Runes of Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) sok kisebb bug javitasa
2) sok sok nagyobb bug javitasa
A fiúk elvonulnak karácsonyozni meg újévet ünnepelni, de még mielõtt elmennek, 25-én kapunk egy patch-et! 😊
Patch leírása:
1) PvP-hírnév rendszer: Ha piros vagy és megtámad egy fehér, ha legyõzöd, nem veszítesz többé hírnevet.
2) Hibajavítások: Több kisebb bug javítva lesz.
a Patchelés idejére a szerverek 3:00-tól 2 órára leállnak.
bejelentkeztem a kliensbe, letöltött minden patchet, updatelt..
elindítom és ez jön elõ:
itt is hasonló hibák

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
h erted h free meg penzes diamondos cucc?
eddig nem sok magyarrol tudok aki hasznalta vna shopot, de marhajol ellehet nelkule is boldogulni, talán majd TP reset cucc fog kelleni onnan...
elsõsorban a vélemények érdekelnek 😊 + h nagy e a különbség a Free meg a pénzes diamondos cucc között..
Valaki elarulna nekem, hogy power stonet és mana stonet honnan lehet szerezni?
Láttam már jopar tagot, akinek a fegyoja 8 féle statot adott
ugyertem, adott +10physical+5physical+3str+3stamina etc..
ilyet honnan?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lera,Dynn,Zulgron
Lera,Dynn,Zulgron
+a lvl30as mageed skilljét megkapja a knightod skilltanulas nelkul, ha a mageednek ki van tanulva, ertelemszeruen nem maxra, mindig szintednek megfeleloen. eleinte nekem sem tetszett, de marhajó