Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
én is ide regeltem, de miután beírom az accomot a játékba ezt kapom:

És nem történik semmi :S Valakinek valami ötlet? Hivatalos forumon se találtam semmit :/

Thx, erre voltam kíváncsi 😊 Egy kicsit tartottam tõle, hogy másként lesz, de örülök 😛 WoW-ban ez már bevált, és nem volt bajom vele ^^

Gubber
van itt is master loot mikor csak egy ember lootolhat vagy be lehet állítano hogy a kék, zöld, lila stb cuccokra kelljen dobni, olyankor van need ill greed gomb mint wow-ban és lehet rá dobni. szal kb ugyanaz

Hello.
Na kipróbáltam én is a játékot tegnap, de csak épphogy 😛 Nem nagyon merültem még bele, de elsõ ránézésre nem rossz. Egy kérdésem viszont van, mert nem találtam a honlapon infót: a loot rendszer hogy mûködik a dungeonökben illetve a raideken? Olyan mint a wow-ban, hogy a zöld, kék, stb. cuccokért roll van, vagy pedig egy mobból csak egy ember lootolhat?

ennek a multiclass rendszernek igy mi ertelme van? semmi kihatassal nincs egymasra a ket kaszt. ha valaki lovag akar lenni, akkor minek fejlesszen melle teljesen kulon egy magust is? miert jobb egy 10es szintu lovag es egy 10es szintu magus kaszt, mint egy 20as szintu lovag? nekem ez a 2 kaszt lehetoseg inkabb hatraltato tenyezonek tunik mint elonynek. meg ha egyszerre lehetne hasznalni a kettot, akkor jo is lehetne, na de igy?
teddymac
http://www.runesofmagic.com en itt regeltem .

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Atti12
Sziasztok!

Valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy hol kell regelni? Oldalon beregeltem, de a játékban csak annyit ír ki hogy optained list... És semmi nem történik. Én vagyok a balfék vagy nem mûködik valami? 😄

Valami hibaüzeneted is van a runtime errorra?
hát tök lol, runtime error, ezzel mit kezdjek? csinált már ilyet de utánna pár probalkozásra indult...most nem

Ahogy nézem az extra.hu -n csináltál oldalt.
Na annak a levél küldõ php szkriptje szar.
Egyrészt nem akar mûködni /tapasztalat/, másrészt meg napi 50 -et lehet vele küldeni, és smtp szervert meg nem lehet beállítani, mert azt meg tiltják.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ScarY MAN
Kivettem az email megerõsítést. remélem most már jó lesz 😊
sajnos többen panaszkodtak pont ugyan ilyen hibával :/

...

nagy1miklos
Runesofmagic.hu-ra miért nem lehet még mindig regelni tudja valaki? Elvileg regisztráltam de nem küld megerõsítõ e-mailt és ezt ki is írja.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

PanzerWolf
Meg kell tanulnom lovagolni,hogy tudjam a nyerget használni?Ha igen akkor kinél lehet mert,akitõl vettem nyerget annál nem tudok.

PanzerWolf
Itt lehet több szakmád is mint a Age of Conan-ba vagy pedig,csak kettõ mint a WoW-ban?

teddymac
Elöbb meg kell tanulni

De, én igen, azon adom elõ<#wink>
Össz vissz egyszer láttam még eddig, hogy gyepálták volna egymást játékosok dehát még csak level 11 vagyok...
Mindenki PvE szerveren tolja ?
Senki nem tolja mondjuk a EN (PvP) Smacht szerveren ?

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

Gubberx
jó kis game ez 😊 nagyon sokmindenben a wow-ra hasonlít de engem az nem zavar😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kell fát vágni, balsát és abból lehet hm.. termelni, azt már nem tudom hogy megkel hozzá tanulni elõbb, vagy már alapból tudod..

Milyen a game? Én még addig se jutottam hogy letöltsem az updétet hozzá.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

mi az a Balsa Timber?
Tegnap megalakult a Hungaricum klán, a Mechantac Szerveren. Minden érdeklödöt szeretettel várunk. PM: Sikallat vagy bármelyik guild tagnak. mind rendelkeznek invite joggal.
PanzerWolf
Meddig fog tartani a nyílt beta?

teddymac
nálam állandoan romupdate van akárhányszor ujrainditom a játékot ami a mûvelet végén kilép és maga a játék el se indul 😞
Valaki tudd valami magyarázatott adni.
English country.-t választottam
pls help ,köszi

Ahogy mondják a türelem, rózsát terem ...

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

PanzerWolf
Nah kipróbáltam a játékot.Tiszta wow szerintem.😄Eddig ami hibát találtam benne az az,hogy kevés a zene(valaki már írta) meg néha 1-2 varázslatnak nincsen hangja(pl Plasma Arrow).Jah meg az lesz a baj vele,hogy nehéz abbahagyni.Nem tudom akarok-e ennyire kockulni én még...?

Cutee😛edig ha jó kódot adsz meg akkor be kell,hogy engedjen.

Én reggeltem, de magára a kliensre nem tudok belépni.
Név és pass. error ...
Lehet, h már nem fértem fel a bétára ? O.o

Én is sikeresen be tudtam lépni pár szóban leírom mit gondolok a játékról:

A grafikája nagyon szép valóban Wow-ra hajaz😊
Egy mage-t indítottam talán annyi gondom van, hogy level 10-et seperc alatt elérve gyakorlatilag még a meghalás szélén sem voltam ergo mintha picit könnyû lenne...
Most lehet majd second masteryt tanulni egyelõre hangulatos laggal én egyáltalán nem találkoztam ja igen ritkán szólal meg a zene ami zavart engem.
Összességében ahhoz képest, hogy ma indult igencsak stabil jól felépített és ingyenes😊
na, végülis a scoutrol kiderult hogy jatszható, sõt, tetszik.
viszont esett 1-2 dolog amit nem nagyon tudok, hogy mi, mert kinai betukkel van irva xD
egyik egy sword, masik meg egy könyv, ha jol veszem ki iconbol:o, vmi kék cucc nemtom miez, van egy buff ami szinten kinaiul van leirva..

Na szóval, az én véleményem az az, hogy egy összecsapott fos.
Kite igénytelen meeleknel. Scoutnál nincs autoattack bowal(?)...csak skillt lehet vele nyomkodni(?)
Meeleknel a skilleffect 'kicsit' késik.
Grafikához képest marhamagas a gépigénye szerintem.
1 kezdõhely nagyon lol sztem.
a karigenerálás sem jobb semmivel, van +20 haj/arc a többi mmohoz képest, de annyit is érnek.
Testalkatot jo hogy lehet változtatni, de akarmit csinalok vele, nevetségesen néz ki sztem.
Hajat összevissza lehet szinezni, ez oké.
Városba be sem tettem lábam annyi player van, nem merek xD közelítek és elkezdek szaggatni.
2 kasztot látok ami nincs ugy elqrva mint a többi, Mage és Priest, talán mert tiszta wow(?).
Na mindegy, én többet vártam tõle.

Van rá valami ötlet hogy használja mindkét magot? Az egyik maxon pörög, a másikhoz szinte hozzá se nyúl.

Elképesztõen szaggatok pedig minimum bõven megvan. gondolom a sok player(?)

Jól néz ki, leszedem, megnézem, hogy pontosan milyen 😊
En meg kiléptem gondoltam ujrainditom gépet es nem indul, runtime error.
jol kezdodik.

engem kidobál valami ilyesmi üzivel:
We Established an error report you to be possible to send for as. This report from is the security and anymouse

ez mi ?
Gubberx
Beengedett végre viszont ablakban indul 😄 én vagyok hülye vagy tényleg nincs semmi grafika option? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Solid Snake
Milyen cd-key? <#zavart1><#idiota>
nembaj, mindenkinek ezt irja-
amugy beengedett, Channelnel miert van 2 ugyanolyan sero?:o

én is azt kaptam amíg be nem engedett. gondolom sokan próbálnak egyszerre és emiatt nem megy. sokat kell próbálgatni

Gubberx
de hogy erõsítetted meg az accountodat mert nekem nem adtak cd keyt :S
Ezt írja:
Status
428223 gubberx 14.12.2008 Processing

Ha megpróbálok belépni akkor usernape/password errort kapok.

be tudtam lépni. én se voltam closed betas, szóval be lehet jutni már

Solid Snake
mi?
megy

jaja ez igaz
Solid Snake
Türelem ez az mûfaj velejárója <#eplus2>
asszem még vissza megyek pop-ozni
Hát lehetne, off forum is behalt. belépésnél acc number or pass error =/
mondjuk erre szamitani lehetett

na lehetne már valami!!!
error ittis