Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetne inkább

1) sok kisebb bug javitasa

2) sok sok nagyobb bug javitasa

jah, azt irjak hivataloson h videokartyad nem tamogatott..

Dizson
Patch várható :

A fiúk elvonulnak karácsonyozni meg újévet ünnepelni, de még mielõtt elmennek, 25-én kapunk egy patch-et! 😊

Patch leírása:
1) PvP-hírnév rendszer: Ha piros vagy és megtámad egy fehér, ha legyõzöd, nem veszítesz többé hírnevet.

2) Hibajavítások: Több kisebb bug javítva lesz.

a Patchelés idejére a szerverek 3:00-tól 2 órára leállnak.

Igen, a frissítés rengeteg idõbe telt nekem is.

Timbo
sziasztok ! találkozott vki hasonló hibával?
bejelentkeztem a kliensbe, letöltött minden patchet, updatelt..
elindítom és ez jön elõ:
itt is hasonló hibák

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

penge25
Hi all! nos leszedtem, telepítettem, de vagy egy órája frissíti magát a játék és mindig csak 10% a totál frissítés! Ez természetes?

nagy1miklos
Hát kipróbáltam egy új laptopon aznapos windows telepítéssel (elvileg szemétmentes) és a magyar oldal továbbra se enged be. Kezdem azt gyanítani nem csak az én gépemen van a hiba. Mindenesetre aki be tud lépni esetleg felvethetné hogy jó lenne egy skillfordítás az oldalon mivel gondolom nem csak olyanok játszanak akik mindent megértenek angolul hanem olyanok is akik csak kapiskálják mi lehet leírva. Ráadásul induláskor még láttam az eredeti honlapon skilleket de mára onnan is eltûntek most aztán tényleg vaktában választ kasztot az ember. Másrészt ha egy ilyen leírás elkészülne legalább lehetne látni hogy egy-egy karakterosztály mire alkalmas elsõ-és másokkasztként, milyen varázslatok amiket átad ha másodkaszt. Látom a craftolás meg rúnaleírás már felvetõdött bár nem igen van még elõrehaladás a témában de ha lesz végre megtudom én is hogy miért is jó hogy foglalja a helyet a bankban az a sok kavics ahelyett hogy már rég eladtam volna. Dizyon annyiból azért bevált az ötleted a más böngészõvel hogy legalább néha meg tudok nézni ezt-azt az oldalon mielõtt kiakadna.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Dizson
Sikeresen beköltöztem a "házamba", nagyon király ahogy meg lett csinálva. 😊

Dizson
Pedig nem sokat játszom. 😊 Csak mindig szerettem az eventeket, és itt most kicsit olyan üres. Na de most nem fikázom a gamet, szóval....

Gubberx
az életben fontos a karácsonyi hangulat lol 😄 ne kockulj annyit 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Dizson
Jó de azért még is csak hiányzik az a karácsonyi hangulat a játékból. <#bee1> (tudom ez csak nekem fontos.)

Gubberx
GW-ben meg mégjobb 😄 annak kell örülni ami van 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Dizson
Lehetne jobb is ez a karácsonyi event. WoWba sokkal élvezetesebb volt. <#smile>

Letöltöttem a gamet és felraktam de betölt és ilyen fehér szürke árnyékokat látok csak... gyenge a video karim? (Radeon 9200)
nagy1miklos
Explorer, AB, Firefox mind fehér lapot hoz. Opera néha behozza az oldalt de az se mindig viszont ha be akarok jelentkezni az is kifehéredik.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Dizson
Pedig nekem bejön és Firefoxom van. Próbáld meg más böngészõvel, de meg kéne nyitnia.

nagy1miklos
Valami roppant érdekes dolog lehet a háttérben de nekem nem jön be a magyar oldal csak egy nagy fehér semmi. Mondjuk egy hete mikor még bejött a kezdõ oldal akkor meg bejelentkezésnél jártam így. Találkozott más is hasonló jelenséggel? ja és firefox van fent a gépemen.

köszi a linket
Dizson
Szerintem jó! Amúgy LINK

Hali all. Játszottam már jópár mmorpg-vel (cabal,rohan,archlorld,line age 2)de eddig a line age 2 jött be a legjobban most töltöm ezt a gamet. Adjatok vmi infót a játékélményrõl.
Dizson
Hát jah, ahhoz képest hogy ingyenes

Timbo
jah oks 😄 nekem már képeken + videókon is tetszett 😄

Dizson
Amúgy képeken meg videókon elég sz@r a grafika, de a játékba szerintem hozza azt a szintet.

