Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
REAL MADRID
REAL MADRID
mindenesetre akkor sem értem a hihetetlen hype-ot és rajongást ami körülveszi a sorozatot <#rolleyes>#rolleyes> (kivéve Littlefinger-t és Tyrion-t. õk hatalmas arcok.)
"The trees move. Do you not see it?"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szóval olyan, mintha híradót néznél.
nekem baromira nem jött be (végigszenvedtem második évad közepéig, hátha jobb lesz, de nem), pedig az ultracinikus hõsökkel megtûzdelt low fantasy egy nagyon kedvelt mûfajom, de nem ilyen tálalásban - Nemes István (aka John Caldwell/Jeffrey Stone) könyvei kurvanagy favoritok, ahol minden fõhõs erkölcstelen rohadék, általában vagy a túlélésért küzd, vagy szimplán menekülni akar minél messzebbre, és az egész elképesztõen véres és erõszakos... de ehhez a meglehetõsen morbid hangulathoz hozzádob egy nagy rakás (nagyon sötét) humort is, ami nekem mocskosul hiányzik pl a GoT-ból...
plusz kb két karaktert leszámítva mindenki komplett idióta abban a sorozatban, lehet az is közrejátszik ellenérzéseimben. <#gonosz1>#gonosz1> (a sok szál soha sem zavart)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szóval a második könyv után folytattam a sorozatot, nem volt rossz, meg így már minden érthetõ volt, de hát a könyv után már amúgy sem az igazi 😊 Mindenesetre kíváncsian várom a 3. évadot, hogy valósítják meg az egészet 😊 (Pont nemrég végeztem az ötödik könyvvel 😊 )
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utána lehetne átlagolni a végén és %-osan megadni, hogy ki nyert😊
Tudom nem mérvadó, de nézzétek meg whatnexten hányan követik ezeket a sorozatokat. Ezek után a szavazás eredménye nem meglepõ.
REAL MADRID
REAL MADRID
Community utolsó helyen, HIMYM második
...
mi van? HIMYM? MÁSODIK? az a sorozat, ami 4. évad óta megközelítõleg nem produkált vicces részt, és amit már önmagamtól is undorodva nyomtam ki 7. évad nyitórészénél, merthogy hogy a faszba bírtam eddig ezt a szart nézni... erre szavazott a junkie olvasók közel NEGYEDE?
REAL MADRID
ajánlanám még a Psych-ot, napjainkban futó vígjátéksorozatok közül kb mindent üt, esetleg ha "régebbiek" is szimpatikusak: Scrubs, Black Books.
Elakarok kezdeni majd nézni 2 vígjátéksorozatot.
Elsõre a Community-t és a The League-t néztem ki.
Mondanátok róluk véleményeket vagy esetleg valami jobbat ajánlani ha tudtok?
Ez a faszi aki a buborékot alakítja valami legjobb debilt alakító színésznek járó oscart átadnám neki nagyon jól tolja!
kár érte, egész jó sorozattá alakult szépen (bár csöppet baszta a csõrömet azt a húzás a hetedik részben, amivel kb az elõzõ részek minden karakterizációját lebontották egyik szereplõrõl), bár legalább így van valamit nézni.
#7476: most nézem, egy órája jött felirat 7. részhez, ami nagyon pozitív, tekintve h múlt éjszaka 3 részt egyben lezúztam, így talán utol fogja érni felirat a nézési sebességemet <#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Fringe már ezer éve kaszát kapott, ez az utsó (jó szar) évad; Supnat, Grimm, OUAT még évadközben van, ilyenkor még nincs döntés; Continuum lesz s2; Haven passz, szerintem kasza SyFy-t ismerve; Last Resort is kaszát kapott már rég, de lemegy a maradék rész januárban; Primeval még nem tudni; Revolution sajnos esélyes egy s2-re; The Killing elvileg már a küszöbön a harmadik évad berendelése; Unforgettable ha jól emlékszem kaszálták, aztán mégse, és így nyáron jön az s2; többit passzolom. Ezeket az infókat én is junkie-n olvastam, ahogy jöttek a hírek 😊
de talán egyszerûbb ha regisztrálsz ide, vagy valami hasonló oldalra