Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nálam az 1. évad 7. része (Skytanic) kiütötte a biztosítékot, régen nevettem már ennyit egy sorozatrészen, persze a többi is hozza a szintet 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
nézzél régebbieket, régen úgy is minden jobb volt.. 😄
Szintén második évados, kábeles, de marha jó sorozat (szerintem) a Suits 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A többit nem ismerem még!
Most találtam egy ilyet Grimm Webisodes ez micsoda?
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
REAL MADRID
nagyköltségvetésû dél-koreai akciósorozat, negyede budapesten/balatonon játszódik.
nagyon hasonlít a cselekmény a 24-hez. talán egy kicsit erõsebb benne a romantika, de kb. viselhetõ szinten marad.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mind a 3 hbo sorozat, nálam top 5-ben vannak, igazi minõségi drámák.
ha pedig jelenleg futók akkor: Shameless US, The Killing, American Horror Story és Boardwalk Empire
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Felnõtteknek alatt mit értesz? Ha egyre gondolunk akkor Californication, Shameless(US), a most indult Banshee, Justified, Southland esetleg, Utopia, Treme esetleg, Luther, The Shadow Line, 24? 😊
de látom a listából h nem, szóval: Justified.
"The trees move. Do you not see it?"
Tudnátok nekem olyan jelenleg futó sorozatot mondani ami erõsen felnõtteknek szól? Amiket nézek: Game of Thrones, Spartacus, The Walking Dead, Dexter, Homeland, Breaking Bad, Sons of Anarchy.
A Wire sorozaton gondolkozok egyébként, de mivel nem mai így kíváncsi lennék rá érdemes-e elkezdeni
ahonnan töltöttem nincs torrent (proxy miatt) ezért filestube on kerestem még rá a spartacusra, és talán depositfilesról töltöttem le 😄
Megnéztem a végén a stáblistát, rákerestem Brady Hender-re aki Bully-t játsza, és imdb szerint American Horror Story - ban alakította Bully-t. Véletlen lenne? 😮
gyorsan átpörgettem, és talált olyan jelenetet, ami egyezik a imdb-n található fotókkal. Lehet csak te nem láttad ezt a részt, akkor bocsi ha spoilereztem 😞 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Minden évad külön sztorit dolgoz fel, nincs összefüggés, antológia. Az elsõ évad egy házban játszódott, egy családdal a középpontban, szellemekkel (megint csak nem az elcsépelt ijesztgetõs sztorira kell gondolni), a második évad pedig egy elmegyógyintézetben, itt már több minden belekerült a "horror tégelybõl"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a kérdésem: honnan töltöttél, hogy sikerült egy fake-t leszedned? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy jelenre utaló jelek vannak, meg egy emberke fülhallgatót, tett a fülébe... mondom mi a fakk? kicsit beletekerek, sex, majd az elején látott faszi felvesz egy maskot majd levág egy kezet. Mondom ez tuti american horror story.<#sniffles>#sniffles>
Nem hiszem hogy valaha is végignézem, valaki 3 mondatban elmondaná mi is ennek a sztorija?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kicsit nekem a Wilfredre hajaz, tetszik amúgy, vicces, én vevõ vagyok az ilyen stílusú szitkomokra!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Alapból szeretem én is a képregényeket, de a körítés is adja nagyon 😊
Kíváncsi vagyok a folytatásra!
mondom mi volt elsõ részben: összeesküvés-képregény-bérgyilkos-orosz gyógyszer-jessica hyde-kínzás stb...😄
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
2012-es év kellemes csalódása volt ez a sorozat. egyáltalán nem vártam, de végül a maffia szál miatt belekezdtem, és nem bántam. jó kis sorozat volt, bár nem váltotta meg a világot, de még elnéztem volna pár évadon keresztül.
Yo, Bitch!
The Mob Doctor-nak vége (és milyen geciostoba volt, néha jó ha az utolsó 5 percben írnak valami befejezést, de itt gáz lett), Todd and the Book of Pure Evil-t is végigdaráltam (ajánlom mindenkinek, aki egy iszonyatosan beborult, de veszettül szórakoztató sorozatra vágyik <#idiota>#idiota>), megint ott tartok, h megy heti 3-4 sorozat amit nézek és talán érdekel is <#shakehead>#shakehead>
Mentalist (meg úgy globálba CBS) meg ráállhatna már kicsit értelmesebb gonoszok kitalálására, ez a mostani olyan szinten szánalmas, h az már nekem égõ volt... <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID