel item shopban 40 ezer forintért annyi purit amennyit csak tudsz, freesen is ellehet érni, ha elég ügyes vagy...
  • Turist
    Mivel nem válaszolták meg a kérdésem így egy kicsit látatlanban mondom:
    Én akkor cserélnék a helyedben, ha sok puristone-t tudsz venni.Ha 12-14K HP-d van akkor valószínű még KS -be se kell melléd tank. . Az egyik legerősebb kasztja a ROM-nak, erős PvP-ben és habár alapból erős az elit skillekkel még akkor is sz@rrá tápolnak, ha nem akarod:D
    Sztem akkor érdemes,ha van rá időd felhúzni. Mert csak napikból fogod tudni és grindből, azért ezt nagyon át kell gondolni.(Ha jól értelmezem a hatásait akkor nem kapod vissza a küldiket)
    Vagy van olyan lehetőséged is, hogy a rogue-t törlöd :P
  • Cutee
    A véleményetekre lennék kiváncsi Fruit of Forgetting (secondary class törlése)kapcsolatban. Van egy 50Rogue/50Warrior-om és azon gondolkodom, h a warriort lecserélném knight-ra. Néztem az elite skilleket is, h ki mit kap. Szerintetek ?
  • Mephike
    Ezt kérdezik...
  • Gubberx
    IM? mi töröl mit? :D
  • Turist
    Ez az új IM-es dolog törli a 2-ik kasztot és lvl 1-ről kell kezdeni? Semmi XP semmi SP nem marad?
  • Doomista
    Szerintem meg épp ezért nem emléxel rá, mert azt a 10 percet is csukott szemmel nézted végig XD Kis zene akkor csak neked
  • Gubberx
    az agyam törölte annak a filmnek az emlékeit már semmrie nem emlékszem :D
  • Doomista
    De a trailert láttad :P És persze otthon az asszonykáddal is láttál 10 percet a filmből, mert utána idézem,te irtad "nem birtam tovább nézni, elmentem a film elől". És az asszonykád nézte végig. Amúgy melyik jelenet baszott úgy oda hogy felkeltél a film elől ? :D
  • Gubberx
    nemtudom az milyen mert tudod hogy nem láttam a filmet :P
  • Doomista
    Ilyet kivánni :( Hogy az Álintéeur feketeruhás nője kapna el téged a saját házadban !!!!
  • Gubberx
    remélem még a magedet is szarrá nerfelik egyszer XD
  • Doomista
    :ASDS:SAD:ASD: