Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha ha megköveznek se értem az hogy élt meg 5 évadot az újat meg miért kaszálták!
Next PC upgrade: 2022
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én általában sok mindent (mármint ami hatalmas baromság) elviselek egy sorozatban (Revolution, Last Resort), de ez, ezen már nevetnem kell. Ki az aki írja a forgatókönyvet, ki az aki engedi ezt ebben a formában mûsorra tûzni? (mondjuk valakinek már megjött az esze és cancelolt egyet)
REAL MADRID
Ha bárki csinálna itt szívesen bannert a topiknak, az nyugodtan linkelje be! Ötleteket is szívesen várok 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
meg a szegény Blueberry/Cranberry <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
REAL MADRID
esetleg lehetne egy random képcserélõ script is
Bulykin kollégától kérdezném, hogy nem lehetne valamit kezdeni ezzel a flashes képmozgató, sokszöveges fejléccel? A sorozatok egy része amúgy is idejét múlt 😊 És a gyengébb gépet is belassítja. A képfelismerõ játék se pörög már õsidõk óta, inkább ilyen nyugis sorozat kidumáló lett, de ez nem is baj 😊
Esetleg valami egyszerû bannert be lehetne rakni, a legalapabb sorozatok összemontázsolva, vagy a sorozatok logói... valami 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de kurvára megfogott, nagyon jó!!!
de mindegy, majd a következõ remélem vicces rész lesz, azokon mindig röhögök😊
sok egyéb mellett az volt még érdekes hogy Beckett csak úgy felrúg valakit székestõl, persze (látszólag) következmények nélkül
tipikusan úgy nézett ki az egész, h az íróknak volt egy jó ötlete az elejére, aztán pár hétnyi körömrágás és bambán bámulás után inkább megkérték juliska nénit h írja már meg a második felét <#idiota>#idiota>
esküszöm nincs másik ilyen sorozat, mint a Castle... ha sima heti részek mennek, jók, sõt, sokszor kiválóak - de ha lecsap a sweeps vagy évadnyitó/finálé van, elõszedik a legfosabb, legidiótább kliséhegyeket. <#shakehead>#shakehead>
Az alapötlet zseniális de a kivitelezés még a B kategóriát sem éri el. Nagyon gyenge, és a vészhelyzetes dokit sem tudom megszeretni ebben a szerepben, egyszerûen nem illik bele.
Meg az ilyenek, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
ellenben... mi lesz veled Community? Dan Harmon-t okosan kivágtak, most meg (kellõ mértékû fanservice ellenére is) egyre gyengébb részekkel jön <#shakehead>#shakehead>
A Followingra vagyok most nagyon rákattanva!
remélem van nézettsége és nem lesz kasza 😄
két sikítós rész volt még nekem: mikor az elsõben lehúzták a nadrágját és szájba csapta a farka, ami még a nyelvéhez is hozzáért... meg az ötödik végig, mikor kirabolták õket
szakadtam azon amikor webcamszexelt a csajjal 😄😄
ilyen se történt a Tick, Tick, Tick... / Boom! óta, de eddig nagyon királynak tûnik <#eljen>#eljen>
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár