Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem történik semmi :S Valakinek valami ötlet? Hivatalos forumon se találtam semmit :/
Na kipróbáltam én is a játékot tegnap, de csak épphogy 😛 Nem nagyon merültem még bele, de elsõ ránézésre nem rossz. Egy kérdésem viszont van, mert nem találtam a honlapon infót: a loot rendszer hogy mûködik a dungeonökben illetve a raideken? Olyan mint a wow-ban, hogy a zöld, kék, stb. cuccokért roll van, vagy pedig egy mobból csak egy ember lootolhat?
Valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy hol kell regelni? Oldalon beregeltem, de a játékban csak annyit ír ki hogy optained list... És semmi nem történik. Én vagyok a balfék vagy nem mûködik valami? 😄
Na annak a levél küldõ php szkriptje szar.
Egyrészt nem akar mûködni /tapasztalat/, másrészt meg napi 50 -et lehet vele küldeni, és smtp szervert meg nem lehet beállítani, mert azt meg tiltják.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
sajnos többen panaszkodtak pont ugyan ilyen hibával :/
...
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Össz vissz egyszer láttam még eddig, hogy gyepálták volna egymást játékosok dehát még csak level 11 vagyok...
Senki nem tolja mondjuk a EN (PvP) Smacht szerveren ?
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Milyen a game? Én még addig se jutottam hogy letöltsem az updétet hozzá.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Valaki tudd valami magyarázatott adni.
English country.-t választottam
pls help ,köszi
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Cutee😛edig ha jó kódot adsz meg akkor be kell,hogy engedjen.
Név és pass. error ...
Lehet, h már nem fértem fel a bétára ? O.o
A grafikája nagyon szép valóban Wow-ra hajaz😊
Egy mage-t indítottam talán annyi gondom van, hogy level 10-et seperc alatt elérve gyakorlatilag még a meghalás szélén sem voltam ergo mintha picit könnyû lenne...
Most lehet majd second masteryt tanulni egyelõre hangulatos laggal én egyáltalán nem találkoztam ja igen ritkán szólal meg a zene ami zavart engem.
Összességében ahhoz képest, hogy ma indult igencsak stabil jól felépített és ingyenes😊
viszont esett 1-2 dolog amit nem nagyon tudok, hogy mi, mert kinai betukkel van irva xD
egyik egy sword, masik meg egy könyv, ha jol veszem ki iconbol:o, vmi kék cucc nemtom miez, van egy buff ami szinten kinaiul van leirva..
Kite igénytelen meeleknel. Scoutnál nincs autoattack bowal(?)...csak skillt lehet vele nyomkodni(?)
Meeleknel a skilleffect 'kicsit' késik.
Grafikához képest marhamagas a gépigénye szerintem.
1 kezdõhely nagyon lol sztem.
a karigenerálás sem jobb semmivel, van +20 haj/arc a többi mmohoz képest, de annyit is érnek.
Testalkatot jo hogy lehet változtatni, de akarmit csinalok vele, nevetségesen néz ki sztem.
Hajat összevissza lehet szinezni, ez oké.
Városba be sem tettem lábam annyi player van, nem merek xD közelítek és elkezdek szaggatni.
2 kasztot látok ami nincs ugy elqrva mint a többi, Mage és Priest, talán mert tiszta wow(?).
Na mindegy, én többet vártam tõle.
jol kezdodik.
We Established an error report you to be possible to send for as. This report from is the security and anymouse
ez mi ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
amugy beengedett, Channelnel miert van 2 ugyanolyan sero?:o
Ezt írja:
Status
428223 gubberx 14.12.2008 Processing
Ha megpróbálok belépni akkor usernape/password errort kapok.
mondjuk erre szamitani lehetett