Timbo
köszi a válaszokat 😊 még ma bepróbálom 😄 ahogy lejön végre a kliens...

vaaaa, jó. kb 20 perce keltem, befigyeltem, bocs 😊

kurvajó.
h erted h free meg penzes diamondos cucc?
eddig nem sok magyarrol tudok aki hasznalta vna shopot, de marhajol ellehet nelkule is boldogulni, talán majd TP reset cucc fog kelleni onnan...

Dizson
macantach PVE szerveren vagyunk egy páran a Hungaricum Guildbe.

Dizson
Szétmenni? Ez csak egy chat szoba.

Timbo
nah csak most láttam h megindult végre az OPEN 😊 vélemények ? most töltöm a klienst, melyik szerveren vannak magyarok többségben? 😊 magyar klán 😊 ?

elsõsorban a vélemények érdekelnek 😊 + h nagy e a különbség a Free meg a pénzes diamondos cucc között..

van már magyar klán, miért kell itt is szétmenni?:/ raadasul ugyanazon a szerveren.....

Valaki elarulna nekem, hogy power stonet és mana stonet honnan lehet szerezni?
Láttam már jopar tagot, akinek a fegyoja 8 féle statot adott
ugyertem, adott +10physical+5physical+3str+3stamina etc..
ilyet honnan?

sziasztok!! A macantach pve szerveren csináltam egy magyar chat szobát! sok szeretetel várok mindenkit! ha csatlakozni akkarsz a magyar chat szobába csak bekell írnod a chat ablakba hogy /join hun !

Dizson
Na én is töltöm lefele a játékot. Majd szeretnék valami klánba csatlakozni. Ti melyik szerveren toljátok?

Gubber
np

Kösz

Gubber
be kell menni a házadban és ott a csajjal beszélve átállítani a secondaryt elsõdlegesre

A secondary classt hogy lehet fejleszteni?

Nah én õs wow os vok( megjelenése után 2-3 hónappal idén nyárig nyomtam) gw ztem 3 napig cabaloztam és 1 hónapig dekaron(2moons) oztam de egyik játékban sem találtam meg utána a wow ot. Ezért kerestem másikat. Erre itt ez(L)XD Biztos pvp szerverre megyek, abbol az 1 videóbol azt láttam hogy a wasd mozgás és a tiltott hátrafeléütés miatt olyan lesz a pvp azaz JÓ. Majd a pvp szerón találkozunk😄. OB nak mikor lesz vége?
valaki tudna mondani egy oldalt ahonnan le lehet tölteni torrentben?

Atti12
szerintem se az a gond de egyszerûen nem tudok már mást kitalálni :S Új accot is csináltam már úgyse ment..

Doomista
nálam minden ment ! routerem van,ami rendesen bevan löve,és hozzá tûzfal - antivirus,szoval semmi sem blokkolta. és szrtm nálad sem ez a hiba. ezt az online játékot egy antivirus és egy tûzfal sem blokkolja.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hát egy probat megér router nelkul ha nagyon nincs mas otlet de nekem az nem zavart be.

Lera,Dynn,Zulgron

Atti12
néztem már azt is, de nem. Esetleg router miatt lehet?

Nem lehet hogy a tuzfal blokkolja?

Lera,Dynn,Zulgron

Gubber
ja az gáz :S akkor nemvágom mi lehet a baj😞

Atti12
3 napja ezt írja <#szomoru1>

Gubber
mert nem olvasod el amit ir hogy épp server karbantartás van ma és jön vmi patch is

ja*

ha látom volt válasz

ugy mint a wowban

+10% bonus stat a masik kassztol (amelyiken vagy az kapja)
+a lvl30as mageed skilljét megkapja a knightod skilltanulas nelkul, ha a mageednek ki van tanulva, ertelemszeruen nem maxra, mindig szintednek megfeleloen. eleinte nekem sem tetszett, de marhajó